Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Vysoký predstaviteľ FDA žiada okamžité ukončenie očkovania proti covidu. A milióny zatiaľ padajú mŕtvi k zemi


Print Friendly, PDF & Email

Vysoký predstaviteľ FDA žiada okamžité ukončenie očkovania proti covidu. A milióny zatiaľ padajú mŕtvi k zemi

(Sean Adl-Tabatabai, Newspunch) Vysoký predstaviteľ amerického regulačného úradu pre lieky a potraviny FDA vyzval na okamžité zastavenie očkovania proti ochoreniu Covid-19 v USA z dôvodu alarmujúceho počtu ľudí trpiacich závažnými nežiaducimi reakciami n mRNA „vakcíny“.

Dr. Paul Offit, člen poradného výboru pre vakcíny americkej FDA, napísal článok v prestížnom medicínskom časopise New England Journal of Medicine, v ktorom vyzval na ukončenie masového očkovania, najmä tých, ktorých ochorenie ohrozuje len málo.

V článku s názvom „Bivalentné vakcíny proti Covid-19 – varovný príbeh“ Dr. Offit vyhlasuje, že posilňovacie dávky vakcín by mali byť podávané len ľuďom, ktorí potrebujú ochranu pred závažným priebehom ochorenia.

(Poznámka redakcie: Podľa nás sú tieto vakcíny jed a nemali by byť podávané nikomu. Avšak aj takáto čiastočná zmena názoru u predtým tvrdého zástancu covidového očkovania sa cení.)

„Verím, že by sme sa mali prestať snažiť predchádzať všetkým symptomatickým infekciám u zdravých, mladých ľudí tým, že im budeme podávať posilňujúce dávky pre kmene vírusu, ktoré o niekoľko mesiacov neskôr zmiznú,“ varuje Dr. Offit.

Stránka Summit.news uvádza:

Dr. Offit, ktorý je profesorom vakcinológie a profesorom pediatrie na Pensylvánskej univerzite, podrobne popisuje proces, ktorý viedol k tomu, že bivalentné mRNA „vakcíny“ sa v USA odporúčali všetkým ľuďom starším ako päť rokov, bez relevantných dát zo štúdií na ľuďoch. Očividne je z toho veľmi nešťastný.

Dr. Offit odhaľuje praktiky schvaľovania covidových vakcín

Dňa 28. júna 2022 výskumníci zo spoločnosti Pfizer-BioNTech a Moderna predložili údaje o svojich bivalentných vakcínach Poradnému výboru pre vakcíny a príbuzné biologické produkty FDA (ktorého je členom).

Výsledky boli podpriemerné. Bivalentné posilňovacie dávky viedli k hladinám neutralizujúcich protilátok proti BA.1, ktoré boli len 1,5 až 1,75-krát vyššie ako hladiny dosiahnuté pri monovalentných posilňovacích dávkach.

Predchádzajúce skúsenosti s vakcínami spoločností naznačovali, že tento rozdiel pravdepodobne nebude klinicky významný. Bezpečnostné údaje boli uspokojujúce.

V čase prezentácie testov pre FDA už variant BA.1 v Spojených štátoch ani v Európe necirkuloval, bol nahradený imunitne vyhýbavými a nákazlivejšími subvariantami omikronu. Ale zima bola za rohom a poradný výbor FDA cítil naliehavosť reakcie na tieto imunite sa vyhýbajúce kmene.

Nasledovala séria rýchlych politických rozhodnutí.

Dňa 29. júna 2022, deň po stretnutí poradného výboru, Bidenova administratíva súhlasila s nákupom 105 miliónov dávok bivalentnej vakcíny Pfizer-BioNTech s obsahom mRNA proti variantom BA.4 a BA.5.

O mesiac neskôr, 29. júla 2022, administratíva súhlasila s nákupom ďalších 66 miliónov dávok bivalentnej vakcíny Moderna s úmyslom ponúknuť obe vakcíny na jeseň a v zime.

Dňa 1. septembra 2022 FDA stiahla svoje povolenie na núdzové použitie pre posilňovacie dávky monovalentnej očkovacej látky a CDC odporučilo preočkovanie bivalentnou vakcínou pre všetkých vo veku 12 rokov alebo starších.

Dňa 12. októbra 2022 CDC rozšírilo toto odporúčanie tak, aby zahŕňalo všetkých vo veku päť rokov alebo starších. Pre toto rozhodnutie CDC však neexistujú žiadne dáta z klinických skúšok, vrátane údajov o imunogenicite.

Dňa 24. októbra 2022 David Ho a kolegovia zverejnili výsledky štúdie skúmajúcej hladiny neutralizačných protilátok proti variantom omikronu BA.4 a BA.5 po podaní monovalentnej alebo bivalentnej posilňovacej dávky. Medzi týmito dvoma skupinami nenašli „žiadny významný rozdiel v neutralizácii žiadneho variantu SARS-CoV-2“, vrátane BA.4 a BA.5.

O deň neskôr Dan Barouch a kolegovia zverejnili výsledky podobnej  štúdie a zistili, že „titre BA.5 (neutralizačných protilátok) boli porovnateľné po posilňovacích dávkach monovalentných a bivalentných mRNA vakcín“.

Prírodná liečba osteoartritídy

Barouch a kolegovia tiež nezaznamenali žiadne výrazné rozdiely v odpovediach CD4+ alebo CD8+ T-buniek medzi účastníkmi v skupine s monovalentnou posilňovacou dávkou a účastníkmi v skupine s bivalentnou posilňovacou dávkou.

Ani jedna výskumná skupina nezistila, že bivalentné posilňovacie dávky vyvolávajú lepšie imunitné reakcie. Výsledky sú teraz zverejnené v medicínskom žurnále.

Pravdepodobným dôvodom zlyhania bivalentných vakcín je imprinting, vysvetľuje Dr. Offit.

Imunitný systém ľudí očkovaných bivalentnou „vakcínou“, z ktorých všetci boli predtým očkovaní pôvodnou „vakcínou“, bol pripravený reagovať na pôvodný kmeň SARS-CoV-2. Preto pravdepodobne reagovali skôr na epitopy zdieľané BA.4 a BA.5 a pôvodný kmeň vírusu, než na nové varianty BA.4 a BA.5.

Keď boli dostupné epidemiologické údaje, vykazovali veľmi slabú ochranu.

Dňa 22. novembra 2022 CDC zverejnilo údaje o účinnosti mRNA „vakcín“ proti kmeňom vírusu BA.4 a BA.5 na prevenciu symptomatickej infekcie do dvoch mesiacov po podaní posilňovacej dávky.

U ľudí, ktorí dostali monovalentnú vakcínu pred dvomi až tromi mesiacmi, sa dodatočná ochrana spojená s bivalentnou posilňovacou dávkou pohybovala od 28% do 31%. Pre tých, ktorí dostali monovalentnú vakcínu pred viac ako ôsmimi mesiacmi, bola dodatočná ochrana v rozsahu od 43% do 56%.

Vzhľadom na výsledky predchádzajúcich štúdií je pravdepodobné, že toto mierne zvýšenie ochrany proti pravdepodobne všeobecne miernemu ochoreniu bude mať krátke trvanie.

Miera zaočkovanosti populácie bivalentnou vakcínou bola nízka (ľudia o ňu nejavili záujem) a varianty vírusu, proti ktorým bola zameraná, rýchlo mizli z cirkulácie v populácii.

K 15. novembru 2022 ju dostalo len asi 10% populácie, pre ktorú bola bivalentná vakcína odporúčaná.

Do decembra 2022 kmeň BA.4 už necirkuloval a BA.5 predstavoval menej ako 25% cirkulujúcich kmeňov SARS-CoV-2, pričom bol čiastočne nahradený kmeňmi, ktoré sa vyhýbajú imunite získanej z očkovania, ako napríklad kmene BQ.1, BQ.1.1, BF.7, XBB a XBB.1.

Prečo sa Dr. Offit ozýva až teraz?

Je chvályhodné, že Dr. Offit prelomil mlčanie, vyjadruje zdesenie nad zlým postupom a nedostatkom údajov a vyzýva na ukončenie kampane masového očkovania.

Jeho ozvanie sa je obzvlášť významné, pretože poukazuje na zlyhanie centrálnej stratégie biologickej bezpečnosti USA spočívajúcej v pokuse použiť rýchlokvasené mRNA „vakcíny“ na realizovanie bleskurýchlej reakcie na vznikajúcu biologickú hrozbu.

Je teda pravdepodobné, že záverom Dr. Offita budú silne odporovať tí, ktorí sú do očkovacej stratégie silne zainteresovaní – finančne, psychologicky a politicky.

Fakt, že to Dr. Offit robí až teraz a neuznáva akékoľvek bezpečnostné problémy covidových vakcín, je už menej chvályhodné. Napriek tomu mu jeho sponzori pravdepodobne nepoďakujú. Každopádne sa vybral správnym smerom, takže by za to mal získať uznanie.

Stále však čakáme na potvrdenie, že prínos týchto vakcín nebol nikdy priaznivý pre ľudí s nízkym rizikom ochorenia, ktorí ich nikdy nepotrebovali a tiež, že ich bezpečnostný profil je oveľa horší, ako farmaceutické firmy a regulačné orgány presviedčali verejnosť.

Portál CNN uvádza, že Dr. Offit je „nahnevaný“, pretože spoločnosť Moderna minulý rok nezahrnula nepriaznivé údaje o infekčnosti vo svojom podaní pre FDA.

„Bol som nahnevaný, keď som zistil, že existujú údaje, ktoré sú relevantné pre naše rozhodnutie a ktoré sme nemali možnosť vidieť,“ povedal Dr. Offit.

„Údaje, ktoré neboli predložené odborníkom, sa zaoberali skutočnými infekciami – kto chytil Covid-19 a kto nie. Zistilo sa, že 1,9% účastníkov štúdie, ktorí dostali pôvodnú posilňovaciu dávku, sa nakazili. Medzi tými, ktorí dostali aktualizovanú bivalentnú posilňovaciu dávku – tú, o ktorej vedci dúfali, že bude fungovať lepšie – sa infikovalo dokonca vyššie percento, až 3,2%.“

Ak farmaceutické firmy zatajili také podstatné informácie, čo ešte ďalšie vám zatajili, Dr. Offit?

Liečba osteoporózy

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: newspunch.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Ľudia! Zle je! Mažű mi sùkromnù komunikáciu cez Watsupp!

    • Nuž, mne vymazali z mojich dokumentov stiahnuté články o Rothshildovcoch a Rockefellerovcoch, taktiež o Gottovi (článok o židoch) a o Putinovi. Vlastne ani neviem, ako to urobili – prišiel som nato, až keď som z nich chcel citovať.

    • aj FASbook máže

  2. Obsah bol referendum a odkazy na prípadnú mobilizáciu

    • mariankosmac

      Vadia im tie články o prípadnej mobilizácii, vraj je to hoax. Asi im ľudia hromadne posielajú tie papiere o odmietnutí brannej povinnosti či čo to bolo a štve ich to.

      • Strach konečne zaberá aj opačným smerom?

      • Nie Ázii, ale určite. Slováci žijúci v zahraničí sem prichádzajú z tohto dôvodu. Osobná skúsenost.

        • Som Slovák žijúci v zahraničí. Prečo by som mal ísť na Slovensko s tým papierom? Môžu ma snáď povolať z Čiech? Myslel som, že ma môžu skúsiť povolať max tak Česi..

          • Len sa utesuj , povolavat budu aj priamo z anglicka a anglicka policia ta kopancami nalozi do lietadla.Ale klidek to je ono, strng.

          • Nuž, ak si slovenský občan a štát ťa potrebuje, može ťa povolať aj z Madridu, nielen z Čiech! Vždy som sa čudovala ľuďom, načo im je dvojité, nebodaj trojité štátne občianstvo? Mne úplne stačí akceptovať maniere jedného štátu…

          • Mám iba slovenské občianstvo.
            No…ani Selenski by ma nedonútil bojovať za jeho doláre…

      • To že je něco HOAX, jsme mohli číst a slyšet v jenom posledních 5 letech tolikrát, avšak pak se zjistilo, že je to PRAVDA!
        Bylo potřeba uklidnit davy, přijít na způsob jak to šikovně legislativně (ikdyž protizákonně) prosadit,….

  3. Dokonca článok z Pravdy

  4. Budeme si posielať lístočky zapečené v chlebe?

  5. A mezitím:
    – Svět levného spotřebního zboží KONČÍ – globální dodavatelské řetězce se zhroutí!

    – Západní země začínají posílat na Ukrajinu tanky v obrovském počtu
    – Rusko posílí stálou armádu na 1,5 milionu vojáků – probíhá mobilizace
    – Rusko se připravuje na rozsáhlou ofenzivu proti Ukrajině a cílům NATO
    – Rusko potvrdilo, že čelí existenční hrozbě; pravděpodobně se zaměří na základny NATO
    – Čína hodlá koordinovat kybernetické útoky s kinetickými útoky Ruska

    – Vedoucí představitelé a účastníci WEF byli pravděpodobně informováni, že mohou být cílem raketových střel (proto šváb a soros strachy nechtějí dorazit do Davosu?)

    – Byla FAA vystavena kybernetickému útoku ransomwaru, který uzemnil všechny lety?

    A éra nadvlády Západu nad světem se chýlí ke konci?:
    Saúdská Arábie oznamuje konec dolarové dominance ve světovém obchodu s ropou… domino začíná padat. Dohoda používat petrodolar platí od brettonwoodské konference v roce 1944 a „nese“ dolar až do současnosti. Tato dohoda však nyní končí! No, více než 100 zemí je připraveno vzdát se petrodolaru jako dominantní měny pro vypořádání za ropu. Místo toho se mnoho národů chystá přejít na používání jüanu (z Číny), nebo nové rezervní měny podporované komoditami BRICS+, kterou se chystá zavést Čína, Rusko, Indie a další zúčastněné země.
    A dolary zažijí rychlou devalvaci své kupní síly, což se projeví ve vyšších cenách – tj. inflaci – spotřebního zboží, jako jsou potraviny, automobily a další. A toto se projeví s negativním dopadem VŠUDE VE SVĚTĚ.. Ale bude to trvat, než se to NA PLNO projeví, znamená to také, že ti lidé, kteří zůstali v držení dolarů, budou finančně zruinováni, protože kupní síla dolaru se vypaří :))
    A lidé, kteří zůstali u dolarů místo reálných aktiv, budou zlikvidováni.

    • No nevím „Kotíku“! Aškenázy vyvolencům jde o „všechno“! Myslíš si, že se vší té moci vzdají jen tak?

      Hrají vabank, blufují, manipulují atd… Kdybych to převedl do osobní roviny, tedy jako člověk k „člověku“, pak by ignorace byla dostačující! Nevím proč Rusko pořád reaguje na ty jejich debilní „výkřiky“!

      Zaujmout pevný postoj a ignorovat ty hlupáky! To, že Ruská federace reaguje na každou pitomost západu, znamená jen jedno! A sice, že Ruské federaci záleží na mínění západu! Co to je? …

    • Stiahla som si tento – vypovedajúci – článok o chazaroch. Bude to mať 5 častí.
      Uvádzam len krátke „torzo“ z článku – diel č.1:

      „Mayer Amschel Bauer, později přejmenován Rothschild se spojil s Adamem Weishauptem, který měl v úmyslu založit nový zednářský řád Iluminátů. Weihaupt sám byl syn židovského kabalistického Rabína v Bavorsku a studoval u Jesuitů. Později se stal římsko-katolickým farářem. Společně s Rothschildem vytvořili plán na ovládnutí celého světa. Tento plán se sestával ze sedmi bodů:

      – Zrušit všecky národní vlády;
      – Zrušit soukromý majetek;
      – Zrušit možnost dědictví;
      – Zničit vlastenectví;
      – Zničit křesťanství;
      – Zničit rodiny;

      Vytvořit jednu, celosvětovou vládu a Nový světový řád podle svých představ.
      Jejich plán byl prvně zveřejněn v r. 1776. Je to ten stejný plán, jaký má dnes Evropská unie a také WEF (World Economic forum) Klause Schwaba a byl to i plán komunistů, i když se s ním moc nechlubili, ale je zveřejněn v „Manifestu.“ Ve skutečnosti to je plán Nefilimů na ovládnutí světa, který jejich Hostitelé pro ně zavádějí.“

      Jak se zbavit tohoto zotročení?

      Laura Sanger, psycholožka říká, že první a snad to nejdůležitější je uvědomit si, že všecko, co nám říkají media a politikové je naprostá lež, anebo při nejlepším částečná lež. Bylo to tak vždycky, odedávna. My sami musíme číst mezi řádky a hledat pravdu. Hledat informace a vždycky podezřívat propagandu.

      • Israismael

        Je úplne podstatne pre človeka spoznávať temno vo svojej podstate ,aby bolo odhalené ľuďmi , a aby človek nespal vo vedomý že dnešná doba je iba plná hoaxov o zlých tohto sveta ,ako si to myslia ti spiaci ľudski jedinci,ktorí nevedia spoznať temno vo svete ..a je ich ešte veľa veľa velaaaa…
        Tu dávam odkaz Ajsa ,kde som to trošku viac rozviedol v komentároch :
        https://vitazstvosvetla.org/ste-pripraveni-objavit-krasnu-buducnost-plnu-skryteho-bohatstva/

        • Israismaeli, vies ako sa niekedy v tomto zivote citim? Akokeby som sa vratil na Zem odniekial kde bolo hodne fajn a nebolo tam to co je dnes na Zemi. Vedel by som popisat ten zivot tam – nieje to len vizia – je to spomienka. Urcite som vsak neprisiel dobrovolne „spolutrpiet“ ci preberat vnutornu ci fyzicku bolest (teda skor jej cast) inych ludi na Zemi – taky „Vyssi“ este zdaleka niesom. Skor je vo mne stale ta velmi ziva spomienka na obdobie Zeme kedy to tu este stalo za to.
          Stale mam pred ocami a v sebe svet ktory tu nieje v dnesnej dobe a podla toho aj jednam – a narazam a narazam a ucim sa v tomto svete fugovat. Narazam denne na nezname – cudzie struktury psychiky u ludi a na take absolutne cudzie elementy v zivote spolocnosti, ze v mojom videni vyzeraju ako „spazmy“ ktore ochromuju spravny vyvoj spolocnosti a vidim, ze sem na Zem vobec nepatria a nepatria nikam.
          Treba ich rozpustit a to sa da len presnou „masazou“ – z vnutra a nie zvonka silou „rozchodit“.
          V r 1997 som mal zvlastny sen kedy som bol v nejakej obrovskej tmavej kocke a v nej (naspodu) zacala vojna. Vtedy mi nejaky hlas povedal ze je to vojna na ukrajine a ze je to pre mna velmi nebezpecne – a v tu chvilu ma nieco vzalo na najvysie urovne – terasy v tej kocke a trocha akoby mimo nej. Pocul som slova: museli sme ta vziat lebo by si tam zahynul. A v tu chvilu som videl ako sme pristali s nejakym striebristobielym lietadlom na povrch tej urovne. Videl som ako po mne z toho lietadla vystupuju nejaki muz, cca 5 az 7 ich bolo. Mali pekne striebriste overaly. Nejaky hlas mi povedal ze toto ze oni su moja najblizsia duchovna „rodina“ – ze k nim uplne patrim – a to som aj citil az ma to prekvapilo. Boli absolutne mierumilovni a zaroven snad najprisnejsi muzi akych som poznal. Ked som sa im prihovoril a chcel trocha mudrovat a vypytovat sa na to zvlastne lietadlo tak si ma nejako nevsimali, skor ma slovami uzemnil jeden z nich ze mam stat bokom a nicoho sa nechytat (nieco s tym lietadlom riesili, mozno poruchu,neviem).
          A to bol rok 1997 a to co prezivam ohladne okrajiny dnes – tak to som prezival uz vtedy v tom sne a mal som to v sebe az doteraz – do r. 2014 ked bol USA majdan na okrajine. Vtedy (2014) som si poveda: …no a je to tu!
          A to ma aj desi lebo tych snov/vizii som mal viac – ci uz pad WTC ci C19 a desiatky dalsich, ktore niesu moc povzbudive.

          • Ja som mal víziu dvojdielnu, a dva krát sa opakovala tá istá. Dva diely sa opakovali dva krát. Stručne ju zhrniem: Na Slovensko príde blesková potopa a voda stúpne do nadmorskej výšky cca 1 000 metrov. V tej vízii som inštinktívne utekal do vysokých kopcov, prežíval som obrovské prívaly vody z neba, ktoré bolo neskutočne temné. Namiesto jedného pramienka, ktorý v niektorých suchších letách vysychá sa valilo viac vody ako tečie v Dunaji. V tej kalnej vode plávalo množstvo stromov väčšinou polámaných aj s koreňmi, hlavne smreky. Videl som tam aj valiace sa kamene. Brodil som sa vo veľkých riekach, ktoré tiekli zhora. Keď som konečne vyšiel na konkrétny vrchol kopca, kde som viackrát bol v minulosti na turistike, neboli tam žiadne stromy. Okolo som videl zaplavenú krajinu do spomínanej nadmorskej výšky. Nikde okolo na „ostrovoch“ neboli vidieť horské chaty ani lyžiarske vleky a ani žiadne stromy.

          • Israismael

            Čo ti povedať achnaton!
            Moc tu nechcem písať moje úvahy ani tlmočiť živé Slová od Kohosi s absolútnou autoritou(a teda len tlmočiť nič viac),lebo sa to nepatrí kvôli posmievacom odhaľovať deje,ktoré by aj mnohým ľuďom mohli pomoct pochopiť ..nuž ale hovorím, že nemôžem aj keď rád by som a tak napíšem len ukážku z knihy !..Čo sa týka teba ako znaleho ABDR(píšem schválne v skratke ktorej však rozumieš),tak to som už napísal pred pár dňami tu na stránke , ohľadne tvojho poznania a úlohy vyžarovať správne slovom a to v tomto prípade v písanej forme , to čo je potrebné na ľudí v dnešných dňoch …Svet a tým aj naši ľudia na Slovensku a blízkych susedných krajinách (a to najmä v súvislosti s vojnou USA -NATO-Rusko na Ukrajine) sú na prahu udalosti,ktorá bude nevyhnutná a bude súvisieť so záverečnou očistou /tak či tak to zasiahne postupne celý svet/.To sa už nedá nijak zastaviť ,pretože všetky vlády na svete su nastavené na temnú agendu proti ľudstvu a tým čoskoro dôjde k udalostiam ,ktoré si mal v tých snoch ,ale sú nevyhnutné aby sa zastavilo temno a hlavne odstránilo z tejto Zeme …
            ABDR nespomínal však záchranu v ohni( zrejme v ohni 3svetovej ),cez ufo či lietadla, ale prírodným prirodzeným spôsobom ,ktorý je však nepochopiteľným pre toho čo si to teraz čo napíšem prečíta po prvý krát ,ba určite sa tomu bude aj smiať ..Bude to riadený proces od Boha a je zaznamenaný takto v knihe súdu ako posledná možná záchrana ak sa človek vspamata a polepší , keď to príde na svet a na nás …..
            Teraz citujem živé Slovo ABDR:
            Tým prichádza teraz všetko priamo a neočakávane ku konečnému vybaveniu na tejto planéte ! Božská sila žiarenia bije priamo, prekvapujúcim spôsobom do osudových nitiek všetkých pozemských ľudí a tiež všetkých duší, ktoré sa zdržiavajú v úrovniach neskoršieho stvorenia(pozn: myslená je teda naša Zem ale aj jemnohmotny svet ,tzv druhý svet ).
            Božská sila Svetla ,,schádza ,,teraz ako blesk do všetkých nitiek! (do aury vyžarovania všetkých ľudí)..Tie nitky, ktoré spejú k Svetlu a nesú tento druh rovnorodosti svetla v sebe, ktoré silným chcením tých, s ktorými sú spojené, dostatočne zosilnia, aby zniesli toto náhle vniknutie nezvyčajnej sily Božieho Svetla, dosiahnu tým obrovskú pevnosť a sviežosť tak, že k nim pripútané duše silnou príťažlivosťou budú VYTRHNUTE z nebezpečenstva temnoty a tým tiež z nebezpečenstva byť stiahnuté so sebou do rozkladu.
            Ostatné osudové nitky ľudí ktoré idú smerom k temnu a vyžarujú temno(tých ľudí sú miliardy) budú zničené a popretrhavane,čo v konečnom dôsledku bude nielen pozemska smrť ale človek sa stáva nepotrebným kameňom do ,,výstavby,, a bude musieť dozrievať na nízkych planétach a nie v novej Tisícročnej ríši …
            Takže takto je to podľa ABDR.. čiže podľa mňa a podľa jeho živého slova ,nie veľa ľudí dosiahne také správne vyžarovanie aury,ktoré ich posunie do novej Ríše na Zemi ..To je dôsledok temného pôsobenia na ktoré sa žiaľ tisícročia napája ľudské chcenie a preto je človek chytený do pasce pokiaľ sa z nej sám nevymota spoznanim všetkej pravdy ,ktorá musí oslobodiť každého človeka !!
            V tomto súde ľudí budu rozhodujúce dve farby vyžarovania aury ľudí a to fialová a žltá ..Božie vyžarovanie (luce) musia byť zhodné s fialovou farbou vyžarovania ľudí v aure ,všetko čo vyžaruje vo farbe žltej či kalnej žltej bude vyradené ako neschopné podľa Zákona ,pretože nič nemôže byť náhodne či nespravodlivé ..(už chápete prečo je písané v biblii,že prídem v oblakoch?..čiže pôsobením z neba ..)
            Po odstránení všetkého temna na planéte sa aj naša Zem ,,posunie,,, na svetlejsiu dráhu a nebude už krúžiť ako doteraz v temných oblastiach tohto vesmíru ..Samozrejme nepôjde to skokov naraz ale časovo postupne .Nech sa tak stane čo najskôr a nech sa ľudia ešte včas zobudia!

          • Pre Israismael – ja niesom „klasicky“ privrzenec PG – ono mi „preletelo“ popri nose ako ine knihy/info pri hladani zmyslu existencie a struktury vseho sveta. A pretoze som stale nastaveny na super ultra jemno (az mi zena niekedy hovori ze jak je mozne ze obcas zachytavam veci ktore len zeny vedia zachytit) tak som tam (v PG) z niecim zacal rezonovat. A s cim – to je tak specificka tema ze aj na tej najalternativnejsej alternative by som bol oznaceny za konspirator a blazon.
            Nas cely svet – Zem je tak podivne „hruby“a zablokovany a to nemyslim zlych hrubianov ale aj beznu standardnu populaciu – jakysi typ hrubosti a nechapavosti v jednom baleni.
            Na druhej strane je nas svet aj neprirodzene zmakcily – az slizky – cast populacie. A ted to hlavne – jedinym vyvazenym tj. laskavym, spravodlivym a zaroven tvrdym, neustupnym a nekupitelnym typom ludi – som zistil ze su ruski ludia – tych ktorych som osobne spoznal ale aj niektori z tych co vidim/pocujem z medii. Citim to aj z ich prejavov – tu vnutornu zivost na urovni vedomia.
            Preto ten sen o tej mojej „duchovnej rodine“ nebol ani tak o nejakej mojej zachrane z neba v dobe ocisty ako napojenie sa na urcity vyssi psychotyp – Rusov (samozrejme tych cistejsich). Cely zivot som to hladal – a nasiel – sú tu na Zemi a maju jasnu koncepciu – tu ludsku a uz davaju o sebe vediet viac a viac. A tak aj tu na Zemi je ku komu vzhliadat a tesit sa z toho. Veril som ze je tu niekto kto je majakom, len som ho v burke vlastnych myslienok nevidel.
            Kedysi ked som sa prvy krat stretol z ruskymi chlapmi tak mi pripadali taki odmerani, tvrdi, drsni ale v zapati sa dokazali zmenit a prejavit ako jemni a pozorni. To som u inych narodnosti nikdy nezazil – tvrdy chlapisko ktory by skoro pastou prebural stenu nasiel vonku cudzie male mokre spinave maciatko a zabalil ho do šálu aby mu bolo teplo. To fakt dokazu len Rusi – a to je fajn, ze niekto na tejto planete tak funguje.

      • provokater

        mediá treba, viete čo…

  6. Robert F. Kennedy: Vakcíny mohou za epidemii chronických onemocnění u dětí (CZ TITULKY)
    otevri svou mysl
    https://rumble.com/v265kde-robert-f.-kennedy-vakcny-mohou-za-epidemii-chronickch-onemocnn-u-dt-cz-titu.html

  7. hľadač pravdy

    CZkotas
    18/01/2023 at 20:52

    ,,– Vedoucí představitelé a účastníci WEF byli pravděpodobně informováni, že mohou být cílem raketových střel (proto šváb a soros strachy nechtějí dorazit do Davosu?)“ (???)
    ——————————————————————————————————–
    =>
    ,,Klaus Schwab opens the World Economic Forum 2023 conference urging attendees that they must „Master the Future“.”

    ,,Klaus Schwab otvoril konferenciu Svetového ekonomického fóra 2023 a vyzval účastníkov, aby „ovládli budúcnosť“.” (!!)
    =========================================================
    Alebo ešte aj inak: Klaus Schwab – najvyšší, dvojnásobný nádnárodný pra-lóžový slobodomurár sa prihovára k svojim pra-lóžovým/lóžovým bratom a sestrám alebo k para-slobodomurárom!

    krátke video, 1min,17s:
    https://t.me/SGTnewsNetwork/40271

  8. Poslanec evropského parlamentu Milan Uhrík uvedl ve videu, že pro Západ může být partnerem „pouze poražené, deimperializované a dekolonizované Rusko“.
    https://youtu.be/Cc0gY2bbp_A

    • On citoval vyhlásenie EÚ a krititoval ho (pre prípad, že by si niekto myslel, že to hlásal on, lebo to tak vyznelo). Na konci uvádza, že on hlasoval proti tomuto vyhláseniu Európskeho parlamentu.

    • Iste. Len zabudli nato, že Rusko nie je porazené nacistické Nemecko. Dodnes sú v Nemecku okupačné vojská Západu, len sa premenovali na vojská NATO. Ako vidno, ani rozpad ZSSR západným „demokratom“ nestačí. Chcú cielene rozparcelovať Ruskú federáciu. Tento cieľ si vytýčili dávno pred vojnou na Ukrajine.

  9. V dokumentu Evropské lékařské agentury EMA se o rizicích mRNA vakcín z listopadu 2022 na stránkách 111-113 uvádí, že nevíme, jaké budou obecně dlouhodobé účinky vakcín a nevíme jaké účinky včetně i těch krátkodobých budou mít vakcíny u těhotných žen či kojících matek, nebo u lidí, které mají sníženou imunitu nebo trpí nějakými chorobami. Tyto zjištění opravdu nejsou povzbudivá.
    https://otevrisvoumysl.cz/radovan-dluhy-nadmerna-umrti-a-covid-vakciny-korelace-ci-kauzalita%EF%BF%BC/

  10. Veľká Británia: Výkladné okná BBC sú pokryté nalepenými fotografiami zabitých ľudí vakcínami na Covid.
    USA: Ľudia chcú poznať pravdu o experimentálnych „vakcínach“ proti covidu. Video-záznamy z UK ukazujú stovky samolepiek nalepených na oknách štúdia BBC v Londýne, ktoré symbolizujú milované osoby, o ktorých sa vie, že boli zabité experimentálnymi vakcínami. InfoWars hlási: Niekoľko obrázkov bolo spojených dohromady, aby vytvorili frázu – „Povedz pravdu“ a „Očkovanie zabíja“. Transparent visiaci pred budovou tiež hovorí: „BBC je vírus!“ BBC – spoločne so zvyškom main-streamových médií – nasledovala oficiálne vládne rozprávky, aby od samého začiatku pandémie vydesila verejnosť ohľadom COVIDU, odmietala odvysielať čokoľvek, čo sa odchyľuje od scenára a démonizovala každého, kto kritizoval lockdowny, vakcíny, alebo oficiálny príbeh o pôvode vírusu.

    Mnoho užívateľov na sociálnych sieťach chválilo protestný akt a vyzývalo k týmto pokojným a emočne – silným demonštráciám, ako sú tieto, aby sa rozšírili do USA, Kanady a celého sveta a do lekárskych ordinácií a nemocníc.

    „Toto treba urobiť celosvetovo; v USA, Kanade, UK – proste – všade, kde boli obete vakcín! Išlo o Zločin proti ľudskosti, za pomoci skorumpovanej BBC.“ (viď 1,23 min. video v článku).

    https://cz24.news/velka-britanie-okna-bbc-jsou-pokryta-fotografiemi-predstavujicich-zabite-lidi-vakcinami-na-covid/

    P.S. Kiež by sa už konečne začalo ľudstvo prebúdzať a dospelo do bodu, že si dokáže obhájiť a vybojovať svoje právo na slobodný život, mier, ľudskosť..

  11. Žeby sa v Dr. Paulovi Offitovi, hlavnému hovorcovi očkovacieho priemyslu, ozvalo svedomie? Nechce sa mi veriť. Bol členom poradného zboru CDC pre schvaľovanie vakcín do očkovacieho plánu. Behom pôsobenia v CDC pracoval Offit pre spoločnosť Merck a vyvíjal vakcínu proti rotavírusom. Offit dnes šéfuje výskumu v detskej nemocnici vo Filadelfii, ktorý financuje firma Merck. Z tejto pozície potom propaguje očkovací priemysel, vydáva knihy volajúce po neobmedzenom očkovaní a očierňujúce zástancov bezpečného očkovania. Hovorí, že podľa jeho presvedčenia deti znesú až 10 000 vakcín….!?! Takýto obrat u tohto človeka, ako uvádza článok, je logicky nevysvetliteľné.

    • Možno sa bojí trestnoprávnych následkov za tie úmrtia. Bohvie koľko jeho pacientov už zomrelo a keď to celé padne, ich pozostalí si môžu prísť po neho.

      • Treba si prist aj pre moderatorov/hlasatelov TV kanalov – oni v tom idu tiez a to uplne vedome. Staci pustit ta3 ci ct24 (a dalsich) a mozme vidiet spoluvrahov. A este sa na tom zabavaju. Hlavne ze sa na vsetkom rehocu jak postihnuti. Niesom nasilnik ci vrah ale keby ich vesali tak ani prstom pre nich nepohnem. V podstate su to tiez vakcinatori aj ked bez ihly. Su to fasisticke proamericke stetky a svine.

  12. Pohrebné ústavy v plne zaočkovanom Nórsku sú zaplavené zaočkovanými mŕtvolami v dôsledku prudko stúpajúcej nadmernej úmrtnosti v Nórsku. Nórsko je jednou z najviac zaočkovaných krajín na svete, pričom priemerný Nór dostal viac ako dve očkovania proti Covid-19.
    Počet ľudí, ktorí potrebujú pohrebné služby v meste Trondheim v strednom Nórsku, za posledných dvanásť mesiacov podľa miestnych novín Dagbladet Trondheim dramaticky vzrástol .
    Lars Svanholm, generálny riaditeľ štvrtej generácie najväčšieho pohrebného ústavu v Trondheime, Svanholm & Vigdal Gravferd, povedal, že storočná história pohrebného ústavu nikdy nezaznamenala nič také, ako je súčasný počet úmrtí.
    „Je to výrazný nárast a nič podobné sme nezažili už štyri generácie,“ povedal Lars Svanholm pre Dagbladet.
    Správa GWP : Svanholm sa domnieva, že pohrebný ústav tento rok zaznamenal 30-percentný nárast úmrtí v porovnaní s minulým rokom. „Od začiatku spoločnosti v roku 1922 sme nezaznamenali taký nárast,“ povedal Svanholm pre miestnu televíziu.
    Aby sa vysporiadali s narastajúcim počtom mŕtvych, otvorili v garáži chladnú pohotovosť. Kapacitné obmedzenia prinútili rodiny čakať na pochovanie svojich blízkych viac ako dva týždne.
    Správa GWP : Svanholm sa domnieva, že pohrebný ústav tento rok zaznamenal 30-percentný nárast úmrtí v porovnaní s minulým rokom. „Od začiatku spoločnosti v roku 1922 sme nezaznamenali taký nárast,“ povedal Svanholm pre miestnu televíziu.
    Aby sa vysporiadali s narastajúcim počtom mŕtvych, otvorili v garáži chladnú pohotovosť. Kapacitné obmedzenia prinútili rodiny čakať na pochovanie svojich blízkych viac ako dva týždne.
    https://newspunch.com/funeral-homes-in-fully-vaccinated-norway-overwhelmed-with-corpses/

Pridajte komentár

*