Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Prelomová štúdia zistila, že 4 dávky covidových vakcín spôsobia takmer úplný kolaps imunity


Print Friendly, PDF & Email

Prelomová štúdia zistila, že 4 dávky covidových vakcín spôsobia takmer úplný kolaps imunity

(Ethan Huff, Natural News) Spisovateľ a bývalý reportér pre noviny The New York Times Alex Berenson hovorí, že má k dispozícii dôkazy zo štúdie, ktoré ukazujú, že „posilňovacie“ vakcíny proti covidu potláčajú imunitný systém až na hranicu, za ktorou nasleduje takmer úplný kolaps imunity.

V sérii tweetov Berenson napísal, že na základe zistení štúdie by už žiadne posilňovacie dávky nemali ísť do žiadneho ramena. (Súvisiace: Tu je ďalší dôkaz, že covidové „vakcíny“ spôsobujú AIDS.)

„Posilňovacie dávky treba okamžite zastaviť. ZASTAVIŤ. OKAMŽITE. Stack prichádza,“ napísal Berenson, pričom slovom „Stack“ odkázal na svoj blog na Substacku.

„Je tu nová štúdia. Je to zlé. Ako zlé? Zatiaľ som to ukázal dvom lekárom. Jeden povedal, že „dostal záchvat“, keď to čítal. Ten druhý povedal niečo horšie.“

Štúdia pochádza z Číny, o ktorej mnohí veria, že tam vznikol nový koronavírus (Covid-19). Štúdia ukazuje, že po štvrtej dávke – čo znamená po dvoch primárnych injekciách a dvoch následných posilňujúcich dávkach – je imunitný systém človeka viac-menej odrovnaný.

Zhrnutie štúdie vysvetľuje, že napriek celosvetovej masovej očkovacej kampani, nemajú covidové „vakcíny“ žiadnu potvrdenú účinnosť a ich „potenciálne nepriaznivé vedľajšie účinky zostávajú do značnej miery neznáme“.

To samo o sebe naznačuje, že tieto „vakcíny“ by nemali byť nikomu podávané.

Keďže mnohí sa už zaočkovať dali, výskumníci sa rozhodli porovnať humorálne a bunkové imunitné reakcie rozšíreného priebehu rekombinantnej receptorovej väzbovej domény alebo RBD, po posilňovacích dávkach na myšom modeli.

No a tu je výsledok, ktorý zistili:

„Viacnásobné posilňovacie dávky vakcíny po základnom dvojdávkom očkovacom cykle významne znížili titre RBD-špecifických protilátok a sérovú neutralizačnú účinnosť proti variantom delta a omikron, výrazne narušili aktiváciu CD4+ a CD8+ T-buniek a zvýšili expresiu PD-1 a LAG-3 v týchto T-bunkách.”

Mechanisticky sme potvrdili, že rozšírené očkovanie posilňovacími dávkami RBD prepísalo ochrannú imunitnú pamäť podporou adaptívnej imunitnej tolerancie.

Naše zistenia poukazujú na potenciálne riziká pri pokračovaní podávania posilňujúcich dávok vakcíny proti SARS-CoV-2, z čoho vyplývajú okamžité dôsledky pre globálne stratégie na zvýšenie zaočkovanosti proti Covid-19.“

Dať sa zaočkovať proti covidu znamená natrvalo si zničiť svoj imunitný systém

Imunitný systém neočkovaného človeka, je naprogramovaný tak, aby odvracal choroby prostredníctvom vrodenej imunity. Pri prirodzenom vystavení patogénu sa prirodzená imunita naučí adaptovať, čím sa vytvorí primeraná úroveň adaptívnej imunity.

Liečba osteoporózy

Na základe týchto zistení očkovanie covidovými vakcínami poškodzuje prirodzenú imunitnú funkciu. Zasahuje do prirodzenej adaptívnej imunitnej rovnováhy, takže očkovanec je náchylnejší na akékoľvek infekcie, nielen na covid – čo je v rozpore so všetkým, čo nám o týchto injekciách tvrdili „autority“.

Poškodenie spôsobené covidovými „vakcínami“ siaha ďaleko za tvorbu protilátok, ktoré fungujú ako prvá obrana imunitného systému proti vírusom a baktériám. Poškodia sa aj T-bunky, ktoré slúžia ako záloha protilátok a zjavne bez akejkoľvek schopnosti opravy.

Spomínaná štúdia bola publikovaná bez veľkých fanfár 22. decembra 2022 v recenzovanom časopise iScience. Jednoznačne to ukazuje, ako uvádza Berenson, že preočkovania posilňovacími dávkami – a vlastne všetkými „vakcínami“ proti covidu – sú rozsudkom smrti pre imunitný systém človeka.

„Zistili sme, že ochranné účinky humorálnej imunity a bunkovej imunity vytvorené konvenčnou imunizáciou a následným preočkovaním sú výrazne narušené,“ priznali autori štúdie.

Aj keď boli ako pokusné subjekty použité myši namiesto ľudí, vedci dodali, že zvieratá boli geneticky pozmenené, „aby presne modelovali ľudskú reakciu na koronavírus“, pričom mali „hlbokú podobnosť s ľuďmi v reakcii na infekcie SARS-CoV-2“.

Reakcie ľudí na nové zistenia

„My ,konšpirační teoretici‘ sme to vedeli už pred rokmi,“ napísal jeden komentátor o odhaleniach obsiahnutých v tejto novej štúdii.

„Predstavte si, aké zisky bude mať medicínsky a veľký farmaceutický priemysel, keď bude mať každý nejakú chorobu alebo rakovinu,“ napísal ďalší.

Chcete sa dozvedieť viac o nebezpečenstvách a neúčinnosti vakcín? Potom navštívte stránku VaccineDamage.news.

Situácia na Slovensku

Ministerstvo zdravotníctva SR pred pár dňami oznámilo, že od 31.1.2023 sa na Slovensku začne znova očkovať aktualizovanými posilňovacími dávkami „vakcín“ proti Covid-19.

Ako teda máme chápať poslednú iniciatívu ministerstva vo svetle zistení tejto novej štúdie? Asi tak, že ide o snahu ministerstva doraziť tých zaočkovaných ľudí, ktorých nedorazila základná očkovacia schéma. Inými slovami, je to štátom riadená genocída vlastného národa.

Genocída je nepremlčateľný zločin a jeho páchatelia jedného dňa povstanú pred novodobým Norimberských tribunálom. A my dúfame, že dovtedy bude zároveň obnovený trest smrti.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

    • Ona nechcela odísť, ale vraj jej bolo povedané, že pre svoju bezpečnosť a bezpečnosť rodiny urobí najlepšie ak sa zdekuje preč. Novozélanďania sú na ňu extrémne nabrúsení, chcú ju trestne stíhať a mnohí volajú po stavaní šibenice.

  1. Tony Blair, ten klamár a podvodník vojny v Iraku sa na WEF vyjadril, že sa plánuje ďalšia pandémia a niekoľkonásobné očkovania a covid pasy a navalával na čo najrýchlejšie ich zavedenia sledovanie očkovanosti ! Genocídny hajzel !
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/davos-planuje-pristi-pandemii-navrhuje-sledovani-ockovanych/

    • Na ten istý trik dvakrát ľudia nenaletia. Svoju šancu mali počas covidu, no premárnili ju. Budú musieť vymyslieť niečo iné, napríklad útok mimozemšťanov, lebo všetko ostatné už vyskúšali.

      • Co ja viem

        Oni su dostatocne mazani. Staci trocha strachu a je vymalovane. Ked sa pozrieme comu vsetkemu ludia uvieria, media, osobnosti a strach to poriesia. Takze s tymto tvrdenim nesuhlasim, ze ludia na to nenaletia.

        • Spíš budou donuceni ,jak budou mizet pracovní příležitosti ,prosazování online plateb ,digitální identity. Lidi se nechají sami dotlačit do kouta ,všechno je nastavený.

      • kvakcína je sloboda

        v začiatkoch tej plandémie, keď to iba skúšali na nás nosiť náhubky, som sa jednej predavačky stojacej vonku pred obchodom spýtala, prečo má rúško keď je vonku, odpoveď bola – nechcem zomrieť;
        na mnohých a myslím, že na väčšinu stačí málo, len nejaké bu-bu-bu a budú poslúchať na slovo, urobia čokoľvek, lebo nechcú zomrieť

      • kvakcína je sloboda

        a ešte jedna skúsenosť: nedávno som bola v kauflande a videla som tam človiečika asi 70-ročného s respirátorom na obličaji – tak takto sú mnohí vystrašení, že sa bude dusiť vo vlastných jedoch, aby nezomrel!!!
        smiať sa alebo plakať?!

        • Týchto je v obchodoch mnoho. Je to poznávacie znamenie , že boli x-krát napichnutí a sú to aktuálni adepti na samo-euntanáziu prostredníctvom 4-tého shotu. Moja agilná športovo založená suseda (60) na vianoce náhle skonala (srdce). Hovorila mi , že nedala zapichnúť, ale na otázku po jej smrti mi jej manžel povedal, že mala 2dávky (on nie – lebo sa tak bála a nechcela zmrieť 🙁 ………..)

        • Áno, najlepší sú tí 70-80 roční. Tí sa boja paradoxne najviac. Prakticky to majú aj tak za pár, ale oni sa boja bacila. Vždy som si myslel že s vekom pribúda múdrosť, ale u niektorých to vôbec neplatí.

          • kvakcína je sloboda

            som 60+, ale celý život som šla proti prúdu, vždy som šla opačným smerom ako šiel dav; mala som s tým trochu problémy na strednej, hoci nie všetci pedagógovia ma mali takto zaškatuľkovanú, viezli sa po mne hlavne učitelia odborných predmetov – asi som vyžarovala niečo, čo im chýbalo a to ich iritovalo;
            myslím, že to je tým, čo dostane človek pri narodení do vienka;

          • Poznám chlapíka má 95 rokov a povedal: Tí debili, čo sa za pár €uro dali očkovať by ešte peniaze mali doplácať. Určite sa dožije stovky.

          • Kvakcina, nemusí dostať len do vienka.
            Ja som otočil okolo roku 2012, pritom sa mi na oko nič vážneho nestalo (nedostal som kladivom po hlave)..

  2. Neviem si predstaviť aký má pocit 4x zaočkovaný človek, ktorý toto číta. Buď to odmietne ako haluz, nepravdu, výmysel…, alebo musí mať pocit zlosti, beznádeje a zúfalstva. Skúsil som si predstaviť že JA som 4x opichaný a začínajú sa na mňa valiť články ako stúpa nadúmrtnosť, ako mám zničený imunitný systém, netuším, v akom som reálne stave – či mám šancu, či je moja imunita OK, alebo mi hrozí nejaký kolaps, infarkt, mrtvica…
    Že ma všetci dôležití a vzdelaní ľudia presviedčali aby som chránil seba aj iných… a ja som im veril! A teraz som možno v sračkách a ja neviem, koho a ako mám brať na zodpovednosť! Hrozná predstava!

    • Výhodou byť „konšpirátorom“ je, že vám to za posledné 2 roky zachránilo život. Stačilo by mať aj „zdravú skepsu“, lenže ľuďom na západe boli posledných 75 rokov vymývané mozgy, aby dôverovali śtátu. A tak aj dopadli – s 90% zaočkovanosťou. Celý východný blok odchovaný bývalým režimom si uchoval „zdravú skepsu“ a vžitú nedôverou v systém a štát. Mal teda oveľa nižšiu zaočkovanosť – len 40 až 60%, kde ako. Za tých 33 rokov sa sorošovským mimovládkam nepodarilo ľuďom z bývalého východného bloku kompletne vymyť mozgy.

      • Šéf WHO Tedros varuje bohaté země před možným návratem tuberkulózy.
        „Dříve nebo později to možná přijde…“
        Přesto vás mohu trochu uklidnit: B&B, to je tady Bill, a BioNTech měl tušení: probíhají klinické zkoušky „očkování“ proti tuberkulóze pomocí mRNA.
        https://vitazstvosvetla.org/spravy-20-01-2023/

        • s vymazanou imunitou môže prísť na človeka hocičo – a aj príde – nezaočkovaní budú na tom ale výrazne lepšie, lebo ich imunita bude schopná konštruktívne zareagovať

      • Článok dole staršieho dáta je o tom, že Nvotová obviňuje neočkovaných z toho, že sa tiež nepridali a tak „ojebali“ očkovaných a „šíria to ďalej“.

        https://www.dolezite.sk › clanky › dorota-nvotova-ojebali-nas-nas-ockovanych-ohladuplnych-zodpovednych-dalo-sa-to-samozrejme-cakat
        Dorota Nvotová: Ojebali nás. Nás očkovaných, ohľaduplných, zodpovedných …
        28. 11. 2021Ojebali nás. Nás očkovaných, ohľaduplných, zodpovedných. Dalo sa to, samozrejme čakať. Naočkovali (oprava redakcie) sme sa preto, aby sme boli odmeňovaní. Očkovali sme sa, aby sme chránili seba aj blízkych. Teraz sme to my, kto musia chrániť aj tých naozaj názorovo „ďalekých“. Oni na to dlabú, riskujú svoje životy a my ich zachraňujeme.
        —————————–
        Sme skrátka živí zdraví dezoláti.

      • 👏👍

    • No ja poznam jedneho cloveka ktory si dal sice len jednu davku ale ma okolo seba dost ludi ktori pred nim uz natvrdo hovoria ze vakciny 19 su nebezpecne – uz nanho neberu ohlad aj ked vedia ze na jednu isiel.
      A je to na nom hodne poznat – ved 10 ludi v jeho blizkosti by sa predsa nezblaznilo naraz. A tak zacal patrat a pocuvat aj ine nez mejnstrim – a prebral sa.
      A veru ma co robit aby si vedel vytycit aspon nejaky kratkodoby plan do buducnosti – dost ho to zerie a na druhu a dalsiu davku uz nepojde.
      Kazdopadne mu zelam aby zil dlho a uzil si aj dochodok do ktoreho onedlho pojde, je to fajn chlap, pomaha nezistne kazdemu, fakt dobry clovek. Uznal, ze urobil chybu.
      Mimo temy: ustavny pravnik Jan Drgonec sa nedavno v jednom mediu vyjadril v tom zmysle, ze nasa vlada nam v den referenda zabezpeci zaveje snehu aj keby ho mali na Slovemsko doviezt. A nemylil sa. Fakt mi pripada ze s tym pocasim posledne roky niekto cachruje – machruje.

    • Většina trochu brobouzejících se jsou maximálně 2xzaočkovaní.Ti skalní covidisti co poctivě absolvují každý vpich,tyhle informace nečtou a těší se jak neočkovanci začnou hromadně padat.

    • Od znamej zdravotnej pracovnicky mam informaciu, preco je docasny vypadok liekov. Tvrdi, ze vraj vsetky lieky sa upravuju s dodatkom grafenu. Ak si date napr nejaky rozpustny liek napr proti horucke ci bolesti z novych baleni do vody, po jeho rozpusteni prilozte k poharu magnet a sledujte co sa bude diat. Neskusala som este …

      • Neviem, ako sa dá použiť hydroxid grafénu v liekoch proti horúčke? Preto je u nás nedostatok bežných liekov, ako aj ortopedických pomôcok, lebo idú Zellebubenovi!

        • Nejde o využitie grafénu proti horúčke. Zmysel je dostať ho do ľudí. Keď to celkom nevyšlo pomocou vakcín, tak môžu skúšať inú cestu.

          • v austrii najnovsie,,pre male deti mame pripravenu specialnu antibioticku injekciu v pripade chripky! plus nove druhy liekov pre vsetkych!

      • grafén treba vyzrážať elektrickým prúdom, a potom ho viditeľne priťahuje magnet

  3. Účasť na referende je rekordne nízka. Keď majú ovce možnosť niečo zmeniť v prospech seba, ostanú doma.
    Keď matovič nariadil celoplošné testovanie, stáli v 300 metrových radoch a prišlo ich 3,5 mil. Zvláštny národ.

    • Keď im prídu v máji 5-násobné zálohové platby na elektrinu (ceny sú zafixované len na 3 mesiace), nebudú mať právo sa sťažovať, ale pekne cvakať.

      Inak účasť je nízka v Bratislave a na juhu Slovenska. Zvyšok je na tom lepšie. Uvidíme v noci, aké budú konečné počty.

      • Inde velmi snezilo….

      • Všimli ste si správanie očkovaných? Mám pocit, akoby už toto https://cz24.news/j-kaufman-nove-svetove-zrizeni-globalistu-nwo-a-transhumanismus/ nejako podprahovo naozaj fungovalo, skrz mainstream, lebo očkovanci nehlasujú, rovnako ako bijú za Ukrajinu (čím viac dávok, tým väčšia tuposť, posadnutosť či ľahostajnosť) ! A to je fakt. Zvyšok je to o smutnej slovenskej mentalite…

        • Áno, je dosť možné, že už sú ovládaní. Ako bioroboti. Medzi očkovancami a modrožltými vlajočkármi je takmer 100% korelácia. A teraz sa k tomu pridalo aj odmietnutie hlasovať v referende.

          • Galaxia andromeda

            Za všetko môže televizia je to pre tupe ofcee ako droga a podprahove vysielanie ich orogramuje.Najprv si treba uvedomit ze každa reklama je hoax a detinformacia. Manželke babiša poslali ostry naboj v obalke. Napichane nenavistne česke ofcee uverili že si to poslal sam babiš. Tu je vidieť že ľudom yebe v hlavach a su kvalitne zmagoreni. Staci vyhodiť televiziu z domu. Tv fetaci to nedokažu.

        • Лаитаз Откин

          Aj ked mam zaujimavu skusenost.Podarilo sa mi 3x ockovanu matku prehovorit aby sla na referendum no a pomaly zacina prijimat konspiracie.
          Uz som to s nou chcel vzdat.Mozno to len hra,aby bola so mnou schopna komunikovat,lebo kvoli tomu vznikala medzi nami bariera.
          Alebo sa pokazilo spojenie mozog-vakcina-wifi.

          • Лаитаз Откин

            Iste,o referende ziadne iluzie nemam,aj keby vyslo,vsetky vlady musia byt nadobro odstranene a to bez vymeny figuriek.Vidim to ako jedine riesenie.Ludia musia konecne prevzat zodpovednost za vlastne konanie,dospiet a nie hladat nejakych „zastupcov“ ako nesvojpravni ludia,deti ci dusevne chori.
            Chapem ho skor ako protest,odkaz vlade.

        • Este nieco na doplnenie. Diabol je majstrom klamstva a podvodu. Ak niekto cital posolstva Panny Marie tak vie, ze ked pride Antikrist, bude robit „zazraky“ a aj liecit chorych. Podla mna to bude len vplyvanie na ockovanych (mozno aj neockovanych) prostrednictvom siete 5G a 6G. To bude doba razenia len ICH jedineho protiludskeho nabozenstva. Verte mi.

      • Najzodpovednejši bol Trenčiansky kraj…ďakujeme.

    • abc – 30 rokov nás židomédiá a politici „kŕmia potrebou zmeny“ – hoci potrebujeme práve stabilnú spoločnosť! Lebo tí, čo nás kŕmia potrebou zmeny – sú profesionálni rozvratní „revolucionári“! Židomarxistická banda! A tým treba veriť!
      A teraz uvažuj – ak je prioritou a globálnym cieľom likvidácia národných štátov – načo nám kurva bude Ústava Slovenskej republiky! Že!!! A preto potrebujeme zmenu ústavy! A potom ďalšiu a ďalšiu – dôjde aj na ústavné práva a slobody – a potom dopiče s tým celým – nate – ID svetoobčianstvo!

      Čaputová ako predstaviteľ Ústavy SR – nemá ústavné-prezidentské právo čokoľvek meniť v ústave! Tak sa ťa pýtam – čo má znamenať toto?!

      “ ako prezidentka však robím všetky potrebné kroky na to, aby sa ústava zmenila v parlamente do konca januára“
      https://www.cas.sk/clanok/2761115/caputova-dava-jasne-najavo-co-si-mysli-o-referende-toto-je-moj-obciansky-postoj/
      POZRI PRÁVOMOCI!!!
      https://www.prezident.sk/page/pravomoci/
      —————————————————
      No – takže toto im mali požehnať ľudia sami! Lenže ľudia im hodili – úplne z iných dôvodov – do toho vidly! Nie, žeby chápali zmysel podvrhnutého referenda – intuitívne – a hlavne – nebola tu žiadna kampaň „za zmenu“ – prečo asi? Kto formuloval referendovú otázku? Celá lož bola „o možnosti odvolať vládu“ – ale čierne na bielom bola ZMENA ÚSTAVY – aby si poslanci s 5-tisícovým platom mohli vypustiť rybník – áno?!

      Dopadlo to najlepšie ako mohlo! Pretože môžme vyvolať referendum o inej otázke – o znovuuzákonení trestnej zodpovednost za rozvrat štátu a ústavného zriadenia! A nie že nie!

  4. Slováci (česť výnimkám) sú tupé, sprosté hovädá, keď sa jedná o dôležité veci,tak sa na všetko vykašlú.Slovensko má už tradíciu v neplatných referendách, čudujem sa Ficovi, že sa radšej nevysral na debilných,jebnutých, sprostých Slovákov a nezdrhol pekne do zahraničia.Hlúpy Slovák vždy nad sebou potrebuje múdrejšieho, buď Maďara,alebo Rusa, však to tak aj bolo v minulosti.Žid Fedor Gál mal veľkú pravdu, keď povedal o Slovensku“Potrebujeme túto krajinu osídliť inými, poriadnými ľuďmi.“Nech si nás k sebe pripoja Maďari,alebo Rusi a pre Slovač zákaz voliť a žiadne referenda.

    • Práve hejtuješ národ, ku ktorému zjavne NEPATRÍŠ!!!
      „Žid Fedor Gál mal veľkú pravdu, keď povedal o Slovensku“Potrebujeme túto krajinu osídliť inými, poriadnými ľuďmi“ – kto sú tí, ktorí to potrebujú – vy židáci?!

      V tomto referende vám nevyšla tá zásadná lživá a rozvratná manipulácia – pretože „Slováci sú debili“?!
      Sa odsťahuj do Izraela a osídľuj Palestínu!
      I
      tzhak Frey-Slováci – primitívni ľudia sa rozhodli založiť SR.mp4
      https://ulozto.net/file/DKniuUK0SKTD/itzhak-frey-slovaci-primitivni-ludia-sa-rozhodli-zalozit-sr-mp4#!ZJSvAQR2ZwOuZTSyZmt0ZGMwZTR0BREHF1ZmA0u2pUIJLmD2At==

      • Maroš, tak dosť, neboli by debili, keby toľko nepili,ale že sú a sú s nami / čo pijeme striedmo v norme /, to že sú s nami, tak to je sunami, pfuj!!!! Maroš nebuď uj.

    • A ty si myslíš, že iné národy sú na tom lepšie?! Preber sa ! Samozrejme, že je tu nejaká tá mentalita a určité predispozície. Okrem toho Slovaci nemajú dosť vybudovaný silný vzťah ku štátnosti a národnej hrdosti ! Česť uvedomelým výnimkám ! Avšak TU rozhoduje dlhodobé vymývanie mozgov v školách, médiách a politickou propagandou ! Pospomínaj na to, ako boli Nemci totálne vymytí vtedajšou propagandou počas druhej svetovej vojny ! A spomeň si, ako sú vymyté západné národy, koľko percent verilo ich vládam a išlo sa dať bez myslenia zaočkovať, a to nie je len problém Európy ! Takže sa nečuduj. Obávam sa, že tých, čo sa už doteraz nepodarilo zobudiť sú stratení… a pred nami sa risuje ďalšia Gaťesova plandémia s novými mňamkami, ktorú už naznačil na WEF aj hajzlík Tony Blaire ! Spoločnosť sa musí očistiť a žiaľ s tým asi už nič nespravíme, taký je vývoj. Zostáva nám už len jediná zbraň – sila úprimnej modlitby. Očistný proces sa už zastaviť nedá… aspoň ja to ztak vidím, kiež by som sa mýlil. Bol by som rád, keby som sa mylili…

    • mariankosmac

      ,,Slovensko má už tradíciu v neplatných referendách, čudujem sa Ficovi, že sa radšej nevysral na debilných,jebnutých, sprostých Slovákov a nezdrhol pekne do zahraničia.“

      Fico presne tieto čísla potreboval. Potreboval pod 50% a potreboval okolo 30%.
      Vie ze ma legitimitu vladnut a vie ze ma legitimitu vladnut bez obmedzeni.
      Uz mozte Kuciakov skladat do radu, ak Fico bude premier nedostane ho odtial nikto.

      • Lenze teraz mi budu vsetci ti ludia co nesli na referendum a kvoli sucasnej politike ukradnuti, ak zacnu bankrotovat, bez prace, zadlzeni atd. Nech si vyzeru svoj alibizmus a lenivost. Luto mi bude uvedomelych, co vnimaju co sa deje a kvoli spomenutym budu mat tiez problemy. Tim vsak rada pomozem, ak budem moct. Zvysok nech si vychutnava ovocie svojej tuposti!

      • no dívajme sa, uhádol a není vol

  5. Ale áno,som Slovák a hanbím sa za to,pretože vidím,že Slovač bola,je a bude naveky sprostá…Vieme dojebať voľby,ale aspoň sa pokúsiť o nápravu to nie…Hundrať na Hegera, Matoviča,Čaputovú a ďaľších to áno,ale ísť na referendum to nie….Tak tu bude táto vláda ešte ďalší rok.Paráda.Keby sa referendum podarilo,tak mohli byť voľby už možno aj v júni.A láskavo mi nenadávaj do židákov, keď o mne hovno vieš…kecáš tu do všetkého.Ja som len kriticky zhodnotil Slovákov,ale za pravdu sa každý hnevá.Je tu plno slovenských politikov, podnikateľov,právnikov, ktorí sú tiež Slováci, ktorí sa ojebávajú medzi sebou, rozkrádajú Slovensko,zapredávajú ho… Typická zlodejská Slovač.Slováci sú hádam druhý najskorumpovanejší národ po Ukrajine,minimálne v Európe.. Slovák Ján Slota kedysi dávno povedal, že Slováci sú sprostý národ, ktorý sa potrebuje konečne spamätať.Nemám rád falošný patriotizmus, keď raz vidím , že sme nahovno,zbabelý a zlodejský národ,tak to aj poviem.

  6. Ale áno, som Slovák a hanbím sa za to.My Slováci vieme zbabrať voľby,aj všetky referendá,vieme zvoliť hlupákov,zradcov,ale keď to treba napraviť,tak väčšina na to serie…Keby bolo referendum platné,tak by mohli byť voľby už v júni,takto tu bude táto „vláda“ ešte ďalší rok.A láskavo mi nenadávaj do židákov, keď o mne hovno vieš,kecáš tu do všetkého…Ja som len kriticky zhodnotil Slovákov, ale za pravdu sa každý hnevá… Neznášam falošný patriotizmus, keď raz viem,že sme zbabelý, zlodejský,hlúpy národ,tak to aj poviem.Koľko je tu slovenských politikov, podnikateľov,sudcov, ktorí sú zapredaní ,hnusní zlodeji a podvodníci… Slovák Ján Slota kedysi dávno sám povedal, že Slováci sú sprostí a mali by sa už konečne zobudiť.Tiež si nedával servítku pred ústa a mal pravdu…Ja tiež hovorím na rovinu,nie som diplomat.

    • Slovák Ján Slota je prievidský žid a sionista – v podstate protipól protihráčov – maďarských sionistov, Chazari, ktorí žili a žijú z toho, že sa budú akože vzájomne napádať a štvať proti sebe Maďarov a Sovákov – moja maďarská svokra tomu hovorila židó banda! „Ani si si nevšimol, ako porušuješ 2 základné pravidlá – nebudem obeť a zachovám vernosť“. Nenávidieť svoj národ a pohhŕdať ním a druhých potom označovať za farizejov – to je sociopatia – nie úprimnosť! Lenže ono to tak vlastne nie je – ty si sion-predátor, a ty si verný svojim – Chazarom! Na Slovákov pľuješ tak či tak! Akurát máš občiansky preukaz slovenský. Čiže – ak niekto nemá mať právo voliť – teba by mali za úrážky štátotvorného národa v krajine ktorého žiješ – v lepšom prípade vyhostiť!

      • Ty si múdry ,ako Šalamúnové hovno,ku všetkému sa tu za každú cenu vyjadruješ,na všetko máš nejaké hlúpe teórie, hneď o každom všetko vieš,bez toho,aby si daného človeka osobne spoznal.Ty hovno vieš, čo je kritika, keď sám si sociopat.Každému tu nadávaš do chazarov a židov.O Slotovi by si mohol vedieť, že medzi jeho predkami bol jeden zo zakladateľov Matice Slovenskej ,Juraj Slota.Takže sa daj vyšetriť, keď všade vidíš len Židov,Chazarov,sionistov.Bez toho,aby si si overil fakty,tak tu píšeš svoje psycho-bludy a hovadiny.

        • „Genetický výskum doc. Feráka priniesol pre nás zaujímavé výsledky. Sme totiž rekordérmi etnickej autenticity. Pomaly 85% Slovákov zdedilo gény, ktoré sa vyskytovali v strednej Európe a na našom území už pred 8000 rokmi. Sme teda pôvodní obyvatelia Slovenska, vždy sme pod Tatrami žili. Patríme medzi najstaršie etnikum v Európe. Gény, ktoré máme, sa v Európe vyskytovali už pred 20 až 50 tisíc rokmi!!!

          Obdobný genetický výskum radí Walesanov na druhé miesto. Totiž cez 70% obyvateľov Walesu má 6000 rokov staré gény viazané na ich územie. Na poslednom mieste v rebríčku sa umiestnili Maďari, nakoľko len 5% obyvateľov Maďarska má gény staromaďarské. Polovica Maďarov má gény slovanské (slovenské). Celé generácie Maďarov, potláčaním pravdy, žijú teda už niekoľko storočí vo veľkom omyle.

          Už v roku 1991 na to upozornil renomovaný genetik L. L. Cavalli Sforza, profesor Stanfordskej univerzity (USA). Výsledky svojej veľkoplošnej genetickej štúdie, ktorú uskutočnil na území dnešného Maďarska zhodnotil profesor následovne: „Maďarsko v Európe je anomáliou. Jazyk je ázijský, ale obyvateľstvo európske, väčšinou slovanské. A títo Slovania sú pôvodným obyvateľstvom Karpatskej kotliny. Absolútna väčšina obyvateľov Maďarskej republiky nie je etnicky maďarská, je prevažne slovanská a kontinuálne európska. Zostalo iba maďarské meno a aglutinujúci jazyk. Maďarských génov niet.“ (Scientic American, november 1991). V ľudovej reči povedané: každý druhý Maďar je Slovák, len o tom ešte nevie…“
          https://blog.sme.sk/kleban/spolocnost/slovaci-najstarsie-etnikum-v-europe
          ———————————————–
          Matica slovenská na Slovensko drbe – a vždy bola infiltrovaná a kontrolovaná – ty Mózes!
          https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/560469-kto-boli-v-minulosti-reprezentanti-matice-slovenskej

        • V pripade Slotu ma Maros pravdu.
          On nikdy nehral od 89 ferovo, nikdy nevylozil karty na stol, nikdy nebol priamy a vzdy len rozostvaval jak narod tak politicku scenu a destabilizoval stat ako len mohol. Vzdy sa len viezol na snahe druhych a jeho jedinou devizou bola jeho hrana nenavist k madarom na ktoru naletelo mnoho povrchnych slovakov. Tak ho vidim ja – ako zakerneho cloveka, mysliaceho len na seba.
          A este jedna vec o Slotovi – a to z ineho sudka – on totiz bol v jeho predchadzajucom zivote (inkarnacii) velky aktivny pomadarcovatel Slovakov. Vtedy madarski ucitelia mlatli Slovenske deti palicami kde sa im zachcelo a nadavali im do svíň. Moja stara mama to zazila – rozpravala mi o tom. V tomto zivote je Slota zasa velky „slovak“ – ale ulohu ma tu istu – rozostvavat, nic ine.
          Ved aj od pohladu je to zlomyselny egocentricky clovek – zloduch.

  7. Na troška inú tému. Nedámi to sem nedať. Pripomína mi to prístup mnohých Slovákov k referendu, hoci je možné, že ich ovplyvnilo aj to, čo sim už vyššie uviedol. Takže k veci, ide o tento článok: https://necenzurovanapravda.cz/2023/01/hmyz-jako-soucast-potravy-prinasi-mozne-riziko-alergii-a-otrav/ a komentár „intui“:
    „Likvidace slípek, kachen kvůli jednomu, či dvěma kusům nakažených pochybnými testy? Co na to veterináři? Podílí se svým mlčením na utrácení zdravých statisícových hejn drůbeže. Spíte dobře likvidátoři? A tady paraziti pro lidi v červech nevadí? EU nařídila. Vše vykonáme podle rozkazu. Kde je zdravý rozum? Kde je lidskost? A lidi mlčí, nebrání se.“.
    No, nemá pravdu?!

  8. Čierne na bielom:
    „BRATISLAVA – Slovenskí občania mali v sobotu 21. januára možnosť hlasovať v referende za zmenu Ústavy SR. Referendum inicioval Smer-SD s ďalšími opozičnými stranami.“

    REPLAY: „za zmenu Ústavy SR“
    https://www.topky.sk/cl/10/2453689/REFERENDUM-2023-Priebezne-vysledky-hovoria-jasne–Scitanych-je-takmer-80—hlasov
    —————————————-
    Kam sa stratil ten naratív – „odvolávanie politikov?!

    • kvakcína je sloboda

      to bude asi tým, že zrejme väčšina tých, čo išli k referendu, si vôbec neprečítala, čo bolo jeho predmetom!!! len stádovo šli, aby zaškrtli „áno“;
      veď taká bola agitka od všetkých „opozičníkov“ a „alternatívcov“ – choďte a označte áno! – žiadne vysvetľovanie, žiadne dôvody a stádo zas poslušne nabehlo!!!
      už po koľký krát od začiatku toho oyebu s názvom pandémia?!

      • „Som občan, a preto mojou povinnosťou je ísť voliť – ísť k referendu!“
        A kde je
        – povinnosť vlády SR k Slovensku,
        – povinnosť prezidentky SR k Slovensku,
        – povinnosti poslancov SNR k Slovensku,
        – povinnost verejnoprávnych médií k Slovensku?!

        Všetko prebieha podľa Prototokolov sionských mudrcov, ale na vine je slovenský národ, ktorý si svoj štát nezaslúži?! To kto tu hovorí, že si ho nezaslúžime – Slováci – alebo židáci! Nám tento štát ukradli – a preto si ho nezaslúžime?! Ukradnem ti peniaze – a nezaslúžiš si ich?! Ukradnem ti dom -a nezaslúžiš si ho?! Všetko čo ti ukradnem – reč, kultúru, zvyky – si nezaslúžiš?! Lebo našu reč nám ukradli, aby sme mohli velebiť a odpúšťať zlodejom?!

        Kto tu hovorí, že ako Slovák si nezaslúžim svoj štát?! Lebo som dôverčivý?! A keď nie som dôverčivý – som degenerát, zmrd, ten, ktorý útočí na každý pokus mi niečo ukradnúť – ako aj teraz – ústavu?!

        Antislováci – cítite sa chucpe bezpečne v našom vami ukradnutom štáte?! No – začnite s vysťahovaním Slovákov! Schválne ako to s vami dopadne!

        „XXL
        22/01/2023 at 10:49
        Tak a máme po referende! Opäť sa potvrdilo, že tento národ si vlastný štát nezaslúži ! Vlastné bachory a teplý gauč pred telkou sú mu bližšie než demokracia a sloboda ! “

        Toto referendum bolo o čom?! O demokracii – ako o práve slobodného nedotknuteľného žida vlastniť nežidovských otrokov?! Alebo o vašom pokuse ukradnúť nám ústavu! No tak to potom pre vás dopadlo napiču!

        Kto boli v minulosti reprezentanti Matice slovenskej
        „Štefan Moyzes
        Tento biskup bol prvým predsedom Matice, ktorá vznikla v roku 1863. Moyzes bol tiež banskobystrický diecézny biskup, pedagóg a verejný činiteľ. Známy je aj ako podporovateľ návrhov Ľudovíta Štúra, teda opätovného zavedenia materinského jazyka na základných školách a pri bohoslužbách.“
        https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/560469-kto-boli-v-minulosti-reprezentanti-matice-slovenskej
        ——————————————–
        REPLAY – „zavedenia materinského jazyka na základných školách a pri bohoslužbách.“
        ???????????????????
        Silno pochybujem, že ľudovít Štúr mal záujem o zavedenie slovenčiny kvôli bohoslužbám! O toto mal vždy záujem Rím-Vatikán – programovať nové a nové ovce židokresťanským projektom cez ich materinskú reč a srdce! Teda – Rím-Vatikán sa od čias, keď nám Ciril a Metod ukradli starosloviensku bukvicu – aby nás preprogramovali iným písmom a potom „písmom svätým“ – pokúšajú programovať v reči, ktorá je nám blízka a geneticky nás ovplyvňuje – a tou teda nie je reč iného národa! Lebo nemtudom kristušát! Áno – to je ten priebeh boja svetskej a cirkevnej moci o pozíciu v ovládaní iných národov! Lebo otázka – ak nie materinský jazyk kvôli šíreniu a udržiavaniu pôvodnej kultúry – tak kvôli programovaniu židokresťanstvom Rímo-Vatikánom?!

        Moyzes = pomaďarčený Móses = Mojžíš! Žid, ktorý účelovo konvertoval – ako nie jeden – na katolicizmus – aby sa dostal k jezuitom! Bodka! Vyslanec Ríma-Vatikánu – aby v pofidérnej Matici Slovenskej – ktorá nikdy ako celok /až na pár jej členov/ – nikdy v kritických časoch nevystúpila konceptuálne za dlhodobý záujem Slovákov! Úložisko politických kreatúr, ktoré sa nikdy v politike nedokázali uživiť kecami o slovenčine a Slovensku – aby držali v hrsti – podľa Protokolov – všetko národné hnutie!

        /Defraudant Jozef Markuš
        Bol predposledným predsedom tejto inštitúcie. Tento post zastával od roku 1900 až do roku 2010. Ešte predtým, od roku 1989 až do roku 1990, bol aj podpredsedom slovenskej vlády národného porozumenia. Meno Jozef Markuš sa tiež spomínalo vo zväzkoch ŠtB./

        V dávnej minulosti mi položil otázku historik a poradca vlády a jediný nežidovský riaditeľ židovského múzea – pán Milan Augustín:
        „Mladý muž – ktorý z vládnych rezortov považujete za najdôležitejší?“
        Ja – „Myslíte z min. obrany, vnútra, zahraničia?“
        On – „Zásadne chybné uvažovanie!“
        „Najdôležitejší rezort je rezort kultúry – pretože udržiava aj mení status quo NEKRVAVOU CESTOU!“

        Áno – celé riadenie a programovanie status quo v štáte prebieha „v rezorte kultúry“ – to je to dnešné programovanie liberalizmom aj idiotizácia Slovákov cez kultúru, médiá, školstvo, šoubiznis – tam nájdete 80-90% nosatých! Oni cvikať kartu do montovne nikdy nepôjdu!

        Náš jazyk, naša kultúra je jednotný informačno-technologicko-kultúrny systém – a informačný systém je zároveň riadiaci systém – a ten ovládol sion! My sa len bránime – ako hoviadka s mozgom plným parazitov!

        „Ak sa v súvislosti s dielom Milana Augustína hovorí o fenoméne Augustín, treba povedať, že tento fakt je v skutočnosti rozvíjaním staršej tradície, ktorá nesie meno fenomén Zamarovský. Vzácny a prepotrebný typ literatúry – magicky zasvätený výklad neznámej histórie – má v Augustínovi svojho pokračovateľa. Prvým dielom veľkoryso komponovaného cyklu kníh o ťažbe, spracovaní a obchode s meďou, bronzom, ale i zlatom je kniha Cesty medených a bronzových bohov (1993). Veľký projekt autor začína bansko-hutníckou históriou stredomorských civilizácií. Od Egypťanov cez kúšitskú civilizáciu v údolí Nílu, sýrsko-palestínske pobrežie – od Chetitov, Feničanov až k Etruskom, Grékom a ich kolóniám, antický Rím a jeho vzťahy k severnej Afrike a subsaharskému pásmu. Dielo objavuje aj doteraz neznáme súvislosti, ktoré formovali históriu a historické vzťahy európskeho a afrického Stredomoria s Východnou Áziou, smerujúce postupne do strednej Európy. Kniha Kovové križovatky pani histórie (1994) je dvojknihou, ktorej druhá časť (III. časť cyklu) má názov: Krajina medi a striebra. Obidve časti pojednávajú o ťažbe medi a výrobe bronzu v stredoeurópskom prostredí, ktorého dominantným územím z tohto hľadiska bolo najmä územie dnešného stredného Slovenska. Táto banícko-hutnícko-spracovateľská epopeja od doby bronzovej končí v 18. storočí, keď nastúpila éra gemerského meďorudného baníctva. V dvojknihe sú zasvätené state o veľkomoravskej a ranouhorskej ťažbe zlata striebra a medi. Obdobie Thurzovského a Fuggerovského dobývania medi, a vytvorenie v 16. storočí najväčšieho ťažobno-spracovateľského komplexu vo vtedajšom svete. Historická syntéza pokračuje obchodnými trasami, kadiaľ sa expedovala meď do Benátok, na Balt, ale aj cez Sliezko a Nemecko do nemeckých, španielskych a portugalských prístavov. Osobitným prínosom knihy je spracovanie mediarskych značiek a úvahy o značkách starých stredovekých kamenárov, o ich možnej interpretácii ako číselného kódu vychádzajúceho zo starých kabalistických symbolov sprostredkovaných najpravdepodobnejšie rádom templárov. Štvrtou časťou cyklu o dejinách ťažby a obchodu s meďou je kniha Cesty za obzor (1994), ktorá pojednáva o dejinách islamu, jeho výbojoch do okolitého sveta a jeho vzťahu k starej strednej Európe, Uhorsku, ale i územiu Slovenska. V knihe prechádzame dejinami čarovného Maghribu a subsaharského pásma pretkaného dávnymi cestami diaľkového obchodu. Čitateľ spozná fenomény arabskej kultúry, rekonquistu al-Andalúzie, rozmach španielskeho a portugalského kráľovstva, ich expanziu vôkol západnej Afriky. Zvláštnosťou je, že autor vystopoval cesty slovenskej medi až na Iberský poloostrov, kde sa z nej zlieval bronz, z ktorého sa vyrábali nielen delá, ale i portugalské prútové platidlá manillas.

        Peter Valček“
        https://www.litcentrum.sk/autor/milan-augustin/komplexna-charakteristika-tvorby

        • Ono tých „vlákien minulosti“ je dosť.

          A zjednotiť to. Nájsť tie „primárne“ je celkom zaujímavá úloha. Ale ruku na srdce, koľkí to dokážu, či už dokázali?

          Vlákna ako Sv. Augustím, či vlákno ako Sv. František z Asissi.
          Indické Védske vlákna v Starom Egypte, rovnako Védske vlákna o Sokratesa a Platóna… No to chce človeka až s neobyčajnou schopnosťou a kapcitou(?)…

  9. Moja mamina má skoro všetky kolegyne v robote 3x zaočkované len pár z nich aj mamina sú nezaočkované, a hovorí, že zatiaľ nič zlé sa im nedeje a to má väčšina z tých zaočkovaných 1 dávku hneď od začiatku očkovania, sem tam že niektoré pokašliavajú ale nič extra, i keď aj to bude mať následky skôr či neskôr! Jedna sa tam pred pol rokom asi zdrbala zo schodov kvôli rúšku, nevidela a otras mozgu, tuším že ona má aj 4 dávku už a ta má furt problémy ochrnutú tvár mala atď.. stále je na pnke.

  10. vzdy sa da na veci pozerat z roznych uhlov… Jeden je ten, ze s ludmi nehne dnes uz takmer nic… ani nasobne ceny energii, hypotek, ani vysoka inflacia, ceny potravin vyssie o desiatky %, priama hrozba vojny, s ktorou mi nic nemame a pod. Tato ignorancia ma fakt udivuje …. No a niektore regionalne vysledky tiez prekvapuju … to ze BA to ma na haku je dlhodobo jasne a tento kraj vlastne nema so SR nic spolocne, ale KE a madarske oblasti … tak to ma trochu sokovalo ?! Potom je tu vsak iny pohlad a ten hovori, ze ludia, ktori sa zicadtnili na refetende su pevne volicske jadro opozicie a potom bude vysledok sucasnej koslicie v buducich volbach poriadnym debaklom a to sme len kdesi na zaciatku procesu… ak teda este nejake volby budu, ak natvrdo nezlikviduju opoziciu, ak….

    • A presná diagnóza?
      …nevedomosť? nie
      …ignorancia? nie
      …láska k temnote? nie
      …zvrátená sebaláska? nie
      …pripútanie k telesnému vedomiu? nie
      …túžba ovládať druhých? nie
      …pochybnosť a podozrenie mysle? nie
      …nečisté srdce? nie
      …slabé a strachom zovreté srdce? nie

      Lenivosť? Áno. Vnútorná. Vonkajšia.

    • Budúce voľby budú sfalšované ako vždy a ako každé referendum. Vieš si overiť že prišlo len 27%?

  11. svatoslav butora

    Každý človek, ktorý nadáva a haní iného človeka a svoj národ a iné národy nepatrí medzi ľudí. Patrí medzi sluhov „nadľudí“ a vytvára podhubie a základňu pre vznik pliesne, ktorá sa volá nenávisť a fašizmus a degradácia spoločenstva ľudí. Rozum a civilizácia sa živí spoluprácou a nie barbarskou nadradenosťou prázdnych slov.

    • Svatozar tvoje slová sú pretkané múdrousťou +++

      • He – práve som si predstavil ženské gaťky pretkané múdrosťou! A také nikdy nemôžu byť predsa – osrané! To len tie mužské bývajú osrané! Lebo ktorý chlap perie ženské gaťky – že!

        • može ich aj oprat v pračke nie je problem a k nim može pridat svoje slipy a spolu pekne vyvešat na balkonee

        • A ty si nikdy neopral žene gatky alebo tangáče to nie je predsa hriech ale úcta k nej Maroš nehanbi sa za to +++

          • Ale áno – smradľavé pančuchy zo smradľavých ženských čižiem, aj ochcané /lebo ženy zdržiavajú moč až do poslednej chvíle – zvlášť v robote – tak si pustia – a nie je to len vecou prostaty/ gaťky, a neskúmal som, či sú aj osrané – väčšinou neboli – a to sa stane aj cyklistom. Pral som to ručne, lebo sme ako mladí vtedy nemali automatickú pračku. Dodnes periem ručne – predlžujem tak šetrne vek textílií aj o 10-15 rokov.

    • Hanit bezdovodne ineho cloveka, svoj narod ci ine narody bez dovodu je spatne. Hanit teroristu, vraha, teroristicke organizacie a sekty ci sfanatizovane davy ludi chovajucich sa ako zver – svojou chybou zmanipulovanych – tych je potrebne viac nez len hanit – tych je treba identifikovat, zadrzat, izolovat od ludi ci eliminovat. V pripade, ze sa nebudu chciet vzdat a budu robit si dalej naroky na dalsie svinstva, podlosti a zverstva – treba fyzicky zlikvidovat – bez ohladu na mnoztvo.

  12. František

    Rád si prečítam tieto komentáre,lebo mi rozširujú prehľad o tom,ako zmýšľajú ľudia,ktorím záleží na zdraví a normálnej spoločnosti.Ja ani moja manželka nie sme testovaní ani očkovaní a nie je sili,ktorá by nás k tomu domútila!!Následky očkovanie sa prejavia skôr či neskôr,ale tí,čo NECHCELI ZOMRIEŤ,aj keď im to neprajem,môžu čeliť rôznym zdravotným problémom oslabením vlastnej imunity.
    A k referendu: Národ,ktorý nechce rozhodovať,kto mu bude vládnuť,si zaslúži jarmo otroctva,zabaleného v pozlátku a je odsúdený,na zánik !!!

    • Národ který potřebuje aby mu někdo vládl nadvládou a neumí si vládnou a spravovat své území sám už v zániku je.

      • Áno Magdalena je to tak ***

      • Národ len potrebuje svoju vládu – ako riadiaci aparát – nepleťte si to s nadvládou tomuto národu! Teraz sme bez vlády v prospech národa, a sme pod nadvládou! Pozor pozor na anarchiu – opäť židovina – frankistické hnutie!

        https://extraslovensko.sk › spravy › sabateansky-frankizmus-mesias-sabbatai-zevi
        Frankizmus, Sabbatai Zevi | Poznanie je moc
        Sabateáni, frankizmus. Aby sme sa nenamáhali kam sa chce dostať, tak Maxwellovci a Epsteinovci boli súčasťou tohto tajného židovského kultu, ktorý vznikol v 18. storočí a verbuje vplyvných nasledovníkov medzi židovskou elitou až do súčasnosti. Nihilistické náboženstvo Frankizmus hlása „vykúpenie skrze hriech“.

  13. Tak a máme po referende! Opäť sa potvrdilo, že tento národ si vlastný štát nezaslúži ! Vlastné bachory a teplý gauč pred telkou sú mu bližšie než demokracia a sloboda ! ESTE sa už pripravuje na najbližšie voľby (žiadne predčasné už nebudú), takže si môžete byť istí, že sa nič kolosálne s tým čo tu je už nezmení ! A na predčasné voľby zabudnite, inteligentní to vedia už dávno, aké divadielko tu hrá vládna „rozpadnutá“ koalícia sorosovských hyen ! Slovensko pôjde ešte viac dolu vodou, a tí podnikatelia a zamestnanci, čo sa referenda nezúčastnili, vychutnajte si svoje bankroty a nezametnanosť ! Vyžerte si svoj alibizmus a pôžitkárstvo s lenivosťou a ľahostajnosťou ! Očkovanie a testovanie sú vám bližšie, tak už potom neskúste fňukať! Budete demonštrovať? Nech sa páči, ale bez mojej podpory ! Táto spoločnosť sa proste musí očistiť, inak sa tu nič nedá napraviť ! Trpte ako za Uhorska, to vám je bližšie – na pánske !

    • Teď chodíte na dámské? Jste otrokem celý život jen o tom nevíte protože vám to ještě neřekli. Všechno je to celosvětové dění ,ten hurikán krize musí přeletět a smete všechno s referendem i bez ať je na hradě Havel či Pavel . Všechno se vším souvisí .

      • Ty si co krepa ovca? Citaj aj predchadzajuce prispevky a potom sa vyjadruj o niekom!

      • Presne vystihnuté, Magdalena. Problém je v tom, že ľudia sa nikdy nepozreli do sionistickej biblie a nechápu, že sa ide presne podľa jej, možno tisíce rokov starého plánu. Tento svet riadia tí, ktorí si dávno uzurpuvali pre seba moc a riadia ho od zlého k horšiemu.
        V ktorých voľbách bola ľudom zvolená súčasná vláda? A kto tu vládne? Kto vládne nad celým svetom?
        A ľudia nie a nie otvoriť oči. Zato kritizovať tých, ktorí si dovidia ďalej od nosa, to áno. Už len silné nervy si udržať; raz to hádam dôjde aj im.

  14. ESTE = ESET opravujem svoj preklep hore.

  15. Kdyby se volbami a jakýmkoliv hlasováním dalo něco změnit dávno by to zrušili. Když si někdo myslí že svým hlasováním změní něco co připravují několik desítek let je naivní. Změna příjde jen osobním přístupem a příkladem každého jednotlivce . Vyhráli všichni kdo se nepostavili do řady na špejlování a očkování . Nejsou odkázáni na pofiderní zdravotní systém s mizernou vyhlídkou do budoucnosti . Bránit a uživit se může jen člověk zdravý ,neodkázaný na cizí pomoc,“ pomoc“ systému.

  16. Na svoj národ najviac kydajú a serú zvolení politici.A keď majú ľudia možnosť im to vrátiť,tak na to tiež serú a neurobia nič..O rozume,civilizácii a spolupráci nemôže byť hlavne tu na „Slovensku“ani reči.Ale zato prázdnych slov a siláckych kŕčmových rečí,to áno…..Teraz inak:V.r.2004 v máji, hneď po vstupe do EÚ som odletel pracovať na Cyprus.Asi mesiac predtým tam bolo referendum o zjednotení Južného Cypru a Severocyperskej tureckej republiky.Samozrejme, že Gréci poslali Turkov do riti.Nkdy im nezabudnú,že im len tak obsadili časť ich ostrova.Dokázali sa zjednotiť a povedať rázne nie tým fašistickým Turkom.Stravil som na Cypre skoro rok,pochodil som ho celý,mal som aj pas, takže som bol aj v tureckej časti… Výsledky úspešného referendá tam ešte dlho „rezonovali“, Gréci prehlásili, že takto dopadne každé ďalšie,aj keby ich tam usporiadali neviem koľko.Gréci sú tam všetci jednotní v názore na Turkov,vedia držať spolu.Lenže toto sa na „Slovensku“nemôže stať.Predstavte si takúto situáciu u nás.Čo keby časť Slovenska obsadili napr.Ukrajinci,alebo Maďari a vytvorili tu svoju autonómiu a my by sme to mohli zmeniť referendom? Zbabelí slováci by neurobili nič.Čo čakať od národa, ktorý sa hašterí medzi sebou, západniari nenávidia východniarov,či stredoslovákov,nikdy sa medzi sebou v ničom nezhodnú.Načo byť falošným patriotom a biť sa do hrudi, aký som roduverný Slovák, keď vidím, akým národom sme.To by bolo pokrytectvo a ja pokrytec nie som.Bol som aj v ďalších štátoch a na veľa vecí som zmenil názor,preto píšem,ako píšem.Tí,čo tu dávate komentáre,neviem,kto z vás kde bol,,ale treba zo Slovenska niekam vypadnúť, niečo zažiť a potom o tom napísať…

    • Jozef
      22/01/2023 at 0:09
      Douč sa históriu a nepíš bludy, Marosz.

      https://www.youtube.com › watch?v=1OHZh-Fu3Mk
      Mala vojna – Velky poker 1z2 cast.avi – YouTube
      Mala vojna – Velky poker 1z2 cast.avi. 87,925 views. Mar 10, 2012. 456 Dislike Share Save. Stefan Matta. 233 subscribers.

      https://www.youtube.com › watch?v=tpbEJqbJtbE
      Mala vojna – Velky poker 2z2 cast.avi – YouTube
      About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creator

  17. Úkázka z knihy Muammara Kaddáfího : „Strana je diktátorský nástroj vlády, který umožňuje těm, kteří mají stejný názor a společný zájem, aby vládli lidu jako celku. V porovnání s lidem je strana menšinou.
    Účelem zřízení strany je vytvoření nástroje na ovládání lidu, zejména na ovládání nečlenů strany prostřednictvím strany. V zásadě se strana opírá o svévolnou autoritářskou teorii…, tj. nadvládu majitelů strany nad ostatními jednotlivými příslušníky lidu. Strana předpokládá, že její nástup k moci
    je cestou k dosažení jejích cílů, a předstírá, že její cíle jsou cíli lidu. To je teorie ospravedlňování diktatury strany, která je základem pro jakoukoli diktaturu. “
    https://kresadlo.com/wp-content/uploads/2021/05/zelenakniha.pdf

    https://kresadlo.com/seznam-doporucene-literatury/

    • Je to len opäť dôkaz, že ide o celosvetový marxizmus! Akurát Kaddáfi urobil presne to, čo Lenin, Stalin – že zradili svetovú židovskú revolúciu a rozhodli sa chrániť ten „svoj pridelený“ národ! Grigorij Klimov spomína Kaddáfiho židovský pôvod – jeho brat žije v Izraeli. Lynč Muamara bol pre výstrahu ďalším takýmto vodcom.

      Inak – tá jediná strana v tomto prípade bola asi tou najvhodnejšou analógiou riadenia štátu v prirodzene autoritárskom islámskom svete – a preto bol Kaddáfí tak úspešný – a tak PRE NICH nebezpečný. Existuje analógia islámskeho marxizmu – Bahá’í – ale toto vyslovene odporuje expanzívnemu politickému islámu – Bahá’í je alternatíva New Age – na ukľudnenie národov po nastolení islámu /mierna forma islámu – riadiaci svetonázor 3. Kalifátu – riadiace centrum Teherán/

      • Máš to ešte v tvojom centrlálnom prijímači v puzdre?

      • Ked Lenin a Stalin zradili (neviem ci zradili je to spravne slovo) svetovu revoluciu – tak preco ju vlastne zradili? Z vlastnej vypocitavosti alebo ze by ich niekto drzal zpoza opony pod krkom a chcel aby revoluciu zradili? Nemohli mat Lenin a Stalin na to aj nejake vyssie uslachtilejsie dovody/ciele, ktore sledovali?

        • Lenin a hlavně Stalin se jim trochu vymkli z rukouch .Doufejme,že se to povede i Putinovi jinak je se Slovany ámen.

          • Poslednu dobu jaksi nabera ta antibolsevicka a hlavne antistalinska propaganda na obratkach. Teda myslim v komentaroch na roznych alternativnych strankach. A este je tam jeden rys – neustale stvanie proti zidom akokeby bolo najlepsie ich vsetkych zabit a potom by sme vsetci mali po problemoch – sice to by som chapal s privretymi ocami – zotrocili takmer cely svet. Ale preco stale kopu do Stalina? Nejeden clovek vypisuje odborne litanie s faktologiou ako nejaky profesor ale aby si zistil ci tie kydy na Stalina su pravdive – tak to nie.

      • Poznam manzelov zo zahranicia, ktori zacali vyznavat duchovny smer Bahai – obaja uz dlhsie pracuju/posobia na Slovensku v socialnej oblasti. Ked som sa o nich bavil s ich kolegynou – slovenkou – ze co je to Bahai tak mi povedala, ze jej povedali, ze je to nabozenstvo ktore nepohrda ziadnym inym nabozenstvom, je absolutne mierumilovne -je to vraj akasi mierova priprava na buduce jedine celosvetove nabozenstvo. Maju aj svojho proroka menom Bahá’u’lláh – ale ze toho neberu ako najvysiu autoritu – on je len „predskokan“ toho co pride po nom.
        A ja reku: no urcite v tom bude nejaky hacik – nabozenstvo ktore sa objavilo z nicoho nic a mierumilovne? A smerujuce k celosvetovemu? Fuf – to sa mi nejak nejak nepaci, to znie nejako podozrivo, mrazivo.

    • Klasické romantické predstavy. Zrejme vyplynuji z autorovej čitateľskej znalosti a konfrontácie svojích názorov s inými, menej sčítanými.

      Nekonzistentné. A značne úzkoprsé. „Všetci podľa mňa a nijak inak!“

      Pojem ako vonkajšia a vnútorná sloboda tam nenájdeme…

  18. Jozef Jozefovič

    Voláte po Norimbergu II. Ani ten prvý nepotrestal skutočných vinníkov!

    • Tak aspoň nejaká snaha bola a ten tribunál potrestal aspoň niektorých. Keby bolo podľa nás, bolo by tu Rumunsko 1989 na steroidoch so všetkými vlastizradcami a covidovými zločincami, ktorí terorizovali, šikanovali a pre 21 tisíc ľudí dokonca vykonali aj genocídu.

      • „Tak aspoň nejaká snaha bola“ – to nebola aspoň nejaká snaha – to boli obetní baránci – aby sa zakryli pôvodní zločinci WW1 a WW2 – Rotschieldovci!

        A vy toto akože neviete? Rumunsko na steroidoch bolo preto, aby sa akože odstránili totalitní Ceausescovi – ale tí zároveň držali pevnou rukou rumunský štát! By ste skúsili zaútočiť na Rumunsko bez odstránenia Ceausescových!

  19. mariankosmac

    V poslednej dobe ako by sa s psychopatmi roztrhlo vrece. Jazdí aj dosť opitých vodičov, je viac vrážd i samovrážd. Boh vie či je to tými covid vax alebo proste len touto zlou dobou. Pozeral som na štatistiky a počet vrážd aj samovrážd stúpol v roku 2021 takže žiadne kecy že to tak bolo vždy a to sú ešte štatistiky zmanipulované takže realita je ešte o niečo horšia.

    • Nielen opitych ale aj sfetovanych. Nedavno predomnou islo auto, jazdilo zo strany na stranu a potom si to vodic bez pribrzdenia svihol do pola – do maku. Stihol som pozriet kto tam sedi a sedeli tam najaki mladi 20 – 30 rocni, vodic mal kapucnu ako nejaky raper/gangster/charon a ostatni sa rehotali ako cvoci. Jak vidim nejakeho sofera v kapucni tak sa moc k nemu nepriblizujem a drzim si na ceste vacsi odstup.

  20. Slovenky dobre trtkali, nuž taký obraz utkali, čertovižiaľ, je to tak, Marošovi ušiel vlak

    • Dejiny sú vždy vecou vykladačov príbehov – teraz dejiny vykladajú médiá a každý politik, ktorého médiá reflektujú. Matovič výsledky referenda vykladá ako originálny nepostrádateľný psychopat – bolo to „Áno – chceme viac Matovičovej vlády – sme proti skráteniu vládneho obdobia Matovičovej vlády!“

      Ficozmrd si vykladá výsledky referenda, akože „Toľko ľudí vyjadrilo 97%-ný nesúhlas s touto vládou – a chce vládu ficozmrdov!“

      Maroš – keďže vie nielen čítať – si vykladá výsledok referenda ako 83%-ný nesúhlas so zmenou ústavy – je to samozrejme blbosť – keďže väčšina národa ani nevie, že severom národa je slovensky gramotné južné Slovensko!

      Faktom je, že tzv. ústavný činiteľ č. 1 – prezidentka Čaputová – zneužíva právomoci verejného činiteľa – aby ako prezidentka bez právomoci ZASAHOVAŤ DO ÚSTAVY SR KURVA JEDNA – ZASAHUJE DO ZMENY ÚSTAVY SR KURVA JEDNA! – a to be ohľadu na výsledok referenda, ktorý je jednoznačný – ľudia nesúhlasia so zmenou Ústavy SR!

      Táto skurvená vláda vôbec nemusí – a nemala by dovládnuť – keby ju táto skurvená prezidentka Čaputová neudržiavala pri moci na presadzovanie nadnárodnej – USA a globalistickej sion agendy!

      Mne vlak neušiel – len ide v protismere!

      • Výhodou dovládnutia tejto vlády je, že keď vypuknú občianske nepokoje, budú stále tu, po ruke a nie niekde v Austrálii na Sulíkovom ranči. Tým pádom si plne a na vlastnej koži užijú (vyžerú) hnev národa za stav, ktorý spôsobili. A snáď dovtedy dožijú aj zaočkovaní z nich, nie ako Krčméry, ktorý „zdúchol“ a vyhol sa tam svetskej spravodlivosti.

        • A podle některých jasnovidných lidí (Jindřich Paseka), má přijet Rusko (ruská armáda) dělat pořádek….
          *****
          Varoval také před hospodářskými potížemi v USA a úpadkem Evropy. Pod vlivem prohlubující se krize v USA může v Evropě zavládnout sociální napětí a bouře v ulicích velkých měst. Lidé budou svádět vinu na cizince přicházející ve stále větším počtu z chudších zemí na jihu a vyhánět je, stejně tak budou cítit nenávist vůči všem boháčům. Situací budou proto muset uklidňovat nejen policisté, ale občas i armády jednotlivých států. Může také hrozit, že si Evropa přizve na pomoc i Rusko, protože si nebude vědět rady, varoval.

          „Rusů se však nebojme. Od nich žádné nebezpečí nehrozí. Prosadit se tu bude chtít také hospodářsky velice silná Čína, s ní to ale bude složitější,“ předvídal v polovině devadesátých let.
          https://politikarina.cz/2022/09/14/evropska-unie-nedojde-naplneni

          • Mal som nedavno zivy sen, ze sa Ruska armada uplne necakane objavila na uzemi Slovenska. Viem aj aka lokalita to bola. Mal som z toho pocit zachrany a ulavy ale nastalo aj velke prevapenie u obyvayelstva a hlavne sok pre vladne struktury SR. Nastal velky informacny chaos. Ten sen o tom prichode Ruskej armady na uzemi SR – to bol taky necakany par sekundovy „vstup“ do bezneho sna. Uvidime, mozno to bol fakt len sen.

          • Achnaton:
            takže něco jako ve filmu Pelíšky:
            https://www.youtube.com/watch?v=9d2fTApZX3w

          • Pre jirik – to bylo fakt dobre v tom videu, hehe.
            Ak by sa to necakane stalo na uzemi SR tak by okamzite havloidi v CR a caputoidi zo SR volali do Londyna a Washingtonu ako divi – porad by tie kable horeli.
            A co sa tyka Donutila a Polivku – tak to je taka dvojka jak Kocab a Horacek.
            Stv a ta3 by pocitam dali nejaky milonovy supertrhak aspon na hodinu ci dve alebo by mali zrazu necakane vypadky – leteli by na usa ambasadu pre instrukcie co maju odvysielat.
            Alebo by sa robili pol dna ze stale nevedia zistit skutocny stav situacie a na prve overene lastovicky musime pockat – nez „zistia“ aka je situacia.

  21. Tohle je o mnoho důležitější . Když to už podepsali nebo podepíšou s většinou států dává tahle smlouva WHO takové pravomoci že ať bude u kormidla jakákoliv vláda, strana, nebude moct do zdravotního fašizmu který se zde rozpoutá zasáhnout . Odvádějí pozornost od téhle důležité smlouvy na kterou alternativa stále upozorňuje a která napovídá o omezení v nebývalém rozsahu.
    https://www.coreysdigs.com/global/secret-who-negotiations-for-pandemic-treaty-taking-place-this-week/

    • Vždy sa dá odmietnuť. Príkazy polícii dáva vláda, nie WHO. Ak príkazy nedajú, čo spraví WHO? Dá vládu k medzinárodnému súdu? Rozsudok bude o 2 roky? Taká doba je pri pandémii večňosť. A z každej organizácie sa dá vystúpiť, každú zmluvu sa dá vypovedať.

  22. Čapútová naťahuje súčasnú politickú situáciu s voľbami (v 9/2023) – kvôli VOJNE na UA.
    Kvôli ešte hlbšiemu zatiahnutiu Slovenska do krvavých sračiek, ktoré rozpútali USA v Európe. NATO malo veľkú poradu na Ramsteine, že čo by sme ešte mohli darovať Chochlom. (Pozn.: Nemám vedomosti, že či na SK – ešte vôbec niečo vojenského – je!)

    Keď Európania pindali, že samovražedné sankcie a násilné odtrhnutie od spoľahlivých ruských energií – zasiahne ich existenciu – USA vyhlásili, že je to síce nepríjemné, ale musí to byť.
    Keď Európania pindali, že dodávka obrovského množstva zbraní a peňazí besným Chochlom – odzbrojí a finančne vyšťaví Európu, USA vyhlásili, že je to síce nepríjemné, ale musí to tak byť (pozn.: každý mesiac – celý rok 2023 – tam putuje – tranža 1,8 mld EUR s tým, že Čapútová za 2 min. podpísala zákon, v ktorom Slováci a Češi – ručia za prípadné nesplácanie úrokov z tohto úveru!)

    Keď Európania pindali, že sa nechcú stať cieľmi jadrových zbraní, ktoré premenia kontinent na rádioaktívny cintorín, USA vyhlásili, že je to síce nepríjemné, ale musí to tak byť.

    P.S. 1 – A už sú na alternatíve články, kde sa otvorene hovorí, že na UA – sa už nebojuje do posledného Ukrajinca (sú už minutí), ale už to pôjde do posledného Európana, opravujem – do posledného – Slovana.
    Pretože – Satanisti, ak budú musieť padnúť, tak budú chcieť so sebou vziať čo najviac obetí.

    P.S.2 – Môžeme sa len modliť, aby to tam – Rusi – čím skôr – uzavreli.

Pridajte komentár

*