Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Podľa Dánov sa omikronu báť nemusíte. Je to len zásterka neúčinnosti vakcín


Print Friendly, PDF & Email

Podľa Dánov sa omikronu báť nemusíte. Je to len zásterka neúčinnosti vakcín

(Arsenio Toledo, naturalnews.com) – Dáta o šírení variantu omikron z vysoko zaočkovaného Dánska ukazujú, že tento „nový variant“ sa využíva len ako zásterka na prekrytie zlyhania vakcín.

Dánska vláda publikuje extrémne podrobné údaje o infekciách a hospitalizáciách na Covid-19 v krajine. Tie zahŕňajú informácie o prípadoch spôsobených pôvodnými kmeňmi vírusu a tiež variantov, ktoré vznikli dôsledku očkovania ako delta či omikron.

Čo hovoria dáta

Podľa dát sa väčšina nových prípadov Covid-19 v Dánsku objavila u plne zaočkovaných alebo tých, ktorí už dostali tretiu dávku. Platí to tak pre omikron, ako ostatné varianty.

(Poznámka: Vývoj v Dánsku presne potvrdzuje to, čo hovoríme už dávno, napríklad v tomto článku, že očkovanie oslabuje imunitu a robí človeka náchylnejším na infekciu.)

76% prípadov „neomikronových“ infekcií Covid-19 v Dánsku sú plne zaočkovaní. V prípade „omikronových“ infekcií Covid-19 je plne zaočkovaných až 90% prípadov!

Okrem toho, z vyše 600 momentálne hospitalizovaných covidových pacientov v Dánsku, len 25% z nich bolo hospitalizovaných kvôli variantu omikron (zdroj). Dánske úrady odmietli zverejniť presne číslo omikronových pacientov na JIS-kách, povedali len, že je ich „menej ako päť“.

Dáta tiež ukazujú, že ľudia infikovaní variantom omikron majú oveľa menšiu šancu hospitalizácie než tí, ktorí sú infikovaní staršími variantami vírusu. Toto je v súlade s tým, čo ohľadne omikronu hlásia zdravotnícke úrady v Južnej Afrike.

Dánska vláda zneužíva omikron na pretláčanie reštrikcií

Napriek dôkazom, že Dáni sa omikronu nemusia báť, ani toto nezastavilo vládu, aby nezneužila rastúce „nové prípady“ na zavedenie nových lockdownov.

Ľavicová premiérka Mette Frederiksenová ohlásila nové pandemické reštrikcie, ktoré začali platiť od soboty 19. decembra 2021. Verejne prístupné miesta ako múzeá, kiná, koncertné sály, zábavné parky a galérie prinútili zavrieť.

Všetky ďalšie obchody menšie než 2000 metrov štvorcových, vrátane reštaurácií, musia limitovať počty zákazníkov. Navyše, reštaurácie musia zavrieť o 23:00 hodine.

(Poznámka: Síce v obmedzenom režime, no Dáni majú reštaurácie stále otvorené, kým u nás sú už takmer mesiac celkom uzatvorené.)

Dánska vláda tiež odporúča limitovať návštevy počas sviatkov a povzbudzuje všetky firmy a zamestnancov, u ktorých to je možné, pracovať z domu. Podľa premiérky ide len o čiastočný, nie úplný lockdown, ktorý je nevyhnutný na spomalenie šírenia omikronu vo vysoko zaočkovanej krajine.

„Náš cieľ je udržať veľké segmenty spoločnosti otvorené natoľko, nakoľko to je možné.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Potrebujeme obmedziť aktivitu. Všetci musíme obmedziť svoje sociálne kontakty. Bolo by nezodpovedné neodporúčať reštrikcie,“ uviedol Dr. Soren Brostrom, dánsky hlavný hygienik.

Uvedené nariadenia sú doplnkom k už existujúcim, ako je nosenie rúšok vo verejnej doprave a obchodoch.

Vláda tiež uvažuje o rozšírení povinnosti nosiť rúška na kostoly a školy.

(Poznámka: Toľko nám dávali za príklad vysokú zaočkovanosť Dánska a čo z toho majú? Za chvíľu na tom budú podobne ako my s nízkou zaočkovanosťou, možno ešte horšie, nakoľko očkovanie podľa posledných informácií ničí imunitný systém očkovancov.)

Minulý rok bolo Dánsko jedno z prvých európskych krajín, ktoré zavrelo školy a neesenciálne štátne úrady. Tiež bolo medzi prvými, ktoré obmedzilo sociálne podujatia (svadby, oslavy, diskotéky a podobne).

V septembri 2021 Dánsko vyhlásilo, že Covid-19 už viac v krajine nie je považovaný za „sociálne kritické ochorenie“ a že ich vysoká miera zaočkovanosti im pomohla dosiahnuť túto métu.

Záver

Podľa posledných údajov je 80% Dánov starších ako 5 rokov plne zaočkovaných, 84% ľudí v tejto vekovej kategórii dostalo aspoň jednu dávku a 35% už dostalo aj tretiu dávku.

Dnes, keď sú navzdory vysokej preočkovanosti hlásené mnohé nové prípady infekcie, je jasné, že vakcíny proti Covid-19 krajinu pred ďalšími prepuknutiami ochorenia neochránili.

Tak ako, priatelia, pôjdete sa zaočkovať prvou dávkou? Je stále zrejmejšie, že veľký zmysel to nemá. Prínosy žiadne, rizík plno.

A čo vy, ktorí už máte v sebe dve dávky? Ste pripravení si donekonečna, každých 3 až 6 mesiacov, dať pichnúť „posilňujúcu dávku“ a čakať, ktorá z nich vás napokon zabije?

My v tom máme jasno: Neďakujeme, neprosíme!

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Autor: Arsenio Toledo, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. https://www.infovojna.sk/article/video-virotologicka-cirkev-virologie-vyvraci-koronu-briliantni-a-komplexne-poskladany-dokument
    VIDEO: Virotologická církev – Virologie vyvrací koronu (Briliantní a komplexně poskládaný dokument)

    Teorie virů, Covid19 a mýtus o nákaze byly zde důkladně vyvráceny a zničeny. Jsou základy zdravotnické vědy záměrně založené na lži? Seznamte se s prací Dr. Antoina Béchampa, Dr. Andrew Kaufmana, Dr. Stefana Lanky a dalších.

    • Marek Košice

      Jean, ďakujem krásne za odkaz na tento dokument! Ihneď po pozretí si ho stiahnem (škoda, že sa tým trochu zhorší kvalita, ktorá už na tomto odkaze nie je bohvieaká), a putuje na USB kľúč, kde mám samé hodnotné veci…

    • Vedci 19. storočia Antoin Béchamp a Claude Bernard boli súputníci Louisa Pasteura. Nie sú tak známi, lebo zastávali názor, že mikroorganizmy nie sú príčinou ochorení, ale je to stav organizmu. „Bacil nie je ničím, prostredie (organizmus) je všetko!“ Presadil sa názor Pasteura, Kocha a Wirchova, čím sa naštartovala v masovom merítku novodobá éra očkovania. Pre vlády a podnikateľský sektor bolo vtedy jednoduchšie a finančne výhodnejšie bojovať proti chorobám očkovaním, než zlepšovaním sociálnych, hygienických a pracovných podmienok otrocky pracujúcich zamestnancov. To, že sa mýlil, priznal Pasteur až na smrteľnej posteli (The Lancet)!

      • Áno – Pasteur priznal, avšak pokračoval Koch – jeho oponent a dnes sme v situ, že spochybňujú aj Kochove pravidlá!

      • Germánská nová medicína vyvrací škodlivost virů a baktérií. Naopak, organizmus je plně využívá pro návratu ke stavu zdraví.
        Zdravím Petr

    • GNM_Pět přírodních zákonů:

      1. DHS (Dirk Hamerův syndrom) Každé onemocnění vzniká tou nejtěžší, vysoce aktuálně dramatickou a izolující konfliktní šokovou událostí.

      2. Každé onemocnění prochází dvěma fázemi. Nutkavé myšlení, úbytek hmotnosti, špatný spánek. A horká fáze opravy.

      3. Každé nemoc je řízená z mozku. Každý orgán a dokonce každá buňka má své relé (spínač) v mozku. Dr. Hamer tuto mapu mozku objevil.

      4. Mikrobi neblokují naše vyléčení ani nejsou našimi protivníky. Naopak optimalizují léčbu. Vždy, když máme mikrobi a baktérie, tak už se léčíme. Neexistují virusy způsobující chorobu.

      5. Každá nemoc je účelový biologický osobní program přírody vytvořený na přežití v zájmu celku.

      REPLAY: „4. Mikrobi neblokují naše vyléčení ani nejsou našimi protivníky. Naopak optimalizují léčbu. Vždy, když máme mikrobi a baktérie, tak už se léčíme. Neexistují virusy způsobující chorobu.“

      V tomto treba byť kritický aj voči R.R.Rifemu – lebo vychádzal z Pasteurovych postulátov o baktériách ako pôvodcoch chorôb – podľa logiky ich prítomnosti – čo je logika pozorovateľa „kauzality“ – žaby sa rodia z blata. Rife si na rozdiel od Pasteura zhotovil super „dôkazomer“ – mikroskop 60.000 krát zväčšujúci. Ale ani on nepostupoval podľa Kochovych postulátov. Teda – frekvenčná likvidácia „pôvodcov“ je podľa exozómovej teórie frekvenčná likvidácia spojencov. Tiež odpoveď na to, prečo pacienti s tuberkulózou u Rifeho metódy zomierali na intoxikáciu, pokiaľ Rife nezlikvidoval aj tie malé vrecká z odpadom vyliatym z mŕtvych baktérií „tubery“ – vírusy. Tubera sa pred „modernizáciou“ liečby intuitívne liečila zmenou v zdravom prostredí – čím sa odstraňovali eugenické podmienky ochorenia – ale nie „to v hlave“, resp. po vyzdravení návrat do toxického prostredia /manufaktúr/ reštartoval DHS (Dirk Hamerův syndrom) a návrat choroby.

      Súvislosti:
      Dr.Klinghart_Nie sme chorí, sme trávení 1. časť.mp4
      https://ulozto.net/file/asMzMcvi/nie-sme-chori-sme-traveni-1-cast-mp4#!ZGAvMGR2ZGD0MGSuATH0LmDjAzDjLzy2L01QG01HpKN1DwH3At==

      Nové nanotechnológie v novej generácii chemtrails.
      2021-12-20 – J.Chvátal_Anatomie pekla I
      https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-12-20-j-chvatal_anatomie-pekla-i/

  2. https://www.naturalnews.com/2021-12-23-pfizer-buys-company-that-makes-heart-medication.html
    Pfizer buys pharmaceutical company that makes heart medication to solve the problem caused by mRNA vaccines
    Pfizer kupuje farmaceutickú spoločnosť, ktorá vyrába lieky na srdce, aby vyriešila problém spôsobený mRNA vakcínami

    Pfizer gearing up to sell a cure for a condition caused by its vaccine
    Pfizer sa pripravuje na predaj lieku na ochorenie spôsobené jeho vakcínou

  3. https://www.naturalnews.com/2021-12-23-elon-musk-wokeness-political-correctness-threat-civilization.html
    Elon Musk: Wokeness, political correctness “biggest threats to modern civilization”
    Elon Musk: Bdelosť, politická korektnosť „najväčšie hrozby pre modernú civilizáciu“

  4. https://www.naturalnews.com/2021-12-23-the-depopulation-smoking-gun.html
    The depopulation smoking gun: Alarming charts show the number Of Americans ‘vaxxed’ aligns ominously with Deagel’s forecast depopulation numbers for 2025
    Depopulačná fajčiarska pištoľ: Alarmujúce grafy ukazujú, že počet Američanov, ktorí sú „zaočkovaní“, sa zlovestne zhoduje s Deagelovými prognózami o depopulácii pre rok 2025

    “If we don’t choose what to put in our bodies, we don’t own our body. The government owns you.”
    „Ak si nevyberieme, čo si dáme do tela, nevlastníme svoje telo. Vláda vás vlastní.“

  5. „Minulý rok bolo Dánsko jedno z prvých európskych krajín, ktoré zavrelo školy“ – Dánsko pretláča debilizáciu ako základnú agendu! Treba rozobrať ich fondy – myslím konceptuálne. Dánsko má za úlohu kontrolovať vzdelávanie v Európe! Nórsko zase odoberanie detí rodičom!

  6. Milá redakcia Bádateľa, v dnešnom článku sa mi páči veta:
    My v tom máme jasno: Neďakujeme, neprosíme!

    • 🙂

      Chceli sme najprv napísať, že „Ďakujeme, neprosíme!“, ale potom nás napadlo, že prečo by sme mali vlastne ďakovať za smrtiaci letkvar.

      • holistický prístup

        redakcia,

        vysvetlím, čo ste v podstate napísali – vo Večnosti sú uložené obrazy – nikdy nie ich ne-pravky – teda ste doslovne napísali

        Ďakujeme, prosíme!

        Dokonca ste sa vyjadrením dostali do polohy ťažkej submisie = podriadenosti = OTROCTVA!!!! Záleží na každom slove – na každej BUKVE – dokonca aj na intonácii … presne o tom je aj celé to „slávne desatoro“ …

        Moje vyjadrenie je následovné“

        Vaše viny na vaše hlavy – vaše jedy do vašich tiel!!!!

  7. https://www.naturalnews.com/2021-12-22-mrna-vaccines-weaken-immune-system-cause-cancer.html
    Study: COVID-19 vaccines found to weaken the immune system, increase risk of developing cancer
    Štúdia: Zistilo sa, že vakcíny proti COVID-19 oslabujú imunitný systém a zvyšujú riziko vzniku rakoviny

  8. https://cz24.news/plan-rockefellerovy-nadace-odhalen-odmitnete-smrtici-vakciny-billa-gatese-videa/
    PLÁN ROCKEFELLEROVY NADACE ODHALEN! ODMÍTNĚTE SMRTÍCÍ VAKCÍNY BILLA GATESE (VIDEA)

  9. https://cz24.news/obvineni-za-zlociny-proti-lidskosti-korona-zlociny-falesne-plandemie-se-dostava-pred-mezinarodni-trestni-tribunal/
    OBVINĚNÍ ZA ZLOČINY PROTI LIDSKOSTI – KORONA ZLOČINY FALEŠNÉ PLANDEMIE, SE DOSTÁVÁ PŘED MEZINÁRODNÍ TRESTNÍ TRIBUNÁL

  10. https://www.infovojna.sk/article/militantny-vakcinator-sabaka-sa-chvalil-ziskanou-odbornostou-na-socialnej-sieti-gramatikou-ako-z-pomocnej-skoly-tytul-docenta-ziskal-pred-3-rokmy
    Militantný vakcinátor Sabaka sa chválil získanou odbornosťou na sociálnej sieti gramatikou ako z pomocnej školy: „Tytul docenta získal pred 3 rokmy!“

  11. https://www.hlavnespravy.sk/ockovanie-nebrani-sireniu-virusu-je-to-fama-bodka-za-pandemiou-je-sci-fi-komentuje-politicke-vyjadrenia-o-ockovani-imunolog/2802550
    Očkovanie nebráni šíreniu vírusu, je to fáma. Bodka za pandémiou je sci-fi, komentuje politické vyjadrenia o očkovaní imunológ

  12. https://blog.hlavnespravy.sk/29074/1-nosaty-globalista-jacob-rotschild-prehovoril-o-covid-19-2-sef-who-plosne-ockovania-tretimi-davkami-neukonci-pandemiu-ale-ju-naopak-predlzi/
    1. Nosatý globalista Jacob Rotschild prehovoril o COVID-19 ! 2. Šéf WHO: Plošné očkovania tretími dávkami neukončí pandémiu, ale ju naopak predĺži

  13. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/nemecky-ministr-zdravotnictvi-na-konferenci-kolaboval/
    Německý ministr zdravotnictví na konferenci kolaboval

    Německý ministr zdravotnictví Karl Lauterbach ve čtvrtek uvedl, že kolem Nového roku očekává nárůst případů koronaviru a lidé budou pravděpodobně potřebovat čtvrtou vakcínu, aby si udrželi nejlepší imunitní odpověď proti viru covid-19.

    Při této tiskové konferenci začal trpět blíže nespecifikovanými problémy (Karl Lauterbach byl třikrát očkován proti covid-19, pozn. red.).

  14. Pýtate sa, či niekto nezaočkovaný pôjde na prvú dávku. Nuž, niektorí seniori za úplatu pôjdu. Podľa toho, koľkí sa dajú podplatiť, závisí, či slovenská, diktátorská vláda siahne k povinnému očkovaniu. Pochybujem, že mocipáni budú chcieť niekoho , kto sa nátlaku nepodvolí, uväzniť, ale ekonomické sankcie prídu a neplatičom budú hroziť exekúcie. Potom sa uvidí, akého odporu sú Slováci schopní.

  15. Šírte to všade, kam sa len dá a každému, komu sa len dá, prosím:
    https://cz24.news/plan-rockefellerovy-nadace-odhalen-odmitnete-smrtici-vakciny-billa-gatese-videa/ !!! Dokument nadácie si stiahnite, kým sa dá !

  16. Všetkým sem píšucim a milej redakcii Bádateľa prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov, veľa pokoja a nádeje, že ľudia sa viac a viac začnú „zobúdzať“.

    • Ďakujeme a nápodobne aj Vám!

      • Mila redakcia,
        slovencina nepozna slovo nápodobne. Je to bohemizmus, spravne by bolo slovo podobne.
        Dufam, ze som neurazila Vasu novinarsku slovencinu.

        • Alebo správne – podobne?! Ty – „slovenčinárka“ – necítiš ten rozdiel v energii?!

          A už vôbec – o akej novinárskej cti sa tu bavíš?!
          Toto tu vôbec nemá nič spoločné s novinárčinou!
          Propaganda nie je novinárčina a toto je riadená antipropaganda! Bodka!

          • No – toto je len záver doboha – ako je možné, že mi to odrezalo celý komentár nad?! Pokúsim sa o rekonštrukciu.

            1/ Nápodoba je tzv. „dekriminalizujúci“ výraz pre kriminalizujúci výraz – „faloš, lož, zámena pravdy“ – a za každým kriminálnym skutkom niekto konkrétny stojí. A vieme, že je zakázané na neho ukazovať prstom. Právo na názor je právo na lož!

            2/ Jan Kozák vo svojich prednáškach o kresťanstve a judaizme správne uchopil nápodobu ako filozofický termín, ktorý zahŕňa množštvo podôb falše – vo svete, v ktorom prijímame lož ako súčasť svojho života – doslova žijeme vo svete lži s úplnou samozrejmosťou – navzájom sa podvádzame, teraz si falošne prajeme šťastné a veselé, kupujeme falošné Rolexky, Gucciho kabelky, falošný kaviár – proste sračky – na pravosti a pravde nezáleží! Pretože vokamihu keď

            3/ označíme vec pravím menom – toto je lož, toto je falzifikát – dostávame sa do kriminálneho konfliktu – a toho sa bojíme!

            Preto slovo „nápodoba“ nie je len bohemizmus, ale programovanie v duchu „humanizmus a tolerancia“ – ako „bez úhohy“ preplávať v kriminálnom prostredí! Preto dnes podávame trestné oznámenie na neznámeho páchateľa – hoci ho vieme presne označiť.

            Redakcia v tomto zmysle vlnovej genetiky jazyka odpovedala správne – nápodobne – pretože to nemá nič spoločné s gramatikou, ale s pravdou! Nápodobne rozhodne nemá nič spoločné s pravdou! Odrazené svetlo nie je zdroj svetla. Je to nápodoba svetla.

            No a keďže prežívame v týchto dňoch obdobie koncentrovanej falše – Vianoce – tak nápodobne!

            No veď si porovnaj energiu slova – podobne a nápodobne!

            No tak šťastné a veselé – podobne! ???

            Alebo správne – podobne?! Ty – „slovenčinárka“ – necítiš ten rozdiel v energii?!

            A už vôbec – o akej novinárskej cti sa tu bavíš?!
            Toto tu vôbec nemá nič spoločné s novinárčinou!

            Propaganda nie je novinárčina a toto je riadená antipropaganda! Bodka. Vás netreba kopať do zadku – vás treba kopať do hláv!

            Poznámka – toto nie je zmetočný komentár, len počas písania sa mi obnovili veci vymazané predtým, takže niekto tu zasahuje. Takže to radšej odentrujem.

    • holistický prístup

      Janka,

      ani len netušíš, čo si o sebe vypovedala – aké okovy si priznala a akému pánovi slúžiš – tvoríš TEMNÝ JEHOVOV svet … to isté platí pre „redakciu“.

  17. https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/12/24/another-british-woman-shares-her-covid-shot-injury-story.aspx
    Another British Woman Shares Her COVID Shot Injury Story
    Ďalšia Britka zdieľa svoj príbeh o zranení COVID vakcínou

    Like so many others, this British woman is suffering neurological side effects after having received a COVID-19 jabs. In the video the woman shows her legs shaking uncontrollably and the difficulty she has walking now.
    Ďalšia Britka zdieľa svoj príbeh o zranení COVID
    Ako mnohí iní, aj táto Britka trpí neurologickými vedľajšími účinkami po tom, čo dostala COVID-19 vakcínu. Na videu žena ukazuje, ako sa jej nekontrolovateľne trasú nohy a aké ťažkosti má teraz pri chôdzi.

    • provokater

      má čo chcela

      • Milý provokatér, mnohých prinútili, mnohí nemali informácie…Nehovorila by som, že má čo chcela.
        Veľakrát v živote sa neskoro zobudíme. A toto strašné gaunerstvo čo sa teraz robí pochopiteľne mnohí nechcú ani uveriť.

  18. https://cz24.news/objavitelka-neskodneho-omikronu-dr-coetzee-je-zdesena-z-prehnanej-reakcie-a-zneuzivania-objavu-politikmi-a-mainstreamovymi-mediami-v-europe/
    OBJAVITEĽKA NEŠKODNÉHO OMIKRONU DR. COETZEE JE ZDESENÁ Z PREHNANEJ REAKCIE A ZNEUŹIVANIA OBJAVU POLITIKMI A MAINSTREAMOVÝMI MÉDIAMI V EURÓPE

  19. https://www.infovojna.sk/article/mudr-mesik-svedkovia-pfizerovi-dostavaju-pod-vianocny-stromcek-porcie-hororov-o-omikrone-a-nizkych-protilatkach-aby-zmakli-na-stvrtu-davku
    MUDr. Mesík: Svedkovia Pfizerovi dostávajú pod vianočný stromček porcie hororov o omikrone a nízkych protilátkach, aby zmäkli na štvrtú dávku

    Analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík reagoval na neustále strašenie ľudí mutáciami koronavírusu, ktoré ide ruka v ruke s vakcinačnou propagandou.

  20. https://www.banned.video/watch?id=61c4bf002a575232aa6e61a9
    Fauci, Gates, and Daszak Charged With Crimes Against Humanity In International Courts
    Fauci, Gates a Daszak sú obvinení zo zločinov proti ľudskosti na medzinárodných súdoch

  21. https://www.banned.video/watch?id=61c500c02a575232aa719513
    The Vaccine Is A Depopulation Weapon Warns Top Pfizer Scientist
    Vakcína je zbraň na vyľudňovanie (depopuláciu) varuje špičkový vedec spoločnosti Pfizer

  22. …tá veta je ozaj dobrá….ďakujem jean, aj ja prajem cituplné vianočné dni, veľa Svetla pravdy a ,,zobúdzania sa “ tebe aj ostatným ozaj úprimne zmýšľajúcim…

  23. Milá Hansi, veľmi dobre ste to napísali.

  24. A FAŠISTA NAĎ ZATIAĽ V TICHOSTI: https://www.infovojna.sk/article/nadov-rezort-obrany-spustil-potichu-povinne-ockovanie-vojakov !!!
    ĎALŠÍ BUDÚ NA RADE VŠETCI ŠTÁTNI ZAMESTNANCI !!!

  25. Požehnané a šťastné vianočné sviatky redakcii a všetkým ľuďom dobrej vôle !!! Ďakujeme, že ste tu, a že bojujete so ZLOM !

  26. P.s.: Fašisti zablokovali stránku Zem a vek ! Bol tam článok ako Lengvarský pripravuje najtvrdšiu segregáciu, namiesto OTP na O !!! Kurvy satanistické !!! Január a celý rok 2022 bude tvrdý boj !!!

    • Teraz ide, možno bola len dočasne dole.

      Inak je to logické, najprv začali s režimom „OTP“, teraz je to všade „OP“ a logicky to smeruje k „O“. Majú to však márne, aj tak ich už teraz skoro nikto nerešpektuje. V spoločnosti sa začínajú budovať paralelné štruktúry. Opichanci budú mať svoje „O“ a všetci ostatní budú mať svoje podniky, školy, krčmy a podobne.

      • Najprv začali s režimom ROR, potom sme pred rokom dostali pod stromček ako darček vakcíny (výrok Krčméryho) a dnes sériové očkovanie (vrátane režimu OTP ,ktorý sa zvrháva na OP), ktoré sa má stať povinným, pokiaľ nebude vláda s očkovaním spokojná. Už akosi zmĺkli so sloganom „Vakcína je sloboda!“

  27. provokater

    treba ich zlikvidovať z funkcii, alebo…

  28. https://www.infovojna.sk/article/video-arcibiskup-carlo-maria-vigan-varuje-celime-planetarnemu-prevratu-a-nastoleniu-noveho-svetoveho-poriadku-ktory-je-globalnou-diktaturou-na-dosiahnutie-tohto-zlocineckeho-ciela-sa-vyuziva-pandemia-a-ekologia
    VIDEO: Arcibiskup Carlo Maria Viganò varuje: „Čelíme planetárnemu prevratu a nastoleniu Nového svetového poriadku, ktorý je globálnou diktatúrou. Na dosiahnutie tohto zločineckého cieľa sa využíva pandémia a ekológia!“

  29. Moc ďakujem samozrejme aj celej redakcii a tiež želám veľa zdravia, veľa lásky, veľa Svetla pravdy a tiež všetkým slobodný život….. taktiež na infovojne bolo krásne prianie, týmto sa chcem poďakovať , tiež informácie od nej sú veľmi unikátne….

  30. https://aeronet.cz/news/video-sergej-sojgu-varoval-ze-americti-zoldaci-na-donbasu-chystaji-provokaci-chemickeho-utoku-podle-modelu-ze-syrie-ruska-gru-potvrdila-ze-barely-s-neznamou-chemickou-substanci-jsou-jiz-rozmisteny/
    VIDEO: Sergej Šojgu varoval, že američtí žoldáci na Donbasu chystají provokaci chemického útoku podle modelu ze Sýrie, ruská GRU potvrdila, že barely s neznámou chemickou substancí jsou již rozmístěny na dvou místech! Žoldáci rovněž umisťují výbušné systémy u bytovek, nádraží, u škol a školek, se zjevným záměrem obvinit následně ze smrti civilistů proruské povstalce! Podle příprav to vypadá, že američtí žoldáci vyhodí do povětří barely s chemikáliemi a obětmi budou civilisté, což povede k obvinění povstalců z válečného zločinu a ke zjištění, že chemikálie poskytlo Rusko!

  31. http://www.zvedavec.org/vezkratce/18408/
    Politici věděli, že očkovaní roznášejí virus. Akorát nám to zapomněli říct

  32. https://www.naturalnews.com/2021-12-24-sarah-palin-slams-covid-vaccines.html
    Sarah Palin on COVID-19 vaccines: Over my dead body
    Sarah Palin o vakcínach proti COVID-19: Len cez moju mŕtvolu

  33. https://cz24.news/ustavny-expert-judr-drgonec-sokuje-jeho-reakcia-na-povinne-ockovanie-je-plna-zarazajucich-informacii/
    ÚSTAVNÝ EXPERT JUDR. DRGONEC ŠOKUJE! JEHO REAKCIA NA POVINNÉ OČKOVANIE JE PLNÁ ZARÁŽAJÚCICH INFORMÁCIÍ

    „Heiko von der Leyen, manžel predsedníčky Európskej únie, je medicínskym riaditeľom americkej biotechnologickej spoločnosti Orgenesis, ktorá sa zameriava na génovú terapiu.“ Tú formu liečby, aká sa zatiaľ využíva iba v boji proti COVID-19. „Pred zaujatím tejto funkcie pôsobil v spoločnosti Pfizer. Europredsedníčka Ursula von der Leyen pre Európsku úniu zakúpila od firmy Pfizer 1,8 miliardy dávok vakcíny proti COVID-19. Na dodávky v rokoch 2021 – 2023. Za každú dávku vakcíny EÚ vyplatí o štyri eurá viac, ako zaplatila za jednu dávku pri pôvodnej dodávke.“

  34. https://cz24.news/vanocni-poselstvi-eliase-patriarchy-byzantskeho-katolickeho-patriarchatu-video-cz-36min/
    Vánoční poselství Eliáše, patriarchy Byzantského katolického patriarchátu (VIDEO CZ, 36min)

  35. https://cz24.news/aktualne-vianocne-slovensko-vs-vianocne-polsko/
    AKTUÁLNE: VIANOČNÉ SLOVENSKO vs. VIANOČNÉ POĽSKO

    SLOVENSKO/ČESKO: ČAS VIANOČNÝ, ČAS POKOJA A RADOSTI, ČAS KOLIED A ZÁBAVY…

    Slovensko sa ponorilo do strachu, stresu, nepokoja a neistoty… Chcela som sa presvedčiť o vašich poznatkoch z okolitých štátov, a tak som navštívila Poľsko, mesto Zakopané, v príjemnej spoločnosti Janky Hriňákovej, ilustrátorky mojej knihy GENOCÍDA SLOVENSKÉHO NÁRODA 2020.

    SLOVENSKO – Quo vadis? … Kam kráčaš?

    Kto je slobodný a pri zdravom rozume, má budúcnosť … Ostatní ešte viac obmedziť dýchanie a utekať pod ihlu s chemickým roztokom.

  36. http://www.zvedavec.org/komentare/2021/12/8968-revansisticky-nacismus-v-zapadnim-svete.htm
    Revanšistický nacismus v západním světě
    Paul Craig Roberts

    Jsme svědky návratu nacismu, tentokrát však v celém západním světě. Rakousko, Německo a Itálie zlikvidovaly občanské svobody důkladněji, než toho dosáhli Hitler a Mussolini. Znovunacizované Německo, Rakousko a Itálie zničily vztah mezi lékařem a pacientem důkladněji, než to dokázal Josef Mengele. Všichni političtí vůdci vzkříšeného nacismu jsou vinni ze zločinů podle norimberských zákonů.

    Američané a lidé v západním světě prodali svou svobodu za „vakcínu“, která poškozuje zdraví a zabíjí, a navíc ani před covidem nechrání.

  37. Mila redakcia,
    preco mi neuverejnujete moje komentare?! Cenzurujete ma a nemate ani najmensi dovod!
    Alebo…..tam pre Vas pracuje nejaka neobjektivna/nevydarena UI ??!

Pridajte komentár

*