Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Dr. Zelenko, bývalý Trumpov lekár: Covid-19 je eugenická a biologická zbraň


Print Friendly, PDF & Email

Dr. Zelenko, bývalý Trumpov lekár: Covid-19 je eugenická a biologická zbraň

(Kevin Hughes, naturalnews.com) – Dr. Vladimir Zelenko nazval počas interview dňa 15. decembra 2021 koronavírus SARS-CoV-2, spôsobujúci ochorenie Covid-19, biologickou zbraňou.

„Výskum vírusov na získavanie nových funkcií je len zásterkou na výrobu zbraní hromadného ničenia,“ uviedol Dr. Zelenko. „Tento vírus bol získaný konverziou netopierieho vírusu na vírus, ktorý dokáže nakaziť človeka. Jeho účelom bolo zničiť pľúcne tkanivo a spôsobiť krvné zrazeniny. Následne bol vypustený do sveta.“

Svetoznámy lekár z New Yorku ďalej dodal, že:

„Celý zmysel tejto globálnej pandémie bolo vyvolať globálny strach a zavrieť ľudí do izolácie.

A každý, kto študoval princípy psychologickej vojny chápe tomu, že globálny strach doplnený izoláciou privedie ľudí to takého psychického stavu, v ktorom sú zraniteľní a ľahko manipulovateľní.

To, čoho sme dnes svedkami, nikdy nebolo o zdraví. Ide o umelo vytvorenú pandémiu pomocou biologickej zbrane. Potom nám dali umelé riešenie, ktoré má skrytú agendu, a tou je označkovanie ľudskej populácie.“

Samozrejme, pod „riešením“ mal Dr. Zelenko na mysli vakcíny.

Dr. Zelenko, je známy aj tým, že už v máji 2020 oboznámil bývalého prezidenta Trumpa s liekom proti covidu s názvom hydroxychlorochín (HCQ).

Dnes tvrdí, že sociopat Klaus Schwab (zakladateľ Svetového ekonomického fóra – WEF) v roku 2016 povedal, že do 10 rokov bude 7 miliárd ľudí na Zemi označkovaných digitálnym identifikátorom.

Vakcíny proti Covid-19 zabijú časť ľudí hneď po podaní

Podľa doktora Zelenka je vakcína proti Covid-19 „zaujímavá zbraň“, respektíve „zaujímavý nástroj“, ktorý časť ľudí zabije hneď po jej podaní.

Ako povedal v interview:

„Viete, ukázalo sa, že tie vakcíny spôsobujú srdcové infarkty, mozgové mŕtvice a myokarditídy, čo sú zápaly srdca. To je ako keby ste strčili srdce do mixéra. Dnes vidíme, ako vyšportovaní atléti padajú ako muchy mŕtvi na ihriskách.

Prírodná liečba osteoartritídy

Okrem toho tie vakcíny spôsobujú mieru potratov v prvom trimestri medzi 10 až 82%, vyvolávajú obrovský nárast výskytu rakoviny, autoimunitných ochorení a porúch vaječníkov i semenníkov.

A to už ani nespomínam syndróm protilátkami zosilnenej imunitnej odpovede (ADE), ktorý už môžeme pozorovať (ten sa zvyčajne objavuje až po určitom čase od zaočkovania).“

Lekár dodáva, že vakcíny proti Covid-19 sú tiež eugenickou zbraňou, ktorá nielenže zabije určité percento ľudí hneď po aplikácii, ale aj skracuje dĺžku života veľkej časti zaočkovanej populácie v dôsledku rozvoja chronických ochorení.

No a tých, ktorí aj toto prežijú, označkuje a stanú sa tak súčasťou siete „Matrixu“.

Podľa Dr. Zelenka bude práve toto mechanizmus na kontrolu a manipuláciu správania vedúci k zotročeniu ľudstva a zároveň na zbavenie sa tých, ktorí budú pre systém neželaní.

„Dnes sme svedkami vytvárania základov infraštruktúry nazývanej aj „Znamenie šelmy“.

V roku 2020 získal Microsoft celosvetový patent. Dokonca si pamätám aj jeho číslo WO2020O6O6O6. Je ťažké takýto kód zabudnúť. Tento patent popisuje spojenie biometrických dát s kryptomenou,“ uvádza Dr. Zelenko.

Dr. Zelenko, ktorý bol súčasťou tímu lekárov prvej línie študujúcej Covid-19, povedal v predošlom interview, že jeho vlastný výskum preukázal dobre koordinované vypustenie biologickej zbrane, ktoré bolo nasledované vypustením jedovatých smrteľných vakcín.

Záver

Na záver doktor dodal, že vakcíny sú smrteľnejšie než vírus a že oboje, vírus aj vakcíny, sú používané istými kruhmi, skupinami či organizáciami so zlovestnými motívmi.

Ako analytik sprisahaní, doktor Zelenko prezradil, že to, čo videl, ho priviedlo k presvedčeniu, že všetko súvisiace s pandémiou Covid-19 je vykalkulovaná intriga na zavedenie Nového svetového poriadku (New World Order).

Jediný spôsob, ako jeho zavedeniu zabrániť, je nepodliehať strachu, nepodriaďovať sa, ignorovať opatrenia, stavať sa systému na odpor, šíriť informácie a prebúdzať ľudí z masovej hypnózy vyvolávanej médiami hlavného prúdu.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Autor: Kevin Hughes, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Ďakujeme tímu Bádateľa za preloženie ďalšieho článku. Rada počúvam videa MUDr. Zelenku. Sú napr. aj na http://www.banned.video

  2. Zaujíma ma vierovyznanie Dr.Zelenko.

  3. https://www.naturalnews.com/2021-12-22-merck-miracle-covid-drug-cancer-mutations-hamsters.html
    Merck’s new “miracle” covid drug found to cause cancerous mutations in hamster experiments
    Zistilo sa, že nový „zázračný“ liek na covid od spoločnosti Merck spôsobuje rakovinové mutácie pri pokusoch na škrečkoch

    Molnupiravir linked to male infertility, admits FDA
    Molnupiravir môže spôsobiť neplodnosť u mužov, pripúšťa FDA

  4. https://www.naturalnews.com/2021-12-22-ivf-miscarriages-reproductive-abnormalities-skyrocketed-covid-vaccines.html
    IVF clinics say miscarriages and other reproductive abnormalities skyrocketed right after covid “vaccines” were unleashed
    Kliniky IVF tvrdia, že potraty a iné reprodukčné abnormality prudko vzrástli hneď po uvoľnení „vakcín“ proti covidu

  5. https://www.naturalnews.com/2021-12-22-illegal-aliens-exempt-vaccine-mandates-lawsuits-pharma.html
    Illegal aliens exempt from covid “vaccine” mandates because they can sue drug companies (but you can’t)
    Nelegálni cudzinci sú oslobodení od „vakcín“ proti Covidu, pretože môžu žalovať farmaceutické spoločnosti (ale vy nemôžete)

    • My nemôžeme, pretože sme občania štátov, ktoré podpísali ochranu farmakomafie pred súdom, ale azylanti sú cudzí štátni príslušníci z krajín – moslimských – ktorým takúto vakcináciu zakazuje viera a štátna príslušnosť. Takže si nemyslite, že keď konvertujete na islám, s niečim vybabrete, pokiaľ ste občan SR a SR podpísala ochranu pred súdom! Prebieha výmena obyvateľstva!

      • provokater

        partizani vsetkých krajin spojte sa

      • Ano Maro presne tak,tuna zas prichadza ta cvarga z juznej Ameriky a to iste,ziadne „vacciny“

        • Prečítajte si knihy od Michaela Morrisa “ Čo nesmiete vedieť“, potom pochopíte že všetko tu písané je pravda. Čítala som to pred niekoľkými rokmi a vidím podľa toho čo sa deje okolo mňa že je to pravda Bohužiaľ

  6. https://cz24.news/nikdo-nam-nechce-rict-co-v-tech-vakcinach-skutecne-je-a-ani-to-nikdy-nereknou-nevadi-ze-nefungujou-a-zabiji-jen-si-je-musite-vzit-co-nejcasteji-a-co-nejvice/
    NIKDO NÁM NECHCE ŘÍCT, CO V TĚCH VAKCÍNÁCH SKUTEČNĚ JE. A ANI TO NIKDY NEŘEKNOU. NEVADÍ, ŽE NEFUNGUJOU A ZABÍJÍ. JEN SI JE MUSÍTE VZÍT… CO NEJČASTĚJI A CO NEJVÍCE

    • Všetci si prečítajte Prečítajte si knihy od Michaela Morrisa “ Čo nesmiete vedieť“, potom pochopíte že všetko tu písané je pravda. Čítala som to pred niekoľkými rokmi a vidím podľa toho čo sa deje okolo mňa že je to pravda Bohužiaľ. Nikdy neverte médiám ani politikom. Oni sa na nás obyčajných ľuďoch zabávajú. Známy má prácu kde prichádza niekedy do styku s politikmi a hovorí že nás majú za odpad. V pozadí sa smejú z toho čo vyhlasujú do éteru, lebo oni sami vedia že vypúšťajú nezmysly.

  7. Rekapitulace.
    Covid poslouží destrukci ekonomik – dezinformace

    Očkování budou mít čipy (Švédsko zavádí čip pod kůži čitelný mobilem, jinak máte QR kód ) – hoax

    Budou chtít povinné očkování – konspirace

    Budou chtít očkovat děti – hoax

    Očkování je největší experiment a klinická studie v historii – lež

    Očkování není bezpečné – hoax

    Očkování vám svobodu nepřinese – lež

    Očkovaní nejsou bezinfekční – dezinformace

    Budou vás chtít očkovat stále dokola – hoax

    Oproti tomu…

    Vakcína je bezpečná, má 100% ochranu – pravda

    Očkovaní nebudou umírat, mít těžký průběh, nebudou hospitalizováni – pravda

    Očkování vám zaručí bezinfekčnost – pravda

    Očkování vám zajistí ochranu až do roku 2025 – pravda

    Očkování ukončí pandemii (ona žádná není, ale to není podstatné) – pravda

    Očkování nebude povinné – pravda

    Očkování dětí nikdy nebude – pravda

    Očkování…

    Očkování…

    Očkování..

    Ale co je pravda?

    Zkus odpovědět!

    I mě zajímá tvůj názor?

    Tvrdili, že ví, teď říkají, že nevěděli.

    Ale my věděli, už dávno?

    Víš ty, co je pravda a co lež?

    https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/gratuluji-vasemu-imunitnimu-systemu-prave-prohral/

    • Informácia je NOVÁ dôležitá správa.
      Nedal si žiadne informácie.
      Už to dávno vieme.
      A hovoriť klamárovi že klame je strata času.

    • „Očkování vám zajistí ochranu až do roku 2025 “ – to nám to ale uteklo… :-).

    • Jzeja – Takýto spôsob komentovania je nebezpečný, pretože používa formu satanistov – hovoriť pravdu spôsobom, ktorej nikto neuverí. Plus ten významový zmetok! Chaos! Rozvrat!

      Tvoj prienik sem a naliehanie sledujem – a toto si posrala! Odteraz ma máš na krku! A neskúšaj sa vyhovoriť, že si niečo doplietla! Takéto niečo neurobím po 4 litroch vína. Ale teba zjavne tlačí čas! Pán Času!

      • Většina lidí dnes soudí, že patří k živočišnému druhu, který je schopen řídit svůj vlastní osud. To je víra, ne věda. Nikdy nemluvíme o tom, že jednoho dne se velryby nebo gorily stanou vládci nad svým vlastním osudem. Tak proč lidé?

        Maroš, dej si celý můj link, který ta komentuješ, a nemusíš pak psát : Odteraz ma máš na krku! , zde můj poslední comnent alias szia , podařilo se ti to ..něco, a já de facto nevím co.., tak se zde mějte

    • Ja viem.cauko

    • Prečítajte si knihy od Michaela Morrisa “ Čo nesmiete vedieť“, potom pochopíte že všetko tu písané je pravda. Čítala som to pred niekoľkými rokmi a vidím podľa toho čo sa deje okolo mňa že je to pravda Bohužiaľ. Každá vakcina obsahuje hliník a ten je pre naše telo jedovatý. Preto nás chcú opakovane očkovať,aby sme ochoreli,zneistili…vygooglite si zloženie vakcíny a tiež si vygooglite čo u človeka spôsobujú zvýšené dávky hliníka a porovnajte to s ľuďmi ktorých poznáte z vášho okolia. Určite poznáte niekoho kto sa pravidelne očkuje. Ja poznám takých ľudí a vidím že pravidelné očkovania vedú napríklad k zakrpateniu a chorobám deti. Deti sú 5x viac citlivé na hliník ako dospelí. U manžela v práci zavádzajú postupnú robotizáciu, ľudí tým vytláčajú…musíte viac pozorovať

  8. https://www.hlavnespravy.sk/premier-verim-ze-diskusiou-presvedcim-koalicnych-partnerov-o-povinnom-ockovani/2801232
    Premiér: Verím, že presvedčím koaličných partnerov o povinnom očkovaní. Matovič: “Bude to o pokutách.” Kollár a Sulík zásadne proti

    Premiér Eduard Heger (OĽANO) verí, že sa mu poctivou diskusiou podarí koaličných partnerov presvedčiť na povinné očkovanie na ochorenie COVID-19. Uviedol to v rozhovore pre TASR

    Na začiatok by chcel Heger zaviesť povinné očkovanie ľudí nad 60 rokov, keďže ide z hľadiska šírenia nového koronavírusu o najohrozenejšiu skupinu.

    PS Už nie sú peniaze na dôchodky – riadená depopulácia a potom keď dôchodca zomrie po vakcíne povedia, že zomrel na starobu.

    • A čo keď to bude o striebornej guľke.

      • je to o gulke, keď bude na potulke, zbaví nás kokotov naveky, a skončia náreky, už aby to bolo čím skôr, nech zahynie coronomor

    • Vraždenie nie je kvôli peniazom na dôchodky. Je to salámová metóda, skúšajú kam až môžu zájsť. Ak im to prejde, pôjdu po mladších. Nepriateľ je stále ten istý, postupne zabíja rôznych ľudí. Američania vyhrali na Slovensku vojnu v 1989. Postupne ju vyhrali už skôr.

      • Najpr starych,potom chorych a nakoniec sprostych,nezalezi na veku,tak to aj napisali

        • Terézia Gieciová

          Ja by som to zmenila najprv ľudí v ústavoch, povinne. a potom sprostých, ktorí nečítajú počúvajú médiá

  9. https://www.hlavnespravy.sk/okamzite-ich-poslite-na-tretiu-davku-matovic-uvadza-ze-plne-ockovany-starky-je-voci-omikronu-uplne-bezbranny/2801184
    “Okamžite ich pošlite na tretiu dávku!” Matovič uvádza, že plne očkovaný starký je voči omikronu “úplne bezbranný”

    PS No comment – bez komentára

  10. https://www.hlavnespravy.sk/ceska-vlada-sprisnila-opatrenia-tykaju-sa-vecierkov-aj-oslav/2801888
    Koronavírus vo svete: Krajiny postupne sprísňujú opatrenia. Potrebná bude štvrtá dávka proti covidu, povedal nemecký minister zdravotníctva

    PS Ak sa nemýlim Rockeffelerová nadácia naplánovala 170 vakcín pre nás. Teda budú nás pichať, štepiť do nekonečna a vakcinačný pas bude vždy platiť len do prijatie nasledujúcej a nasledujúcej vakcíny.

  11. https://www.vaccinedeaths.com/2021-12-21-young-fully-vaccinated-australians-dying-vaccine-complications.html
    Whistleblower says young fully vaccinated Australians are DYING due to vaccine complications
    Whistleblower (informátor) hovorí, že mladí plne zaočkovaní Austrálčania UMIERAJÚ na komplikácie spojené s očkovaním

    An emergency room doctor in Australia revealed that those who are fully vaccinated against the Wuhan coronavirus (COVID-19) are dying in droves.
    Lekár na pohotovosti v Austrálii odhalil, že tí, ktorí sú plne zaočkovaní proti wuhanskému koronavírusu (COVID-19), húfne zomierajú.

  12. https://www.banned.video/watch?id=61c3793c5ba039303b98d478
    ‚Killing our patients‘: Nurse whistleblower exposes hospital failures, side effects of COVID shot
    „Zabíjame našich pacientov“: Informátorka odhaľuje zlyhania nemocnice, vedľajšie účinky COVID vakcíny

    Collette Martin, a registered nurse with 17 years of experience, told a Louisiana Health & Welfare hearing on December 6 that nurses in hospitals are witnessing “terrifying” reactions to the COVID shots, but their concerns are being ignored and dismissed.
    Collette Martin, registrovaná zdravotná sestra so 17-ročnými skúsenosťami, povedala 6. decembra na pojednávaní v Louisiane Health & Welfare (Zdravie a blahobyt), že zdravotné sestry v nemocniciach sú svedkami „desivých“ reakcií na COVID vakcíny, ale ich obavy sa ignorujú a zamietajú.

  13. Dokola to stejné.

    • nuz pozri si strukturu novej svetovej Vlady,uz ju maju vypracovanu a zlozenu,ma 4 levels(„poschodia“ )

    • Pes ktorý breše, nehryzie. Ak by Putinovci chceli oslobodiť Ukrajinu, už by to spravili. Putin nechce, a nikdy nechcel.

      • a povedz mi jeden dôvod, prečo by to mal urobiť? a nielen Ukrajinu, ale ktorýkoľvek iný štát?!
        aby potom mohli ďalej kydať na to zlé Rusko?!
        my si to musíme vyžrať sami, kým nepochopíme, kto je kto!!!

      • Ukrajina je proxy krajina zástupnej vojny. Za normálnych historických okolností by to bolo Poľsko.
        Teda prečo nie Poľsko? Odpoveď je v procesoch riadenia, ktoré v Poľsku prebiehajú. Plyn, ropa – kadiaľ? Cez Poľsko to môže Západ kontrolovať. Cez Ukrajinu to kontrolovali Porošenko a Fico.

      • Nejde o “oslobodenie“ Ukrajiny, ide o US rakety kratkeho a stredneho doletu (z Ukr. do Moskvy doletia za 5-8 min.), ktore su prave na ceste na vychod Europy. Tomu sa Rusko snazi za kazdu cemu zabranit.
        Vyjadrenia:
        Lavrov: “Rusko prijme adekvatne opatrenia“ (diplomat)
        Putin: “Rusko bude reagovat vojensky“
        Nacelnik Generalneho stabu ruskej armady: “Rusko prilozi pistol k spanku USA“ (je dobre si pripomenut “zmiznutie“ niekolkych ruskych ponoriek…)
        Co bude nasledujuce???
        Minuly piatok – ruske podmienky pre NATO
        Reakcia NATO: Rusko nam nebude klast podmienky!
        O 3 dni telefonuje Macron s Putinom.
        Bulharsky premier odmieta dalsie US zbrane.
        Vcera – US oznamili na januar zacatie rozhovorov s Ruskom…
        Takze “Rusko nebude klast Zapadu podmienky“… hm

        • No – o tom je stanovisko konceptualistov KSB k Putinovi – že mu vyhovuje rola obete, resp. zlého Ruska – pretože tak môže hrať rolu spasiteľa. Biblický – teda židovský koncept. Rola obete je v podstate zrkadlová rola tyranie.

          Vysvetlím – tyrania mojej matky spočíva v tom, že celoživotne hrá rolu obete – toto hádam pochopí každý.

  14. https://www.naturalnews.com/2021-12-22-harvard-scientist-dr-charles-lieber-nanowires-dod-ccp-wuhan-covid-5g-vaccine-bioweapons.html
    Harvard scientist Dr. Charles Lieber, nanowires, DoD, CCP, Wuhan, covid, 5G, carbon nanotubes (CNT), military vaccines, SpFN Spike Ferritin Nanoparticles and more
    Harvardský vedec Dr. Charles Lieber, nanodrôty, DoD, CCP, Wuhan, covid, 5G, uhlíkové nanorúrky (CNT), vojenské vakcíny, SpFN Spike Ferritin Nanoparticles a ďalšie

    PS Behom dňa to celé prečítam, aby som tomu riadne pochopila a sú tu aj 2 videa, ktoré asi treba vypočuť.

  15. https://cz24.news/slovenska-vladna-a-vakcinacna-mafia-zneuzijuc-policiu-a-prostitutov-dennika-n-zurivo-idu-po-krku-neohrozenemu-patriotovi-dannymu-kollarovi-ktory-denno-denne-odhaluje-ich-hrozostrasne-zlociny-za-kt/
    SLOVENSKÁ VLÁDNA A VAKCINAČNÁ MAFIA ZNEUŽIJÚC POLÍCIU A PROSTITÚTOV DENNÍKA N, ZÚRIVO IDÚ PO KRKU NEOHROZENÉMU PATRIOTOVI DANNYMU KOLLÁROVI, KTORÝ DENNO-DENNE ODHAĽUJE ICH HRÔZOSTRAŠNÉ ZLOČINY – ZA KTORÉ IM HROZIA HRDELNÉ TRESTY!

  16. https://cz24.news/dr-vladimir-zelenko-odhaluje-satanskou-depopulacni-agendu/
    DR. VLADIMÍR ZELENKO ODHALUJE SATANSKOU DEPOPULAČNÍ AGENDU

    Na světě je jen jeden typ svobodného člověka, a to je ten, který se rozhodne být služebníkem božím.

    • Elita, abych tak řekl, si myslí, že je vyvinutá. Já si myslím, že jsou to zdegenerovaní pohané, zkažení pohané. A věří tomu, že kvůli svému bohatství, moci a intelektuální nadřazenosti – tak uvažují, mají právo rozhodovat, kolik by nás mělo být na planetě, jak dlouho bychom měli žít, kdo by měl být svobodný a tak dále. A tak, pokud si toho všímáte, první věc, kterou se snaží udělat v jakékoli totalitní diktatuře, je zbavit se míst uctívání (Boha). Je to velmi jednoduché. Proč? Protože když se klaním Bohu, nebudu se klanět jim.

      • Realita je taková, že jsem velkým fanouškem krále Davida a jeho synů a on dává velmi dobrý recept na život. Říká: odvraťte se od zla, konejte dobro a žijte.

        • Žid – „Dobro je len to, čo je dobré pre mňa!“
          Tak si sa vyfarbila. Zelenko ťa vyprovokoval. Vrana k vrane.

          • Onl len citovala Zelenka, ktory jasne ukazuje svoje zidovske presvedcenie. Ale kedze ho cituje asi s nim suhlasi…
            Zidom neverim ani pol slova ze chcu dobro pre druhych, a hlavne ked robia genicidu nas bielych.

          • Židia nerobia genocídu nás bielych. Ste si nevšimli, že ešte väčšia vakcinačná genocída sa koná v samotnom Izraeli, kde už idú očkovať 4. dávkou? Keď tu niekto robí genocídu, tak možno sionisti, ktorí nenávidia aj samotných Židov. Avšak ani sionisti nie sú tí na vrchole pyramídy. To už by ale bolo na inú debatu.

        • Kral David v svojej dobrosti prenasledoval Goliasovu rodinu az kym ju nechytil a nasledne zavrazdil zvratenym sposobom jeho manzelku a deti.

          • Mila redakcia na Vasu odpoved ze zidia nerobia genocidu nas bielych, lebo sa kona aj v Izraeli. To akoze vazne? Alebo len vtip? Druha svetova bola o vrazdeni sa bielych medzi sebou a do toho par zidov v koncentrakoch, a kto z toho ryzuje uz 80 rokov? Nic ine len holokaust, ale kolko zarevalo bielych? A to sa opakuje. Uz chapete? Alebo sedim na kably?

          • My tomu všetkému chápeme, len vravíme, že musíte rozlišovať a nie generalizovať. Nejaký taxikár alebo učiteľka z Tel Avivu určite na nikom nepácha genocídu. Žijú si normálny život tak ako vy alebo my. Tí, čo robia neplechu bývajú zvyčajne extrémisti – napríklad extrémistickí kresťania (križiaci) plienili cudzie krajiny, extrémistickí moslimovia (džihádisti) sa odpaľujú na trhoviskách, no a extrémistickí židia (sionisti) ovládajú a decimujú svet, hlavne ekonomicky.

          • holistický prístup

            kraken,

            „redakcia“ má buď riadne upchatý kábel … alebo je napojená na ten – pre ňu „správny“ kábel“ – už veľkrát sa odhalila …

    • provokater

      nebolo už dosť toho magorizmu?

  17. https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/12/23/woman-in-the-uk-describes-autoimmune-symptoms-blood-clots-after-covid-vaccine.aspx
    Woman in the UK Describes Autoimmune Symptoms, Blood Clots After COVID Vaccine
    Žena v Spojenom kráľovstve opisuje autoimunitné symptómy, krvné zrazeniny po očkovaní proti COVIDU

    Imagine blood coming out of your ears and blowing blood clots out of your nose. That’s what this 46-year-old woman experienced after she took the COVID shot.
    Predstavte si, že vám krv tečie z uší a vyfukujete krvné zrazeniny z nosa. To zažila táto 46-ročná žena po tom, čo sa nechala zaočkovať proti COVIDU.

    PS Hrozné, hrozné, preletela som článkom. Veľakrát ani oči nevládze nechať otvorené…, má 46 rokov.

  18. Zoznam všetkých poslancov NR SR, ktorí zahlasujú za povinné očkovanie akejkoľvek skupiny či celej populácie Slovenska treba zverejniť a dobre si odložiť ! Ani jeden z nich neunikne trestu a obávam sa, že ani príslušníci ich rodín !!! Tvorba zoznamu zločincov (politici, lekári, herci, novinári, …) je stále dynamická ! Toto nepôjde do zabudnutia a stratena, ak si to tajtrlíci myslia !!! Takže sledujte, zapisujte a odkladajte… ide aj o ľudí z blízkeho okolia, čo už teraz majú na rukách krv očkovaných !!!

  19. Včera som začula v rádiu, že vláda chce chorých umiestňovať do nejakých špeciálnych zariadení, pretože v nemocniciach zaberajú lôžka pre iné diagnózy, ale nebudú to poľné nemocnice.

    Obávam sa jedného, že toto je len polovica oznamu. Druhá časť oznamu bude za krátky čas, že do tých „špeciálnych“ zariadení pôjdu len tí chorí, čo nebudú spĺňať podmienky očkovaných. A to bude MOVIR.
    Čo bude ďalším spôsobom vydierania na vaxx.

  20. a čože?? tento pán mal azda prorocký sen??

    „Plošné očkovania tretími dávkami pravdepodobne predĺžia pandémiu a nie ju ukončia. Vírusu sa poskytne viac príležitostí na šírenie a mutáciu, keď sa budú vakcíny distribuovať do krajín, kde už je teraz vysoká zaočkovať obyvateľstva,“ myslí si šéf WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus
    https://www.infovojna.sk/article/sef-who-plosne-ockovania-tretimi-davkami-neukonci-pandemiu-ale-ju-naopak-predlzi

  21. krásne vyjadrenie a vianočné posolstvo ThDr. Eliáše Dohnala, Ph.D.

    „Síla lži je zde tím větší, protože se skrývá za pojmy láska, zodpovědnost, neohrožování druhých. Ve skutečnosti jde o zločinnou manipulaci a hrubý podvod. To by nikdo nečekal ani od normálních lidí, natož od církevní autority, která má být sloupem pravdy,“ říká patriarcha Eliáš z Byzantského katolického patriarchátu.
    https://www.svedomi-naroda.cz/2021/12/22/rozhovor-a-vanocni-poselstvi-thdr-eliase-dohnala-ph-d-patriarchy-byzantskeho-katolickeho-patriarchatu/

    • Nádherné! Pravidelne pozerám ich videá na : vkpatriarchat.org. Sú naozaj vynikajúce, aj tie staršie, jun-jul 2020. Sú to Boží bojovníci, veľmi v „obraze“ všetkého súčasného diania. Veľmi si ich vážim.

  22. …je mimoriadne náročné obdobie, treba dobre zvážiť, čo urobíme…áno, chcú začať tými bezbrannejšími- dôchodcami a pokračovať ďalšími….rozhodne stojí za to vytrvať vo svoj.presvedčení a stáť si za svojím…p.Zelenko to pekne povedal….určite je pekné aj vyjadrenie od p.Dohnala, v priebehu dńa si vypočujem…..

  23. Pripomínam len, čo tie kurvy fašistické prijali v parlamente: https://cz24.news/slovenska-koalicna-mafia-si-v-parlamente-potichucky-protiustavne-odklepla-moznost-obmedzit-slovakom-volebne-pravo/ !!!
    Ešte si stále niekto myslí, že z tepla obývačky nemusí odísť a všetko bude o.k., resp. že to zmení v nadchádzajúcich voľbách? Ešte si tu stále niekto myslí, že žijeme v demokracii? Na podporu dávam ešte toto: https://www.hlavnydennik.sk/2021/12/23/data-z-nczi-od-novembra-su-prekvapive-zverejnila-ich-omamikova-z-republiky !

    • Prečo zrazu toľký údiv? V jednej z pobaltských krajín nemôžu nezaočkovaní poslanci zúčastňovať sa schôdze parlamentu a hlasovať. Čiže im na základe ochrany verejného zdravia odobrali poslanecký mandát!! A Slovensko je liberálno-diktátorský štát, takže si takéto praktiky rýchlo osvojuje. Je takmer isté, že k zmene Ústavy ohľadne referenda nedôjde, skôr bude vymyslený a schválený nejaký zmocňovací zákon, ktorý otvorene pochová demokraciu na Slovensku. Samozrejme, s požehnaním Bruselu a Washingtonu. A taktiež „neziskových“ organizácií.

  24. Miroslav Čižmár

    Niečo mi na tom nesedí. Ako môže doktor Zelenko vedieť, že vírus pochádza z netopiera, keď ešte nebol biologicky izolovaný? Tento doktor liečil Trumpa, teda je hercom v tomto predstavení. Dáva ľuďom falošnú nádej.

    • Zlý policajt – dobrý policajt. Zlý žid – dobrý žid. Aby sme ich nehádzali do jedného vreca. A tak z nich tí dobrí prežijú a budú nám robiť zle. Asi tak. Byť pod kontrolou lekára je byť pod kontrolou vôbec = byť pod mocou. Mám pokračovať? Prečo už Trump nie je pod kontrolou Dr.Zelenko? To sú doslova rituály!

    • Presne tak. Preto sú proti ochoreniu, ktoré údajne SARS Cov-2 spôsobuje, také vakcíny aké sú. Preto je možné umelo vyrábať s odstupom cca 1 roka nové a nové mutácie a doblba vakcinovať s čoraz menším časovým odstupom.

  25. https://www.banned.video/watch?id=61c3accf5ba039303b9a7a07
    WHO Head Admits Vaccines Being Used To Kill Children
    Vedúci WHO pripúšťa, že vakcíny sa používajú na zabíjanie detí

    The truth wants to come out and after pushing an experimental gene therapy on the public. WHO Director-General Dr Tedros admitted on camera that countries are using boosters to kill children.
    Pravda chce vyjsť von po presadení experimentálnej génovej terapie na verejnosť. Generálny riaditeľ WHO Dr Tedros na kameru priznal, že krajiny používajú posilňovacie vakcíny na zabíjanie detí.

  26. https://www.banned.video/watch?id=61c3d4e92a575232aa6aa757
    They’re Lying Again: Hospital Workers Discount ICUs Being Overwhelmed By Covid
    Opäť klamú: Nemocniční pracovníci vylučujú, že JIS-ky sú plné Covidovými pacientami

  27. https://www.banned.video/watch?id=61c3b1772a575232aa6319ed
    Convicted Harvard Scientist Paid by ChiComs Behind Genetic Nanotech in COVID Shots
    Usvedčený vedec z Harvardu bol platený spoločnosťou ChiComs za genetickou nanotechnológiu v COVID vakcínach

  28. https://www.banned.video/watch?id=61c3793c5ba039303b98d478
    ‚Killing our patients‘: Nurse whistleblower exposes hospital failures, side effects of COVID shot
    „Zabíjame našich pacientov“: Informátorka odhaľuje zlyhania nemocnice, vedľajšie účinky COVID vakcíny

  29. https://www.banned.video/watch?id=61c3b1202a575232aa631164
    Never Ending Booster Shots
    Nikdy nekončiace posilňovacie vakcíny

  30. https://www.banned.video/watch?id=61c373da5ba039303b983bed
    Governments Admit “Vaccines” Proving Ineffective Against Covid InfectionsGovernments Admit “Vaccines” Proving Ineffective Against Covid Infections FULL SHOW 12-22-21
    Vlády priznávajú, že „vakcíny“ sa ukázali ako neúčinné proti infekciám Covid Vlády pripúšťajú, že „vakcíny“ sa ukázali ako neúčinné proti infekciám Covid PLNÉ ZOBRAZENIE 22-12-21

  31. https://cz24.news/caputova-zvysila-frekvenciu-utokov-proti-slovakom-skodlive-zakony-podpisuje-rychlostou-blesku-ako-teraz-vytunelovanie-tzv-reformu-nemocnic-cele-slovensko-je-nahnevane-a-sklamane/
    Čaputová zvýšila frekvenciu útokov proti Slovákom, škodlivé zákony podpisuje rýchlosťou blesku, ako teraz vytunelovanie (tzv. reformu) nemocníc. Celé Slovensko je nahnevané a sklamané

    “Okrem Slovenska žiadna iná krajina Európy si počas pandémie koronavírusu nejde rušiť svojich 38 percent akútnych nemocničných lôžok. K tomuto rozhodnutiu došlo na sklonku roka 2021, ktorý je rokom s historicky najvyšším počtom úmrtí na Slovensku a bezprecedentne najtragickejším rokom od druhej svetovej vojny,” skonštatovali lekárski odborári.

  32. https://www.infowars.com/posts/scandal-in-germany-over-scapegoating-of-unjabbed/
    SCANDAL in Germany Over Scapegoating of Unjabbed
    ŠKANDÁL v Nemecku kvôli obetným baránkom neočkovaných

    The left-wing Mayor of Hamburg was caught lying to justify discrimination against the unjabbed.
    Ľavicový starosta Hamburgu bol prichytený pri klamstve, aby ospravedlňoval diskrimináciu neočkovaných ľudí.

    He claimed the unvaccinated represented 95% of COVID cases.
    After a Senate investigation, the actual figure was revealed to be 14.3%.

    Tvrdil, že neočkovaní predstavujú 95 % prípadov COVIDU.

    Po vyšetrovaní Senátu sa ukázalo, že skutočné číslo je 14,3 %.

  33. Zlodejstvo pri kúpe testov:
    https://www.youtube.com/watch?v=SoTPFwZOpXw
    NRSR: R. FICO (SMER SD) o KRÁDEŽI, aká tu ešte NEBOLA, PROČKO si do neho RYPOL

  34. Verzia, že nový koronavírus môže byť biologickou zbraňou, má niekoľko dôvodov. Pripomeňme, že atypický vírus zápalu pľúc bol pred časom kritickou hrozbou pre zástupcov žltej rasy. Mal mnoho smrteľných následkov. Na základe skutočnosti, že Čína v súčasnosti ekonomicky šliape na päty USA a doslova zúria obchodné vojny, možno predpokladať, že niektoré možno neoficiálne štruktúry by mohli pristúpiť na také neľudské experimenty. A skutočnosť, že to už Američania kedysi urobili, je histórii dobre známa.
    Pozor ale , netreba si pliesť ochorenia chrípkového charakteru s ohrozením človeka biologickými zbraňami
    Ide o vážne podstatné veci

    • Podstatné je to, že je to nanotechnológia – nie biologické zbrane, s ktorými by sa populácia vyrovnala – ako trebárs s morom a bolo by.

  35. Mne to vyzerá tak, že globalistickí zvrhlí nacisti plánujú zakryť stopy a mŕtvoly po očkovaní & súčasne dokončiť vyhladzovanie EU jadrovou vojnou s Ruskom, keďže sa národy zobúdzajú a Stredoeurópske odmietajú očkovacie jedy… Súčasne tým s snívajú o získaní nových zdrojov nerastných surovín na Ukrajine a v Rusku !
    https://aeronet.cz/news/video-sergej-sojgu-varoval-ze-americti-zoldaci-na-donbasu-chystaji-provokaci-chemickeho-utoku-podle-modelu-ze-syrie-ruska-gru-potvrdila-ze-barely-s-neznamou-chemickou-substanci-jsou-jiz-rozmisteny/ ! Inak povedané hrajú VABANK na všetkých frontoch !

    • Prečo sa potom zdržovali s očkovaním, keď bolo jednoduchšie hneď na začiatku použiť jadrové zbrane? Jadrová vojna nebude, lebo je riziko jej zvrhnutia a vyhubenia celej planéty. A ani mimozemšťania by to nedovolili. Sú dôkazy, že už viackrát ich deaktivovali v atómových silách.

      Zakryť úmrtia na vakcíny sa skôr snažia tými novými variantami. Keď začnú ľudia umierať, povedia, že to bol nový „zákerný“ variant a nie vakcína. Falošné PCR testy už majú, čiže akékoľvek úmrtie, ktoré budú chcieť, označia za úmrtie na „omikron“, „megatron“ či „optimus“.

  36. provokater

    kedy bude vakcina igorkotron?

  37. Nič nie je tak nebezpečné čo v člankoch popisujete,ako 5G siete a ich žiariče.Tie su príčinou srdcových a pľúcnych ochorení.A aby všetko fungovalo tak ako si globalisti naplánovali.Oni už dobre vedia čo vakcíny obsahujú a aby do kačdej ľudskej bytosti dostali jeho celú databázuje je mnoho kráť absolvovať očkovania.Zatiaľ je to viac menej len otestovaní.Milá redakcia,čo myslíte?Prečo minulý rok vypustili nespočetne množstvo satelitov do vesmíru? Dneskáť to už nie je o žití ľudských bytostí,ale o ích prežití…

    • Milý Amos, vakcína v tele človeka má spolupracovať s 5 G a satelitmi. Spomína to aj David Icke vo svojich videách. Má tu ostať len 500 tisíc až 1 miliarda ľudí a tí budú pod stálou kontrolou „elít“ sveta.

      Bohužiaľ 5 G spôsobuje veľa chorôb. Sú o tom videa aj na http://www.naturalblaze.com

  38. Pokolra veluk

    Hrôza! Toto je v kovid vakcínach! https://pokolraveluk.info/2021/12/06/hroza-toto-je-v-covid-vakcinach/
    Vakcíny oslabujú imunitný systém zaočkovaných, znižujú makrofágy a T-bunky za účeľom zabrániť tomu, aby T-bunky napádali v tele už nanografénom geneticky zmenené bunky. Slovenský lekár: zaočkovaní majú imunodeficienciu, a pripomínajú HIV pozitívnych:

  39. Jerry Hood

    Dr.Zelenko má vynikajúce myslenie, ale aj dobrý článok na CzechFreePress.

Pridajte komentár

*