Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Lekári a sestry na celom svete potvrdzujú, že rúška nefungujú. Bol to podvod od samého začiatku!


Print Friendly, PDF & Email

Lekári a sestry na celom svete potvrdzujú, že rúška nefungujú. Bol to podvod od samého začiatku!

(S.D. Wells, Natural News) Čo sa stalo s heslom „dôverujte vede“? Vstúpte do mnohých ambulancií, kliník alebo nemocníc a už ani tak veľmi nevyžadujú, aby všetci nosili rúška alebo respirátory.

Ak sa ich opýtate prečo, povedia vám: „Pretože v skutočnosti nefungujú.“ Podľa amerického Národného inštitútu zdravia (NIH) a obrovskej medzinárodnej recenzovanej štúdie o rúškach, takmer všetky rúška a respirátory sú nepoužiteľné proti infekciám a prenosu vírusov.

Všetci to teraz priznávajú. No a keďže sa všetci mýlili pri rúškach, nemohli sa mýliť aj pri vakcínach?

Kovidový kult ustúpil svojim vlastným vykonštruovaným konšpiračným teóriám. Pre mnohých je však už príliš neskoro, pretože už dostali niekoľko dávok experimentálnej génovej terapie nesprávne označenej ako „vakcína“, ktorá im mohla definitívne zničiť zdravie.

Bolo to celé len o politike a ovládaní obyvateľstva?

Submisívne zdravotnícke masy robia len to, čo im nacisti a globalisti povedia. Ako ďaleko sú ale schopní zájsť?

Fauciho kult (u nás kult Mikasa, Krčméryho, Krajčího, Lengvarského, Matoviča či Hegera) plne presadzoval celú zvrátenú agendu, vrátane lockdownov, sociálnych odstupov, rúškovania, očkovania, posilňujúcich dávok, smrteľného remdesiviru (Jarčuška), pľúcnych ventilátorov a používania neočkovaných ako obetných baránkov za každú chorobu a úmrtie.

Bolo to ako novodobý holokaust, ale ironicky, obeťami sú tentoraz prenasledovatelia.

Uvedomujú si, čo spravili? Uvedomujú si, že celá tá vec s rúškami bola podvod? Uvedomujú si, že aj „vakcíny“ produkujúce toxické hrotové proteíny a prióny boli podvod? Pamätajte, kde je dym, tam je oheň.

Nedávno publikovaný recenzovaný komplexný výskum viac ako 75 štúdií o rúškach, ako súčasť metaanalýzy s randomizovanými kontrolovanými štúdiami, dokazuje, že rúška a respirátory boli vždy takmer zbytočné.

Zástancovia prirodzeného zdravia a pravdivé (alternatívne) médiá to tvrdili od prvého dňa.

Vždy, keď niečo hovoria médiá hlavného prúdu (falošné správy), sociálne siete, medicínsky priemyselný komplex a očkovací priemyselný komplex, človek si môže byť takmer na 100% istý, že je to celé lož, ktorá má zničiť životy, odobrať vás o ľudské práva a ďalej rozbiť republiku.

Navyše teraz, keď západné krajiny ovládajú liberálni fašisti, je zrejmé, že rúška boli súčasťou totalitného manifestu, kde všetci ľudia musia vyzerať rovnako, nemajúc žiadnu kultúru, žiadnu osobnosť, žiadne peniaze, žiadne podnikanie, žiadnu zdravotnú slobodu.

Liečba osteoporózy

Takže namiesto toho, aby sa postavili za svoje práva a slobody, väčšina ľudí ustúpila alebo si nechala vymyť mozgy, aby nosili rúška, v ktorých sa im rozmnožovali baktérie, huby a plesne.

Potom im z toho vychádzali falošne pozitívne PCR testy, ktoré ďalej kŕmili pandemický podvod a číslami poháňali ešte väčšiu katastrofu.

Sú teraz lekári, sestry a pacienti naštvaní, že boli oklamaní, keď im „autority“ hovorili, aby „dôverovali vede“, ktorá neexistovala?

Najironickejšou časťou celého podvodu je, že ľudia zodpovední za zdravotnú starostlivosť si teraz uvedomujú, že boli oklamaní falošnou vedou a Fauciho klamstvami, no nezdá sa, že by ich to nejako rozčuľovalo alebo znepokojovalo (poznámka redakcie: mnohí vedeli pravdu od začiatku, no zapredali svoju dušu diablovi).

Len sa oprášia a označia to za malú chybičku, ktorú niekto niekde urobil a všetko sa vráti späť do starých koľají.

Počkajte, čo? Toto nie je nejaká malá kozmetická chybička, keď dermatológ odstráni nesprávne materské znamienku alebo, keď zdravotná sestra dá niekomu nesprávny liek proti bolesti.

Toto je plnohodnotná humanitárna kríza, kde boli ľudia nesprávne diagnostikovaní na údajný „kovid“, liečení smrtiacimi liekmi, udusení na smrť ventilátormi a injekčne napumpovaní najnebezpečnejšími „vakcínami“, aké boli kedy vytvorené.

Stovky miliónov ľudí na celom svete prišli o prácu kvôli fingovanej pandémii. Milióny zdravotníckych pracovníkov odsúdili každého, kto sa nepodvolil neužitočným rúškam, kto si nedal pichnúť smrteľné injekcie produkujúce v tele toxické hrotové proteíny a kto nedodržiaval od ostatných 2 metrový odstup (falošná teória stáda tiež postavená na vode).

Mali by sme teraz akceptovať ich ospravedlnenie typu: „Jejda, prepáčte?“ Nie! Nadišiel čas na súdne procesy a prenasledovanie vinníkov.

Hitlerovým prisluhovačom nebolo po holokauste umožnené vyviaznuť bez trestu s výhovorkami, že „len plnili rozkazy“. V čom je toto iné? Ako sa ukazuje, „dôverovať vede“ znamená podvoliť sa znižovaniu populácie prostredníctvom očkovania.

Záver

Na stránke Vaccines.news nájdete ďalšie správy a aktuálne informácie o vakcinačnom holokauste, ktorý zachváti celý svet.

Liečba osteoporózy

Autor: S.D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Lekárov a sestry ktorí vyžadovali respirátory a rúška v dobe tyranie 19 delím dnes na dve skupiny. Prvá skupina – tí ktorí dnes handry na tvári už nevyžadujú a druhá skupina – tí ktorí ešte dnes handry/respiratory na tvári vyžadujú. Áno, takí sú ešte dnes!
    Lekári namotaní na liberálnu kaviareň/chobotnicu v každom meste.
    Píšem z vlastnej skúsenosti.
    Chodím s rodinnými príslušníkmi po lekároch a tí niektorí aktívni kovitšpinavci v bielych plášťoch sú furt kovidaktívni.

    • Tí ktorí to vyžadovali ale teraz to nosenie handry už nevyžadujú – tí to berú tak že sú lekármi zo zamestnania a v úplne výnimočných prípadoch svoje zamestnanie berú ako svoje poslanie.
      Akonáhle ľudí nemusia do toho nútiť tak nenútia a odľahlo im samým alebo sami vidia, že už kovid nefrčí a tak to už neriešia – prispôsobujú sa spoločnosti.
      A tí ostatní – kovid/lekári/svine – pre nich je to biznis, kšeft, obyčajná vypočítavosť – tí v tom jedú stále. To je tá špinavá, všetkého schopná zákerná chátra ochotná pre kariéru, peniaze, postavenie, teplé miestečko a úplatky urobiť čokoľvek. Tým nepatria do rúk ľudia ani zvieratá či rastliny – tým patrí do ruky len zmeták, kýbel z vodou, sviniam!

    • Len mi nie je jasné prečo lekári a sestry na operačných sálach už dlhé desaťročia nosia rúška a doteraz si to nikto nevšimol.

      • Personál na operačných sálach nosí rúška nie preto, aby neprenášali vírusy, ale preto, aby im náhodou do otvorených pacientov netiekli sliny. A nosia ich obmedzenú dobu, nie celý deň. Viete doložiť nejakú vedeckú štúdiu, že im ani takéto obmedzené nosenie rúšok neuškodilo? Nie však nejaké ich dojmy, ale klasickú vedeckú randomizovanú, placebom dvojito zaslepenú štúdiu?

        • Tak ako píšete, okrem iného personál je rúškami chránení pred telovými kvapalinami operovaného človeka. Rúška sa na operačných sálach nosia len pri priamom kontakte s otvoreným telom operovaného pacienta. Väčšinu dňa sú len v pohotovostnej polohe. Odborne to vedia vysvetliť doktori operačných sál, ktorý neboli podplatení Kovidmafiou. Ja som na operačnej sále pracoval ako ošetrovateľ.

      • Ale všimol! Asi pri operácii treba dávať pozor aby tomu čo operuje a asistentom netiekli sliny, sopel do rany (alebo pri kychnutí). Prečo píšem len „asi“? Lebo ani za to by som ruku do ohňa nedával – že sú tie rúška na sále skutočne treba. Ktovie ako to skutočne je s týmito rúškami – celá história rúškovania v zdravotníctve – je to asi podvod jak zdravotníctvo samé.
        Každopádne je ale jasné, že to čo predviedli za posledných dva- tri roky a ešte predvádzajú niektoré sviňe v biely plášťoch – a sviňe v politike – tie satanistické otvorené kovidové rituály a lokdowny – muselo prebudiť aj mnohých systémových hlupákov. Ale tomu kto sa ešte diví kritike ohľadne zdraviu škodlivému rúškovaniu a respirátorovaniu – tomu radím nech si vylúpne oči, odreže uši a nech si nechá vybrať z hlavy mozog a nech to všetko predá na „vedecké účely“ alebo „na orgány“ – aspoň zarobí – lebo sú mu nanič – lebo nechce vidieť, nechce počuť a nechce premýšľať.

        • Marek Kosice

          Achnaton : Este si ti fuzy…. Pokial viem, chirurg nie je povinne oholeny…a moze mat strnisko.

        • Rozdiel medzi rúškom a respirátorom:
          Cez rúško sa dá dýchať a neobsahuje červy a neznáme chemikálie.
          V respirátoroch som na vlastné oči videl červy a obsahujú aj zdraviu škodlivé neznáme chemikálie. Človek sa v nich dusí, preto som ich na nose nikdy nenosil. Mnohým ľuďom sa na tvári po respirátoroch vyhadzovali ťažkoliečiteľné vyrážky.

      • Vojtech – kedy som odmietol v práci nosiť handru cez tvár tak prvé čo bolo – bol argument hlavného šéfa, ktorý za mnou osobne prišiel že „veď sestričky a lekári nosia rúška niekoľko hodín na tvári“ (ten manažment až po riaditeľa už niekto školil ako majú oblbovať a lámať podriadených). Hovoril to s hraným láskyplným tónom ale keď videl že neuspeje tak hneď obrátil a išiel po mne ako rozzúrený býk. Špinavec.
        Zaznamenal som aj jeden frekventovaných „špičkový“ argument vyškolených prokovidových a prookrajinských idiotov čo sa týka Ruska,SVO a okrajiny., V debate/hádke s nimi od nich počuť toto: „ktorý štát je najväčší na svete?“. Myslia tým Rusko – ale v takom zmysle, že Rusko si podmaňuje/dobýva cudzie krajiny a preto je tak rozľahlé.
        Už som sa viackrat s tým argumentom stretol – s argumentom, ktorým sa môže nechať „vyzbrojiť len naprostý idiot.

        • Marek Kosice

          Doplnim ta…. Operacne saly sa nasycuju kyslikom, aby ruska na tvarach nesposobovali zhorsenie vnimania z dovodu nedostatku kyslika, atd…Takze na operacnych salach je podla vsetkeho viac kyslika, nez pred nemocnicou na schodoch.

          • Dobre nech je to tak ako píšeš
            s tým kyslíkom na tých sáloch. Nikto ale nenasyťoval kyslíkom životný priestor vonku, v obchodoch, v školách či vo firmách ked ľudí nútili/nútia nosiť nahubkový likvidátor zdravia. Ešte niektorí bludári nosili dve rúška naraz aby verejnosti ukázali ako si čo najrýchlejšie zničiť zdravie.
            Ja som desať rokov nazad pracoval ako zvárač a keď bolo treba tak som musel niekoľko dní flexou obrusovať hrubostenné oceľové profily pred a po zváraní. Bolo toho brúsenia toľko, že po piatich dňoch som ten brúsny „prach“ nakladal lopatou do fúrika. Tam ten respirator mal svoje opodstatnenie – aj keď nikto neriešil či ho nosim alebo nie – väčšinou sa mi ostatní kolegovia – „dobrovoľní hltači prachu“ smiali keď ma videli so zobákom. Blbo sa v tomto dýchalo – musel som si každých 15 – 30 min odbehnúť na 5 minútovú bezzobákovú prestávku na firemný dvor sa nadýchať čerstvého vzduchu.

            Na niektorých nútičov prekrývania dychacích ciest mám také spomienky, že by som im rukami hneď priškrtil kyslík. Ja viem každému odpustiť ale musí sa zmeniť a svoje správanie úprimne oľutovať. Dovtedy nemám dôvod odpúšťať.

          • Myslel si asi podstatnú /nie jedinú/ podmienku – POCHOPIŤ!

          • Maroš – áno, pochopiť.

      • Aby neslintali do otvorenej brušnej dutiny pacienta, keď si pri práci hovoria vtipi.

  2. adamkratochvil

    ked idem na kontrolu musim mat handru cez hubu pri vstupe do ordinacie si postriekt ruky s nejakym bordelom inak by ma ako poacienta vykopli…a to uz vrabce cvirikaju na streche ze to bol jeden megapodvod…esteze som sa nedal ovakcinovat ani som im nedovolil sparat mi v nose, zrusil som aj operaciu lebo neviem a oni mi to nepovedia ved klamu aj lekari a sestry aku krv mi daju, hrotove proteiny od nejakeho opichaneho do mna nevpasuju dakujem nechcem, radsej umriem prirodzenou smrtou akoby som sa nechal zabit…

    • A s čím jsi měl jít na operaci?

    • Treba vraziť lekárovi cez respirátor hlaveň revolvera do huby! Buď ho tým pošlete k zubárovi – kde respirátor jednoducho mať nemôže – a vtedy pochopí, že načo vôbec – alebo na druhý svet – a tam nech si ho má aj nabalzamovaný a mumifikovaný. Ozaj – ako sa správne nosí respirátor – pod burkou – alebo nad burkou?
      https://cdn.islamtimes.org/images/docs/000870/n00870090-b.jpg

      • Samozrejme, že nad burkou. To aby bolo na diaľku každému jasné, že sa kompletne podriaďuje diktátu – tak náboženskému, ako aj zdravotníckemu.

    • Ja som si zlomil ruku a mal som ich v piči celá nemocnica s dusitkom ja bez. Nikto nič nepovedal lebo videli v mojich očiach to čo by nechceli zažiť. Lekár deto on dusitko ja bez.Ja zato nemôžem že sa všetci zosrali.

    • Operácie sú škodlivý invazívny zákrok do organizmu človeka, ktorý sa dá liečiť aj inými spôsobmi. Ochoreniam treba predchádzať zdravou výživou a liečiť sa treba aj hladovkami, ak je to nevyhnutné. Hladovkami a dietami sa dá liečiť až 99,9 % chorôb.

    • Áno, je to pravda, stále v ordináciách vyžadujú mať nejaký náhubok, či už rúško, alebo častejšie respirátor. Žiaľ, na vine sú aj pacienti, lebo drvivá väčšina si náhubok nasadí už v čakárni. Mňa v čakárni ešte nikdy nikto od „zázračného“ ukončenia covidu (dnes je tomu presne rok) v čakárni na nenasadenie „náhubku“ neupozornil. Ešte by som pochopil, ak si ním niekto prekryje dýchacie cesty, keď veľmi kašle – ináč je to už tri roky trvajúca stádovidosť. Takže položme si otázku, ako sa chceme vzoprieť režimu, keď tak veľa ľudí ešte stále verí na covid-pandémiu.

      • holistický prístup

        „… ak kašle …“

        – a dodávam, ak sa silne čistí – to znamená, že vylučuje toxíny, baktérie, plesne a podobnú, organizmu nepriateľskú háveď, z jedmi otráveného organizmu, ťažko dýcha, kašle, má deficit (nedostatok) kyslíka a pod. – to vieš, že práve takých je načim viac pridusiť a pridať im aj tie handry a plasty na dýchacie cesty, aby ich „agónia“ trvala čo najkratšie, aby tie toxíny, baktérie, plesne (ktorých sa organizmus snaží aktívne zbaviť) bol nútený spätne dýchať … kde vy na takéto drísty chodíte?!?

      • holistický prístup

        Oldo,

        upchať nos a ústa (dýchacie cesty) človeku, ktorý len s ťažkosťami dýcha – je ako upchať tú „správnu“ „vylučovaciu“ dieru pri hnačke – skús to a uvidíš, ako budeš nadšene ujújújať.

        Pozn.: koľkých aj takýmto spôsobom postupne mučením zavraždili vrahovia – či už v „bielych“ plášťoch, iných uni-formách (napr. aj tí s kravatami, „motýlikmi“, bielymi golierami, oblekmi, … – každý vôl musí byť uviazaný, prípadne mať nejakú rozpoznateľnú „značku“, ktorá ukazuje, čí je to OTROK – alebo aj bez viditeľnej uni-formy.

        • Ale nevykladaj. Bol som na vyšetrení vo Vyšných Hágoch, kde v čakárni jedna pacientka rómskeho pôvodu veľmi kašľala a bol som veru rád, že respirátor mala. Ináč u aziatov (konkrétne Japonci, Taiwančania, Kórejčania) je to nepísané pravidlo, že si v spoločnosti nasadia rúško, ak sú nachladení. Napočudovanie, dožívajú sa vyššieho priemerného veku ako Slováci.

          • holistický prístup

            Práve preto kašlala ešte intenzívnejšie, že mala nasadené dusítko (plastový zobák) – a dokonca vo Vyšných Hágoch!!! … k tomu už len toľko, že veľmi miluješ svoje okovy a pyšníš sa nimi a to nielen v tejto oblasti – na zvyšok (o tých aziatoch – čo je tiež obrátený význam) je zbytočne reagovať. Vieš len to, čo Ti dovolia vedieť – čo Ti povedia – sám sa vlastnému poznaniu úspešne vyhýbaš.

          • Holistický prístup, si hlupák, ktorý si namýšľa, že je vrcholom múdrosti, najmä v respiračných ochoreniach. Tí aziati boli moji spolužiaci, takže viem, ako sa chovali. Zrejme si toho veľa okrem Slovenka nevidel.

          • holistický prístup

            Oldo,

            – označil si sám seba za hlupáka, ktorý sedí s okovami otroka len vo svojom hniezdočku – gratulujem k sebapoznaniu.

            Koniec diskusie.

  3. Reagujeme na návrh usnesení vlády o vyslání příslušníků Ozbrojených sil Slovenské republiky do asistenční mise EU na Ukrajině.
    https://youtu.be/-yKQNptGeV4

    • KONTEXT!!! – SYMBOLIKA NACIZMU – 24. február – zámer „slovenských“ sionfašistov vypnúť osvetlenie Slavína – detto symbolický dátum začatia špeciálnej denacifikačnej operácie Ruska na Ukrajine 24.2.2022! –

      „Národně socialistická německá dělnická strana (německy: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, NSDAP), též označovaná jako nacistická strana, byla německá krajně pravicová[4] politická strana, jež vznikla 24. února 1920 přejmenováním Německé dělnické strany, již založili Anton Drexler a Karl Harrer 5. ledna 1919 v Mnichově.“
      https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodn%C4%9B_socialistick%C3%A1_n%C4%9Bmeck%C3%A1_d%C4%9Blnick%C3%A1_strana

    • Vláde bola vyslovená nedôvera v decembri. Majú právu vojensky napadnúť iný štát, vyhlásiť vojnu? Majú právo mobilizovať? Majú právo vyhlásiť vojnový stav?

  4. Roušky fungují jen jako test hlouposti lidí.

  5. Лаитаз Откин

    Mali by ten televizor vymenit za psa alebo mačku,zvierata nerobia propagandu.Ta mačka je lacna pokial neničí veci a je s nou aj lepsia debata(rozpravat sa s televizorom je tazsie,v podstate len nadavky z ludskej strany pokial bezi propaganda).

  6. 1.) EU poslala aj na Slovensko príkaz o vytvorení vojenskej jednotky ktorá sa zapojí do vojny na Okrajine.

    2) Gates vyrába „umelé mäso“ z rakoviny, z nádorov. Nazýva to nesmrteľné budečné línie. Toto mäso spôsobuje, nakazí, rakovinu.

  7. NWO-reality

    Test pro kuřáky
    Zapalte si cigaretu, natáhněte, a pak si nasaďte roušku a vydechněte.
    Nejlépe před zrcadlem. Uvidíte, na co jsou roušky.

    • Rúšky sú pre feťákov. Polejte rúško acetónom, nasaďte, a sledujte čo sa bude diať. 🙂 Funguje to aj bez acetónu.

    • Marek Kosice

      Bioroboti, ktori su biorobotmi este aj dnes (februar 2023), uz nepochopia nic….VER MI. Oniniz absolutne nedoveruju svojim ociam, usiam…pokial to co vidia/pocuju nie je v sulade s mantrami mainstreamu…

  8. Potom skoro všetci lekári a zdravotné sestry na Slovensku sú truhlíci alebo zhypnotizované jedince, keďže v skoro každom zdravotnom zariadení trvajú na prikrytí horných dýchacích ciest a niekde dokonca ešte stále vyžadujú a uznávajú LEN respirátor ! Niektoré lekárne sú na tom rovnako, hoci majú ešte aj ochranné sklá! A my máme veriť takýmto nekompetentným zdravotným zamestnancom, čo neustále žijú v nejakom virtuálnom svete a pravda, fakty či najnovšie lekárske štúdia ignorujú?

    • Doktorov ľudia nepotrebujú. Zlomeniny sa dajú fixovať z vonku.

    • Marek Kosice

      Draslik, asi pred rokom a pol som chcel ist na hypnoterapiu do Presova alebo do Kosic… Aby mi pomohli vyriesit jeden moj problem, na ktory som kratky. Lenze ked som sa dozvedel ze bez ruska na ksichte pocas hypnoterapie to nepojde, povedal aom si nieco ako ty…. PROSTE NEDOVOLIM, ABY MA (HOCI ZA DOBRYM UMYSLOM) „HYPNOTERAPEUTIZOVAL“ PRIMITIV/ka, ktory/ktora aj vo svojej ordinacii „1+1“ (on/ona + pacient) pozaduje rusko. Co znaci, ze je to TUPA OVCA.
      A ako som riesil/riesim beznych doktorov? Nijak. Za tie tri roky som u ziadneho nebol. 😀

  9. KOVIDBARÓN!

    ,,,,,,,1.výročie oslobodzovania východu európy od fašingtonskej ekonomickej tiranie,neúnosnej drahote a západom postupného okresávania slobody a nemorálneho zadlžovania všetkých občanov stredu a východu eu a zároveň vytvárania nerovnosti medzi občanmi,kde sa zámerne vytvára nová početná vrstva milionárov profitujúcich cez eurofondy a štátne dotácie a takto parazitujúcich na každom jednom človekovi k neúnosnému zadlžovaniu,,,,,,,ukrajina sa chváli úspechmi na bojiskách a hanobí ruskou armádou,ktorá čeli masívnemu západnému tlaku,kde už od chvíle spred vniknutia rusov na územie údajnej ukrajiny všetci na západe o tom vedeli a už vopred pripravovali podmienky podpory ukrajiny,ktorá má za úlohu konflikt naťahovať a vyčerpať zdroje eu a okolitých krajín,rusko na fronte čelí minimálne dvom armádam,ktoré vycuciavajú ekonomiky susediacích krajín do chudoby a tým riadene ohrozujú životnú úroveň občanov,ruská armáda bojuje proti zbraniam a technológiam západu v nerovnom boji v obrane-útokom,,,,,,,západ seba označuje ako toho dobrého a východ ako toho zlého,,,,,,,na slovensku v tichosti vzniká šľachta a vyrysťovatelia ako za baťu,,,,,,,čapútová sa chválila,že chce byť prezidentkou pre všetkých-čiže by to malo byť aj tak,že by mala brať ohľad aj na údajne menšinovú skupinu odporcov a kritikov západu a vťahovania člena nato do konflitku,,,,,,,agresivitu nato a spojených štátov podporovaných anglosasmi a frantíkmi ako tradičnými dobyvateľmi a zotročovateľmi sveta,,,,,,,verejnosti sa ale nehovorí aj to,že za ruskom stoja aj iné mocnosti,ktoré sa v prípade potreby postavia za rusov a kľudne sa môžu pripojiť do boja,,,,,,,ľudia žijú v mylnom svete klamlivých predstáv,ja vojny nechcem,ale vojny sú v ľudskom svete akousi nevyhnutnosťou,lebo tu sa vždy hajzli rodia a dostávajú sa k moci a týmto ubližujú nevinným,či menej vinným,,,,,,,radšej sa všetci pripravte na nový kovid!

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,,,,obchodník so zbraňami-naď by si mal uvedomiť,že zbrane,ktoré vlastní asr je existujúca iba vďaka pracovitým rukám občanov sr a daňových poplatníkoch a nie dar od nato,ale majetok ľudu-občanov pre ich potreby a pre ich ochranu či aj ako investícii-pretože zbrane niesú maso,aby sa to malo zkaziť na vyhodenie,ale vieme že onen naď má obchodného ducha a pre neho je všetko na predaj,,,,,,,o akékolvek zbrane bol vždy záujem a vždy záujem aj bude a to v týchto časoch už viacnásobný a neexistuje,že sa migi či hocičo iné vojenské nedalo dobre predať,občania vlastne do nákupov a údržby zbraní investovali nemálo prostriedkov-hoci nasilu,avšak je to stále majetok občanov a oni stále dúfajú v čo najlepšie zhodnotenie ich majetku,,,,,,,bolo by fajn keby sa new kovid začal zameriavať na biele,či modré goliere a modré,či fialové sukne a urobil s týmito poriadok-a ja aj verím,že to tentokrát takto aj bude,lebo dosť bolo šafárenia,dosť bolo lží,dosť bolo podnikateľov a tridsiatnikov,štyridsietníkov v politike!

  10. Mimo téma, ale musí se podělit o info – EXPERT: Nattokináza detoxikuje Sproteiny z těla! Celý článek: petermcculloughmd.substack.com/p/dissolution-of-spike-protein-by-nattokinase

    Krátce přeložený důležitý obsah:
    Dr. Peter McCullough, MD, MPH – nattokináza (přírodní enzym obsažený ve fermentovaných sójových bobech), je účinným prostředkem proti bílkovinám hrotu (nejen) z ko*kovid „vakcín“. Lidé, kteří se nechali „očkovat“ se neustále ptají, co mohou udělat, aby „to dostali z mého těla“. To ho inspirovalo k napsání článku o nattokináze, který tuto látku označuje za nejůčinnější a veřejnosti dostupný „svatý grál detoxikace vakcíny covid-19″…
    …nejlepší na tom je, že je relativně levná a prodává se bez receptu jako doplněk stravy.
    Např. přes vyhledávač zboží, Heureka.cz: heureka.cz/?h[fraze]=nattokináza&o=3

    Nattokináza je levná, široce dostupná a funguje.

    „Nattokináza je enzym [který] se vyrábí fermentací sójových bobů bakteriemi Bacillus subtilis var. natto a je k dispozici jako perorální doplněk stravy,“ vysvětluje McCullough. „Rozkládá fibrinogen, faktor VII, cytokiny a faktor VIII a byla zkoumána pro své kardiovaskulární účinky.“

    +Všechny účinky Nattokinázy, ve zkratce: prevence vzniku krevních sraženin a zlepšení průtoku krve v cévách, silná fibrinolytická aktivita (rozpouštění krevních sraženin/trombů), antihypertenzní účinek (snižuje tlak krve) a pozitivní vliv při poruchách krevního oběhu, snižování hladiny lipidů, neuroprotektivní vlastnosti – má pozitivní účinky na nervovou soustavu (např. chrání mozkové buňky, zvyšuje prokrvení mozkových cév)..

    + Nattokináza je označována za jedinečnou přírodní složku, která má své místo v prevenci vzniku kardiovaskulárních onemocnění a měla by být využívána při prevenci a léčbě těchto chorob.

    + V přípravku buněčného lyzátu, který by podle něj mohl být obdobou příjemce „kovid vakcín“, vědci úspěšně prokázali, že proteiny hrotu se po vystavení nattokináze rozkládají v závislosti na čase a dávce.

    + Nattokináza úspěšně degradovala proteiny hrotů z vakcín v buňkách.

    • František Drábek

      Pracoval som celý život vo farmaceutickom podniku Jedným z výrobkov bol bol i SEPTONEX bromid, pri jeho konečnej fáze výroby bolo sušenie a metie na gulovom mlyne vo forme prášku. Po zomletý vznikal jemný prášok.Nikto z pracovníkov si pri tomto úkone nedovolil nemať n plynovú masku. Respiratory a neaké handričky nepomohli, musel mať masku. A TO bol prášok nie neviditeľná častica

      • Marek Kosice

        Vies preco to tak bolo…Vduchnutie takeho enzymatickeho prasku aj v mini mnozstve by pravdeppd0bne poskodilo sliznice. Ak sa teda prasok neaktivuje len za pomoci kyseliny v zaludku. Nakolko som pred rokmi robil pokus, rozdrvil tabletku enzymu bromelainu, zmiesal s troskou vody, a absolutne nijak to nerozlozilo kusok pomleteho suroveho mäsa. Za to surova ananasova stava to spravila ukazkovo.

        • Papájové listy – v Indočíne do nich balia slonie mäso – aby bolo vôbec stráviteľné. U nás sa mäso zmäkčuje odležaním /bakteriálnym/, alebo hlbokým mrazom. Samozrejme varom. Väčšina našich byliniek slúži skôr ku konzervácii, ako k technologickému zmäkčeniu mäsa. Mám doma 1,5-ročné salámy – držia len tak na vzduchu, ale tie predtým po roku zjedené rozhodne neboli „jemné“. Treba rozlišovať konzerváciu – a úpravu k jedlu.

  11. František Drábek

    Pracoval som celý život vo farmaceutickom podniku Jedným z výrobkov bol bol i SEPTONEX bromid, pri jeho konečnej fáze výroby bolo sušenie a metie na gulovom mlyne vo forme prášku. Po zomletý vznikal jemný prášok.Nikto z pracovníkov si pri tomto úkone nedovolil nemať n plynovú masku. Respiratory a neaké handričky nepomohli, musel mať masku. A TO bol prášok nie neviditeľná častica

    • 100% pán František.

      Nám prednášal jeden chirurg a raz sa stalo (v jeho praxi ), že po operácii zistili, že operačné nástroje boli len poumývané, ale neboli vysterilizované v atokláve. Zmení sa farba na takom prúžku na obale. Tak všetci vyplašene čakali, že čo bude. A nič. Človek bez problémov, žiadne komplikácie.

      Jasné, že nebudeme nad človekom desiatovať. Keď sme ludí ťahali z role, z blata, špiny, úrazy a nehody, čo Vás len napadnú aj nenapadnú. Jaká sterilita, jaké rúška. Milión päť faktorov. Rodili sme v sanitke, vo výťahu, autobus plný tiel, jedno cez druhé…

      Prečo ten prežije a druhý nie ???

      Kto sa pýta, tomu odpovede začnú prichádzať !!!

  12. Ak pôjdete do ordinácie odmietnite si nasadiť handru a odvolajte sa na rozhodnutie Ústavného súdu zo dňa 31.12.2021. Ak to nebude zdravotný personál akceptovať, tak podajte naň žalobu. Nikto nemá právo podľa Ústavy SR vás dusiť. Je to trestný čin.
    ZAHOĎ HANDRU A BUĎ SLOBODNÝ!

    • Prečo chceš ísť ku doktorovi?

    • To je len zbožné želanie. Väčšina ľudí (voličov) neprišla ani len k referendu, pri ktorom nič neriskovali. Ľudia sa nechcú ťahať po súdoch. Napríklad zlodeji to dobre vedia. Ak ich niekto vidí pri čine, radšej sa do toho nepletie, aby nemal opletačky s políciou a súdmi. Pacient nechce ísť do konfliktu s lekárom, na ktorom je viac-menej závislý, preto si radšej ten „náhubok“ na tých pár minút nasadí.

  13. Israismael

    Dnes som dal na topky.sk takú úvahu ohľadne konfliktu na UA, no pred tým boli hádky a tam je to iná divočina ako tu na stránke, tam sami Ukrajinec ci Američan a pod napriek tomu sa mi podarilo par ludi priklonil sa triezvou úvahou k tomu aby rozmýšľali…A aby mi nakoniec jeden, dvaja nadavajuci dali aj za pravdu..A nakoniec sa aj ospravedlnili..
    Dávam sem pre zaujímavosť tu úvahu (skopírovane)
    Israismael
    pred 18 minútami edited
    Počujte.. Podľa niektorých tu znalcov sú wasington london kyjow mesta anjelov, kde hladkaju ľudí po hlavickach a Moskva je podľa nich centrom fašizmu… Takže v Moskve sa rodia ideológie zvratenosti a wasington kyjow tam sú anjelské bytosti… Vážení vám mrda?..
    Ja chápem ze vidíte rusov ako útočníkov ci agresor ov, ale vy sa fakt nepozriete aj inak na tento konflikt? . ze im hrozilo tomu rusku, ze na Ukrajine by boli americké základne tak ako u nás, ze by ovládli celý priestor a boli by blízko ruska a ze preto z hľadiska Ruska nemôže byť Ukrajina víťaz a musí byť len nejaká istá dohoda? … To by malo podľa vás dopustiť to rusko, aby bolo NATO na doraz k Rusku?? Vám fakt šibe?.. Ved to by šlo len vtedy keď by sa rusi zbratali s ušakmi a západom…. ale toto vážne nepôjde.jedine iba ak bude dohoda, lebo inak bude zle vo svete .. . A preto sa pýtam ci nijak inak vám to neberie do rozumov, prečo to ten Putín musel takto riešiť 24.2.2022 ?.ci nie je namiesto anjelov fašizmus práve na tej Ukrajine, fasingtone Londýne a v celej Európe.. Co??

    2
    Edituj
    Odpovedaj

  14. Máš problémy?

    áno, toho smradľavého hajzla Krčméryho už potrestal osud, teraz je rada na ostatných!!!

    • Marek Kosice

      Jeho nic nepotrestlo… Aj zabite deti vo vojne potrestal osud? … Karma funguje LEN pri silnom pocite viny.

      • Tak to určite nie. Takým vzdorovitym lumpom sa Zhora karma ešte odkladá aby na nich udrela aj s 20 násobnoue silou. Účel karmy nieje potrestať ale prebudiť človeka z duchovného spánku aby sa vzdal toho čo tie spätné účinky karmy u neho spôsobilo.
        Tým najhorším a nenapravitelným zloduchom sa už karma nenavazuje – aby sa už nemohli duchovne prebudiť a polepšiť. Tí sú už sami sebou odsúdení k zániku za svoje nespočitatelné hriechy voči životu a svojmu okoliu počas mnohých tisícročí keď boli inkarnovaní na Zemi. Karma je mnohými nesprávne chápaná. Ona nikoho netrestá – človek sa trestá sám keď vo svojom živote porušuje Božie – vesmírne – prírodné zákony.
        Neznalosť Božích zákonov človeka neospravedlňuje – dostane čo si zaslúži – i keď to jeho rozum neberie. Zákony Božie sa nedajú nijako obísť, ostáva nám len sa do nich vpraviť. Ale treba ich najprv poznať .

        • Marek Košice

          „Tak to určite nie. Takým vzdorovitym lumpom sa Zhora karma ešte odkladá aby na nich udrela aj s 20 násobnoue silou. “ …No „jasné“….. A za čo trpeli tie malé deti zabité vo vojne? Za minulé životy? No neskutočne sa „poučili“ takým utrpením, o ktorom NEVEDELI za čo prišlo, a na ktoré po smrti zabudnú….. Celá karma je VÝMYSEL….. Existuje jediné – pocit silnej viny vytvára karmu. Nič iné. A keď sú deti zabité vo vojne, je to len znakom toho, že sa niečo také môže stať aj bez karmy….. Lebo na Zemi vládne Satan, a on je krvilačný. Bodka.

          • Silný pocit viny vytvára karmu? To je taková volovina…
            …a cit pre spravodlivosť kde si stratil?
            …No ale keď bodka tak bodka.

  15. Redakčný článok pre mňa – úplne že k veci: Vďaka zaň, redakcia!

    Môžem potvrdiť z mojej „horúcej“ skúsenosti, že v čakárňach ambulantných lekárov, vr. nemocnice platí: „Bez rúška (ešte lepšie – bez respirátora) ani na krok!

    Sama asi tak medzi 15-20 pacientami som v čakárni sedela BEZ rúška, okrem iného i z dôvodu, že mám dýchacie problémy a nieže sa ešte na mieste činu mám udusiť v handre. A chvála-Bohu, aspoň detičky (od 3 – 5 rokov) tam mohli slobodne dýchať. Ostatní ľudkovia – rôzne vekové kategórie – všetci zarúškovaní, lepšie popísané – viac zarespirátovaní (máme tu nový terminus-technikus)!

    A pritom sa jednalo o odd. ORL, kde sa ľudia liečia o.i. – i na horné dýchacie cesty. Empatia s pacientom? Zabudni! Česť výnimkám, ktoré si vážim!

    P.S. 1 – Objednali ma na operáciu v májovom termíne. Doteraz som skúšala i alternatívu, ale vidím to tak, že chirurgického zákroku za plnej anestézie sa zrejme nevyhnem (nehovoriac, koľkých ďalších MUDr. v rámci predoperačných vyšetrení budem musieť ešte „pozdraviť“.)

    P.S.2 – Z duchovného hľadiska, ktoré by si tiež mal človek uvedomovať je, že to beriem ako určitú skúšku, ktorú mám podstúpiť pre očistu svojho hmotného i duchovného tela..

    • „že to beriem ako určitú skúšku, ktorú mám podstúpiť pre očistu svojho hmotného i duchovného tela“ – nezabudni vyniesť smeti!

      Kurva vy ste tak dôležití ľudkovia, že sa nečudujem, keď vás napchávajú horom-spodom sračkami – aby ste si dokázali, že ste tak dôležití ľudkovia! Ten váš martýrizmus-masochizmus – vyrábať zo seba OBETE – vám tu niektorým-viacerým NAČISTO JEBE!!!

      Ja tých zmrdov radšej zajebem – za očistu Vesmíru! Kognitívna funkcia duchovnej bytosti – urob si poriadok!

    • Tiež mám pocit že sedím na psychiatrii, keď som v čakárni.
      Viac by ťa malo trápiť, aby si nedostala transfúziu. Si myslím že bude plná grafénu.

      • Vďaka za názor – názor. Som bdelá!

        • Vyhledejte si akcie ALMOST MEAT ,,,temer maso

          Je to synteticky vyrobene geneticky laborstorne miaso
          z odpadu vcetne C2O UMELE DOCHUCENE PRIBARVENE
          DAVAJI TO V USA JAKO ZDARMA
          POTRAVU JEDY NA ZKRACENI ZIVOTA DUCHODCU…..
          JE TO TERORISTICKY KRIMINALNI AKTY PROTI LIDSKOSTI ZA KTERE MA BYT MIN 5 ROKU VRZENI PRACOVNI TABORY
          v Rusku s GMO I tresty smrti
          My kupujem potraviny z Ruskych obchodu farmers v okoli
          CINA JIZ ZACALA VYRABET SYNTETICKE VAJCA

          VIETNAMCIIX RYZE S MICHANIM
          ODPADU PLASTU
          TAK DOBRU CHUT GURMANI …

          • Jaroslav, neviem, prečo ten sado-maso príspevok uvádzaš v mojom „okne“. (možno si len zablúdil..)

            Ja som od mäsa – ako takého nezávislá a akcie ALMOST MEAT ,,,temer maso – vôbec netuším o čom to tu točíš..

            Skús to prosím niekde – o dům dál, kde budeš mať viac živočíšneho pochopenia! Vďaka!

          • ajša: Dá sa žiť bez mäsa? Čo ješ? Chápem, krava je sväté zviera. 🙂 A čo tak kurča?

          • Marek Kosice

            ajša : Nejes (ziadne, ani kvalitne) mäso? Tak neocakavaj plne zdravie. Ale Gates sa z teba tesi…

          • Лаитаз Откин

            Kurca je tiez svate.Zivot mu to vsak nezachrani,ako to obvykle uz so svatymi byva.Mam ho na krizi nad postelou.
            To kurca obetovalo zivot aby kazdy kto veri vo fatalnost nedostatku zivocisnych proteinov,nezomrel,ale zil.

          • Sliepku je škoda zabiť. Užitočnejšia je na vajíčka.

          • Po celom svete žijú aj ľudia, ktorí nikdy nejedli mäso a žiadny de-bill im to nenariadil a dokonca nikdy nejedli ani vajcia od vtákov alebo mlieko iných zvierat no napriek tomu sú zdravší a dožívajú sa vyššieho veku ako mäskožrútikovia. Každý nech si konzumuje čo len chce, ale dôsledky svojej nezdravej pažravosti si potom nesie len on sám…
            Táto stánka sa hrdí prívlastkom najlepšia o zdraví, či sa mýlim?

          • Marek Košice

            Vladimír : Ale to čo tvrdíš ty, to tvrdí „NEW WOKE“, Gates, podplatené celebritky………Spamätaj sa. Nenájdeš prírodný národ (ani si nenašiel pred 100 rokmi, keď DR. Weston Price robil výskumy po celom svete), ktorý nekonzumuje aj živočíšne potraviny. Vegánstvo = zdravotné problémy širokej palety, ku ktorým patrí aj neplodnosť. Niekoho to zničí za rok, niekoho za 15 rokov. V každom prípade tretia generácia vegánov splodených vo vegánskych komunitách proste NEVZNIKNE. A to Gates vie…Preto odporúča vegánstvo…. Či si myslíš, že mu ide o to, aby ľudia boli zdravý? Bože, ty si ale NAIVKA obrých rozmerov…

          • Marek Košice – Osobne poznám ľudí, ktorý sú vegáni od nepamäti a majú detí ako smetí a všetci sú zdraví. Navštív Indiu a spoznáš aj ty takých ľudí, ktorý ani vo veku 100 a viac rokov netrpia neplodnosťou a ďaľšími „civilizačnými“ chorobami. Vegánske národy sú po celom svete, na všetkých kontinentoch. Najviac spomínaný sú Hunzovia z Pakistanu. Zaujímavosťou je fakt, že som vegán 30 rokov a mám erekciu niekoľko krát denne a netrpím ani žiadnou tebou spomínanou chorobou. Prirodzená strava: Vitariánska, vegánska, vegetariánska ale aj mäsotariánska bez chemických prísad nespôsobuje neplodnosť a ďaľšie „civilizačné“ choroby. Som zástanca „Prirodzenej stravy“ bez chemických prísad doktora Gatesa.

          • Marek, podľa tvojej antivegánskej teórie by na Zemi už dávno nežili ani opice, ani kvantá ďalších druhov vegánskych stavovcov, pretože ako neplodné by sa nemohli ďalej rozmnožovať.

      • Počúvaj názor, prečo chceš ísť k doktorovi?

        • Doktori sú užitoční ľudia, ak potrebuješ papier.

          • názor
            24/02/2023 at 18:40

            kurča – (bezantibiotikové) – ÁNO, z voľného dedinského trávnikového výbehu.
            Treba podporovať týchto drobno-chovateľov kúpou ich „výrobkov“ !

            P.S. Ideš do Lidla a vidíš na I. pohľad, akú neprirodzenú – nezdravú farbu majú zabalené kurčatá v chladiarenských boxoch.

          • Trúba! Boha ti názorového! Za socíku predávali trhovnícke kofy husy a kačky z veľkochovu – natreli ich kurkumou a predávali ich ako domáce! Ty farba!

            Choď sa živiť ako forézna na kriminológiu!

            Drž hubu! Posudzuješ ľudí podľa svojho nepoznania! Si nedotknutá poznaním – len sa prezentuješ ako „vedma“! Do prdele s tebou! Škodná!

          • ajša: Musím potvrdiť, že domáce kurčatá sú chutné. Tie z obchodu sú bez chuti a vône, taká voda.

          • Maroško, prestaň používať vulgarizmy voči ľuďom s inými názormi ako máš ty. Riaď sa heslom: Ži a nechaj žiť (ak ti to niečo hovorí).

  16. Hledají se užiteční idioti který v případě dalších plandemíí a nařízení budou mlátit lidi,dávat pokuty ,buzerovat za nenošení roušek, nedodržování pravidel a jiné „vážné „přestupky občanů. https://nabor.mppraha.info/

    • Taký nábor teraz robí armáda.

      • Armáda nie je subjekt riadenia ty „názor“!!! „NIEKTO“ robí nábor pre armádu – ty chumaj!

        Ale ty sa tu budeš stále prezentovať ako subjekt! Ty objekt!
        Čo tu ešte chceš tmočiť?! Ty – autíčko!

        • Marek Kosice

          Maroš, daj si pauzu od orgazmu. Od 28. jula doteraz nic….. Uz dokonca orgazmus ani nepotrebujem…. UPLNE MA PRESTAL ZAUJIMAT. A mal som za tych 7 mesiacov LEN JEDNU nocnu poluciu v oktobri. Idem dalej, a 28 jula tohto roku to oslavim – ale nic neprerusim!

          • Лаитаз Откин

            Dakujeme za podrobne spravy z predcasne vyhasnuteho ohniska-bojiska.
            Ako si to dokazal?
            Pripajam moju kratku spravu zo zatial aktivneho bojiska-a hanbim sa-vydrzal som max.2 tyzdne.Bol by som to potiahol dalej,s volou asi nebol problem,ale nebolo to zabawne.

          • Marek Košice

            Tak vidíš…Ja v „postejakulačnej depresii“ a vo vyskratovaní sexuálnej energii nevidím nič zábavné. Každý človek to asi vníma „po svojom“: 🙂

  17. Redakcia, ako vidím, cenzúra vám vadí, ak sa týka výlučne vás. Moju poslednú reakciu na „holistický prístup“ ste neuverejnili, lebo „správny komentár“ musí mať posledné slovo.

Pridajte komentár

*