Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Úloha nemocníc, covidových vakcín a 5G sietí v prebiehajúcej genocíde


Print Friendly, PDF & Email

Úloha nemocníc, covidových vakcín a 5G sietí v prebiehajúcej genocíde

(Rhoda Wilson, Daily Expose) Minulý týždeň sa uskutočnilo už 97. zasadanie Koronovej vyšetrovacej komisie. Todd Callender počas nej diskutoval o úlohách, ktoré v práve prebiehajúcej celoplanetárnej genocíde majú nemocnice, lieky midazolam a remdesivír, takzvané vakcíny (génové terapie) a 5G siete.

Vo svojich výpovediach sa odvoláva aj na vlastné žaloby proti americkému ministerstvu obrany. Prezentované informácie otvárajú oči a predstavujú doslova budíček nielen pre Američanov, ale aj pre celý svet.

Kto je Todd Callender a čo tvrdí

Todd Callender je americký právnik. Viac ako 20 rokov pôsobí v oblasti invalidného, ​​zdravotného a životného poistenia. Zamerania sa na medzinárodnú konvergenciu biomedicínskych, morbidných a úmrtných rizík v globálnom právnom kontexte.

V súčasnosti pôsobí ako hlavný poradca žalobcu v prebiehajúcom federálnom súdnom spore týkajúceho sa povinného očkovania príslušníkov ozbrojených síl USA proti Covid-19.

Tu je zopár hlavných bodov, ktoré pán Todd Callender uviedol pred Koronovým vyšetrovacím výborom:

1. V krátkosti, u každého, komu boli podané covidové vakcíny, sa vyvinula nejaká forma alebo úroveň AIDS, teda syndrómu autoimunitnej nedostatočnosti.

2. Tí, ktorí dostali len jednu dávku, majú podľa všetkého zničených asi 30 % svojej prirodzenej imunity. V čase tretej dávky je ich prirodzená imunita takmer úplne preč. Dozvedáme sa to od našich lekárov a expertov, ktorí svedčia o skúsenostiach zo svojej ambulantnej praxe.

3. Skutočná epidémia (pandémia) je až teraz… na základe toho, čo vidíme v praxi, je teraz miera nadmernej úmrtnosti 84 % a miera chorobnosti z akejkoľvek príčiny zvýšená o 1100%. No a v tomto roku očakávame až 5000% nárast nadmernej úmrtnosti. To je obrovské číslo!

4. Existuje však ešte niečo horšie… odborníci prišli na to, že toto všetko má súvis aj s elektromagnetickým žiarením.

Žiarenie 5G je ako mäsiarsky nôž. Je to systém s dvojakým použitím. Môžete ho použiť na komunikáciu, no zároveň ho môžete použiť na zabíjanie.

Veľa testov z vedeckého sveta, ktoré sme skúmali, sa zameriavali na signál o frekvencii 18 GHz. Zistili sme, že sa to prelína s lipidovými nanočasticami (nachádzajúcimi sa v covidových vakcínach).

Patogény vo vnútri lipidových nanočastíc, ktoré vytvorili výrobcovia vakcín a ktoré sa práve teraz nachádzajú v telách očkovaných ľudí, sú chimérické. V niektorých prípadoch ide o materiál z Marburgu zmiešaný s E. coli, prípadne ebola zmiešaná so stafylokokom.

Keď sú tieto lipidové nanočastice vystavené 18 GHz signálu, zväčšia sa a stanú sa pórovitými, čo znamená, že z nich doslova vyletia tie nelegálne nukleotidy a bielkoviny, ktoré prikážu ľudskému telu vyrábať tieto patogény.

To bol celý zmysel technológie mRNA, ktorá spočíva v genetickej modifikácii ľudí za účelom výroby syntetických proteínov.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

V prípade Covidu to boli S-syntetické proteíny. Po vystavení 18 GHz signálu to budú ďalšie proteíny, možno M-proteíny. Samozrejme aj rovnaké HIV proteíny.

Video s Todd Callenderom

Odporúčame vám pozrieť si celú 72-minútovú Callenderovu diskusiu s Koronovým vyšetrovacím výborom (v angličtine), ktorú nájdete TU.

Nižšie uvádzame krátky extrakt:

Celé päť a pol hodinové 97. zasadnutie Koronového vyšetrovacieho výboru s názvom „Verejné tajomstvá“ si môžete pozrieť TU alebo TU. Dozviete sa tam veci ako napríklad::

– Úmrtia v dôsledku očkovania: Pozorovania nemeckého riaditeľa pohrebníctva v rokoch 2020-22 – Počet pohrebov sa zvýšil až po začatí očkovania

– Úmrtia v dôsledku očkovania: Extrémna nadmerná úmrtnosť medzi 18 až 40-ročnými v americkej armáde

– Politika: takzvané karanténne tábory v Austrálii – prečo sa budujú ďalšie tábory?

– Geopolitika: Koniec unipolárneho svetového poriadku?

– Ekonomika: Úloha verejno-súkromných partnerstiev

– Mimovládne organizácie: Počiatky Svetového ekonomického fóra (WEF) a spojenie Klausa Schwaba so CIA

– Nový svetový poriadok: Veľký uhlíkový reset a Agenda 21

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Autor: Rhoda Wilson, Zdroj: dailyexpose.uk, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Úloha nemocníc je jasná – čo najviac manipulovať s číslami, presvedčiť a opichať pokiaľ možno každého alebo tým podmieniť vstup či služby, remdesivirom zabiť kto sa dá, etc., etc.

    Úloha právnikov? „Že mi je ľúto!“
    https://zalobyvocistatu.sk/category/sudne-konania-a-sudne-rozhodnutia/spravne/

  2. Zaujímavé je, že čo poznám ludí ktorí sú očkovaní proti “COVIDU” nie všetci samozrejme, tak stále u nich je problém s nejakými chorobami a pod.

  3. Som včelárom a zároveň predajcom vlastných včelých produktov.Mám na predaj kvalitný včelí med ako repkový tak aj slnečnicový.Tu je cesta ako sa dostať ku skutočne kvalitnému medu bez akýchkoľvek prísad alebo pančovania.Med predávam slnečnicový aj repkový. 1 pohár je 950g medu a cena je 5,5 eura.Na želanie viem nachystať aj skryštalizovaný med. Objednávky môžeťe posielať na adresu [email protected] .Ak máťe obavy že med ktorý kryštalizuje alebo ľudovo nesprávne povedané “scukornatie” že je nekvalitný alebo pančovaný tak to nie je tak.Kryštalizácia medu je vyslovene prirodzený proces ktorý závisí od pomeru glukózy a fruktózy.Repkový med kryštalizuje od vytočenia z plástov do max jedného týždna a to z dôvodu nízkeho obsahu fruktózy v pomere ku glukóze.Naopak keď sa včely nachádzajú v agátovom lese ktorý kvitne a nie sú v nom od včiel prímesy iných medov tak vydrží aj vyše roka tekutý a to z dôvodu vysokého obsahu fruktózy ku glukóze-čiže prirodzený proces.Veľa zdravia

    • Kde sú prosím ťa agátové lesy? Med máš z polí striekaných brutálnym svinstvom. Keď sa pozriem na priemyselne obhospodarovanú pôdu, je to mŕtvy substrát, niečo odporné.

      • Agátové lesy, sú napr. u nás na stredo-južnom slovensku. Problém však nie je v tom, že ich je málo, ale v tom, že je ťažké zachytiť ich kvitnutie. Väčšinou totiž počas kvitnutia agátu buď veľa prší, alebo prídu neskoré mrazy, takže agátový med je vzácnosť. Lesy nie sú striekané, teda ak si odmyslíme chemtrails.

    • Karabova snna

      Dobrý deň pridim Vás odkiaľ ste kde sa dá med kúpiť? Karabova

      • Na adrese ktorú som dal a začína ta adresa na j len redakcia mi to už nechce nechať prejsť pani karabova.Vdaka

        • pán Jožin, naša stránka nie je Bazoš. Keď chcete propagovať svoje produkty na predaj, skúste toho Bazoša alebo iné inzertné portály.

  4. Je mi to veľmi ľúto

  5. Israismael

    Človek oddávna ignoruje skutočnosť ze nim manipuluje skutočne temno a berie to len ako fixiu ci ako ťažkú súhru osudu.. Ani len nepomysli, ze na pozadí dnešných všetkých svetových udalosti stojí skutočne temno na vrchole ktorého je doslova a dopísmena sam Lucifer ako skutočná entita, aj keď entita mimo tohto hmotného sveta ale s obrovským dosahom naň…
    A teraz si treba uvedomiť kto tlači všetky tie skazene ľudské obludy(Gates, Biden, Schwabb,a pod) do tých akcií ako NWO, ci covid, vojna a pod … Tieto skazene ľudské obludy pod vplyvom energii Lucifera korumpuju všetko okolo, včetne svetových vlád(covid a vakcíny prijali hru cez korupciu) , aby dosiahli svoj cieľ (cieľ Lucifera) ovládnuť všetkých ľudí, strhnúť ich pod svoj vplyv, aby keď príde Spravodlivosť (Boží syn) na konci čias nenasla ani jedného človeka schopného prejsť do Nového sveta (tisicrocnej ríše)..
    A si myslíte, že je to blbosť co píšem?.. Však si len vspomeňte ako skúšal(korumpoval) Lucifer na púšti samého Ježiša, keď mu ukázal všetky bohatstva sveta a ze mu ich dá keď preukáže akt jeho uctievania.. Ježiš zvíťazil v tej skúške na púšti.. My však ako ľudstvo zatiaľ prehrávame a to na plnej čiare.. Ešte aj vakcínami oklamal polku sveta, keďže ludia nespoznali co im pripravili zloduchovia do vakcinovych ampuliek… Človek tvor Boží , treba sa skutočne už prebudiť…. a treba spoznávať Pravdu, aby sme porazili temno.. Času už nie je veľa a Boh bude zasahovať..Nakoniec sme už v 7 ročnom veľkom suzeni, ktoré ma vrcholít Božím súdom… Všetko sa zrýchli, úplne všetko.. Udalosti budú nahustene…
    Tak napríklad podľa jedného z proroctiev o USA zasiahne Pacifik asteroid a to bud ešte tento rok v lete, alebo v roku keď počet čísiel roka bude delitelny tromi bez zvysku a aj súčet toho istého roka bude delitelny tromi bez zvyšku(proroctvo b.mayera)..mne to potom vychádza na rok 2025 podľa delitelnosti 3kou(vyskusajte si sami tento výpočet) . Druhá verzia co môže postihne USA je mega Zemetrasenie a následne mega cunami…
    USA ako krajina je už duchovne potopena(co značí stratu vodcovstvo vo svete)

    • Marek Košice

      „….aby keď príde Spravodlivosť (Boží syn) na konci čias nenasla ani jedného človeka schopného prejsť do Nového sveta (tisicrocnej ríše)..“

      Israismael, uvedomuješ si tú hlúposť, ktorú si napísal?
      VY „náboženskí fanatici“ VŠETKO PÍŠETE LEN Z POZÍCIE „BUDÚCNOSTI“…. PREČO TEDA NEPRÍDE „BOŽÍ SYN“ TERAZ, ALE VYČKÁVA „NA KONIEC ČIAS“? Miluje adrenalín ako nejaký cvok, ktorý stojí na kolajniciach a uhýba sa idúcemu vlaku „v posledný moment“?
      Žiaden „boží syn“ NEPRÍDE. Ty veríš tomu, čomu Satan chce aby si veril.
      Uvedom si, že náboženstvo je len druhá strana ateizmu – druhá strana tej istej mince.
      Máš to ako v politike… Jedna strana druhú (vládnucu) stranu obviňuje zo zlodejstiev pred celým národom, a keď sa tá „obviňujúca“ strana dostane do vlády, ROBÍ TO ISTÉ, a možno aj vo väčšom.
      Náboženstvo obviňuje Satana/Lucifera (nazvi to ako chceš) z toho aké zlo vytvára (rôznymi spôsobmi) na Zemi, ale pritom náboženstvo robí TO ISTÉ, len iným spôsobom.

      • Israismael

        Náboženský fanatik je buď sektar alebo slepo veriaci ,nič nepoznajúci alebo cudujuci sa,presne tak ako ty ,ktorý sa čudujes tomu čo si možno počul prvý krát,to čo som ja napísal ..prečo má ale obviňujes z takého niečoho že som ja náboženský fanatik či bludivec ?..
        Pokiaľ nepoznáš určite súvislosti alebo ak nehovorí o Tom celý svet či aspoň pol sveta ,tak to nemôže byť pravdou čo som písal ?..
        Prepáč ale ja sekta ani bluznivec nie som..
        K tvojej poznámke že prečo nepríde teraz Boží syn ,že vyčkáva a pod…
        Nenapísal som snáď jasne že na sprznenu pôdu plnú temna nemôže lebo zákon príťažlivosti to nepripúšťa?..je snáď táto zem svetlou planétou,keď ju ovláda temno?..to dúfam pripustis aj svojou logikou že ako vyzerá táto Zem ..nie?..
        No pozri Marek nejaké tie Výsie veci,ale nie náboženské ako tu hliník si na mňa nepripúšťajú také tvoje nelogické zmýšľania aké si predstavuješ… ty si ako predstavuješ toho Boha ako lumpa či nejakého že náhodným príde zachraňovať zadky keď im je najhoršie?..karma ľudstva kamarát ,karma..najskôr si ju musí ľudstvo odpykať za tie tisícročia zločinnosti na Zemi ,aby sa očistilo až potom môže prísť záchranná akcia ..hádam si nemyslíš že by to malo byť také ľahké že ti bude Boh utekať naproti …najskôr sa ukáž hodným záchrany a potom príde v čase keď to určí Boh a nie človiečik na tejto maličkej planétke v časti Vesmíru Efezus

        • Bravó.

          „…treba sa skutočne už prebudiť…“ No a práve táto časť je najťažšia, nie? Koľko stoviek miliónov ľudí na svete roky rokúce medituje. V odľahlých kláštoroch mlčia, alebo takmer mlčia. Ale preraziť vo vyšších sfér vedomia nie je až tak ľahké. Najmä ak nie sú správne info „vedenie“ a ochrana.

          Dnes vyšiel článok v časopise New Scientist – https://bit.ly/3uNv5eI No je to celé úsmevné. Ak niekto naozaj chce šťastie musí hľadať vyššie vedomie, v duchovnej rýši „Kráľovstvo Nebeské je vo vás.“. Žiadne pozitívne „bludné“ myslenia (seba klamy, ilúzie, ..a ako hovorí môj brat Nithyananda: delusion), prášky, telesné a mentálne pôžitky. Etc. Ale nebolo už všetko toto povedané tak mnohokrát???

        • freespirit

          Sa pučím………………hahaha

    • Marek Košice

      „…Tak napríklad podľa jedného z proroctiev o USA zasiahne Pacifik asteroid a to bud ešte tento rok v lete, alebo v roku keď počet čísiel roka bude delitelny tromi bez zvysku a aj súčet toho istého roka bude delitelny tromi bez zvyšku(proroctvo b.mayera)..mne to potom vychádza na rok 2025 podľa delitelnosti 3kou(vyskusajte si sami tento výpočet) ….“…
      BLABLABLA…. Mňa by zaujímalo, či vôbec nejaké proroctvo bolo „uskutočnené“ v zmysle, že sa o tom hovorilo stovky rokov dopredu, a potom sa to skutočne stalo….ALEBO ČI TO NIE JE PODVOD typu „Nostradamus to tvrdil vtedy a vtedy, a aj sa tak stalo“, pričom to, že to „Nostradamus tvrdil vtedy a vtedy“ sa ľudstvo dozvedelo až o X, XY či XYZ rokov neskôr… A PRETO TO MOHLO BYŤ VYMYSLENÉ, a Nostradamus je bájna postava ako aj Ježiš.

      • Číslo je deliteľné troma vtedy, ak súčet jeho číslic je deliteľný troma. Nejde o dve podmienky, ale iba jednu. Ak platí jedna, zároveň platí aj druhá.

        Inými slovami, neexistuje také číslo, ktoré by bolo deliteľné troma, no súčet jeho číslic by nebol deliteľný troma alebo také číslo, ktoré nie je deliteľné troma, no súčet jeho číslic troma deliteľný je.

        • Miroslav Čižmár

          Záleží na číselnej sústave.

        • Israismael

          2025:3=675 to je rok delitelny cieľom 3 (na cele cisla)
          6+7+5= 18 súčet vzniknutého čísla roku je delitelny opäť číslom 3…
          Môžeš si zadávať aké chces roky napr 2023 2024 ,2026 a pod všade vo všetkých ti vyjdú zvyšky ..keďže má to byť v čase suzenia siedmych rokov v ktorom sa nachádzame ,po roku 2030 to už nebude platiť …
          Toto proroctvo je staré cez sto rokov …ja som si ho nevymyslel,bol to tuším jasnovidec Alojz Ilrmailer

          • Israismael

            Ak by som veril tomu proroctvu tak rok 2025 bude kritický pre Ameriku ..
            Ale keďže ovládam aj mundannu astrológiu vidím tento rok pre USA ako tiež kritický pretože po vyše 250 rokoch sa vracia na pozíciu 27 stupňov kozorohu planéta Pluto a to je planéta rozkladu a ničenia , doslova zo stareho vzniká nové …22.jun až 4 august 2022 (pluto 27 v znamení kozorohu presne tak ako bol 4.jula 1776)

          • Vraj sa k Zemi približuje kométa, a jej ľadovo-pieskový chvost spôsobuje dažde s pieskom.

          • Miroslav Čižmár

            To je zaujímavá číselná hračka. Je to rozklad čísla na delitele. 3*3*3*3*5*5=2025

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,ježíš žiaden boj s diablom nevyhral,lebo diabol má vyššiu moc a určenie ako žalobca pokušiteľ pán podsvetia-je to iba zveličovanie ježišovho mena v sláve,čo má svoj efekt pre ovládanie prostého ľudu v poslušnosti k cirkvi a vladárom,ježíš bol ako žijúca osoba v ľudskom tele zraniteľný a porazený a vzkriesenie už bolo spôsobené inou rukou a inou mocou ak sa tak vôbec stalo,ale aj tak musel najprv do pekla podsvetia,čo je dôkaz,že tam pôjdú aj tí najlepší a nepôjde sa do raja-čiže božej zlatej klietky ako si mnohí pánbožkári-farizeji namýšľajú,,,,keby mal každý kto chodí do kostolov byť k obrazu ježišovmu-tak by boli kostoly plné žobrákov a nie zbohatlíkov,ktorí zbohatli a bohatnú zo šelmy,ktorá im štedro dáva cez eurofondy a iné dotácie,bez ktorých títo ani nechcú žiť,lebo sa im to páči keď sa im dáva a oni to najskôr prisudzujú onomu bohu,,,,veď aj diabol je ako boh,tu je bohom a je tu ustievaným a má tiež svoju bibliu a prikázania-ktoré mimochodom niesú vôbec nerozumné,diablovo učenie je o múdrosti a nie o nenávisti k ježíšovi pričom ježíšovo učenie často spomína diabla ako negatívnu bytosť,,,,je zaujímavé,že každý pánbožkár poberá výhody diablovho sveta a vôbec sa toho neštítia,lebo im má byť po spovedi všetko vždy odpustené-je to nechutné,ako dokáže človek svoje nechutné činy ospravedlňovať,,,,keby ste pýtali od ježíša peniaze-nikdy sa ich nedočkáte ježíško je láska zaujíma sa iba o deti a ženy,keby ste pýtali peniaze od onoho boha-nikdy vám ich nedá,boh vám rozmnoží stáda a žena bude rodiť ako odušu a vo vojnách váš protivník preleje viacej krvi,,,,peniaze prepych a techniku tu dáva iba diabol a jeho poskoci v ľudskej koži,,,,vy všetci frčíte na peniazoch-takže ste diablovi spojenci a otroci,,,,onen boh je tyran a sebec,nieje mu vôbec cudzie zabíjanie a táranie,máte možnosť po smrti byť uveznení v jeho novom raji-zlatej klietke a znovu toto všetko môže začať odznova,,,,

      • Marek Košice

        Vďaka tomu, že mám otvorenú myseľ a a nie som chytený do žiadnej „pasce“, tak aj tentoraz (ako jediný z čitateľov tvojho príspevku? Dúfam, že nie…) musím napísať, že si sem opať odoslal ŠPIČKOVÝ PRÍSPEVOK. Nemám mu čo vytknúť. Napísal si to ZROZUMITEĽNE a podstatu si DOKONALE VYSTIHOL!!

      • Israismael

        Odpoveď pre Kovidbaron:
        1.jezis z nazaretu sa narodil ako syn tesara ,to vieme,že?..málo ľudí však už vie to že aj boží syn sa musel( a vždy by to tak bolo) narodiť ako každý iný a to tak že uposluchne zákon stvorenia ,že na hrubohmotnú Zem do pozemskosti môže prísť(narodiť sa ) človek, ako aj boží vyslanec len prostredníctvom plodenia a následneho zrodenia po 9mes ako to poznáme ..Toto je zákon ,ktorý nesmie byť nikdy porušený ..totiž Najvyšší nie je kúzelník a pod lebo keby bol mohol zhodiť z neba rovno hotoveho Ježiša ..chápeme???
        2.on ako Ježiš neprišiel rozdávať peniaze ale prišiel dať Slovo záchrany ..aj keď mnohokrát v podobenstvach.. A keď bolo zjavné že ľudia a ani učeníci nemohli chápať všetko a hrozilo že táto planéta Zem s ľuďmi vplyvom veľkého temna pôjde do záhuby ,ešte raz poprosil svojho Otca o milosť pre túto Zem ,aby poslal Ducha Pravdy tesne pred Posledným súdom ..bolo to pred ukrizovanim,teda ešte žil keď to vyslovil..
        A teraz počúvajte ľudia ..nespoznali ste Ducha Pravdy …pretože už bol na tejto Zemi ..v roku 1875 …v roku 1929 nastal obrat svetov ..Je napísané nové evanjelium,kniha Súdu ,nespoznane to ľuďmi…. lebo temno to blokuje ..Vo svetle Pravdy,Posolstvo Grálu …

        • KOVIDBARÓN!

          ,,,,všetci čo sem chodia žijú iba pre prácu a pracujú iba kôli odmene a pritom sme tu mali ježíška chudobného kráľa,ktorý 40dní nemusel jesť a čaroval tu,resp.robil nejaké zázraky a žil tak ako žil čo vy nenasledujete,chcel by som vás vidieť žiť bez peňazí,,,,ja vyše 12rokov žijem v skromnosti skoro až v chudobe a odriekaní si toho čo som kedysi v pohode mal až v prebytku a prepychu ako suverénny nadpriemer,zriekol som sa dobrovolne skoro všetkého toho čo vy všetci ešte dodnes robíte-tak ma skúste nasledovať a potom sa obháňajte bibliou a ježíškom a mučeníctvom,,,,som lepší než váš ježíško z kníh x-krát prepisovaných a upravovaných,lebo som tu ako živý dôkaz,moja práca a profesia nemá meno a ani názov,viem čo bude a čo príjde ale to nieje nič vhodné pre vaše pohodlie v príležitostných návštevách v kostoloch,mám nazbierané body pre posmrtný život o čo vy tu môžete iba snívať,pred bránami peklapodsvetia tieto body vymením za priepustku,,,,s diablom nespolupracujem a nerobím mu ovcu,čiže niesom otrokom!

        • To len na čas. Našťastie. O pár tisicročí už ženy nebudú musieť týmto predchádzať. Ľudstvo si vyvinie nový spôsob. Nakuknúť možno tu (v čase od 2-hej minúty) – https://www.viki.com/videos/1136996v Dnes tu máme nepoškvrnené počatia. A tí, ktorí dosiahli majstrovstvo v jóge, obvzlášť v Kriya jóge si môžu omladzovať telo, predlžovať život dokedy chcú. *Samozrejme so súhlasom Otca.

        • Keby ste (sme) lepšie poznali Bibliu – tak by sme vedeli, že Ježiš prišiel ako „druhý Adam“… Plnohodnotný človek v tele…

      • Janko Hraško

        Nekonečný kolotoč znovuvtelenia. Môžme ho nazvať aj „matrixom“.

    • To tsunami sa dá urobiť aj technicky. V prípade horkej vojny dokáže západnými technológiami naprosto nezistitelná Ruská ponorka pri pobreží USA vyvolat odpálením jedinej nálože vlnu vysokú 200m ktorá zaleje pobrežie do vzdialenosti 600km.
      Ďalšia vec je, mnoho udalostí ktoré dnes považujeme za vytvor „bytostných“ sú vytvárané čisto technologicky na základe znalostí, hermeticky uchovanych, ukradnutých a držaných mimo dosah verejnosti a to aj na energetickej úrovni. Kedysi dávno keď niekoľko civilizácií žilo v „súlade s prírodou“ (to boli biogénne civilizácie) bolo temnotám ďaleko ľahšie ovládať ľudstvo, izolovať ich od znalostí, ovládať energetické telá ľudí. Po likvidácii poslednej neúspešnej biogennej civilizácie – Atlantidy bolo ZVRCHU rozhodnuté, že bude ľudstvu daná posledná šanca a to vývoj v naprosto „umelých a pre tento experiment špeciálne“ vytvorených podmienkach – vývoj v čisto „technogénnom-technologickom-hrubohmotnom“ prostredí. A tam nemajú temnoty až takú výhodu ako v biogennom prostredí, pretože informácie sa šíria aj technologicky, nielen na základe vazieb energetických polí medzi ľuďmi. Vyspelé globalizovane technologické-hrubohmotné prostredie umožňuje človeku sa dostať k novým a novým informáciám bez toho aby ich stihli temnoty nejako skreslit, prekrútiť a zabrániť ich šíreniu.
      Množstvo informácií stačia eliminovať ale nie všetky.
      Frekvencia obnovy informácií sa v dnešnom technologickom prostredí stále skracuje a temní musia veľmi ponáhľať aby ľudstvo stihli dostať pod svoju definitívnu otrokársku vládu.
      To preto ten covid už teraz (mali ho spustiť v r. 2050).
      To pán Boh umožnil život v technogénnom prostredí aby ľudia hmatatelne videli a pocítili následky svojich činov. V znetvorenom biogennom čisto energetickom prostredí plnom padlých v duchovných entít/elít by to nefungovalo správne, TEMNOM ZVEDENI A OKLAMANÍ ľudia v jemných energetických telách by nikdy správne nevideli následky svojich vnútorných pohnútok a klesali by zaťažení karmou viac a viac nižšie. Tu v „špeciálnom“ prostredí na Planéte Zemi kde naviac je naviac proces globalizácie ukončeíý sa následky činov ľudí budú HMOTNE aj NEHMOTNE prejavovať rýchlejšie a rýchlejšie a ľudia môžu vidieť čo zasiali, poučiť sa z toho a duchovne sa vyvinúť a uniknúť procesom rozkladu vesmíru/hmoty.

      • Israismael

        Veľmi správne napisane …Doplním niečo k tomu viac: Agenda 2030 kto tomu rozumie o čo ide je vlastne proti agenda k tomu čo má prísť Zo Svetla ..oni(temni) veľmi dobre vedia termíny, kedy sa čo chystá a poznajú aj vonkajšie znaky z proroctiev..(napr príchod jednej veľkej kométy,z ktorej sa desia a bude sa musieť aj ľudstvo keď príde do prostredia malého vesmíru)
        Zaujímalo by ma preco posunuli agendu2030 na rok 2025…prečo musí byť tá agenda hotová a obsiahnutá pre ľudstvo o 5r skorej ..inak vieme že tá agenda je celá temna a nič dobré nesľubuje pre ľudstvo ..preto sa musí človek čo najskôr prebudiť lebo buď sa pričleni do osidiel temna, alebo zvíťazí ,zachráni sa a spozná Svetlo…

        • Miroslav Čižmár

          Svetlo a tma sú to isté. Tma je skryté svetlo.

          • Svetlo je frekvencia, ktorú vaše oko dokáže zachytiť. Tma nie je tma, pokiaľ tam nie je teplota absolútnej nuly (-273 stupňov Celzia). Ak by vaše oko malo schopnosť zachytávať infračervené žiarenie, tma by už nebola tmou. Každá hmota s teplotou nad absolútnou nulou vyžaruje svetlo vo frekvencii infračerveného žiarenia.

          • Israismael

            Niekedy dávno(cca pred 2 a pol mil rokov),, vyšiel život „do pozemského ešte len ako duchovna iskricka zo spodnej casti duchovnej ríše, z jej najspodnejsieho okraja sféry, a ako nevedome bytie klesal dole k hmotnostiam cez bytostne sféry až sem k Zemi..
            .
            Dávam sem krátku ukážku z Posolstva Grálu, Doznievanie Posolstva :
            ______________________________________________________
            Bůh stvořil člověka podle svého obrazu!“ Tento tvůrčí akt neboli stvoření byl dlouhým vývojovým řetězcem, který se přísně odehrával v rámci zákonů, Bohem vetkaných do jeho díla. Nej vyšším Panem vložené, pracují tyto zákony nedotknutelně a neochvějně na plnění Jeho vůle, samočinně jako její součást, vstříc zdokonalení.
            Neustálým, usilovným formováním po dlouho dobu vzniklo postupně nanejvýš vyvinuté zvíře, které přemýšlivě používalo již různé pomůcky k obživě i k obraně. Také dnes můžeme pozorovat nižší druhy zvířat, používající jednotlivé pomůcky k dosažení a zachování svých životních potřeb a k obraně, často projevující překvapivou chytrost.

            zmíněná nanejvýš vyvinutá zvířata té doby , jež zmizela s nastávajícími pozemskými přeměnami, označují se dnes jménem „pračlověk“. Nazývat je předky člověka je však velkým omylem!(zvire nemá ducha,jenom duši a to je rozdiel… človek má živého ducha ). DUCH a duša jsou dva pojmy rozdielne…
            Jak tedy nastalo první vtělení člověka?

            Po dosažení vrcholu vývoje v hrubohmotném světě(Zem) , vyvinutými zvířaty, musela přijít změna k dalšímu vývoji planety, a jestliže nemělo dojít k žádnému zastavení, které v sobě nese nebezpečí úpadku, musela nastať zmena.. Tato změna byla určená a nastala: Když duchovní jiskra vytryskla(ja, ty, my) , skrze jemnohmotný svět(planéty) všechno obnovovala a přitahováním povznášela; stanula na hranici v tom okamžiku, když hrubohmotně – pozemská nádoba(nejvyse rozvinutého zvirete) dosáhla ve svém vývoji vrcholu, a zároveň jemnohmotně-duchovní člověk byl připraven se s hrubohmotností propojit, aby jí podporoval a povznášel.
            Spojení těchto dvou částí znamenalo tedy vroucné spojení hrubohmotného světa (Zem) se světem jemnohmotným(astral a vyššie svety) , až vzhůru do duchovna(Raj) .
            Teprve tato událost byla zrozením člověka!
            A teraz to dokončím ja… Človek má úlohu dostať sa ako očistená bytosť a plne vedomá duchovna bytosť opäť do duchovna, tzv domov do Raja kde temno nemá žiaden dosah, kam ono ako temno vôbec nemôže.. Keďže človek už milióny rokov len tapa v oblastiach nížin, teda reinkarnuje sa stále a dookola z pozemského do astralu a naopak, tak nespĺňa úlohu zverenu Bohom aby sa stal plnohodnotnou entitou a vosiel(prišiel) domov do Raja – duchovnej Zemi..
            Preto temno a svetlo nemôže byť nikdy za jedno.. Sú to úplne odlišné veličiny, entity

          • Israismael

            Vezmi si pred oko svoje, že kde vidí ono temno z pozície krajín, ľudí a pod.. Kde sa to temno nachádza podľa tvojho vnímania, aká krajina ci krajiny sú podľa tvojho vnímania temno ..svetlo moc nehľadaj lebo dosť ťažko sa hľadá na Zemi keďže viac ako 80 perc ľudstva na Zemi je temnych resp temnom prespikovanych ľudí…
            Temno je všetko to co nehrá v Zákonoch Boha, ma spatnú frekvenciu a nevibruje ani podľa Zákona príťažlivosti..
            Podľa svojej odpovedi a ak máš správne vnímanie budeš aj ľahko rozoznávať udalosti, ktoré sa práve odohrávajú na planéte.. ..

          • Miroslav Čižmár

            To je čiernobiele videnie emočnej mysle. Svetlo je neviditeľné. V momente pozorovania už nie je svetlom, ale hmotou. Na počiatku bola tma. Pozorovateľ povedal: „Buď svetlo!“

        • Keď prichádzajú veľký Majstri všetko urýchľujú. Preto aj predpovede pravých vizionárov a prorokov sú pravdivé len z asi 1/3.

          • Miroslav Čižmár

            Najviac to urýchlil majster Jonáš. Jeho proroctvo sa nesplnilo vôbec.

    • Nepíšeš až také blbosti ale nezabudni, že tam kde je temno je aj svetlo. Konzentrujme sa na lásku. Keď temnu neposkytneme našu pozornosť/energiu – stratí význam a silu. Láska je cesta. 💜

  6. Marek Košice

    Z článku : „1. V krátkosti, u každého, komu boli podané covidové vakcíny, sa vyvinula nejaká forma alebo úroveň AIDS, teda syndrómu autoimunitnej nedostatočnosti.“

    Keď toto poviem 1000 zaočkovaným „proti covid“, 999 z nich ma pošle do p*če…… Podľa tejto definície „AIDS = syndróm autoimunitnej nedostatočnosti“ aj v období pred vakcináciami mal „AIDS“ určite každý desiaty človek. Ale diagnostikovaný bol koľkým percentám? 0,01? Alebo ešte menej?

  7. Rusi na Ukrajine neustupujú. Takticky sa presúvajú smerom do Ruska. Zvíťazia rusi, na to treba pamätať. 😀

    • Nám sa tiež páči, ako o tých mestách a dedinách, z ktorých sa Rusi stiahli, vyhlasujú naše média, že „Ukrajinská armáda späť dobyla mestá a dediny“.

      To je ako keď veľký nabijak sám odíde domov z krčmy a nejaký maličký lúzer vstane a nahlas začne kričať „Ale som ho vyrazil, parchanta jedného, čo?“ 🙂

      • Vraj sa chystá Stalingrad na Donbase. Možno sú to len špeciálne kecy lúzrov, ktorí prehrali všetky vojny za posledných 30 rokov.

        • Miroslav Čižmár

          Možno sa tam použijú špeciálne zbrane, ovplyvňujúce psychiku vojakov. Veľa vojakov má malom priestore. Ak majú Rusi takúto zbraň, tak je to vhodná príležitosť.

          • Miroslav Čižmár

            Keď chceš spôsobiť človeku depresiu, musíš mu deaktivovať jeden prefrontálny lalok, ktorý je zodpovedný za ochotu chápať emócie. Človek v depresii nie je schopný boja, maximálne si to nechá prejsť vlastnou hlavou.

          • 20-roční chlapci nemajú za čo bojovať. Boja sa o svoj život, pretože nemajú výcvik, ani skúsených veliteľov.

      • Na mainstreamové informácie sa dnes môže bez výhrad spoľahnúť iba totálny tupec. Liberáli akosi zabudli na výrok svojho idolu V. Havla, ktorý povedal, že v krajine, kde vládne cenzúra, sa hlavným médiám (vtedy štátnym) nedá veriť.

  8. Marek Košice

    Odporúčam knihu „David Icke – Odpověď“
    Je na ulozto.

  9. hmm- kde sú agátové lesy?Napríklad v okolí mojej včelnice je dosť agátov a taktiež repkových polí a slnečnicových.Ty síce napíšeš že ja mám niečo nekvalitné no ja nemôžem ovplyvniť to čím polnohospodári striekajú ,to je tak maximálne ich neohladuplnosť a nekompromistnosť ktorú ja len sotva ovplyvním.To čo môžem u svojich včelstiev ovplyvniť tak ovplyvním a to pozitívne tak asi toľko.

    • Peter Jachymiak

      ….vyborne,p.Jožin.

    • Čím liečiš kliešťa u včiel? Baktériou wolbachia, ktorá spôsobuje trvalú homosexualitu?
      Kde máš včely? Na záhrade s agátmi a obťažuješ susedov? Podľa zákona môžu byť kilometre za posledným domom.

      • Neviem čím lieči včely Jožin, možno výluhmi rôznych rastlín, organickými kyselinami /nie je priestor na rozpisovanie/. Obťažovanie? V mestách včely chovajú aj na strechách panelákov. Nechcem sa dožiť chvíle, že včely tu už nebudú. Vtedy tu nebudeš ani Ty, ani sused, ani ja. Mimochodom po klieštikovi, s ktorým sa včelári už desaťročia boria, prichádza sršeň ázijský /vespa velutina nigrithorax/,tomu km od bydliska neprikážeš.

  10. Dávam do pozornosti toto: https://kryptomagazin.sk/digitalne-euro-sa-blizi-vysokopostavena-predstavitelka-eu-prinasa-nove-spravy/ o čom sa média veľmi nevyjadrujú, ale sa to v tichosti súbežne pripravuje, ako aj digitálna identifikácia ako nástroje totálne kontroly a zotročenia ! Preto by bolo dobé milá redakcia venovať vážnosť aj tejto téme a šíriť osvetu, ako to geniálne robíte doteraz. Nemôžeme pripustiť likvidáciu hotovosti, lebo potom nás bude čakať brutálny pád do elektronického zotročenia. Ako polovica Slovenska odolala očkovacej genocíde, musíme odolať aj voči ďalšej pripravovanej pasce proti našej slobode !!! Všetko so sebou úzko súvisí a prebieha súčasne v tichosti na pozadí konfliktu na Ukrajine !!!

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,kto tu chce pracovať a mať z toho osoh-musí so všetkým súhlasiť a aj rád bude,ak nesúhlasíš,pôjdeš z kola von do izolácie a zavrhnutia,odsúdia a odstrčia ťa dokonca aj priatelia a rodina,práca a výhody budú nad všetkým,takže nemaj silné reči,lebo toto bude iný level a minimum vytrvalejších tomuto besneniu bude klásť odpor a postupne budú aj tak slabnúť,nerobte si zbytočné nádeje,že rozumnejší je tu veľa a že sa bude dať schovať v dave pred presným okom vševidiaceho predátora,,,,vakcinácia ešte ani zďaleka neskončila-bude to možno povinné a dvakrát do roka,tu sa jedná o to,že rádový človek tu už nemá hodnotu-hoci ju nikdy ani nemal,ale „oni“ vás tu už jednoducho nechcú a nepotrebujú a dokonca už ani vojakov a policajtov nebudú potrebovať,,,,urobili ste už mnoho chýb-veď dlhé roky vás dobre platili a vykrmovali a vám sa to páčilo,oni niesú blbci ako vy-vedia čo od vás môžu očakávať-ich je málo,ale berte ich asi takto“drtivámenšina!“

    • Šíriť osvetu tým ľuďom, čo o tom už dávnejšie veľmi dobre vedia a vnímajú toto šialenstvo ktoré prichádza? Tým ľuďom, čo pravidelne čítajú články na badatel.net? Nie je to kontraproduktívne? 😁 Tým, k ktorým by sa mala dostať osveta, tak tí tento web URČITE nenavstevuju.

      • Marek Košice

        Milan a Kovidbarón, veľmi trefné komentáre. 🙂
        Bohužiaľ máte pravdu. A bohužiaľ preto, lebo tá pravda bolí.

    • Marek Košice

      Polovica Slovenska (podľa mňa menej, kde si zobral to číslo? Nepočítame hádam deti do 10 rokov…tie nerozhodujú za seba) odolala očkovacej genocíde preto, pretože sa (zatiaľ) nedá očkovať cez nejaké „energetické vlny“, rádiové žiarenie a podobne. Proti nastoleniu BEZHOTOVOSTNEJ spoločnosti nebude stačiť s tým nesúhlasiť. Keď sa satanisti rozhodnú, že „hotovosť končí od 1. dňa tohto a tohto mesiaca“, tak sa tak stane. Keď raz banka NEZOBERIE hotovosť (napr. tržbu nejakého obchodu v hotovosti), tak obchodníci proste NEBUDÚ MôCŤ prijímať hotovosť od zákazníkov. Lebo ak ju prijmú, tak to je akoby produkt či službu predali zadarmo (nakoľko peniaze samé o sebe ako materiál majú hodnotu papiera, a aj to nie čistého).

  11. Kurvy satanisticke nemecke fasisticke objednali Pfizer davky na 7 rokov dopredu, a tak uz zase pripravuju podmienky na pokracovanie v genocide: https://necenzurovanapravda.cz/2022/04/nemecky-ministr-zdravotnictvi-lauterbach-chce-aby-bylo-v-cele-eu-u-lidi-nad-60-let-povinne-covid-ockovani-4-davkami/ !

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,pred necelým rokom som mal úraz na bicykli-šupli ma hneď do sanitky a odniesli položivého k cvokom v bielých plášťoch a pod rúškom klamstva mi sestrička vpíchla dávku,že vraj to malo byť proti infekcii kde sa ani zdravotníci nevedeli dohodnúť čo mi to vpichli v reakcii na moju otázku,že čo mi to dali,lebo doktor tvrdil že som neočkovaný a nech využijem situáciu pre vaxnutie čo sa zrejme v danom okamihu stalo,takže nakoniec som to schytal v nevedomosti a proti svojej vôli,odmietol som podpísať-čo je už aj tak jedno,lebo sfalšovať sa to dá v pohode,takže zrejme mám žiletkovú dávku,,,,pre zdravotníkov sluhov dvojhada sme iba kusy pre ich výhody.

      • Žiletky by za pol roka malo telo obaliť a začať vylučovať. Nanotechnológiu 5G svietiaceho zadku zlikviduješ silnými magnetmi. Príliš sa nenamáhaj. Zišlo by sa zistiť kto ťa opichal a pomstiť sa.

        • KOVIDBARÓN!

          ,,,,polícia a záchranné zložky fungujú podvedome automaticky a to bez toho,aby si uvedomovali čo vlastne robia a prečo,každá profesia človeka časom ovládne a zmagorí a človek vtedy stráca súcit a zmysel pre skutočnú zodpovednosť v logike posudzovania a hľadania správneho rozhodovania pre obe strany-konajú iba predpisovo účelovo a jednostranne,sú za to platený a im sa to tak páči,,,,každú profesiu zastáva človek,ktorý je pre túto profesiu už vopred ako adept vybraný a naprogramovaný zmeny sú iba zriedkavé,mená zdravotníkov si nepametám a nemienim sa pomstiť jedincovi,pomsta patrí celku niečo ako spoločenská vina,pomstu vykoná za mňa vyššia autorita-takto to funguje v rovnováhe,,,,pomsta čiže niečo ako odplata-reakcia na akciu v čase čo je v prírode a vesmíre bežný jav k obnove rovnováhy,rovnováha riadí aj osud.

      • To fakt??? Matkožem! Keď si už myslím, že už som počula najväčšiu sviňačinu, tak príde ešte väčšia. Ale však tak sa aj orgány vlastne kradnú. A orgány neočkovaných sú teraz isto viac v kurze. Čierny humor,: potom ste už v bezpečí z tohto hľadiska 😎 ale vážne. Možno je to blud, ale zdravé je to tak či tak. Čaj z ihličia, badyanu a všetko, čo má suramín. Aj Ivancaj. Možno pre vás nič nové, ale pre istotu

    • mariankosmac

      Za 7 rokov už žiadne Nemecko nebude. Nemcov nemajú radi rusi ani američania, niekto to tam už zrovná so zemou.

  12. Divné je ako proti mne niektorý usilovne hladajú chyby vo včelárení.Ja určiťe neliečim žiadnou baktériou meniacou pohlavie a úplne minimalizujem nezdravú liečbu včelstiev resp.silnými liečivami ktoré sú neni vhodné a snažím sa liečiť ich prírodnými látkami ktoré sú v prírode bežne v nektári a v rastlinách.Čo sa jedná o obtažovanie druhých včelami tak tu by som podotkol že v prvom rade včelárim preto že ma to baví od malička a tiež množstvom včelstiev sa môžu druhý len tešiť kvalite ovocia v záhradách a kvalite semien na poliach,treba si o tom niečo naštudovať ako opelenie zlepšuje kvalitu semien a ovocia.Dalej,ja mám včelstvá dostatočne daleko od ludí a dal by som otázku o včelstvách v mestách?hmm? A naše zákony v parlamente o množstve včelstiev je aj škoda spomínať: totiž vidieť koho máme v parlamente akých neznalých ludí do včelárenia.To čo ony chcú požadovať od včelárov je tak hlúpe že to nemá obdoby,mi to pripadá ako niečo z radov chorej ideológie LGBTQI!!!!

    • Kvety opelia aj divoké včely a čmeliaky, ktoré nie sú agresívne, netreba sa o nestarať, neprenášajú choroby… ako rojace sa priemyselné včely.

  13. Takto hmm- ty ako vidím si hlavne PROTI !!! Neviem čo máš proti včelám keď tebe nijako neubližujú ale skôr pomáhajú.Ak si myslíš že čmeliaci,divoké včely a čalúnnice stačia na opelenie 100vky hektárov rastlín a stromov tak si na veľkom omyle.Tebe zjavne nejde o dobro ale o to znemožniť činnosť včelárov a spraviť ich akože nepotrebnými.Takže toto nie je cesta.Ja prírode pomáham.Nie sú agresívne-podlož dôkazmi?Neprenášajú choroby?- na ludí určiťe Nie.

    • Postav sa k úľu bez sieťky, chvíľu tam postoj, a uvidíš či sú včely agresívne.
      Poľnohospodárstvo založené na rešpekte k prírode je lacné, neničí prírodu, a výnosy môžu byť väčšie ako pri monokultúrach.

  14. všetko divožijúce a rastúce je odolné tak to je odjakživa prispôsobené k podmienkam pre život ako aj človek tvrdšej nátury vydrží viac ako rozmaznaný človiečik

  15. Prepáčte, toto je diskusia pan Medár, alebo reklama na svoje výrobky?

  16. Tento clanocek je zalozeny na predchadajucom clanku redakcie. Keby som ho tam prilozil, nik by ho uz necital.
    DUFAM, ze bude este aktualny:
    Krajania,
    Prestante sa medzi sebou hasterit a urazat jeden druheho. Zijeme v dobe, ktora potrebuje jednotu!
    Slovenska vlada, ktoru tu menujete ako karikatura, je z nasich vlastnych radov. To nie je velmi dobra “sign” ! Taktiez, ako je to mozne , ze neexistuje v ustave bod, pod ktorym sa predstavitel – ak zlyha – mozeme odvolat z volenej funkcie? ( Impeachment ). Ako je to mozne , ze v sucastnej vlady je zradcovskych hlasov viac , ako tych dobrych? To je vacsina politikov tak zla? My sme uz davno otroci systemu. Clovek je nuteny si zobrat hypoteku. Tym okamzite je otrokom. A aby tento clovek nestrati moznost splacat tuto hypoteku, da sa napichat. Ale k veci. TENTO CLANOK je o inom. My to doma vsetci (dufam ) vieme, preco RF vosla do Ukrajiny. Tu 90% ludi veri, co vidia na TV. Kazdy den tu ukazuju rodinne domy a vysoke cinziaky poznacene tazkou strelbou a ohnom znicene. Ale jeden clanocek som cital vcera,v ktorom dotycny American povedal, ze v prvy den u toku am ri canov na ir ak, spustili viac demokratickych balickov na obcanov, ako RF za cely mesiac. CIZE sa im uz zacinaju otvarat oci aj tu.To, ci RF si nechali 300 bil. hodnoty ako pasca naschval zobrat, neviem.Zneje to ale velmi mudro. Ja by som nechal mozno 50 v tejto pasci. Mozno ja nerozmyslam, ako “Think big?” Krajania, doteraz od nikoho od Vas som nedostal odpoved na moju otazku, kto by chcel viest zradcovianaroda.info. Ja to neviem robit. JE tam zoznam tych co zradili. Pamatajte si ich mena. Niekto z VAS NAPISAL, ze Rusi miluju svoju vlast a to preto, ze maju dobru pamat. My Slovaci sme taki fuseri, ze nemame dobru pamat?!
    Moja email adresa: [email protected]. A prosim , drzme sa spolu! Ak mozem: OTVORTE si svoj email na: protonmail.com a kazdy VAM moze vyliest na hrb. ( Este z detstva fraza ).

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,ľudia si robia zbytočne veľké ciele tu v tomto živote bez záruk a sami sa ponárajú do otroctva temnoty a nikto ani len nemá snahu o niečom takom verejne hovoriť a nové témy otvárať-lebo temnota manipuluje so skoro všetkými ak nie všetkými,lebo je choré ak mi tu bude radiť podnikateľ s účtami v bankách,kreditkami,celá rodina vyzbrojená top mobilčekmi-vrahounmi a pred domom na splátky mu stoja 2-3nafťáky a každoročne vykonáva vývoz tu nazbieraných éčiek niekde v tunise a emirátoch na dovolenke ,letecké nákupy v turecku a dubaji atd,,,,pre mňa ste iba tlachajúci odpad,ktorý nedokáže prijať drsnú kritiku,toto je hmotný svet a tu je všeotcomnajvyšším dovolené vyvoleným vykonávať aj hrubý nátlak na neposlušných k udržaniu rovnováhy a je to jedno,že sa jedná o akéhosi oligarchu,mafiána,politika,profesora,alebo potetovaného policajta z fitneska,,,,chcete byť k úžitku,ale ako a čím-tým že žijete tak ako žijete????

  17. Israismael

    Véd ja nie som svatuskar neboj sa Kovidbaron, lebo na mňa si to myslel .. Som len znalý po získaní Pravdy a každý človek môže byť tak isto na tom.. Je na to dôkaz kebyže ho preskúma .. Nakoniec k tej chudobe ešte… ježiš nebol chudobný pochádzal z rodiny kde nemali chudobu..tesár Jozef patril medzi strednú triedu.. Vy stále beriete nejaké info keď vám človek dodá ze musí byť človek svatuskar.. Ja som napr nebol v kostole a ani to nepotrebujem už možno aj 20r… Prečo sa stále divate na kohosi kto ma duchovné informácie a znalosti, ze stále sedí trebárs v kostole ci pri obrazoch a sviečkach svätých niekde doma s bibliou a od rána sa modli… Sú ľudia nie je ich moc, ktori dostali ako dar snaženia prave poznanie lebo sa snažili rozvinúť svojho ducha, ktorý jediný je živý v človeku.. Telo je len obal.. Dnešní ľudia sú slepo veriaci, lebo uveria slepo len tomu co hovoria cirkvy a sami neskumaju aka je Pravda .. Tisícky, milióny ba aj miliardy nasledujú vodcov .. Bez srandy to píšem.. RKC ani žiadne ine nie sú dnes prave na tejto Zemi

  18. Našiel som pavdu ,a som s ňou spokojný .
    Aj vtedy keď nám jedného dňa spoplatnia kyslík ,ja budem ochránený Kristom Ježišom a budem zachranovať ludí túžiacich po láske.
    Toto som hľadal 12 rokov a som navždy spasený.

    Amen

  19. Az. 160 tisic dollars za covidaka

Pridajte komentár

*