Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

Raz a navždy je treba odmietnuť Rockefellerovu teóriu choroboplodných zárodkov


Print Friendly, PDF & Email

Raz a navždy je treba odmietnuť Rockefellerovu teóriu choroboplodných zárodkov

(Jon Rappoport, nomorefakenews.com) – Bol publikovaný celý rad článkov obsahujúcich znepokojujúce dôkazy o tom, že úmrtia pripisované ochoreniu COVID-19 by mohli byť vysvetlené aj bez odkazu na vírus.

Navyše, nech už majú „alternatívne liečby“ akékoľvek kvality, nevidím žiadny presvedčivý dôkaz toho, že ich činnosť má čokoľvek spoločné s „neutralizáciou vírusu“.

Globálny podvod s COVID-19

Celý tento tragický, zločinecký, vražedný, hlúpy, fraškový podvod s ochorením COVID-19 je založený na stáročiach Rockefellerovho lieku – farmaceutickej tyranie, v ktorej pretrvávajúcim heslom je:

JEDNA NEMOC, JEDEN CHOROBOPLODNÝ ZÁRODOK.

Je to motto vyryté na bráne medicínskeho kartelu. Tisíce takzvaných jednotlivých chorôb, každá spôsobená jednotlivým choroboplodným zárodkom.

„Zabite každý choroboplodný zárodok toxickým liekom, každému choroboplodnému zárodku predíďte toxickou vakcínou.“

Za neprítomnosti tých storočí falošnej vedy a propagandy by reklama na COVID-19 vyzerala ako zlý vtip. Niekoľko kyslých úsmevov a potom nič, len ľudia by ďalej žili svoje životy.

Ako je to naozaj s takzvanými „infekčnými chorobami?

Celkové zdravie ľudského jedinca závisí od viacerých faktorov, absolútne nesúvisiacich s heslom „jedna choroba, jeden choroboplodný zárodok“.

Ako som, napríklad, citoval v zábere nedávneho článku:

„Spoločná miera úmrtí na šarlach, záškrt, čierny kašeľ a osýpky u detí do 15 rokov ukazuje, že k takmer 90-percentnému celkovému poklesu úmrtnosti v období rokov 1860 až 1965 došlo pred zavedením antibiotík a všeobecného očkovania.

Tento pokles je možné čiastočne pripísať zlepšenému bývaniu a poklesu virulencie mikroorganizmov, no zďaleka najdôležitejším faktorom bola vyššia odolnosť hostiteľa vďaka lepšej výžive.“ – Ivan Illich, Limity medicíny, Bantam Books, 1977

Po intenzívnom preskúmaní sto rokov zaznamenávaných údajov dospeli výskumníci z Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb a Univerzity Johnsa Hopkinsa k nasledovnému záveru:

 „Očkovania nemajú podiel na pôsobivom poklese úmrtnosti na infekčné ochorenia, ktorých sme boli svedkami v prvej polovice dvadsiateho storočia.“

Podobne aj epidemiológovia z Bostonskej univerzity John a Sonja McKinlayovci (manželia) publikovali v roku 1977 v časopise The Millbank Memorial Fund Quarterly svoju seminárnu prácu o role, ktorú hrali vakcíny (a ďalšie medicínske intervencie) v masívnom poklese smrtnosti, ktorej sme boli svedkami v 20. storočí:

„Sporný prínos zdravotných opatrení k poklesu smrtnosti v USA v 20.storočí.“

V tomto článku, ktorého čítanie sa pôvodne vyžadovalo na lekárskych fakultách USA, McKinlayovci uviedli, že k 92,3-percentnému poklesu mieru smrtnosti došlo v období rokov 1900 až 1950, ešte pred existenciou väčšiny vakcín.

Liečba osteoporózy

Ďalej tvrdia, že všetky zdravotné opatrenia, ako sú antibiotiká a operácie zrejme len málo prispeli k celkovému poklesu smrtnosti približne od roku 1900 – čo bolo v mnohých prípadoch predstavené niekoľko desaťročí po tom, čo k výraznému poklesu došlo a vo väčšine prípadov nemalo žiadny zistiteľný vplyv.

Základom zdravia je pozitívna vitalita

Tým, ako v skutočnosti imunitný systém funguje (ak je to systém), sa súčasné medicínske hypotézy nezaoberajú.

T-bunky, B-bunky, neutrofily, monocyty, prirodzené zabijácke bunky, proteíny,“ sú pozvárané do napínavého príbehu o bojovom stroji, ktorý útočí na votrelcov vo forme choroboplodných zárodkov.

Zatlač – potiahni. Nájdi a znič.

Predstava, že TOTO utvára zdravie, je absurdná. Zdravými nás v skutočnosti udržiava takzvaná „pozitívna vitalita“.

Niekoľko faktorov pozitívnej vitality sa nachádza na tyranskom Covidovom zozname toho, čo by sa malo potláčať:

  • finančné prežitie
  • voľné stretávanie sa s priateľmi a rodinou
  • ľudia hľadiaci (bez rúšok) na ľudí
  • otvorená komunikácia bez strachu z cenzúry

Samozrejme, najdôležitejšími faktormi vitality sú výživa a základná hygiena. A potom tu máme Zmysel života: do čoho ľudia vlievajú svoje tvorivé energie?

Pre to, aby sa darilo vitalite, je očividne dôležitá aj sloboda pred škodlivou medicínskou liečbou.

Potláčanie ŽIVOTA pre zastavenie údajného choroboplodného zárodku je inštitucionalizovaná smrť

Súčasná medicína je senzačne odhalená v prehľade, o ktorom som za posledných 10 rokov už mnohokrát zmienil.

Jeho autorkou slávna všeobecná lekárka z Univerzity Johnsa Hopkinsa Barbara Starfieldová a má názov Je zdravotníctvo USA naozaj najlepšie na svete?

Publikovaný bol v časopise Journal of the American Medical Association 26. júla 2020.

Zistilo sa v ňom, že zdravotný systém v USA zabíja každý rok 225 000 ľudí. Za desaťročie to predstavuje smrť 2,25 milióna ľudí.

V správach amerického Centra pre kontrolu ochorení (CDC) to však nenájdete.

V roku 2009 som robil s Dr. Starfieldovou rozhovor. Opýtal som sa jej, či federálna vláda vyvinula veľkú snahu na nápravu medicínsky spôsobených úmrtí a či ju vláda v takom úsilí oslovila na konzultáciu.

Na obe otázky odpovedala nie.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Autor: Jon Rappoport, Zdroj: nomorefakenews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. 13mes.dievčatku nevedela lekárka po dlhšej dobe určiť diagnózu.. dieťa úpenlivo kašlalo. Nakoniec jej urobili test PCR a je pozit.
    Konečne sú všetci spokojní, dg existuje.
    Neviem si predstaviť aký liek dostala, ktorý nemohla dostať predtým?? .. zistím

  2. „odmietnuť Rockefellerovu teóriu choroboplodných zárodkov“ – OMYL!!!

    JE TO PASTEUROVA TEÓRIA – ktorú sám Luis Pasteur odvolal – priznal omyl na smrteľnej posteli! Akosi tu niekomu uniká aj fakt, že prvým výrobcom vakcín bol sám Luis Pasteur s vakcínou proti besnote – vyrobenej zo sušenej miechy besného zvieraťa, a takto oslabený vírus vpichol koňovi a po určitom čase z konského séra s protilátkami vyrobil prvú vakcínu. Pasteur si sá nakoniec uvedomil, že existujú aj spriaznené mikroorganizmi, bez ktorých by sme nevedeli žiť, a že teda „bacil! neznamená automaticky chorobu a že je to komplex príčin. Meningitídu nedostane každý, hoci sa s ňou stretol. Kontext – toto negatívum „bacilov“ je tak zažrané v povedomí ľudí, že výrobcovia jogurtov uvádzajú v reklamách „Elcasei imunitas“, pretože keby uviedli názov lactobacilus – tak si to žiaden idiot nekúpi!

    Rockefeller založil farma mafiu práve na idiocii a na Pasteurovom objave mikróbov, ktorý bol už v svojom čase prekonaný, avšak mikróby boli „zhmotnené“ – podobne ako dnes hmotňujú tú gulatú pi.ovinu s tými nožičkami.

    Na článku mi vadí toto! Aj história medicíny či prírodných vied je história a redakcia preberá článkom prekrútenú históriu, a tým pomáha ukotvovať celkovú debilizáciu! Knihu „Luis Pasteur – premožiteľ neviditeľných dravcov“ som čítal ako 9-ročný a naozaj som ju žral. pretože autor to spracoval ako vyslovene konceptuálny postup k riešeniu problému. Je známy Pasteurov výrok /cca/ – „Niekde začať treba! Ak zistíme, že ideme nesprávnym smerom – tak sa zastavíme a skúsime to inak.“

    A to platí aj pre váš web. S pozdravom – Sám Vojak v informačnom poli.

    Premožiteľ neviditeľných dravcov – František Gel …
    [Prehľadávať doménu databazeknih.cz] https://www.databazeknih.cz/knihy/premozitel-neviditelnych-dravcov-337256
    Premožiteľ neviditeľných dravcov kniha od: … A v tých časoch vystúpil Louis Pasteur so svojím prevratným učením o existencii mikróbov a o ich živote. Dnes by sme povedali: konečne, že na to niekto prišiel; no vtedy sa lekári a vedci celého sveta (až na niekoľko jednotlivcov) postavili proti Pasteurovi a jeho objav …

    • Louis Pasteur by si bol zaslúžil slučku na krk za ten jeho úžasný vynález tepelnej devastácie mlieka pred dodaním spotrebiteľovi… touto trestuhodnou stupídnosťou otvoril zlatú baňu pre biele plášte – zabezpečil im stálych pacientov s chronickými zápalmi horných dýchacích ciest a postupne zdementnievajúci ľud.
      Antoine Béchamp so svojou opačnou teóriou bol – ako inak – zavrhnutý. Neprinášal by bielym biznismanom permanentný zisk.

      • Čo sa týka toho mlieka ..mne syn po piatich rokoch povedal „mami s tým mliekom si mala pravdu … odkedy ho nepijem v takom množstve, tak ekzém nemám“.
        Tiež mi trvalo kým to pochopil…tooooľko zrniečok som musela siať…

    • Článok je myslený tak, že Rockefeller to nie vymyslel, ale prebral a skomercializoval. V článku je odkaz na jeden náš starší článok o Pastérovi a Béchampovi, ktorý podrobne rozoberá, ako to celé bolo.

      • áno, je to tak. Pasteur mal dostať mašľu. Nespomeniem si presne, v ktorej knihe (asi R.O.Young: Zázračné pH) som čítal, že skupina lekárov bola na akomsi výskume v tropickej krajine, tak sa pre istotu dali očkovať proti (tuším) malárii. Všetci, až na jedného, ktorý sa nedal očkovať, ochoreli. Ten neočkovaný bol autor knihy, Dr. Young, ktorý v nej opisuje, čo je zdravie.
        Áno imunitný systém nie je systém, je to zrkadlo nášho zdravia. Doktori to vedia, aspoň niektorí, ale nepovedia.
        Momentálne nepoznám na svete väčšie svinstvo, ako „biela“ medicína.

        • Musím len súhlasiť, že Young je skutočne vynikajúci autor; jeho vysoko odborné texty pritom pochopí aj úplný laik. Takéto učivo malo byť náplňou školských učebníc už v ZŠ! A nie do najmenších detailov rozpitvávané napr. dejiny ľudstva, ktorých knižné podanie má so skutočnosťou iba máločo spoločné.

        • To by mal dostať mašľu aj Openheimer. Faktom je, že mnohí súťaživí vedci /dnes sú to infantilní debili ajťáci s ich apkami na našu totálnu kontrolu!/ otvárajú Pandorine skrinky. O tom je 13. komnata – tabu, na určité zneužiteľné informácie – v zmysle – zápalky nepatria do ruky deťom. Lenže – zneužiť sa dá aj kladivo – a? Obesíme kováča?

    • Maros,znova mas pravdu

  3. Ďakujeme za ďalší článok. Veru cca od r. 1900 Rockefellerovci ovládajú medicínu, farmáciu a rozhodli sa vytlačiť naturálnu medicínu, homeopatiu liekmi z petrochémie, lebo oni ovládali petrochemický priemysel. Neraz som čítala, že ešte pred začatím očkovania vymizli tieto choroby vďaka kanalizácii, čistej vody, lepšej stravy, slnka.
    Lenže aj ja som neskoro zobudená. Keď sa človek riadne popáli potom sa až zobudí.

    • Aj štát chce financovať ďalší nezmysel a to skúmanie covidu v odpadových vodách. Chudák covid… večne živý ?

      • A čo bude robiť štát s drogami v kanalizácii vo Vrakuni a čo bude robiť štát s Fedexom na letisku. „Zvlášny režim“.
        Veľká MAPA drogovej scény Európy: Slováci sa dostali na …
        [Prehľadávať doménu topky.sk] https://www.topky.sk/cl/10/1596131/Velka-MAPA-drogovej-sceny-Europy–Slovaci-sa-dostali-na-vrchol-rebricka
        Výsledkom porovnaní analýz odpadových vôd v Európe ja interaktívna mapa, ktorá zaznamenáva priemernú spotrebu najbežnejšie užívaných drog a miesto ich najčastejšieho výskytu. Široký európsky výskum mapoval spotrebu štyroch druhov drog – amfetamínu, kokaínu, extázy (MDMA) a metamfetamínu.

  4. https://www.naturalnews.com/2021-05-11-multiple-countries-spike-covid-deaths-after-vaccination.html
    The vaccine is the pandemic: MULTIPLE countries seeing spike in covid deaths AFTER covid vaccines began
    Voľný preklad:
    Pandémia je vakcína: Viaceré krajiny vidia nárast na covidové smrti po tom ako začali očkovať covidovými vakcínami

    Toto stále hlási 26 krajín

  5. https://www.naturalnews.com/2021-05-11-americas-frontline-doctors-warn-covid-vaccinated-transmit-spike-proteins.html
    America’s Frontline Doctors warn that covid vaccinated can transmit “spike proteins” into the air
    Americkí lekári Prvej línie varujú, že zaočkovaní proti covidu môžu prenášať „spike proteíny“ do vzduchu

    Frontline doctors warn of neurological damage, reproductive harms, and transmission of spike proteins
    Lekári Prvej línie varujú pred neurologickým poškodením, reprodukčnými poškodeniami a prenosom (rozširovaním) spike proteínov

    V tomto článku je aj uvedené aké „pekné choroby“ vyvoláva táto vakcínočka proti Covidu-19

  6. https://www.naturalnews.com/2021-05-11-carrie-madej-covid-vaccines-exotic-nanotech-tracking.html
    Dr. Carrie Madej reveals to Health Ranger that Covid vaccines contain “exotic nanotech” for tracking and bio-control
    Dr. Carrie Madej odhaľuje strážcovi zdravia (Mike Adams), že Covid vakcíny obsahujú „exotickú nanotechnológiu“ pre sledovanie a biologickú kontrolu

    that are being used to tag, track and control the populations of the world like cattle.
    Tieto vakcíny sú používané na označenie, sledovanie a kontrolu obyvateľstva sveta ako dobytok.

    Wuhan Flu shots are turning humans into synthetic chimeras owned by Big Pharma
    Covid vakcíny menia ľudí na syntetické chiméry vlastnené Farmaceutickým Priemyslom

    Menia nás na geneticky modifikované organizmy

    • Boli sme Otroci a teraz znizili nas status na dobytok a tak aj s nami zaobchadzaju,kedze sme uz zatvoreni v Kolaroch,pri bitunkoch

  7. https://zemavek.sk/zlociny-proti-ludskosti-tentokrat-celosvetovo-a-vo-velkom/
    Zločiny proti ľudskosti – tentokrát celosvetovo a vo veľkom

  8. https://www.banned.video/watch?id=609af244b493572075b0a57f
    Bill Gates is in Big Trouble: Insiders Admit to Creating Covid-19

    Kto vie angl. nech istotne vypočuje toto video, ako tento vírus bol umelo vytvorený, ako sa 5 vírusov zmixovalo aby vytvorili biologickú zbraň.

    Začali očkovať od dôchodcov, aby prví umreli lebo dôchodkové fondy sú rozkradnuté.

    Ale už majú pripravené vypustiť ďalší, ešte horší vírus.

    Podľa tohto videa ľudia ako Dr. Fauci, Bill Gates by patrili za mreže.

    Na http://www.banned.video pribudlo viac videí kde sa toto celé presne rozoberá.

  9. https://www.hlavnespravy.sk/gatesov-biontech-miliardovy-obrat-a-zalozenie-novej-pobocky-v-singapure/2533904
    Gatesov BioNTech: Miliardový obrat a založenie novej pobočky v Singapure

    Korona je pre „peňaženku“ Billa Gatesa „požehnaním neba“. Jeho BioNTech z Mainzu rozširuje svoju prítomnosť Ázii a ešte tento rok postaví v Singapure budovy, kde sa bude produkovať vo veľkom vakcína proti korone

    Výrobná kapacita bude jedna miliarda očkovacích dávok. Obchody s vakcínami bežia skvele a BioNTech mal len v prvých troch mesiacoch tohto roku obrat za 2,1 miliard eur.

    Medzičasom dodáva farma-firma v Mainzi svoju vakcínu už do viac ako 90 štátov a jej šéf je presvedčený, že do konca roku stúpne produkcia na tri miliardy očkovacích dávok.

    • to bude pre tu:SPARS PANDEMIC a Vaccinu VMX,co bude oznamene 2025,do 2028 a bude hlavne zamerana na krajiny,co neboli vykynozene do roku 2025,ako je indonesia,Vietnam,Filipiny,india,atd.

  10. https://zemavek.sk/caka-nas-najzlomovejsi-zapas-v-historii/
    Čaká nás najzlomovejší zápas v histórii

  11. https://aeronet.cz/news/obyvatele-brna-hlasili-v-nedeli-mohutnou-aktivitu-dopravnich-letadel-zatemnujicich-oblohu-pomoci-chemtrails-ktere-se-pomalu-rozplyvaly-a-vytvarely-umelou-oblacnost-fotografie-doslova-vyrazi-dech/
    Obyvatelé Brna hlásili v neděli mohutnou aktivitu dopravních letadel zatemňujících oblohu pomocí chemtrails, které se pomalu rozplývaly a vytvářely umělou oblačnost! Fotografie doslova vyráží dech, jak lze uměle vytvářet polozatažené počasí! Jedná se o součást globálního projektu na zatemňování oblohy nad velkými aglomeracemi rozvinutých států, které kvůli betonu, střechám, silnicím a zástavbě produkují největší ohřívání atmosféry! Utajený program před lety odtajnil bývalý šéf CIA a lidé jen nevěřícně zírají, jak jim letadla od brzkého rána práškují oblohu!

  12. …včera som vo vnútornom priestore, vo vstupnej hale do malopredajne stretla dvoch staroznámych kamarátov – a po cca pol hodine našej vzájomnej komunikácie vysvitlo, že obaja sú už dvakrát zaočkovaní: jeden opičím a druhý umelým „vírusom“. Chcú cestovať.
    Dnes sme sa so susedou pred bytovkou zarozprávali na dlhšiu tému (týkajúcu sa záležitostí spoločného bývania), no a keď som si po cca hodine dovolila upozorniť ju, aby sa vyhla najomieľanejšiemu, celosvetovému „očkovaniu“, oznámila mi, že už vzala obe dávky AZ; aj ona potrebuje cestovať…
    Ľudia navštevujúci kostol sa dokonca „na vakcínu už tešia“.
    A my, prebudení, vďaka takýmto teliatkam, pocestujeme možno najskôr na psychiatriu, a potom do hrobu. Všetci bádatelisti, ktorí máme nejaký tip, ako tejto katastrofe predísť alebo ju aspoň eliminovať, dajme rýchlo hlavy dohromady ešte predtým, ako načisto osprostieme, a skoncipujme nejaký postup, ako šelmu prelstiť. V živej prírode je úplne všetko! Časť z toho nám rastie možno priamo pod nosom, len o tom nevieme…zvieratá v súčasnosti – pokiaľ viem – na túto pliagu (a v tisícoch!) nehynú.

    • Možno je treba nechať to na prírodu. Tá sa vždy vedela sama očistiť o hlúpych alebo slabých, aby prežili tí najmúdrejší alebo najsilnejší. Možno to tak má byť.

      Aspoň bude v meste viac miest na parkovanie a lacné prázdne nehnuteľnosti na predaj.

      • Žijeme, žiaľ, s nevedomými a ľahostajnými v jednom košiari a musíme sa chrániť PRÁVE PRED NIMI – pomôžete nám s tým, vážená redakcia? Musíme konať, a to hneď! Máte veľa prínosných článkov – vedeli by ste nám to podstatné, týkajúce sa rýchlej imunity, z nich vytiahnuť a spojiť do jedného príspevku? Aby aj Vaši noví čitatelia, ktorí budú, verím, pribúdať, sa mohli hneď voči Fauciho vražednej zbrani obrniť.
        Na čo konkrétne z našej prírody sa zamerať, aby sme získali imunitu voči očkovaným, chrliacim hrotové proteíny?

        • Imunita – veľmi jednoduché: vitamín D, C, B-komplex, zinok, quercetín (alebo zelený čaj). Vhodné pridať aj horčík, selén a vitamíny A a E.

          Proti tým hrotovým proteínom vychádzajú teraz v zahraničí články, že čaj z borovicového ihličia ich dokáže neutralizovať. Laboratória stránky Natural News to práve testujú, keď sa to potvrdí, prinesieme o tom článok.

          • Chvála Bohu, že máme Vás – redakciu Bádateľa
            Ja vo svojom okolí už sa cítim ako by som bola obkolesená zavakcinovanými, zaštepenými, pyšnými, sebavedomými bláznami.
            Si už zaočkovaná? – namiesto pozdravu
            Ale pomaly sa už aj budem báť povedať pravdu aby ma náhodou fyzicky nenapadli, že roznášam coronu.

          • Nebojte sa, tých ľudí, čo sa vás to dokola pýtajú, bude časom stále menej a menej. Je to sarkasticky povedané, ale čo už, môžu si za to sami. Informácii bolo v obehu kopec, ak si z nich nevzali nič k srdcu, s tým my už nič nenarobíme.

          • Ďakujem, redakcia, za Vašu reakciu, hlavne za to borovicové ihličie (to ostatné Vami menované mám načítané, z rôznych zdrojov). Predmetom môjho záujmu sú skôr vybrané druhy KOMPLETNÝCH POVODNÝCH potravín, nie separovaných a väčšinou anorganických vitamínov, minerálov, stopových prvkov…
            Pomohli by Vami odporúčané druhy celostných, surových, teda živých potravín – zeleniny, ovocia, bylín, semien, bobúľ…ktoré majú oproti dnešnej modernej zbrani NAJVYŠŠÍ a súčasne NAJEFEKTÍVNEJŠÍ záber – jednak preventívny, ale aj okamžitý, keď už je zle a treba rýchlo konať…
            Čo z toho je vhodné pre koho (podľa metabolického typu každého jedinca), to by sme potom už spoločnými silami dali dokopy – s tým mám bohaté osobné skúsenosti vďaka kvantu prekonaných anafylaktických reakcií.

          • Emily – ty si vlastne chodiaca alergia – či? Otázka – ako je možné, že ťa anafylaktická reakcia ešte nezabila a kto ti pri tom pomohol, resp. čo nosíš pri sebe pre tento prípad. Keďže obvyklý je adrenalín – pomohla by aj poriadna facka? Nesrandujem.

          • O tom som tu už písala, Maroš, takže znova:
            Z mŕtvice po predošlom, už x-tom a tentoraz aj dlhé hodiny trvajúcom drastickom anafylaktickom šoku ma prebrala dcéra, ktorá – ako sa to v júni sem-tam stáva – sa akoby zázrakom vrátila z vyučovania o hodinu skôr domov. Bola som stále oceľovomodrá, rovnako ako pred upadnutím do bezvedomia. Facky môjho dieťaťa nezabrali, hoci ich bolo neúrekom. Nepomohla ani studená voda – dcéra jej na mňa naliala toľko, že už pretekala z koberca, na ktorý ma stiahla z WC misy po tom, ako počula strašný tresk (bol to úder mojej hlavy o WC nádrž na vodu, o ktorú ma švaclo). Moja myseľ nezaznamenávala ani bolesť, ani vytrvalý krik blízkeho človeka…oči som otvorila až po dcérkinom prihováraní sa mi „mami, preber sa, mami, odpadla si…“ (To, že predtým po celý čas kričala, som sa dozvedela až potom, od nej.)
            Záver – tipujem, že to boli určité frekvencie hlasu srdcu blízkeho človeka, ktoré ma vrátili späť do života.
            O zložení a skutočných účinkoch vakcíny, ktorá mi mŕtvicu spôsobila, som sa ani po dvoch desaťročiach od trojice lekárov podpísaných pod ich „spásonosnú“, „životzachraňujúcu“ vakcínu, nedozvedela. Za ten kariérny postup jedného z nich to asi stálo. A to, že ani po troch po sebe nasledujúcich volaniach záchranka neprišla, hovorí v našej demokratickej spoločnosti za všetko.

            Čo nosím nonstop pri sebe? Tinktúru z vrcholčekov bočných vetvičiek kosodreviny. Ten rez – mimochodom – borovici prospieva, len sa musí urobiť v SPRÁVNOM okamihu. (V opačnom prípade môže strom aj vyhynúť.)
            Som si istá, že náchylnosť na anafylaktické reakcie spôsobilo odchovanie ma na dennodenne preváranom kravskom mlieku a tepelná devastácia všetkých potravín vrátane zeleniny aj ovocia. Logicky vplývajúce vážne poškodenie tráviacich enzýmov. Zamedzenie vstrebávaniu sa vápnika a ďalších minerálov. Teda: absencia vitamínov, nerovnováha minerálov a stopových prvkov, blokovanie funkcie štítnej žľazy… anorganická „liečba“ injekciami, tabletkami a podobnými toxínmi. Jednou vetou – spôsob a smer, akým sa táto národná stupídnosť uberala (aj dodnes uberá).
            Na vyliečenie sa pritom stačí tak málo: Nasledovať v životospráve príklad voľne žijúcich príbuzných živočíšnych druhov.
            Asi som ten úder do života potrebovala. Bolo načase začať jesť to, čo treba. A bolo nevyhnutné konečne stratiť dôveru v našich kvázi lekárov – aj keď, na opačnej strane, stále tu máme aj tých čestných, nezapredaných, špičkových, výnimočných, Pravých Odborníkov – no práve od tých sa naša „vyspelá“, zapredaná spoločnosť d.i.š.t.a.n.c.u.j.e.
            P.S.: Veľký úlomok z hrubého porcelánového krytu nádržky splachovača, ktorý sa prudkým a zrejme silným nárazom mojej hlavy odštiepil, mám dodnes odložený na výstrahu, ak by sa mi ešte niekedy zažiadalo zveriť sa do rúk mafii v bielych plášťoch.

    • Milá Emily, v mojom okolí skoro všetci sú zaočkovaní. Nikto ma nepočúval. Povedali mi, že čítam hoaxy, konšpirujem.
      Len tiež neviem ako sa ja mám pred nimi chrániť. Ostať len vnútri, vo svojej králikárni? Ale potom z toho ochoriem, že nemám pohyb. No comment – bez komentára.

      • Treba sa nad nich povzniesť, milá Jean, zatiaľ máte nás. A potom sa uvidí. Ak sa uvidí. Už teraz na oblohe namiesto spevavcov chemtrails, zem pokrytá nie trávou, ale rozsiahlymi betónovými plochami, v potokoch, riekach a hlavne v oceánoch viac plastov než rýb a viac znečisťovadiel ako vody…
        No zostať vnútri určite nie, Jean. Von, do prírody! Byliny, slnko, voda, vzduch, ľahký šport a vždy dobrá nálada. Možno utópia, ale pomáha to.

      • Jean – Štefan sa do teba možno zabuchol – možno chce byť len kamoš a potom ASAP. ??? Takže rezonátor existuje. Tak sa neondi!

    • „Všetci bádatelisti, ktorí máme nejaký tip, ako tejto katastrofe predísť alebo ju aspoň eliminovať, dajme rýchlo hlavy dohromady ešte predtým, ako načisto osprostieme, a skoncipujme nejaký postup, ako šelmu prelstiť. V živej prírode je úplne všetko! Časť z toho nám rastie možno priamo pod nosom, len o tom nevieme…zvieratá v súčasnosti – pokiaľ viem – na túto pliagu (a v tisícoch!) nehynú.“

      Myslím, že odpoveď poznám – sú to túlavé – na dedinách „domáce“ mačky. Sú všeobecne známymi prenášačmi koronavírusov. Teda – majú vybudovanú aj širokú imunitu. Tiež vieme, že psy sú veľmi vnímavé na rhinovírusy – a rhinovirus /sopeľ, nádcha/ najlepšie chráni pred koronavírusom! Domáci – venčený pes – sa stretne s obrovským množstvom vírusov – v mestách rôzne chrachance na chodníkoch – v chrípkovom období ju ako prvý dostane pes, a ten nám v predstihu odovzdá už potlačený vírus, takže nás imunizuje.

      S tými mačkami to vidím tak – že nás môžu imunizovať, avšak – to by nemohli existovať antigénové testy! Ale pokiaľ je prioritou imunita – srať na testy!

      Klin klinom, vodu vodou, oheň ohňom, „šelmu“ šelmou!

      Otázka – je tu nejaký Moravák? Myslím teraz nejaký recept na „střešního zajíce“ – nebudeme predsa chytať po nociach netopiere!
      https://flog.pravda.sk/foto-postrehy.flog?foto=690306

      • „Badyán díky obsahu kyseliny shikimové, která působí proti chřipce (dokonce i proti ptačí chřipce) byl používán při výrobě antivirového léku Tamiflu, ale postupem času je tato složka z badyánu nahrazena synteticky.“
        https://bylinkovyraj.net/badyan-badyanik-pravy/

        V článku je aj e-kniha na stiahnutie zadarmo. Ja by som badyán rozmixoval v mixéri so 40% vodkou – ale len nahrubo. Ide o tie okamžite uvoľnené prchavé látky z celých plodov.

        • Vďaka, Maroš, to so chcela. Cenná rada pre všetkých.
          …posledné dve slová charakteristiky badyánu na mňa pôsobia priam nostalgicky: „Badyán díky obsahu kyseliny shikimové, která působí proti chřipce (dokonce i proti ptačí chřipce) byl používán při výrobě antivirového léku Tamiflu, ale postupem času je tato složka z badyánu n a h r a z e n a – s y n t e t i c k y.“
          Ešte dokedy 95 % našej populácie nebude schopných pochopiť, že CELOSTNÉ potraviny z prírody v surovom stave, stabilizované sušením, macerovaním… (kvôli zachovaniu vitamínov, minerálov, stopových prvkov, balastných a ďalších látok v pôvodných, ORGANICKÝCH väzbách, nerovná sa – separované a, žiaľ, často aj tepelne spracované výživové doplnky?? A enzýmy? Nie sú potrebné aj tie?? Kompót predsa nemá so surovým ovocím nič spoločné. Ak nám „vďaka“ úrazu odtrhnutú ruku znova prišijú, hoci tí najšpičkovejší odborníci, nikdy to nebude to isté, ba ani len podobné, ako bol pôvodný stav.
          Z celej našej spoločnosti je mi nanič…

    • Mojej Manzelky vacsina rodiny je uz vaxxovana a nemaju uz pristup do mojeho domu,vyhybaj sa tymto ludom,ako diablovi,cauko

  13. https://www.banned.video/watch?id=609b6ff92cb3de234448ea8f
    Moderna Chief Medical Officer Confirms mRNA Injection For COVID-19 Can Change Your Genetic Code
    Hlavný medicínsky úradník Moderny potvrdzuje, že mRNA injekcie pre COVID-19 môžu zmeniť váš genetický kód.

  14. https://www.banned.video/watch?id=609b6f172cb3de234448e70c
    COVID Shots to “Decimate World Population,” Warns Dr. Bhakdi
    COVID vakcíny sú na „zdecimovanie (zničenie) svetovej populácie“ varuje Dr. Bhakdi

    In this exclusive interview with The New American magazine’s Senior Editor Alex Newman, world-renown German-Thai-American microbiologist Dr. Sucharit Bhakdi warns that the COVID hysteria is based on lies and that the COVID “vaccines” are set to cause a global catastrophe and a decimation of the human population. Starting off, he explains that the PCR test has been abused to produce fear in a way that is unscientific. Next, he explains what the mRNA vaccines are going to do to the human body in terms and using analogies that anyone can understand. Among other concerns, he expects massive deadly clotting as well as immune system responses that will destroy the human body. Finally, Bhakdi, who warned of impending “doom” during a Fox News interview that went viral, calls for criminal prosecutions of the people responsible and an immediate halt to this global experiment.

    • Teraz som vypočula celé video. Dr. Bhakdi presne vysvetľuje čo sa stane v tele ak prijmeme túto vakcínu. Včera mi volala kamarátka, dôchodkyňa čo sa dala zaočkovať (napriek môjmu varovaniu) má presne tie isté vedľajšie účinky ako uvádza tento lekár (pobolievanie hlavy…) Tento lekár vysvetľuje, že je to krvná zrazenina v hlave, trombóza v hlave a bude sa to ďalej zhoršovať.
      Veľmi nás prosí aby sme sa nedali zaočkovať.

      • Len uzasny blazon sa da vaxxovat,VED JE TOLKO INFORMACII A TIEZ COMMON SENSE a nezalezi na jeho vzdelani,cim vacsie vzdelanie,tym debilnejsi,aj moj priatel Doktor STU?? dostal,jednu a nakoniec porozumel ,co som mu poslal a uz druhu nezoblal,ale aj jeho zena a on maju“ tazku hlavu: a ine priznaky

        • To je problém – čo s tými už vakcinovanými – aby sme ich nakoniec nezabili my tými negatívnymi informáciami. Myslím, že lepšie je mlčať, ako im hovoriť, že majú v sebe jed. ??? He – je nejaké ticho okolo vakcinovanej Chazarky Adely – keďže je platenou tvárou vax kampane. IQ mínus 18 je v tejto branži samovražda. A oni spomalení SÚ!

  15. https://otevrisvoumysl.cz/kabala-ii-12-cast-bill-gates-a-jeho-snahy-ovladnout-potravinovy-prumysl/
    Kabala II (12. část – Bill Gates a jeho snahy ovládnout potravinový průmysl)
    Ve zkratce…
    Ve 12. části se dozvíme o tzv. technologii genového pohonu a syntetické biologii, proč do ni Bill Gates investuje a jak prostupuje do potravinového průmyslu.

  16. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/cdc-pripousti-ze-pochybilo-virus-se-temer-vubec-nesiri-venku/
    CDC připouští, že pochybilo. Virus se téměř vůbec nešíří venku

  17. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/muz-zverejnil-dukaz-o-cili-ockovat-miliardy-lidi-za-ucelem-studia-vedlejsich-ucinku/
    Muž zveřejnil důkaz o cíli očkovat miliardy lidí, za účelem studia vedlejších účinků

    Muž zveřejnil důkaz svědectví německého vědce, který popisuje účel očkování miliardy lidí, za účelem studia vedlejších účinků a následné studie.

  18. https://www.infovojna.sk/article/nesvate-vojny-billa-gatesa-a-nutnost-branit-sa-pred-nimi
    Nesväté vojny Billa Gatesa a nutnosť brániť sa pred nimi

  19. http://www.zvedavec.org/komentare/2021/05/8711-ma-kazdodenni-noseni-rousky-zakryvajici-nos-a-usta-nezadouci-vedlejsi-ucinky-a-potencialni-rizika.htm
    Má každodenní nošení roušky, zakrývající nos a ústa, nežádoucí vedlejší účinky a potenciální rizika?
    Odpověď: Ano

  20. Počet platieb Prvej pomoci prekročil milión EURO
    Zamestnávatelia a živnostníci už môžu žiadať o príspevky z projektu „Prvá pomoc“ za mesiac apríl pre všetky opatrenia, a to do 30. júna 2021. Na udržanie zamestnanosti Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny vyplatilo už 1 596 521 518,74 eur, čím podporilo celkovo 4 191 417 mesačných príjmov zamestnancov, vrátane SZČO.
    12.5.2021, Zdroj: Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR

    ..už chápete čo robia s touto krajinou?

  21. takže prezidentka dala referendum na ústavný súd…majú čas 60 dní…to som očakávala :/

  22. https://www.naturalnews.com/2021-05-12-woman-dies-brain-bleed-covid-vaccine-thousands-so-far.html
    Woman, 35, dies from brain bleed days after getting COVID vaccine: Thousands have died so far but Biden admin continues to push the deadly injections
    Žena, 35, zomiera z krvácania mozgu niekoľko dní po prijatí COVID vakcíny: Tisíce zomreli doteraz ale administratíva Bidena pokračuje v pretláčaní smrteľných injekcií.

  23. Jednoduchá

    …vďaka za všetky zaujímavé príspevky….čo z nich všetk.vyplýva? vieme všetci, čo čítame tento Portál…..to ,,uvoľňovanie“ vieme ako je ,,uvoľnené“…..takže niekde začať treba, ako si napísal Maroš- citujúc Pasteura- a mali by sme sa podľa toho ,,zariadiť“……………………………………………….

  24. Jednoduchá

    …tak to je ozaj ,,strešný zajo“……..tento má aspoň riadný ,,výhľad“ na všetko :-)…………………………………..

  25. Vacsina tychto vrazednych planov,je nimi napisana,ale ludia tomu neveria

    • a svoj plán si zatiaľ plnia na 100 %

      • To nie je pravda! Oni to stíhajú len rozorať – ošťať si. 100% im nikdy patriť nebude! Sú to už Degeneráti tých, ktorí boli predtým! Degeši!

        Víťazstvo je naše! Cenu poznáme!

Pridajte komentár

*