Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Vynálezca vakcíny proti ružienke priznal, že na jej vývoj cielene potratili desiatky detí


Print Friendly, PDF & Email

Vynálezca vakcíny proti ružienke priznal, že na jej vývoj cielene potratili desiatky detí

(Lance D. Johnson, Natural News) – Jedným z najodpornejších a najzvrhlejších aspektov očkovanie je, že mnohé vakcíny boli vyvinuté s použitím strategicky odobratých orgánov nedonosených detí.

Pôvodný vedec, ktorý pomáhal vyvinúť prvú ľudskú diploidnú bunkovú líniu pre vývoj vakcíny, priznáva, že kvôli hľadaniu vhodnej bunkovej línie na replikáciu vírusu boli strategicky potratené desiatky detí.

Akt množenia vírusov v bunkových kultúrach je pre odbor vakcinácie zásadný, pretože vírusy sa pred svojou kultiváciou a zavedením prostredníctvom ihly do tela osoby musia oslabiť.

Vynálezca  vakcíny proti ružienke razil cestu využitia buniek nedonoseného plodu vo vakcínach

Dr. Stanleymu Plotkinovi za pripisuje zásluha za vynález vakcíny proti ružienke. Stalo sa tak v šesťdesiatych rokoch minulého storočia.

Veľa jeho kolegov v tom čase nesúhlasilo s neetickou praxou používania nedonosených ľudských plodov na testovanie a výrobu vakcín s oslabeným, živým vírusom. Jedným z hlavných odporcov bol v tom čase autor orálnej vakcíny proti detskej obrne Albert Sabin.

Lenže bez ohľadu na morálnu silu svojich argumentov Sabin nevedel dokázať, že používanie bunkových línii plodu nie je bezpečné. Bremeno dôkazu bolo hodené na krk tých, ktorí boli proti. Preto sa neetická prax odoberania orgánov nedonosených plodov pre použitie pri vývoji vakcín nakoniec akceptovala ako bezpečná.

Regulačné agentúry sa tejto neetickej praxi nakoniec podvolili a tým, ktorí vakcíny vyvíjali, umožnili využívať úkony odoberania orgánov.

V šesťdesiatych rokoch minulého storočia boli ženy k nedonoseniu svojich detí často nútené kvôli obave, že počas tehotenstva dostanú ružienku.

Ak nedostali potratom poznamenanú vakcínu proti ružienke, potom namiesto podpory zdravého prenatálneho vývoja a posilňovania prirodzenej imunitnej činnosti ich medicínsky establišment vyvolávaním strachu nútil k nedonoseniu svojich detí.

Dnes sa oficiálny príbeh o bunkách plodov vo vakcínach prikrášľuje, aby sa obetovanie ľudského života zdalo oprávnené. Facebookom ovplyvnení overovači faktov a výsledky najlepšieho vyhľadávača od Googlu privierajú nad používaním bunkových línií nedonosených plodov oči.

Oficiálny príbeh hovorí, že kvôli vývoju bunkových línií WI-38, WI-26 a WI-44 došlo k potratom len dvoch detí. Nič však nemôže byť ďalej od pravdy.

Hoci boli tieto bunkové línie desaťročia využívané na replikáciu vírusov pre vývoj vakcíny, ich pôvodný vývoj a nájdenie vhodnej línie si vyžiadal smrť desiatok malých detí.

Stop Candida

Pre vytvorenie dnešných vakcín boli obetované desiatky detí a boli im strategicky odobraté orgány

11. januára 2018 Dr. Stanley Plotkin vo svojej výpovedi priznal, že pre vytvorenie bunkovej línie WI-38 bolo potratených sedemdesiatšesť detí. Dr. Plotkin vypovedal pred právnikom, ktorý bránil práva matky odmietajúcej zaočkovať svoje dieťa kvôli obavám z ingrediencií vo vakcínach.

Tieto mŕtve deti neboli dôsledkom predčasného pôrodu či náhlych zdravotných príhod. Plotkin priznal, že deti strategicky vyberali k interrupcii po treťom mesiaci tehotenstva.

Aby výskumníci vyvíjajúci vakcínu získali životaschopné orgány, deťom strategicky odoberali hypofýzy, pľúca, kožu, obličky, slezinu, srdcia a jazyky. Odobrali plodom desiatky orgánov a použili ich na skúmanie najlepších bunkových línií pre replikáciu vírusu.

Nakoniec sa tento morbídny výskum využil pre vytvorenie bunkovej línie WI-38, vyvinutej vo Wistarskom inštitúte vo Filadelfii, štáte Pennsylvánia.

Bunková línia je odvodená z odobratých častí tela nedonoseného dieťaťa od konkrétnej rodiny, ktorá vo svojej histórii nemala žiadne dedičné choroby a konkrétne žiadnu rodinnú históriu rakoviny.

Táto bunková línia sa celé desaťročia konzervuje a priebežne podrobuje bunkovému deleniu pre vytváranie ďalšieho substrátu na pokračujúci vývoj vakcín. Dnes sa bunková línia WI-38 používa pri vývoji vakcín proti varicelle (ovčím kiahňam), ružienke (vo vakcíne MMR), hepatitíde typu A, vo vakcínach proti pásovému oparu (herpes zoster) a besnote.

Využitie WI-38 Dr. Plotkinom podnietilo vývoj ďalších bunkových línií, ktoré si pre pochopenie toho, ktoré orgány plodu zabezpečujú najlepšiu replikáciu vírusu, tiež vyžadujú množstvá mŕtvych detí.

V roku 1966 vyvinuli britskí výskumníci bunkovú líniu MCR-5, ktorú nakoniec ustálili na zdravom pľúcnom tkanive, odobratom štvormesačnému plodu.

Tieto bunky nedonosených  plodov sa využívajú na výrobu dnešných vakcín proti záškrtu, tetanu, čiernemu kašľu (DTP), hepatitíde typu A a B, detskej obrne a adenovírusu.

V roku 1985 vyvinuli výskumníci z USA bunkovú líniu PER C6, ktorá bola odobratá zo sietnice starostlivo vybratého nedonoseného dieťaťa. Použila sa pri vývoji vakcín proti Ebole a HIV.

Stop Candida

Autor: Lance D. Johnson, Zdroj: NaturalNews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. výsledok je ale taký, že cit.:
    Až zavedenie pravidelného očkovania detí (1985 – obidve pohlavia) viedlo k výraznému poklesu výskytu ochorení na niekoľko prípadov ročne a tiež k eliminácii kongenitálneho rubeolového syndrómu. Od roku 2008 je v SR nulový výskyt rubeoly.
    Prevencia spočíva v pravidelnom očkovaní všetkých detí živou oslabenou očkovacou látkou, optimálne spolu s očkovaním proti osýpkam a parotitíde.
    (Je to z stránky UVZSR – chorobnosť a zaočkovanosť.)

    ale k vakcíne Sputnik ….na Aeronet.cz sa píše:
    Sputnik V naproti tomu nemá status experimentální vakcíny, je to klasická vektorová vakcína starého střihu s oslabeným virem, není geneticky upravována jeho RNA, virus je pouze chemicky a molekulárně deaktivován, aby se nemohl exponenciálně množit.

    Je možné urobiť takú vakcínu ak vírus nebol izolovaný?

    • V Sputniku nie je koronavírus, ale ľudský adenovírus so zmeneným spike-proteínom za koronavírusový. Takže vo svojej podstate aj Sputnik je geneticky modifikovaná vakcína.

      • Ďakujem

        • Ahoj – my to zaplatíme! Ahoj! Čus!

          Celá tá debilina sa zakladá na princípe reaktívnej psychológie /O 5 minút 12/, t. j. že ak dáte do arény 2 gladiátorov – publikum sa rozdelí 50:50! Teda – ak väčšina odmieta Pfizer – tak marketingovým prínosom bude Sputnik V – ktorý zaujme pozornosť v porovnávacom mechanizme aj voči Pfizer! Zaujme pozornosť k drístom o „VÝHODÁCH“ vakcín vôbec! Je to analógia prezidentských volieb – zvolíte si skládku! Nakoniec zvíťazia „výhody“ Pfizer – o to sa už oni postarajú! Lebo nebude dôležité, že Sputnik V vám neublíži a nebude modifikovať vašu DNA , ale že Mode RNA Pfizer „má väčšiu šancu zvíťaziť nad fuj kovidom – a ľudia sa radi pridávajú K VÍŤAZOM! FUCK!

    • nie je,je to absolutny podvod,ked nemas virus,ako mozes robit na to vacciny?/

      • Celá logika vychádza z Debillnej počítačovej vírusovej hlavy! Kto vymyslel vírusy na to, aby mohol „vyvíjať“ nové OS a antivírusové programy?! Celý Windovs vznikol na objednávku CIA – aby sa tajná služba mohla dostávať do PC! ľudia si neuvedomujú, že Linux vynašli nasratí odídenci z Microsoftu – a tí keby chceli – Windovs by bol relatívne nedobytný a stabilný ako Linix! Čo chcete od globálneho podvodníka?

  2. Definitiva

    Z diskusie na zvedavec cz.
    jop napsal:
    3.3.2021 (17.00)
    originál

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/doctor-covid-kills-thru-blood-clots-not-pneumonia

    preklad

    Lekár: COVID zabíja krvné zrazeniny, NIE zápal pľúc
    NÁROD NEWS DESK 15. FEBRUÁRA 2021 HITY: 5471
    https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&url=https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/doctor-covid-kills-thru-blood-clots-not-pneumonia

    Po celom svete došlo v boji proti COVID-19 k závažnej diagnostickej chybe. Ako zistili talianski vedci, ukázalo sa, že strašnou chorobou nie je zápal pľúc a ľudia vo väčšej miere zomierajú na difúznu venóznu trombózu (trombózu).

    V tejto súvislosti sa urýchlene zmenili protokoly na liečbu pacientov s koronavírusmi v Taliansku. Spolu s antibiotikami, antivírusovými a protizápalovými liekmi sa začali používať antikoagulanciá.

    Podľa informácií talianskych patológov boli ventilátory a jednotky intenzívnej starostlivosti zbytočné. Ako by chceli potvrdiť závery talianskych lekárov, pôsobivý prípad je zdokumentovaný v USA, kde bola celá rodina liečená doma.

    Liečba pozostávala z troch 500 mg tabliet aspirínu rozpustených v horúcom nápoji vyrobenom z ohriatej citrónovej šťavy a medu. Nasledujúce ráno sa celá rodina zobudila, akoby nemali žiadne príznaky!

    Lekársky výskumník z Talianska: „Vďaka 50 pitvám úmrtí na COVID-19 patológovia zistili, že nejde o úplne zápal pľúc, pretože vírus nielen zabíja pľúcne bunky, ale vyvoláva aj endotelovú vaskulárnu trombózu.

    Rovnako ako pri difúznej trombóze v cievach, sú predovšetkým postihnuté pľúca, pretože sú najzápalovejšie, ale vyskytuje sa tu aj infarkt, mŕtvica a mnoho ďalších tromboembolických ochorení.

    V skutočnosti protokoly preukázali nezmyselnosť samotných antivírusových liekov bez použitia antikoagulačných a protizápalových liekov.

    Ak by Číňania spolu s konvenčnými protizápalovými metódami liečby užívali aspirín, riedidlo krvi (zvyčajne sa predpisuje starším ľuďom na prevenciu trombózy) a investovali by do domácej starostlivosti, zachránili by život mnohým postihnutým ľuďom na celom svete bez toho, aby ich potrebovali. na intenzívnu starostlivosť!

    Taliansky patológ tiež uviedol, že v nemocnici v Bergame bolo vykonaných 50 pitiev. v Miláne – 20 (to znamená, že talianske pitevné série sú najvyššie na svete) a v Číne boli otvorené iba 3 úmrtia. Zdá sa, že tieto pitvy plne podporujú informáciu, že koronavírus spôsobuje difúznu trombózu v cievach. „Preto nejde o zápal pľúc, ale o pľúcnu trombózu.“ Je medzi nimi veľmi veľký rozdiel, čo znamená, že hovoríme o závažnej diagnostickej chybe, v dôsledku ktorej sme zdvojnásobili počet miest obnovy na jednotkách intenzívnej starostlivosti so zbytočne vysokými nákladmi. „

    Neskôr musíme prehodnotiť tieto röntgenové snímky hrudníka, ktoré mali pred mesiacom diskutované mnohé zrazeniny v žilách a napriek tomu im bola diagnostikovaná intersticiálna pneumónia.

    V skutočnosti to môže úplne zodpovedať metastatickej trombóze v cievach.

    Liečba na jednotke intenzívnej starostlivosti nemá zmysel, ak sa najskôr nelieči a neodstráni tromboembolizmus. Ak vetráme pľúca, do ktorých netečie žiadna krv, nemá to žiadny úžitok, v skutočnosti zomrie deväť (9) z desiatich (10) pacientov.

    Problém je kardiovaskulárny, nie respiračný. Miera úmrtia závisí od venózneho tromboembolizmu, nie pneumónie diagnostikovanej čínskymi lekármi.

    Prečo sa tvoria krvné zrazeniny? Zápal spôsobuje veľké poškodenie tkaniva, čím sa vytvára prostredie priaznivé pre tvorbu zrazenín, ktoré zase spôsobujú kolaps dýchacieho systému v dôsledku zrážania krvných ciev a straty krvi v nich, pretože hlavným problémom nie je vírus, ale hyperimunitná reakcia, ktorá zničí bunku, do ktorej vírus vstúpil.

    Podľa početných analýz a presnej pitvy mnohých úmrtí na tento vírus, ako aj na základe modelovania správania sa vírusu a jeho priameho účinku na ľudské bunky môžeme konštatovať, že k úmrtiu dochádza v dôsledku zrážania krvi.

    Pacienti s reumatoidnou artritídou v skutočnosti nemuseli chodiť na jednotku intenzívnej starostlivosti, pretože boli liečení kortikosteroidmi, čo je silný protizápalový prostriedok. To je hlavný dôvod, prečo počet hospitalizácií v Taliansku klesol a stal sa doma liečiteľnou chorobou.

    Týmto dôležitým objavom sa môžete vrátiť do normálneho života. A nadišiel čas zverejniť tieto údaje, aby úrady v každej krajine mohli vykonať vlastnú analýzu týchto informácií a zabrániť ďalším úmrtiam.

    (Cem Jamil Ahmed) Odovzdajte tieto informácie, urobte ľudí šťastnými.

    V Nemecku sa tento lekár objavil v televízii [23.10, 13:45] Rusana: ◉ Kvôli kolapsu systému zdravotnej starostlivosti sme my, zdravotníci, pripravili túto správu pre verejnosť pre prípad, že to nechcete riskovať a ihneď choďte do nemocnice; ____ ◉ Príznaky sa objavujú tretí deň po infekcii (vírusové príznaky). ➙ 1 fáza; ◉ telo bolesť ◉ bolesť očí ◉ hlavy ◉ zvracanie ◉ hnačka nádcha alebo upchatý nos ◉ pálenie pri močení ◉ pocit horúčky ◉ Škrabanie v hrdle (bolesť hrdla) ➙ Je veľmi dôležité počítať dni nástupu príznakov: 1., 2., 3. deň. ◉ Konajte pred nástupom horúčky. ◉ Pozor, je veľmi dôležité piť veľa tekutín, najmä čistenú vodu. Na zmiernenie sucha v krku a vyčistenie pľúc pite veľa vody. ____ ➙ Fáza 2; (od 4. do 8. dňa) zápalové. ◉ Strata chuti a / alebo čuchu ◉ únavy s minimálnym úsilím ◉ Bolesť v hrudníku (hrudník) ◉ zvierania na hrudi ◉ Dolné bolesti chrbta (v oblasti obličiek) ____ ➙ tento vírus infikuje nervových zakončeniach; ◉ Rozdiel medzi únavou a dýchavičnosťou: • Dýchavičnosť je, keď človek sedí – bez akejkoľvek námahy – a je dýchavičný; • Únava je, keď sa človek snaží urobiť niečo jednoduché a cíti sa unavený. ____

    ➙ Potrebujete veľa tekutín a vitamínu C. ____ Cov Covid-19 viaže kyslík, takže kvalita krvi je zlá, kyslíka je menej. ____ ➙ 3 fázy – liečenie; ◉ 9. deň začína liečivá fáza, ktorá môže trvať až 14. deň (zotavenie). ◉ Neodkladajte liečbu, čím skôr, tým lepšie! ____

    ➙ Veľa šťastia všetkým! Je lepšie dodržiavať tieto odporúčania, prevencie nikdy nie je príliš veľa!

    • Sadnite si na slnko 15 až 20 minút. • Odpočívajte a spite najmenej 7-8 hodín. • Pite jeden a pol litra vody denne. • Všetky jedlá musia byť teplé (nie studené). ➙ Upozorňujeme, že pH koronavírusu sa pohybuje od 5,5 do 8,5. Všetko, čo musíme preto urobiť, aby sme vírus vyhubili, je konzumovať viac zásaditých potravín, ktoré presahujú kyslú hladinu vírusu.

    Ako; ◉ Banány, zelený citrón → 9,9 pH ◉ Žltý citrón → 8,2 pH ◉ Avokádo – 15,6 pH ◉ Cesnak – 13,2 pH ◉ Mango – pH 8,7 ◉ Mandarínka – 8,5 pH ◉ Ananás – 12, 7 pH ◉ Žerucha – 22,7 pH ◉ Pomaranče – 9,2 pH ____

    ➙ Ako viete, že máte Covid-19?! ◉ svrbenie hrdla ◉ sucho v krku ◉ suchý kašeľ ◉ vysoká horúčka ◉ ťažkosti s dýchaním ◉ strata čuchu a chuti – teplota môže byť 37

    NENECHÁVAJTE si tieto informácie pre seba, rozdávajte ich svojej rodine a priateľom.

    Dr. Michael Koifman

    • Pán Definitíva, veľmi pekne ďakujeme za Váš blog. Vaše blogy majú vysokú úroveň, vždy idete presne k veci a dodržujete slušnosť.

      • Definitiva

        Ďakujem za záujem, všetko je relatívne, byť v stredoveku, tak horím na hranici. Ale stredovek prežil dodnes, vid. pobúrenie koalície nad dovozom Sputnik V. Liberáli, politici, si osobujú právo rozhodovať o ľudských životoch a pritom neštudovali medicínu ani sekundu. Liberáli s USA na čele a na večné veky sú schopní vyvraždiť národ, lebo prioritou je u nich zisk ihneď a za každú cenu, ľudia sú len nástroj na výrobu zisku, otroci. Ľudia sú odchovávaní v otrokárskom režime tisícky rokov a stratili schopnosť sa brániť. Ale prežili. Slobodu vymenili za otroctvo. Všetko zlo sa na ľudstve pácha len a len so súhlasom ľudí, ľudia sú otrokmi svetovlády DOBROVOĽNE.

        • v stredoveku „mocní“ zlikvidovali celého človeka naraz,
          dnes mu vezmú najskôr mozog, až potom to ostatné…
          zdĺhavé týranie otrokov je pre „vyvolených“ asi väčšia zábava

      • Takto… „Aby sa vyhli stíhaniu za vraždu, tak vás zmlátia tak, aby ste zomreli na zlyhanie obličiek kvôli veľkému množstvu krvných zrazenín!“ Ergo.
        1/ Pokiaľ nemáte alergiu na acylpirín – je to hlavný dostupný antikoagulant a zrieďovač krvi – v letných horúčavách sa odporúča 1/2 rozpustenej tabletky predpoludním. Pri ochorení – až po vystúpení horúčky /imunitná reakcia/ – pred horúčkou zrazenie teploty = rozmoženie vírusu!
        2/ pH v tele zvyšuje kyselina citrónová a rajčiny.
        3/ Proti zrazeninám a mŕtvici – resveratrol – červené víno, hrozno, granátové jablko, červený grep, cvikla, tablety.
        4/ Obličky – urologický čaj, zlatobyľ = rozpúšťač kameňov, kotvičník zemný – aj na posilnenie tela a mentálne-pohlavné povzbudenie. Odbočím – kedysi v nemocniciach platilo, že keď chlap siahol sestričke na prdel, tak ho pustili-poslali domov, lebo kto má chuť na sex, tak je zdravý!
        5/ Posilniť vnútorné ohrievače – kurkuma s čiernym korením, zázvor!
        6/ Obličkový pás aj pri horúčke!!! – hrubé ponožky – chľadiť hlavu a zápästie!
        7/ Pitný režim – 10 – najlepšie domácich vajec – dobre umyť /bez saponátu!/ a najprv 48 hod. vyluhovať v studenej vode v nie plastovej nádobe /porcelánová polievková misa, smaltovaný džbán, prípadne nerez/ – priebežne piť a dolievať studenú vodu, uskladňovať v chlade – v škrupine sú obranné látky chrániace zárodok.
        8/ Hneď na začiatku keď „niečo lezie na mňa“ /mimo manžela, manželky/ – varené víno na moravský spôsob, t. j. s majoránom /tymiánom, mater. dúškou/. Ak prepukne sviňa – a je problém s močením. – alkohol nie, pretože obličky prednostne vylučujú alkohol a jeho metabolity a ostatný bordel stojí pred nimi!
        9/ Pozor na vyložene močopudné kamilky a ligurček – dehydratácia nie je žiadúca!!! Detto zrnkovú kávu nie!
        10/ Inhalovať silný slepačí vývar – najlepšie rozvarené sl. mäso v kuchte – pripravovať na viackrát – lebo človek nemá chuť jesť, tak nech sa to nekazí. Pary vývaru obsahujú N-acetyl-cysteín!!!
        11/ Chuť do jedla vracajú pomaranče /nie len džús – tá dužina a vláknina/. 4 rozžuté bobulky borievky obyčajnej – namiesto borovičky.

        „pH (angl. potential of hydrogen, lat. pondus hydrogenia, tj. „potenciál vodíku“), též vodíkový exponent je číslo, kterým se v chemii vyjadřuje, zda vodný roztok reaguje kysele či naopak zásaditě (alkalicky). Jedná se o logaritmickou stupnici s rozsahem hodnot od 0 do 14 (pro většinu vodných roztoků, roztoky silných kyselin a zásad či jiné než vodné roztoky mohou nabývat jiných hodnot); přitom neutrální voda má pH při standardních podmínkách rovno 7. U kyselin je pH menší než sedm; naopak zásady mají pH > 7. Výpočty pH mají velký význam především v analytické chemii při titračních reakcích.

        Stupnici pH zavedl v roce 1909 dánský biochemik Søren Peder Lauritz Sørensen. “
        https://cs.wikipedia.org/wiki/PH

        • „Objavil som Ameriku“ – vyskúšajte „strik“ – 1/3 nealko pivo Birell malina-limetka, 2/3 polosladké /polosuché/ biele víno. Neskutočná dobrota.

          • prečo kaziť víno?
            ten Birell malinový obsahuje 7,1g/ 100 ml cukru ..fuj! …keďže plechovka má 500 ml

          • Ametyst – a odkiaľ vieš, že niečo také vôbec existuje ty fuj! Prečo kaziť čučo? Diamant poznáš? Ideálny jabčák na varené a striky! Švacni si a nemudruj! Zvyšuje inteligenciu! Fosfor! Vďaka nemu ti svitne v hlave!

        • k tomu nápoju z vajec len toľko:
          1. kupované vajcia – škrupina chem. postriekaná proti salmonelle
          2. domáce vajcia – škrupina môže byť napadnutá salmonellou, pri umývaní ju roznesiete a pobyt v nemocnici na izolačke vás neminie.

          Ak ide len o zdroj látok zo škrupiny, tak si radšej kúpte v lekárni Biomin-H, je to prášok z vaj.škrupín.

          • Biomin H je top pi.ovina „proti osteoporóze“, ktorú moja matka pila roky, pretože ju „ako decko“ napadlo – aby ďubala vápnik z omietky.
            Vápnik sa v udskom tele NEVIAŽE BEZ KREMÍKU!
            1/ Takže Ametyst – choď vieš kam s tvojím neúčinným = bez kremíku – Bionimom H – ja tu neriešim nedostatok vápniku v kostiach! Staré recepty s rozmixovaným celým vajcom! No – ale ja som cez 3 generácie!
            2/ Ty si vykopala vojnovú sekeru – ja ju mám stále v ruke! Ja vojnové sekery nezakopávam!
            3/ Vajce! Ku.va! Má v škrupine ochranné látky PLODU tak, ako ich má ĽUDSKÁ placenta – čím nemyslím teba – reptiliánku! Čiže – ber sekeru! Výsmech očakávam! Pre mňa za mňa – napi sa zo záhradnej hadice!

          • bububu

          • zalovila som do gugla čo je to reptilián 😀
            Reptilián je produkt mimozemských civilizací, které ovládají lidskou rasu a obratně s ní manipulují. Jsou zodpovědní za vznik lidstva a stále ho na dálku kontrolují. Tyto bytosti vznikly v prozaických dílech spisovatelů, především Roberta E. Howarda a H.P. Lovercrafta.

            nevadí Maroško, že máš zlý deň a čítaš veľa rozprávok ….pobavil si ma

          • Ja mám dobrý deň, pretože som úspešne vybavil to, kvôli čomu som od 1. v noci nespal. Biznis plán – kabelky z reptiliánskej kože. Išlo o to, čo s tým mäsom – ale v Kostarike chovajú leguánov namiesto kurčiat. Maroško = kokotko – ty reptliánske kuriatko.

    • dalsi nezmysel,covid-19,nebol nikdy dokazany testom,ani Koch Postulates,tiez podla CDC nebol este izolovany,tiez v Rockefeller Foundation dokumentoch,jasne pisu ze pouziju BEZNE OCHLADENIE ako smrtiaci virus

  3. https://www.naturalnews.com/2021-03-03-italian-teachers-ill-after-getting-vaccinated-coronavirus.html
    Dozens of Italian teachers fall ill after getting vaccinated for coronavirus
    Desiatky taliansky učiteľov ochorelo po zaočkovaní pre corona vírus

  4. To nie su vacciny ale programy,tiez ako keby robili chemotherapiu na ludoch co nemaju rakovinu a ti co ju maju zomru na nasledky chemotherapie,lebo znici poslednu imunitu,co telo ma

    • 40% mamografických vyšetrení „s rakovinou“ je fejk – preto je zakázaná v Švajčiarsku.

      • a preto si dávam robiť len sono

        1. raz ma poslali na mamovyšetrenie a keď som sa objednávala, tak sa pýtam sestričky „môžem miesto mamo dostať sono? “ ..ANO

        • Ja som myslel mamon – soráč. To bol vtip.

          Ženské prsia sú atribútmi ženy, takže prísť o ne je ako prísť o tvár! Des!
          A na tom tie ku.vy zarábajú! Som presvedčený, že je to techno-somatická výroba zákazníčok chemoterapie! „Oznam“!

  5. To čo sa deje na Slovensku, že sme najhorší v pandémii,ktorú riadi tento neschopný minister zdravotníctva s Igorom Matovičom na čele a s celou biznis pandemickou komisiou, ktorú treba od základov vymeniť, doslova sa jej zbaviť. Tento minister zdravotníctva v područí Matoviča,ktorý nepatrí na čelo vlády ON patrí niekde do kríkov a odtiaľ vykrikovať, ako šialenec a ten nech skončí v prvom rade. Koaličníci konajte, lebo tu bude hrôza žiť. Navrhnite sa zbaviť Krajčiho Matoviča a celej komisie. A hlavne toho strašiaka Jarčušku. Ak to takto na Slovensku vyzerá, je to jednoznačná chyba týchto neodborníkov. Načo nám je tá pande komisia, ktorá nás vedie do záhuby, akurát odčerpáva financie zo štátneho rozpočtu na ich platenie. Okamžite ich treba vymeniť. Čo to nevidí prezidentský úrad, čo to nevidí prokurátor, že to tu pod ich vedením zlyháva. Zastavte to dokiaľ je čas,lebo nekonaním ide o trestné činy.

  6. Tieto dva články si zadajte do googlu:
    1/„Bolo mi do plaču keď som videl, ako sa ľudia boja,“ píše policajt so srdcom o Matovičovych kontrolách

    2/Nastal Matovičov teror? Vodič MHD si chcel na konečnej pofajčiť, skončil v putách! (VIDEO)

    Tuto je zo strany vlády nariadený teror aj pre policajtov, lebo majú byť kontrolovaní armádou , súkromnými osobami, zrejme bez citu. Čo žijeme na Slovensku Fašizmus ?
    Pre boha zastavte toto a dajte pokoj cez policajtov, lebo aj to sú len ľudia poväčšinou a tí ktorí majú v sebe cit typu Mikulca, Naďa a pod. tí si to raz uvedomia čo činili, ale bude neskoro. Zbavte nás tohto teroru prosím pani prezidentka!!!!!!!!!

    • vraj „nejaké zložky“ oblečené v civile robia kontroly … policajt s osobou s inšpektorátu práce … nemôže mať hračkársky odznak ten policajt?
      Ja chcem aby sa mi preukázal nejakým poverením, že má robiť kontrolu !!
      Veď prečo by som mu mala veriť??

  7. P-Rezidentka je zabetónovaná vo svojej funkcii! Ale – Prozreteľnosť vie prekvapiť.
    Hrdosť by mi nedovolila túto osobu o niečo poprosiť. Mám vo zvyku otvárať a pridržať dvere každej žene aj slečne – ale tejto by som teda dvere nepodržal!

  8. Dalila – tiež možné riešenie – šanca, že policajt to hodí do koša, šanca, že medzitým získaš nejaký „papier“, resp právnu radu „dôvod“ v správnom konaní. Mlčať neznamená klamať.

    REPLAY – „až v případném“….
    STRUČNÝ PRÁVNÍ NÁVOD PROTI KOVIDÍ BUZERACI – OMEZENÍ VOLNÉHO POHYBU
    „Ani nouzovým stavem a novými opatřeními není dotčeno vaše ústavně zaručené právo odepřít výpověď (právo nevypovídat z důvodu, že byste sobě nebo osobě blízké způsobili nebezpečí trestního stíhání nebo postihu za přestupek). Jinými slovy – pokud vás zastaví policista a bude se vás na něco vyptávat (kam jedete a z jakého důvodu), můžete odpovědět, ale nemusíte. Můžete říct, že odmítáte vypovídat. K výpovědi nemůžete být nijak nuceni. Odmítnout vypovídat je vždy lepší než se do něčeho zamotávat. Vysvětlení můžete poskytnout a doložit až v případném přestupkovém řízení.“
    http://www.nwoo.org/2021/03/03/strucny-pravni-navod-proti-kovidi-buzeraci-omezeni-volneho-pohybu/

    • Takto. „Kto chce zbiť psa – palicu si vždy nájde!“ Ľudia často nevrdia – že majú dôvod o ktorom ani netušia. Naozaj veľa vecí vykonávame podvedome – niečo nás „ženie“. Príklad – niekto uvažuje nad samovraždou – a aby tomu unikol – ide sa prejsť, vyvetrať, slniečko, stromy vtáčiky. Vonku chytí optimizmus. Stretne ho policajt a bububu. ???

      „Som smutná a uvažujem nad samovraždou. Zo súčasnej situ mám neskutočné depresie – musela so to ísť vypustiť von.“- je to lož – len preto, že v prírode nemám chuť si podrezať žily?

      • Čiže pokračovanie – „Viete – pán policajt – je mi všetko jedno – rozmýšľam len ako to urobiť, aby ma nemuseli zbierať lopatou – určite napíšem list – vysvetlenie a možno v ňom spomeniem aj vás – veď ste možno tí poslední, s kým sa vidím a komunikujem. A ďalej už nebudem vypovedať.“

        Pomáhať a Chrániť – bez dovetku Koho.

  9. Nezávislý expert: V Izraeli po vakcíne umrelo zhruba 40-krát viac starých, ako by ich zabil COVID
    5Tel Aviv 3. marca 2021 (HSP/CBR Europe/Foto:TASR/AP-Tsafrir Abayov)
    Analýza údajov ministerstva zdravotníctva Izraela prišla k záveru, že vakcína Pfizera zabila “zhruba 40-násobne viac (starých) ľudí, ako by ich bola zabila choroba” počas nedávneho 5-týždňového očkovania a 260-krát viac mladších, ako by ich bol zabil vírus. Spracoval ju Dr. Hervé Seligmann, člen lekárskej fakulty pre odboru infekčných a tropických chorôb na francúzskej univerzite Aix-Marseille. Informuje o tom aj Lifesitenews.

    • Od vypuknutia svetovej hospodárskej krízy vo februári 2020 je svetová verejnosť vystavená zavádzajúcej teórii: kolosálny kolaps svetovej ekonomiky zvládneme vďaka masívnemu a pravidelnému očkovaniu. * EÚ a USA zámerne nedovoľujú schválenie liekov, ktoré podľa špičkových epidemiológov už roky liečia ťažké prípady koronavírusu: Nielen Ivermectín ale aj: Aluvia. Artemisinin. Chlorochín. * Vakcíny nefungujú kvôli fenoménu popísanému svetovými vedcami: „prvotný antigénový hriech.“ * 20. február 2020 sa kategorizoval ako najrýchlejší pád akciových trhov vo finančnej histórii.

  10. Navrhujem polčas – otázka do pléna – komu z vás sú jasné ciele, plány, timing, vrstvy, taktika, prostriedky, neobmefzené hranice kam až sú schopní tí zmrdi zájsť? Lebo ak áno – potom môžete plánovať stratégiu, taktické prostriedky – a stanoviť si cenu, ktorú ste ochotní zaplatiť za odpor – vrátane vlastného života. Mor ho!

    • jasný cieľ? – nevidím im do hlavy, bo nie som psychopat 😀
      Ale…ešte pritvrdia .. ešte budú chcieť vedieť, ako ďaleko môžu zájsť, koľko znesie občan SR aby sa im postavil na odpor.
      Je to ako keď malé dieťa skúša rodičov, koľko mu dovolia.

  11. Txt RTVS
    Tresty za šírenie konšpirácií.
    Belgická lek. komora bude prísne sankcionovať tých lekárov, ktorí spochybňujú vakcíny a očkovanie. Hovorí sa dokonca o odobratí licencie umožňujúcej vykonávať lek.prax.

    … hm… dávam tomu 5 dní, kým to preberie aj naša vláda.

    Berlín – kovidkaranténa v Nemecku potrvá najmenej do 28.3.
    Vraj ak sa nepodarí zvládnuť nastupujúcu tretiu vlnu, bude to pre Nemcov znamenať uzáveru aj počas Veľkej noci.

    … takže už tu máme 3 VLNU sľubovanú !!! … ešte veríte,že sa to na SK zlepší? NIE

  12. NO a POZOR !!
    Svetová federácia pre obezitu (WOF) tvrdí, že najviac umierajú na kokovit ľudia s nadváhou. A z tohto dôvodu by sa mali uprednostniť pri očkovaní aj testovaní.

    ..takže ten, čo o svoje zdravie nedbá má byť uprednostnený?
    … ale zase… kľudne mu darujem svoju vakcínu ak sa prihlási

  13. https://www.hlavnespravy.sk/trvale-pouzivanie-rusok-podla-vyskumu-prispieva-k-rakovine-pluc-a-inym-chorobam/2457516
    Trvalé používanie rúšok podľa výskumu prispieva k rakovine pľúc a iným chorobám

    Keďže sa objavuje čoraz viac dôkazov týkajúcich sa dlhodobých účinkov povinnosti nosenia rúšok a lockdownov, lekári a vedci začínajú prehodnocovať, či tieto autoritárske opatrenia skutočne spôsobujú viac škody ako úžitku. Kanadský odborník na zdravotníctvo Dr. Aji Joffe v jednej zodpovedajúcej štúdii zistil, že lockdowny spôsobujú „najmenej desaťkrát“ viac škody ako úžitku.

  14. https://zemavek.sk/lekarka-z-bratislavy-podala-ivermektin-80-pacientom-vsetkym-sa-zlepsil-stav/
    Lekárka z Bratislavy podala ivermektin 80 pacientom, všetkým sa zlepšil stav

  15. Ak máme takýchto lekárov,ktorí úspešne liečia ivermectínom a tiež aj vitamínmi, treba ich oceniť, ale celú našu pandemickú komisiu,ktorá len udržuje stav čím horšie tým lepšie, veď platy cinkajú, tej sa treba v krátkom čase zbaviť a obklopiť sa odborníkmi z praxe,ktorí si vedia s chorobou ako tak poradiť.
    Veď keď lekárovi sa podarí 8 z 10-tich pacientov zachrániť,tak to je odborník a nie takí pod ktorých rozhodovaním sa deje to najhoršie a sme priam svetová rarita.
    Treba ich hnať ak to nevedia a len konštatujú a vymýšľajú ako ľudí trestať a nepomáhať a neviem o čom tam melú toľké hodiny. Ale asi čím viac hodín tým lepší príjem. Treba ich za tento stav skôr brať na zodpovednosť. a čím skôr tým lepšie pre Slovensko

Pridajte komentár

*