Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Záchrana-nezáchrana bánk sa začala: Totálny kolaps systému bol dočasne odvrátený núdzovou záplavou hotovosti


Print Friendly, PDF & Email

Záchrana-nezáchrana bánk sa začala: Totálny kolaps systému bol dočasne odvrátený núdzovou záplavou hotovosti

(Mike Adams, Natural News) Za posledných pár dní skolabovali tri relatívne veľké americké banky (Silvergate, Silicon Valley Bank a Signature). Nákaza, ktorá vypukla, sa rýchlo začala šíriť do ďalších bánk.

Celý americký bankový systém by počnúc pondelkom 13. marca skolaboval, keby do toho nezasiahol FDIC (Federálny fond ochrany vkladov) a neponúkol záchranu aj nepoistených vkladateľov v Silicon Valley Bank a ďalších dvoch skrachovaných bankách.

FDIC za normálnych okolností ručí za vklady iba do výšky 250 000 amerických dolárov na osobu alebo inštitúciu. Aby sa odvrátil totálny systémový kolaps, v nedeľu na mimoriadnom zasadnutí FDIC oznámil, že pokryjú všetky vklady.

Problém je však v tom, že FDIC disponoval len niečo málo cez 100 miliárd dolárov v rezervných fondoch, čo je menej ako potrebná hotovosť pre záchranu doteraz zbankrotovaných bánk.

V skutočnosti celkové bankové vklady v celej Amerike sa blížia k sume 10 biliónov dolárov (takmer 10 000 miliárd). Takže reálne má FDIC dostatok prostriedkov na pokrytie približne len asi 1% bankových vkladov v Amerike.

Ešte horšie je, že banky v Amerike majú viac ako 300 biliónov dolárov v záväzkoch z derivátov. To je 30-krát viac ako 10 biliónov dolárov na vkladoch. FDIC má len nepatrný zlomok likvidity na to, aby čo i len pomyslel na pokrytie týchto strát, ak by začali krachovať deriváty.

Tvrdenie, že FDIC zachráni vkladateľov bez použitia „peňazí daňových poplatníkov“, je lož

Matematicky to všetko znamená, že americké ministerstvo financií a FED (Federálna rezervná banka) budú musieť doslova tlačiť peniaze, aby zachránili krachujúce banky, najmä keď sa nákaza rozšíri.

So zvyšovaním úrokových sadzieb bude padať stále viac a viac bánk – pôjde o akýsi druh „kontrolovanej demolácie“ ekonomiky USA a akciového trhu.

Bezbrehé tlačenie nových peňazí však rozriedi hodnotu dolárov a spôsobí obrovský nárast inflácie všetkých tovarov a služieb, ktoré bežne ľudia nakupujú, ako sú potraviny, bývanie, oblečenie, pohonné hmoty atď.

Všetky tieto vytlačené peniaze budú vytvorené ako dlh na pleciach amerických daňových poplatníkov a vláda sa bude snažiť skonfiškovať viac a viac peňazí od obyčajných občanov, aby sa pokúsila zachrániť finančnú nočnú moru, ktorú sama vytvorila.

Joe Biden už dokonca presadzuje oveľa vyššie dane, aj keď sú USA (s novými výdavkovými programami) na dobrej ceste dosiahnuť do roku 2030 štátny dlh nad 50 biliónov dolárov (v súčasnosti je okolo 20 biliónov).

Nerobme si ilúzie o tom, ako to skončí – totálny kolaps amerického dolára, bankového systému a celých USA, ako ich poznáme. A s nimi stiahnu aj zvyšok sveta.

Možno to ale bol plán od samého začiatku…

V najnovšom podcaste Situation Update stránky Natural News nájdete všetky podrobnosti o súčasnej situácii v americkom bankovníctve (a akčný plán, ako to všetko finančne prežiť):

– Janet Yellenová (ministerka financií USA) oznamuje, že ministerstvo financií „sa zaručí“ za vklady v 3 skrachovaných bankách.

Stop Candida

– FDIC tvrdí, že použije svoje zdroje z Fondu poistenia vkladov (DIF) a že „žiadne peniaze daňových poplatníkov“ sa nepoužijú na záchranu – ale je to klamstvo.

– FDIC má iba 100 miliárd dolárov a záchranné balíky budú stáť viac.

– Po tom, čo FDIC minie všetku svoju hotovosť, FED vytlačí peniaze na záchranu ostatných bánk.

– Takéto rozšírenie krytia na všetky vklady (aj tie nad 250 000 dolárov) povzbudí banky konať bezohľadne a robiť riskantné obchody, ktoré môžu zlyhať.

– Vstúpili sme do kapitoly, kde FED tlačí peniaze, aby zachránil všetky neúspešné banky.

– To spôsobí hyperinfláciu a devalváciu dolára, čiže kolaps meny.

– V bankových vkladoch v USA je takmer 10 biliónov dolárov a medzi bankami je uložených ďalších viac ako 300 biliónov dolárov v derivátoch.

– FDIC už dnes spálil (minul) všetku svoju hotovosť, ako chce pokryť kolaps ďalších bánk?

– Racionálni ľudia budú vyberať svoje peniaze z bánk, aby znížili vlastné riziko straty a prejdú na zlato, striebro, kryptomeny, muníciu a iné tvrdé aktíva, ktoré si zachovajú hodnotu na rozdiel od dolára.

– Keď FED zvýši úrokové sadzby ešte vyššie, viac bánk zlyhá (lebo sa im zvýšia straty z vládnych dlhopisov s nižšími výnosmi, ktoré nakúpili v minulosti).

– Započala kontrolovaná demolácia bankového sektora a ekonomiky USA.

Celý podcast si môžete vypočuť tu:

Autor: Mike Adams

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Nuž, moja otázka v súvislosti s krachom bánk v USA znie, či na Slovensku treba vybrať čo najskôr vklady z bánk, kým nebude neskoro. Aj keď máme zákon na ochranu vkladov, tak aj keby sa k peniazom človek napokon dostal, rýchlo postupujúca inflácia úspory znehodnotí.

    • áno

    • Aj keď máme zákon na ochranu vkladov
      podľa Staneka z vkladu 100 000 dostaneš počas najbližších 5-8 rokov po 400-600 WEur ROČNE.
      Viac nedostaneš, čiže 3-5 000 za 5-8 rokov, a ak bude zle, tak nič nedostaneš

    • Inflcia je tu zo dňa na deň sa vklady znižujú nie je hodno sporit ale kupovať čo je treba ,nebudte žgrlaví kupujte hlavne ďeťom ovocie a zeleninu DD°°

      • Áno, peniaze sú určené na výmenu tovarov, nie na dlhodobé hromadenie. Iistota je ľudská práca a stabilná spoločnosť. Zlato, eurá, bitcoiny sa nedajú jesť. Keď sa nič nevyrobí, nič sa nekúpi.

    • Šíriš poplašné správy.

  2. Predpovedá sa, že živí budú závidieť mŕtvym. A zrejme aj majetní budú závidieť tým, čo nič nevlastnia, lebo tí o nič neprídu.
    Mimochodom, prečo chce tak veľmi vláda SR poslať tie 3 migy na UA? Veď to ukrajincom nič nepomôže, zato nás to spoľahlivo zatiahne do vojny. Zrejme toto chcú? Aby sa kvôli vojnovému stavu už nemohli konať voľby?

    Toto Matovič pred časom predpovedal – že po nich už nikto nepríde a že tu budú vládnuť naveky. Mal toto na mysli?

    • mariankosmac

      ,,Zrejme toto chcú? Aby sa kvôli vojnovému stavu už nemohli konať voľby?“

      Myslím že ani Matovič s niečím takýmto nepočíta. Mňa zaujalo to že Matovič chce za účasť na voľbách dávať ľuďom 500 eur. Podľa mňa on verí že si takto ľudí jednoducho kúpi a budú voliť jeho. Hlavne cigáni čo sú poväčšinou voliči OLAjNO. Ale môže to byť všetko aj inak, ťažko povedať čo sa preháňa v mysli Matovičovej.

      • Nemyslíme si, že by chceli naschvál vyvolať vojnový stav, aby neboli voľby. Oni sú na také niečo príliš blbí. Jedine, že by to zamýšľali tí, ktorí ich riadia z ústrania. Tiež by nezakladali novú stranu. Rovnako by sme nepreceňovali to vyjadrenie Matoviča, že oni tu už budú večne. Matovič toho nakecá strašne veľa, netreba ho chytať za slovíčka a vykladať si to konšpiračne.

        Tých 500 Eur je geniálny nápad volebnej korupcie. Oficiálne to volebná korupcia nie je, lebo však to dostanú všetci voliči. Reálne ale množstvo ľudí s IQ pod 90 to pochopili tak, že 500 Eur dostanú len tí, ktorí budú voliť Matoviča. To nie je výmysel, to je reálne odpozorovaná reakcia jednoduchších ľudí. IQ pod 90 má 25% ľudí (dostatok na výhru vo voľbách).

        • Matovič má na to papiere, že môže hovoriť čo chce.
          500 eur je podvodný sľub. Svetlo na konci tunela.

      • Stejná situace jako před druhou WW, každou válku předchází uměle vyvolaná krize. Nespokojení lidé pak vládě zbaští zatažení do válečného konfliktu s nadšením.

    • Israismael

      A aby to nebolo také ,,bolestive ,, že si oni nakoniec poberu majetky ľudí ..tak majú ten slávny slogan : NIC NEVLASTNIT A BYT ŠŤASTNÝM !…ou ta slasť,to šťastie !!!…vyvlastnia,zoberú síce ťa nechajú v byte ,alebo v dome ale bude to ich majetkom ,ty nemáš predsa nič vlastniť iba byť šťastným ..ale ešte musíš aj poslúchať režim a systém lebo keď nebudeš vyženú ťa z domu či bytu ,zablokujú účty ,nekúpis,nepredas…Krása čo nás čaká !!

      • To sa im nepodarí. Elita sa celé tisícročia snaží zotročovať ľudí, no výsledok je, že miera slobody stúpa. Len netreba poľaviť v boji proti elite a nenechať sa zotročiť. Elita je dnes viac zúfalá, ako si myslíte. Je slabá, silu len predstiera a šíri strach.

        • Israismael

          Nevravím že sa im to podarí ..majú to ale v agende veľkého resetu a AG2030..oni si myslia že sa im to podarí! .. a to s pomocou síl temna ..inak by to u nich nebolo možné ..
          Už musíme ozaj vážne hovoriť o silách temna ,nadpozemskych a luciferskych …To je tá hybna sila pre nich , a to sa dnes javí aj vo vládach sveta …To je to nebezpečie pre človeka ..ale niekde som tu písal ,že ak sa im to predsa len podari, bude to len na krátku dobu s falošným trikom (falošným Kristom)…Sú to veľkí intrigari od Schwaba po Rím ,resp Vatikán …

          • Pochopil si to dokonale. Presne tak to bude. Neviem či sa im to podarí tu na SK, ale v USA určite. Sleduj akým spôsobom sa tam dostane Kamala a jej tieň Barack a čo spravia s ústavou a základnými právami.
            Taký masívny exodus ľudí z Emeriky ste ešte nevideli…

          • Jedna firma v okolí nášho mesta ešte dnes dáva možnosť dostať výplatu na ruku v hotovosti – nepožaduje od ľudí číslo bankového účtu.
            Tá firma je väčšia, má výrobné haly, sklady a funguje desaťročia, nieje to firma typu jeden živnostník a desať kopáčov. Nie sú to žiadny anjeli – tí majitelia tej firmy, idú v dokázatelných špinavostiach – to sa v tej firme medzi ľuďmi vie. Ale dosť ma prekvapilo, že aj v dnešnej dobe nemajú problém vyplácať luďom výplatu na osobnom na ruku v hotovosti. Nedávno tam nastúpili dvaja moji známy a hneď na osobnom sa ich pýtali či chcú dostávať výplatu na účet či do obálky – na ruku.

        • Áno to je pravda. S tým súvisí aj ustráchané vyjadrenie Švába, že ovládnuť ľudí sa im môže podariť už len vďaka umelej inteligencii. Ale sú to len falošné nádeje, ktoré si robia.

          • Oni nepočítajú len s jedným – že západní Slovania – teda my – sme najkrutejší národ na svete – a teda nepočítajú s tým, že ich jedného dňa pozabíjame! Lebo nemáme všetci vyvinutý frontex, aby sme to neurobili! V pondelok som stretol u lekárky debila, ktorý ma najprv po maďarsky napadol. aby som sa išiel s lekárkou baviť na ulicu – a kokot mi tvrdil, že má termín 3/4 hodinu predo mnou – čo keby som ho chcel konfrontovať – sám by som si nastavil, že ho zadrbem – starého pána a teda chránenú osobu – do zeme – bolo tam kopec svedkov – samozrejme orúškovaný už na mňa zazeral od príchodu – ešte jeden pán tam nemal rúško okrem mňa – no a pri autobuse baba – cca 40 – ochrnutá do pol tela – o barliach, 2 deti, ešte bez invalidného – rok nemá čo jesť lebo nemocenská – 2 krát covid, 2 krát vakcína – prosto v piči!

            Ale čím ma nasral ten starý kretén – že Čaputová klame a prechádza jej to, že Heger, Matovič klamú a prechádza im to, že médiá klamú a prechádza im to – a tak tento starý kokot bude klamať, že má termím predo mnou – a prejde mu to, pretože keby som vykopol dvere u lekárky a konfrontoval ho s tým, že klame – musel by som ho zabiť!

            A prechádza im to chucpe – lebo ich nezabíjame doboha! Ale vlastné deti budeme zabíjať – lebo ich učíme nás neklamať doboha! Chorý národ – ktorý obracia svoju nenávisť voči sebe – ale nepriateľov necháva žiť doboha!

          • Objektívne

            To je len strašenie, pretože reset sa stane či sa to niekomu páči, alebo nie. Žiadny Šváb a ani UI to neovlivní. Netreba zabudnúť na vyjadrenie jeho hovorcu Harariho keď povedal, že keď sa veci zhoršia, vedci postavia pre elitu technologické archy a ostatných nechajú utopiť.

          • Stačí vyliezť na kopec, a sledovať potopu z nadhľadu.

      • Objektívne

        Nie ONI, ale reset zoberie ľuďom majetky. Po resete naozaj nebude nikto nič vlastniť. Budú existovať len malé komunity. Všetci sa upínajú na to „ONI“ a to je chyba. „ONI“ nie sú nič. Tak ako píše redakcia, sú slabí a predstierajú, že majú moc. ONI len chcú aby každý veril, že majú neskutočnú moc, supertajné zbrane a technológie. Nie, nič také nemajú, len každého, kto sa nechá, ohlupujú. Ak by mali, tak by ich neváhali použiť v akom-koľvek konflikte. Všetky technológie, ktoré majú sú známe. Druhá strana vie aj o tých, ktoré majú ešte len na papieri.
        Účty môžu byť zablokované docela ľahko a znova to neurobia „ONI“, ale výpadok energie. Práve pred niekoľkými dňami sme mali všetci doslova šťastie. Udalosť typu Carrington nás minula len o vlások. Ak by bola Slnečná erupcia nasmerovaná na Zem, spôsobila by výpadok všetkých prenosových sústav el.energie.

  3. Jenomže ty dolary špatně hoří.

  4. Před cca 14 dny měl „starý Klaus“ seminář o inflaci (IVK), kde sděloval, že za vysokou infalci mohou lidi, kteří používají hotovost a mají hotové peníze doma. Je prý potřeba, aby lidi doma nehromadily peníze……

  5. Ivo Benda

    Oni mohou generovat většinu peněz elektronicky, takže nejde o tiskárny a tisknutí !

    Tehdy ovšem dojde ke ZNEHODNOCENÍ MĚNY a NASTOUPÍ DIGITÁLNÍ MĚNA.

    Mají to dávno připravené a je to jen technický krok, na které IT maniaci – týpci pracovali a pracují do žhava.

    http://www.jak-prezit.cz

    • Israismael

      Áno pripravený technický pokrok,to je ono čo oni chceli …Totiž oni ten diabolský plán s ľudstvom pripravovali pol storočie …A tu je ten háčik prečo to nemohli aktivovať skorej…lebo ???
      Lebo museli čakať presne na túto dobu keď sa rozvinuli všetky IT a AI technológie do systémov ,keď už plne môžu rozvinúť svoj plán ..Veď predsa pred 25r nemohli nič aktivovať keď len začínala počítačová éra ,či staré velke prvé mobily a navyše ťažké a len jedna funkcia ..volanie *nanajvýš sms…
      Teraz je éra vrcholne vhodná na elektronický a digitálny teror( vyvinuli smartfóny,tablety ,mobilné siete,veže a pod) ..počkajte až dokončí Elon sieť Starlinkov okolo zeme (má ich byť 42tis malých družíc okolo planéty)…to nie je kvôli špeciálne rýchlemu internetu,a globálnemu internetu ,aby bol všade na zemi ,,to je len zásterka ,,,,síce funkčná zásterka,ale predsa len zásterka !! ….lebo bude to naozaj aj tak,ako je to vysvetlené k ľuďom ..aleeeee….. je v Tom aj niečo iné a hlavne certovsky iné…Treba počkať keď sa spustia naplno všetky vysokofrekvencne veže 5G na Zemi ,lebo vtedy už budú musieť byť všetky Starlinky na mieste !!..Čo sa stane potom??? Zafunguju možno vakcíny…a nechcem si ani len domyslieť čo by bolo …. a dúfam len, že je to konšpirácia !

  6. Objektívne

    Prezident FEDu hovorí, že FED má nekonečné množstvo hotovosti, takže zachraňovať sa bude do nekonečna. To je ako s tou ekonomikou založenou na ustavičnom raste. Môže ekonomika stále rásť? Až do nekonečna?
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/prezident-fedu-mame-nekonecne-mnozstvi-hotovosti/

    • Udržanie fiat meny niečo stojí. Je jedno či je to dolár, euro, alebo papuánske pesos. Dolár a naviazané meny sú financované ich dotlačou. Nepáči sa ti inflácia? Nepoužívaj dolár. Páči sa ti stabilita doláru (eura)? Môžeš ním nakupovať kde chceš čo chceš? Ale to niečo stojí. Dolár je US armáda, a US armáda je financovaná dolárom.

  7. Najviac sa mi páčil výrok Veroničky Remišovej, že migy nám len hrdzavejú v hangároch.
    Pritom každý priemerne vzdelaný človek vie, že lietadlá sa vyrábajú z leteckého hliníka a ďalších kovov, ktoré sú nehrdzavejúce. A takéto nevzdelané hovná nám tu vládnu.
    Inak už prestáva akákoľvek sranda. Na Sliači sa obkladajú budovy olovenými doskami. Ak sem američania nainštalujú jadrové zbrane a budú nám sem lietať jadrové hlavice z Ruska, ako skončí naša krajina? Na 100 000 rokov zamorená?
    Prečo čušíš, národ slovenský? Kde sú osobnosti – profesori, odborníci? Všetci sú úplne pokojní, hoci nám hrozí armageddon a úplný zánik?

    • Rusi – pokiaľ viem – vyrábajú lietadlá zo špeciálnej ocele – nie z hliníka – a preto odolávajú drastickým manévrom, pri ktorých by sa iné lietadlá rozpadli.

    • Rusi nepoužívajú jadrové zbrane ani nebombardujú jadrové zariadenia.

      • Galaxia andromeda

        Oficialne tam žiadne jadrove hlavice nie su! Cogito ergo sum. Alebo nie som. Faloš je najväčšim zločinom. Vše je jednou poprve.

  8. Troška na inú tému, a to zastieranie najväčšieho korupčného škandálu v EU a súčasne riadenú genocídu, o ktorej vysokopostavení politici, najmä z lóží dobre vedeli! https://necenzurovanapravda.cz/2023/03/skandalni-covidova-zprava-eu-je-nejvetsim-zakryvanim-korupce-v-historii-eu-video/ !
    Čiže konanie takýchto politikov, ktorí tlačili do povinného očkovania je treba kvalifikovať ako protištátnu a vlastizradnú činnosť! Napr. Naď, ktorý chcel nasilu zaočkovať všetkých vojakov, Mikulec policajtov atď. !!! Monštrá !!!
    Pokiaľ ide o bankroty bánk v usa, hovorí sa o riadených bankrotov cieľom čo najrýchlejšieho zavedenia digitálnej meny! Nič sa nedeje bez príčiny, a po covide vidíme viac a viac súvislostí a cieľov primitívnych zvrhlých samozvaných elít !

    • hľadač pravdy

      ,,…čo najrýchlejšieho zavedenia digitálnej meny!”

      A pre koho najvyšší slobodomurári, prostredníctvom lóží urýchlene celosvetovo zavádzajú digitálnu menu, presnejšie najprv digitálne meny v jednotlivých štátoch? No pre osobu, ktorú prevolávajú v nižšie uvedenom videu, volajú ho tam aj ,,Master of the Universe”!
      =========================================================
      * krátke video v anglickom jazyku (4min,36s):
      https://www.youtube.com/watch?v=OseTUbOP1Dc&t=7s

      * totožné video + slovenské titulky:
      https://www.gloria.tv/share/gG6ty9foZthK2TrnXWCxdzRBS

      * plagát z dňa 21. februára 2021:
      https://www.facebook.com/photo?fbid=2114123038719315&set=pcb.2114123608719258

      P.S.: kto to ešte nezaznamenal – digitálny rubeľ sa v Rusku zavádza v priebehu nasledujúceho mesiaca, teda v apríli roku 2023!!

      • V. V. Pjakin: posledný finálny holokaust (video s českými titulkami)

        Podľa V. V. Pjakina židovstvo už nie je pre globálneho prediktora potrebné, teraz sa vraj orientuje na scientológov. No a posledný finálny holokaust židov sa vraj udeje kvôli tomu, aby sa zakryla v zmena v globálnom riadení.

        Ako sa to vlastne môže udiať?

        – Bude to presne tak, ako keď likvidovali Srbov v Juhoslávii. Príprava na svetový holokaust sa už deje dlho, Irán uskutočňoval rôzne antisionistické konferencie… V spoločnosti sa neustále drží na ohni antisemitizmus, v poslednom čase sa hovorí, že antisemitizmus rastie aj v tolerantných štátoch…

        Veľa sa má odohrať na Ukrajine. Žid Kolomojský pripravuje antisemitské opatrenia, žid Jaroš pripravuje antisemitské… Pri konflikte USA a Ruska sa ŠTÁT Izrael (nie niektorí izraelskí politici) stavajú za Rusko lebo vedia, že… nesmie tam dopustiť posledný finálny holokaust a musí ho tam zadusiť.

        A čo časy 2. sv. vojny?

        Obyčajná vec. Samotní židia majú pojem odrezávanie suchých konárov. Znamená to, že židovská kultúra sa pestuje len v židovskom prostredí. Kultúra, ktorá je ovplyvnená vydedencami, sa začína poludšťovať. No a z pohľadu globálneho prediktora je to veľmi nebezpečné.

        Okolie si začína uvedomovať, napr. že poľudštený žid trpí rovnako od židovského bankára, ako iný človek… a preto to bolo treba obrezať. No a v mene globálneho prediktora zrealizoval obrezanie suchých konárov Hitler.

        „Dnes je dotastok informácií, že židia boli v koncentračných táboroch. Ale v akých koncentračných táboroch? Jedni žili v barakoch na likvidáciu a iní v pomerne komfortnej dedinke, čakali kedy ich repatriujú, povedzme do Izraela, Do Spojených štátov alebo ešte niekam…“ hovorí V. V. Pjakin a dodáva: „Tí, ktorí boli užitoční na globálne riadenie, tých zachraňovali. A tých druhých, ktorí boli nepotrební, tých vysielali na likvidáciu“.

        Všetci vedia čosi o Varšavskom gete kde hladovali deti… Existuje však sovietsky fotograf Chaldej, ktorý fotil v tomto gete. Čo vidieť na snímkach? Dostatočne vykŕmeného muža, dostatočne vykŕmenú ženu, nijaké trpenie od hladu.

        A pritom bývali v tom istom gete. V gete, kde nefungovali zákony 3. ríše, kde o všetkom rozhodovala miestna synagoga a židovská polícia, ktorá určovala kto bude žiť a kto bude zomierať.

        Video: https://www.youtube.com/watch?v=kL6tjr64sS4&feature=em-share_video_user

      • Ujasnime si!
        1/ Hovoríš o kryptomene – alebo hovoríš o digitálnych peniazoch, teda personalizovaných – čo je globálny projekt NWO – voči čomu ruskí židia – a teda aj Putin kladú odpor.
        2/ To video o spoločnej modlitbe židov v jeden čas – na gulatej Zemi asi ťažko – je projektom konceptu tóry – nie talmudu, pretože podľa agresívneho talmudu Mesiáš príde až keď na tejto Zemi nebude jediný nežid!
        3/ Celé zotročovanie – cez tú viditeľnú vrstvu periférie moci Globálneho mocenského systému – teda židovstvom – je založené na agende mesianizmu – agende spasiteľstva, pričom židia ako sekta sú tí sami seba chucpe prezentovaní, ako tí, od ktorých má prísť spása – teda budeš spasený ty hovädo gójimské, keď sa za teba bude modliť žid – čo teda nebude!
        4/ A znovu zopakujem celý princíp ovládania zvierat – ktorý mi povedal jeden rómsky – myslím cigáňa – mäsiar, ktorý sa živil robením zabíjačiek!
        „Musíš byť správne drzý – inak to prasa zabije teba!“

        A takto funguje sekta židov – chucpe drzosťou proti ostatnému ľudstvu! Každý predátor je drzý – skúša kam až môže – a približuje sa a skracuje TVOJU!!! únikovú vzdialenosť! Preto tá bezbrehá lož – klamať je akože OK – pretože – ak existuje kriminálny čin – zneužitie právomoci verejného činiteľa – je zaujímavé, že aj Ženevský výbor OSN pre ľudské práva – zakotvil právo na lož – teda právo na váš jebnutý názor, právo na to, aby ste klamali každému do očí – pretože to je to vaše právo dané židmi – rozvracať pravdu! A preto treba notorických chucpe klamárov začať zajebávať! Ide napríklad o to, že to je možné len preto, že žijeme v 3D – kde nemáme mimozmyslové vnímanie rozvinuté, pretože všetky bytosti nad 3D si vidia do hláv – teda nedokážu klamať. Oni ten svoj podvod riešia tak, že nesplnia to, čo sľúbili. Lenže my – pozemšťania – máme v DNA ukotvený aj zmysel pre česť – zhodou okolností – a nie náhodou o tom pojednáva židovský vedec Reiss.

        https://explorable.com › 16-basic-desires-theory
        16 Basic Desires Theory – Explorable
        After conducting studies that involved more than 6,000 people, Professor Reiss came up with these 16 basic desires: Acceptance – the need to be appreciated Curiosity, the need to gain knowledge Eating, the need for food Family, the need to take care of one’s offspring Honor, the need to be faithful …

        James-Lange Theory of Emotion4.8 16 Basic Desires TheoryCannon-Bard Theory of EmotionAnthropology

        A nad tým, prečo nás rodičia tejto CIVILIZÁCIE učia hovoriť pravdu, a prečo žid učí žida klamať nežidov – začnite už vážne uvažovať! Lebo jedná sa o život čestný a o život nečestný – kriminálny!!! Celé židokresťanstvo je základom vytvárania kriminálneho prostredia – všetko to, ako si Kristus odsral na kríži vaše budúce kriminálne činy! To je tá najväčšia lož tohto židovského kriminálneho Syndikátu! Organizovaný zločin so svojím svetonázorom!

        SLOVENSKO
        TRESTNOPRÁVNY MOLOCH
        https://www.extraplus.sk/clanok/trestnopravny-moloch

        • Vy ste iba laik a teoretik, bez praktických skúsenosti. Nemáte ani tušenie, v akom stave sa nachádzajú projekty. A taktiež ste len konšpirátor.

          Časová os

          V októbri 2020 oznámila Ruská centrálna banka plány na vydanie prototypu CBDC v roku 2021. Navrhovaný digitálny rubeľ by bol postavený na hybridnej platforme s technológiou distribuovanej účtovnej knihy, pravdepodobne s využitím otvoreného zdrojového kódu. V júni 2021 banka oznámila partnerstvo s dvanástimi bankami vrátane Sberbank, VTB, Gazprombank a Alfa Bank. Vo februári 2022 ruská centrálna banka oznámila, že vytvorila prototyp digitálnej rubľovej platformy a že dve partnerské banky úspešne dokončili celý cyklus digitálnych rubľových prevodov prostredníctvom mobilných bankových aplikácií. Banka zároveň oznámila postupný vývoj pilotného projektu, ktorý sa v priebehu testovania zameriava na rôzne funkcie. V roku 2023 plánuje Bank of Russia uskutočniť beta testovanie digitálneho rubľa so stanovenou skupinou účastníkov a v roku 2024 sa očakáva jeho spustenie. V roku 2025 by mala zaviesť aj offline režim digitálneho rubľa spolu s integráciou nebankových finančných sprostredkovateľov.

          Tí, ktorí obhajujú Rusko, ako opozíciu k mainstreamu, sú len pomýlení bratia obhajcov mainstreamu.

          A o Židoch nemudruj, pretože si napísal rovnakú zmesku mišmašu, ako v prvom bode.

          Sme si to ujasnili!

          • O tých židákoch sme si to neobjasnili – prosím o vyjadrenie. Ďakujem!
            „A o Židoch nemudruj, pretože si napísal rovnakú zmesku mišmašu, ako v prvom bode. “
            Lebo mám v piči celé tvoje židovstvo!

          • Achnaton.

            Každý štát ma svoj rozhodovací aparát. Neexistuje izolovaný ruský prezident a jeho moc, ako si predstavujete Vy. Posledný ruský ochranca pravoslávnej cirkvi bol cár a bolo to už pomerne dávno. Odvtedy je už Rusko dávno súčasťou zjednoteného svetového, mocenského systému.

          • hľadač pravdy

            doplnenie Sebastianovho príspevku….
            =================================================
            => z ruskej kresťanskej stránky – strojový preklad krátkeho textu + je tam aj kratšie video v ruštine (8min,59s)

            ,,NEBEZPEČENSTVO DIGITÁLNEHO RUBĽA… Nezúčastňujte sa na dielach temnoty. (VIDEO)
            Poznámka redakcie: „V súčasnosti sa v digitálnom svete objavuje viacero digitálnych technológií, ktoré sú v rozpore s pravidlami. Drahí bratia a sestry! Toto je mimoriadne horúca téma, pretože zavedenie digitálneho rubľa, ktorý má nakoniec zaviesť úplnú kontrolu nad ľuďmi a zničiť hotovosť, je naplánované na apríl 2023. Mali by sme urobiť to, čo urobili Nigérijčania – úplne ignorovať tento satanský projekt a nezúčastňovať sa na ňom. Boh nám pomáhaj!“

            Zdroj:
            https://3rm.info/main/91840-opasnost-cifrovogo-rublja-ne-uchastvujte-v-delah-tmy-video.html
            ——————————————————————————————-
            Z rovnakej ruskej kresťanskej stránky je aj tento text:

            => ,,Putin a jeho digitálni fašisti prechádzajú na aktívne riadenie osudov Rusov: kompletne sa digitalizujú občianske registre, pracovné a vzdelávacie vzťahy.“
            https://www.badatel.net/kolaps-sa-zhorsuje-europa-pacha-samovrazdu-kolki-budu-hladovat-a-mrznut-tuto-zimu/#comment-142301
            ——————————————————————————————-
            => Zavádzanie digitálnej identity v Rusku (ID), krátke video, strojový preklad textu pod videom:

            ,,Elektronické vodičské preukazy od 1. marca 2023 v Rusku prostredníctvom spoločnosti Gosudli-Auto”

            ,,Telefón nahradí vodičský preukaz a osvedčenie o evidencii vozidla. Od prvého marca nebudú musieť mať motoristi pri sebe vodičské preukazy a doklady od auta. Budú ich môcť ukázať prostredníctvom špeciálnej elektronickej aplikácie vo forme QR kódu. Registrácia na Gosudli-Auto je už k dispozícii. Ivan Sarafanov zistil, ako bude elektronický vodičský preukaz fungovať a aké sú jeho výhody”.

            Videoreportáž v ruštine (1min, 58s):
            https://www.youtube.com/watch?v=ICT1kErUdyk&t=118s
            ——————————————————————————————-
            => Pre zopakovanie niečo k programovateľnej digitálnej mene CBDC
            (z amerických zdrojov):

            ,,Digitálne meny centrálnych bánk sú ďalšou hranicou v boji za slobodu”
            https://www.badatel.net/aby-predisli-panickym-vyberom-z-bank-chcu-urady-v-usa-pred-ludmi-utajit-prichadzajuci-financny-kolaps/#comment-167907

          • hľadač pravdy

            Ešte jedno malé doplnenie k prepájaniu ,,národných digitálnych mien” a jedno upresnenie vyššie uvedeného:

            => Začiatkom r.2023 bola spustená univerzálna sieť digitálnych platieb (UDPN), ktorá má zabezpečiť interoperabilitu medzi regulovanými stablecoinmi a digitálnymi menami centrálnych bánk (CBDC).

            ,,Najvyšší slobodomurári spustili jednotný celosvetový digitálny platobný systém – Universal Digital Payments Network (UDPN)!!!“
            https://www.badatel.net/experti-varuju-ze-svet-sa-nachadza-len-par-rokov-od-kvantovej-apokalypsy/#comment-170570

            Upresnenie k môjmu prvému príspevku, tu vyššie uvedenému:

            ,,A pre koho najvyšší slobodomurári, prostredníctvom lóží urýchlene celosvetovo zavádzajú digitálnu menu, presnejšie najprv digitálne meny v jednotlivých štátoch? No pre osobu, ktorú prevolávajú v nižšie uvedenom videu, volajú ho tam aj ,,Master of the Universe”!“

            NIE volajú ho, ale BUDÚ tú OSOBU aj takto volať, tomu ale ešte bude predchádzať niekoľko udalostí. Kresťanom by malo byť úplne jasné, že to bude falošný mesiáš!

        • Tak veľmi je Vám ľahostajná táto skupina ľudí, že o nej máte potrebu vypisovať.

          Ak neviete ako funguje lietanie, viď diskusia pár dní dozadu a neviete si pohľadať informácie o digitálnom ruble, tak žiaľ, nemáte ani mentálnu výbavu porozumieť takej mnoho-úrovňovej otázke, ktorú sa neúnavne snažíte ako expert vysvetľovať.

          • „Keby chrúst poznal základy aerodynamiky – nemohol by lietať“!

            Nauč sa ty debil ťahať štrúdľu a vidieš pod jej vrstvy – prípadne sa nauč grafický program PHOTOSHOP! Čiže trollík – máš napiču učiteľov! Lebo žid neznamená automaticky kvalitu! FUCK!

          • Chrúst si ani nepotrebuje vyrobiť lietadlo. Znova ste spojili dve nespojiteľné veci.

            Vy ničomu nerozumiete a ani žiadne vrstvy nevidíte. Váš problém je, že ste chronický sťažujúci sa. Keby ste sa vedeli o seba postarať, nemuseli by ste mať ani potrebu neustále vypisovať svoje neutriedené názory.

            Aproro, v čom sa odlišujete od ľudí, na ktorých neustále kydáte? Vaše nevyberané spôsoby správania vás predurčujú byť rovnakým typom človeka, o akých neustále píšete. Rozlišujete sa iba v tom, že sa neviete o seba lepšie postarať, ako tí, na ktorých stále kydáte.

            Už to raz a navždy pochop Slovák, ľudia sú všade rovnakí.

          • Čia je to „robota“ – ten digitálny rubeľ? Nemá náhodou ten digital rubeľ niečo dočinenia aj s prípravou štátneho prevratu v Rusku zo strany Západu prostredníctvom 5 kolóny v Rusku? ……Uvedom si, že tých parazitov v Rusku, ktorí pracujú pre Západ je zhruba 2 milióny! A nesedia niekde v bare ale mnohí z nich sedia na tých najvyšších miestach v štátnej správy Ruska. Centrálna Banka Ruska je plná parazitov pracujúcich pre Západ. Kľudne obetujú Rusko, bez váhania a položia k nohám Západu a všetko aj preto robia. Pracujú na plnej kapitulácii a likvidácii Ruska a Ruského národa. Ale táto chátra nemá nič spoločné s V.V.Putinom a jeho vlasteneckou politikou! To zdravé vlastenecké jadro v Rusku existuje – to si plne uvedomuje hrozbu digitálneho teroru a nieže nie!

          • musim reagovat na tvoje odpovede „mám to v piči“ ako muž to nemôžeš mat v p*či to ti nesedí v nijakom prípade vymysli si iný termín aby si nenapadal naše ženské pohlavie a urážal
            l nám našu ženskú jemnosť°°°° vyznieva to hrubo°°

  9. Spolu s bankami kolabuje i odvoz odpadu v Paříži . Potkany ,následné nemoci , mor dorazí za chvíli. https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/494644-pariz-zaplavily-odpadky-popelari-se-pripojili-ke-stavce-proti-duchodove-reforme

  10. Tomuto sa hovorí vrchol primitivizmu a tuposti: MIGy treba aj preto darovať Ukrajine, lebo na Slovensku už aj tak nebudú lietať (bábkoherečka) ! Ale že sa tým Slovensko stane terčom a vstúpi podľa vyjadrenia priamo do konfliktu, to tejto a jej podobným debilom pri ich vzdelaní a IQ nemôže dôjsť. Plytké, primitívne a emočné konanie týchto indivíduí radšej viac nebudem komentovať…
    https://www.topky.sk/cl/10/2485497/Parlament-sa-toci-okolo-temy-darovania-Migov-na-Ukrajinu–Poslanci-popisali-dianie-na-vybore–zdaleka-nie-sme-prvi-#disqus_holder

  11. Objektívne

    „Zlyhanie“ banky Silicon Valley je podvodom British Pilgrims Society FEARMONGERING
    https://aim4truth.org/2023/03/14/the-failure-of-silicon-valley-bank-is-a-british-pilgrims-society-fearmongering-scam/
    Všetko je to DIVADLO, ľudia.

Pridajte komentár

*