Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Deň, keď Európa zomrela: BASF trvalo znižuje výrobu, čo spôsobí katastrofu západného sveta


Print Friendly, PDF & Email

Deň, keď Európa zomrela: BASF trvalo znižuje výrobu, čo spôsobí katastrofu západného sveta

(Mike Adams, Natural News) Pred vyše rokom som začal verejne varovať svet pred vážnymi dôsledkami globálneho hladomoru kvôli strate dodávok zemného plynu do Európy.

Prostredníctvom Haberovho chemického procesu sa zemný plyn kombinuje s atmosférickým dusíkom (N2) na vytvorenie amoniaku (NH3), kľúčovej molekuly na výrobu dusíkatých hnojív, ktoré zabezpečujú rast plodín potrebných na nakŕmenie odhadom 4 miliárd ľudí na celej planéte.

Varoval som, že ak Európa nebude mať bohaté zásoby zemného plynu, čo platí najmä pre chemický konglomerát BASF, tak produkcia hnojív prudko klesne a nebude ich dostatok na pestovanie plodín, ktoré by uživili svet.

Pred niekoľkými mesiacmi som stretol Michaela Yona (MichaelYon.Locals.com), medzinárodného novinára a analytika, ktorý v približne rovnakom čase videl presne to isté.

Navštívil vedúcich pracovníkov spoločnosti BASF v Nemecku a nahral so mnou niekoľko rozhovorov o katastrofe, ktorá by sa odohrala, keby spoločnosť BASF zatvorila prevádzky v Nemecku kvôli nedostatku zemného plynu z Ruska. (Pozrite si náš najnovší naliehavý rozhovor zaznamenaný minulú noc, ktorý je zverejnený na konci článku.)

Odvtedy Amerika s Britániou zničili plynovody Nord Stream 1 a 2, čím čiastočne odrezali Nemecko od ruského plynu. Po sankciách USA/NATO to bol posledný klinec do rakvy, ktorý nakoniec viedol k tomu, že ruský Gazprom úplne prerušil vývoz plynu do Nemecka (a vlastne aj do zvyšku Európy).

Teraz BASF oznámil, že čiastočne zatvára prevádzky v Nemecku a presúva kapacity do Číny, kde „zelení“ nemajú kontrolu nad šialenými antienergetickými politikami a kde ceny elektriny nie sú o 1000 % vyššie ako pred rokom.

Z Financial Times vyberáme:

Spoločnosť BASF uviedla, že v Európe bude musieť „natrvalo“ znížiť výrobu, pričom vysoké náklady na energie spôsobia, že región bude čoraz menej konkurencieschopný.

„Európsky trh s chemikáliami rastie už asi desaťročie len slabo a výrazné zvýšenie cien zemného plynu a elektriny v priebehu tohto roka vyvíja tlak na hodnotové reťazce chemického priemyslu,“ uviedol v stredu generálny riaditeľ Martin Brudermüller.

Brudermüller uviedol, že európska plynová kríza, spolu s prísnejšími predpismi pre priemysel v EÚ, nútia spoločnosť znižovať náklady v regióne „čo najrýchlejšie a tiež natrvalo“.

Neexistuje spôsob, ako to prikrášliť. Ide o trvalé znižovanie počtu zamestnancov spoločnosti BASF. A podľa ďalších zdrojov je to len začiatok definitívneho opustenia Nemecka spoločnosťou BASF. Znižovanie bude pokračovať až do bodu, kedy sa v Európe nebude takmer nič vyrábať.

Koniec koncov, majú na výber?

Zbohom vysoký krvný tlak

So zničenými plynovodmi (v réžii USA a Veľkej Británie), stále existujúcimi ekonomickými sankciami proti Rusku a šialenými sektármi zeleného kultu požadujúcimi koniec ľudskej civilizácie, BASF dospel k záveru, že už nedokáže fungovať v Európe, na kontinente, ktorému dominuje skutočný kult smrti – klimatickí šialenci a politickí fanatici bažiaci po moci.

Európa od tohto dňa zomiera

Dnes nastal kľúčový bod zlomu. Európa od tohto momentu nastúpila na cestu umierania a nezotaví sa z toho po celé generácie. Hotovo. Ešte si to takmer nikto neuvedomuje, no domino už padá.

Európa sa rýchlo rúti do úplného kolapsu: žiadny priemysel, žiadne dodávateľské reťazce, žiadne energie, žiadne kovy, žiadne hnojivá a žiadne potraviny.

Po 2-3 zimách bez jedla a energií bude status Európy ako „vyspelého sveta“ len vzdialenou spomienkou. Keď bude európska priemyselná infraštruktúra zlikvidovaná, neexistuje jednoduchý spôsob, ako ju vrátiť späť.

Toto sa skončí masovými občianskymi nepokojmi (v Nemecku už uvažujú o vyslaní armády do ulíc), hladomorom, pandémiami a vojnou. Európa zažije obdobie revolúcií a zvrhnutí vlád, mien a celých ekonomík. Domček z kariet sa rúca.

Pretože aj Michael Yon to videl, pozval som ho včera večer na núdzový rozhovor. Celý rozhovor má asi hodinu a môžete si ho (v angličtine) vypočuť tu:

V rozhovore sa dozviete nasledujúce skutočnosti:

  • Hrozné dôsledky ukončenia operácií BASF v Európe.
  • Prichádzajúce masové hladovanie a zamrznutie Európy.
  • Prečo vojna, pandémie a hladomor sa vyskytujú vždy spolu.
  • Nemci rúbajú staré lesy na palivové drevo.
  • Deindustrializácia je tu – oceliarne sa zatvárajú.
  • Je „krištáľovo jasné“, že sa cez Európu prevalí hladomor.
  • Celosvetovo sa rozpúta masová ľudská migrácia.
  • Prečo sú „zelení“ samovražedným kultom.
  • Zlyhania dopravnej infraštruktúry a nedostatok nafty.
  • Nedostatok hnojív a neúroda v Amerike.

Ďalšia analýza v podcaste Situation Update

Okrem vyššie uvedeného rozhovoru s Michaelom Yonom sa najnovší podcast stránky Natural News zaoberá podrobnosťami o dopravnom kolapse v USA, ktorý sa zhoršuje, hroziacom nedostatku nafty, kolabujúcej železničiarskej odborovej dohode a mnohými ďalšími vecami:

V podcaste sa dozviete nasledujúce informácie:

  • BASF oznamuje „trvalé“ čiastočné uzavretie prevádzok v Európe.
  • Spustenie Armagedonu v dodávateľských reťazecoch v celej Európe.
  • Žiadny BASF = Žiadne hnojivo = ŽIADNE POTRAVINY
  • Jim Cramer narieka ohľadne klesajúcich akciách spoločnosti META (Facebook).
  • Elon Musk sa chopil kormidla v sociálnej sieti Twitter.
  • Herec Tim Robbins priznal pravdu o vakcínach.
  • Nevoľte až do dňa volieb (v USA)!
  • Najväčšie oceliarne v Nemecku sa zatvárajú.
  • Nedostatok hnojív v Amerike, keďže export smeruje do Európy.
  • Arogantní propagátori vakcín náhle zomierajú.
  • Druhý železničný zväz v USA odmieta dohodu.
  • Elektrická sieť Veľkej Británie môže byť počas chladných nocí vypnutá.
  • Americké ropné rafinérie, keď sa raz odstavia, už nikdy sa nespustia.
  • Obrovské záplavy v Austrálii ničia úrodu pšenice.
  • Rozhovor s Michaelom Yonom.
  • Rozhovor s Kayom Rubacekom.

Autor: Mike Adams

Zbohom vysoký krvný tlak

Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. adamkratochvil

    krasne perspektivy pre zivot ale skor na skapanie…este sa mi niekto cuduje, ze ja som rad ze uz mam 75 rokov?…?

  2. Franta Záruba

    Čím hůř tím lépe,ovce je potřeba probudit.

  3. Franta Záruba
    • Moze byt, v jednom z interview mal Zelenky tenisky so znakom Z … idem to dohladat a dolozim foto.

      • A nie je to nahodou pismeno N – logo firmy New Balance?

        • Tiez ma to napadlo, preto to idem dohladat..

          • Mi to napadlo… Mi napadá…

            Ma napadlo – zviera. Ma napadol – sused.

            Katastrofický scenár – katastrofálna situácia. Emocionálny – nie emočný. Vzhľadom na – nie vzhľadom ku. Ale – vzhliadať ku – niekomu.

            To sú čechizmy prevzaté z obdobia československa – síce sme ovládali 2 jazyky, ale sme zároveň preberali tie neslovenské výrazy.

          • v gramatickom okienku si obstál na výbornú je to peknné od teba že s všímaš takých týchto chybičiek lepšie ako ked chrllíš zo seba slová v esperante rôznych espresícnych znakov +++Božena MŠ

          • Maroši, my Češi zase přebírali slovenská slova. Když jsem maturovala z ruštiny, tak jsem trochu mluvila slovensky

  4. No je to divné že lidé nechápou že zelená agenda obluzených jim zajišťuje strádání, nouzi a hlad. A ještě je ani neberou jako veřejné nepřátele svých životů a likvidátory perspektiv vůbec možné své existence.

  5. maria jednoducho maria

    Čím více se blíží rozpad říše, tím šílenější jsou její zákony.
    (Cicero)

  6. rovnobezka

    A este nieco : Víme, že lžou, oni vědí, že lžou, oni vědí, že my víme, že lžou, my víme, že oni vědí, že my víme, že oni lžou, ale oni stále lžou.

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,vy neviete vôbec nič,ako ani oni nevedia skoro vôbec nič,,,,ľudský svet nepozná rozdielu medzi klamom a pravdou,veď sami sa klamete,že žijete a že ste často spokojnými a šťastnými-lebo podstrčené veci a udalosti vás takýmito robia,,,,

  7. Práve som dopočúvala video – Juraja Štubniaka, ktorý sa vyjadroval hlavne k voľbám a potvrdil mi presne moje názory k výsledkom, teda:

    a/ Buď sú – ovčania SR totálne už jebnutí – možno pod vplyvom grafénu – volili tak ako bio-roboti – keď volili to, čo – zvolili,
    alebo:
    b/ tie voľby boli – „cinknuté“ – ukradnuté v prospech liberálov, KDH.. Veď – keď sa to dá v USA, čo je proti nemu – maličké SK?
    alebo:
    je správna možnosť a/ v kombinácii s b/ – akože – pre istotu.
    To je výsledok I. – priameho – elektronického sčítania.
    P.S. Takže – čo zmenili tieto voľby? Veľké hovno!
    Áno, tiež podotkol, že si to tí – „zvolení“ – v najbližších 4 rokoch – dobre vyžerú – vzhľadom na množstvo súčasných kríz (a -vládnych krýs..)

    https://www.youtube.com/watch?v=XUoXMyL0PTk

    • Kdyby volby něco mohly změnit, tak by je zrušili.
      Stačí se podívat kus vedle do USA, jakým drzým způsobem vyšoupli Trumpa. A co na to většina lidí? Nic. Ani se nesnaží něco maskovat. Oznámí vítězství a hotovo. A co si myslí část lidi je jim u pr…, protože pořád bude existovat většina vovcí, kteří už ani nemyslí a jen věří propagandě a nebo je jim všechno fuk. Takže dokud nezačnou i tito umírat hlady a zimou, nezvednou zadek. A až ho zvednou, tak jim vláda hodí helicopter money a zavře jim tím huby.

  8. KOVIDBARÓN!

    ,,,,zomiera západná európa-ako klenot a výstavná vitrína toho čo nemá existovať,,,,skutočnou podstatou európy je stred a východ,keď budú záplavy-tá západná časť už aj tak nebude čumákovať na slnko,,,,počet obyvateľstva sa bude rapídne znižovať,čiže nebude treba už toľko zbytočností a zdroje budú postačujúce-rozhodne to bude lepšie,než teraz keď idioti so všetkým plytvajú,lebo si nahovárajú-že takto môžu a smú konal,lebo si na toto vraj zarobili,lebo si takýto dokážu svoje počiny ospravedlňovať a ich správanie a obhajovať lstivo svoju užitočnosť je v rozpore s tým,čo chcel onen boh vytvoriť,,,,plevel-musí preč“,lebo je ho tu už veľa!

  9. Dva čeští vlastenci a aktivisté upozorňovali na nebezpečný způsob nekontrolované migrace z Ukrajiny. Teď sedí ve vazbě a čelí týrání a teroru. Před ruskou armádou uprchly mezitím z Ukrajiny celé organizace tamních mafií. Teď se podle FSB pohybují v zemích východní části EU
    „Potetovaní ukrajinští muži a jejich děti mužského pohlaví vyvolávají mezi občany oprávněné nejen obavy, ale i otázky, co je to proboha za uprchlíky, kteří jsou ověšení zlatými prsteny, do nákupních center přijíždí v drahých SUV značek Porsche, BMW, Bentley a Maserati a jejich děti podle informací přináší do českých škol nejen divné manýry, ale dokonce prý už i drogy, což je jejich hlavní činnost v ukrajinských školách.

    Advokát a obhájce Tomáše Čermáka sdělil redakci Aeronetu šokující informace! Patrik Tušl jako politický vězeň Fialova režimu zahájil hladovku a byl převezen do vězeňské nemocnice, kde byl násilně připojen na kapačky s umělou výživou! Ve věznici ho zavírali na vymrzlou samotku jen za to, že podával žádost o návštěvu lékaře! Podle odborníka se personál vazební věznice snaží takto vězně zlomit, aby spolupracoval s režimem na svém vlastním obvinění! Jako v 50. letech během monstr-procesů! A mezitím Rakušan vyvěšuje na budovu vnitra vlajky s Putinem v pytli na mrtvá těla!

    Již minulý týden v pátek informoval advokát JUDr. Norbert Naxera naši redakci o naprosto šokujícím pozadí teroru a týrání, které je pácháno na jeho klientech a vlastencích Patriku Tušlovi a Tomáši Čermákovi, kteří jsou vazebně drženi ve věznici jako političtí vězni současné Fialovy vlády. Děsivá éra let totality se mohutnou rychlostí navrací paradoxně za vlády pětikoalice, která se zaklíná liberální demokracií.

    Pan advokát Naxera nám do redakce sdělil natolik děsivé podrobnosti o věznění obou mužů, že jsme o tomto chtěli informovat v článku už minulý týden v pátek, ale kvůli pádu našeho serveru se k tomu dostáváme v redakci až teď o více jak týden později, ale to nic nemění na aktuálnosti děsivého týrání dvou politických vězňů Fialova a Rakušanova vládního režimu. Znovu se ukazuje, že duch 50. let minulého století se vrací spolu s vládou pětikoalice.“
    https://www.infovojna.bz/article/dva-cesti-vlastenci-a-aktiviste-upozornovali-na-nebezpecny-zpsob-nekontrolovane-migrace-z-ukrajiny-ted-sedi-ve-vazbe-a-celi-tyrani-a-teroru-pred-ruskou-armadou-uprchly-mezitim-z-ukrajiny-cele-organizace-tamnich-mafii-ted-se-podle-fsb-pohybuji-v-zemic

  10. mariankosmac

    Zaujímavé je že je nafta drahšia než benzín, vždy totiž bola lacnejšia a s tým by človek nepočítal že raz bude drahšia. Nie že by ma to nejak trápilo, skôr prekvapilo, asi všetko s čím by sme nikdy nepočítali že sa môže stať – sa môže stať. Takže človek nemôže byť poriadne pripravený – keď nevie na čo sa má pripraviť.

    • Spíš bylo k podivení že benzín je stejně drahý když z litru nafty jde prý udělat 6. benzínu. Ale původně se prý kdysi benzín pálil jako odpad.Stejně jako se pálí zemní plyn ve fakulích když ho eu odmítla. Takže ten severní proud „manufakturně na koleně mohla i ona, internacionálně a jako potvrzení překvapení obyvatelům by nevypadla z konceptu.
      A k tomu pokaženému světu jsem našel tohle.
      https://www.pi-news.net/2022/10/usa-will-auch-bei-konventionellen-bedrohungen-atombomben-zuenden/

    • Dieselov cyklus

      Dízlový motor je silnejší a spoľahlivejší, teda staršie nepokazené verzie. Malý rozdiel v cene nafty a benzínu nesúvisí s nákladmi na ich výrobu.

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,vatikánske mŕtvoly-od dnešnej polnoci vám začína váš upírsky sviatok,,,,pred rokmi som vyhlasoval-že nafta bude drahšia než benzín-samozrejme roboši sa vtedy rehlili,veď ako ináč pri všetkom-čo som postupne vyhlasoval a vždy sa po krátkom čase aj stalo,,,,to že je nafta iba tesne pod 2eurobony je ešte super cena-dočkáte sa aj lepšiej alebo aj žiadnej-lebo už bude na prídel a potom už pre vás robošov vôbec žiadná,,,,všetko má byť obrátené-a obrátené aj bude a vy s týmto nič nenatobíte-vaším ženám sa začnú páčiť ženy iných mužov a mužom muži iných žien,vaše deti-potomstvo pokrstencov temnoty budú nenávidieť svojích rodičov a bude pripravovať odplatu,,,,deti už nebudú zaslepené a prelievanie krvi v rodinách nebude nič nezvyčajné,,,,dízlový motor patrí do úžitkových a hospodárskych áut a vozidiel-nie do osobného mestského 2tonového auta,ktoré sa stále zložito recykluje,,,,elektromobilita síce bude-ale hromadná,takže sa netešte predčasne vy odborníci na naftu!

  11. ..nedalo mi to a musím se podělit o výborné 2min video pro nás NEOČKOVANÉ:
    vk.com/video-181443339_456241098

    „Message to the Unvaccinated (CZ Tit)“

  12. Akú katastrofu?? Túto katastrofu by klan Rothshieldovcov mohol ihneď zastaviť, keby chcel. Práve som dočítal článok od Medeea Greere : Kompletný zoznam centrálnych bánk vlastnených rodinou Rothschieldovcov. Sú v ňom takmer všetky centrálne banky súčasného sveta, vrátane čínskej a ruskej (čo ma prekvapilo). Takže oni to majú v rukách a nie nejaký Klaus Schwab a jeho WEF. Mimochodom podobný článok o tejto rodine vyšiel v roku 2013 v časopise Život, ale aj keď som si ho uložil do dokumentov, nedá sa stránka otvoriť. Objaví sa mi Error 1016.

    • Oldo, dnes jsem četla seznam bank, které patří rodině Rotschildů na webu KNIHYA.

      • Ide o identický článok, ktorý som čítal na cz24news. Treba k nemu akurát dodať, že agentúra Reuters ako aj časopis Forbes patria do portofólia Rothshildovcov. Preto ani nefigurujú na zozname najbohatších ľudí sveta. Pokiaľ ide o už spomínaný článok („Rothschildovci: Prečo nefigurujú v zoznamoch najväčších boháčov“), publikovaný časopisom Život 18.9.2013, v tom sa uvádza ich majetok vo výške 100 biliónov dolárov, zatiaľ čo majetok Rockefellerovcov sa odhaduje „len“ na 11 biliónov USD. Napriek tomu Rothschildovci o sebe radi hovoria ako o priemerne bohatej rodine, ako o filantropoch a štedrých mecenášoch umenia.

    • Oldo a ake fajne vinohrady a kastiele ti Rothschild maju vo Francii,isiel som okolo

  13. …vďaka za informácie, voľby dopadli ,,pod očakávanie“…je to hrozné, čo robia s p.Tušlom a Čermákom, je to ozaj ako v 50-tich rokoch, pomaly podobne ako pri p.Milade Horákovej…

  14. Karma je zdarma. Do teraz si Európa užívala svoj blahobyt na úkor iných štátov. Že sa východná Európa nechala chytiť vďaka svojej naivite a žiadostivosti je jej chyba.

  15. Nedavno prebehla v mediach sprava,ze dva bankomaty boli vyrabovane s pomocou vybusniny.Toto sme tu na Slovensku doteraz nemali.Osobne si myslim,ze v tom ma prsty ukrajinska mafia,a to je iba zaciatok exportovanej kriminality z Ukrajiny.

    • Skrytá história neuveriteľne zlej chazarskej mafie
      „Poznámka editora: História Chazarov, konkrétne chazarskej mafie (KM), najväčšieho svetového syndikátu pre organizovaný zločin, do ktorého sa chazarská oligarchia premenila nasadením babylonskej peňažnej mágie, bola takmer úplne vyňatá z historických kníh.

      Súčasný KM vie, že nemôže fungovať ani existovať bez prísneho tajomstva, a preto vynaložil veľa peňazí na vyňatie svojej histórie z historických kníh, aby zabránil občanom sveta dozvedieť sa o jeho „zle, ktoré sa vymyká predstavivosti“, ktorá posilňuje túto najväčšiu svetovú kabalu organizovaného zločinu.

      Autori tohto článku urobili všetko, čo bolo v ich silách, aby vzkriesili túto stratenú, tajnú históriu Chazarov a ich veľkého Medzinárodného syndikátu organizovaného zločinu, najlepšie označovaného ako Chazarská mafia (KM) a sprístupnili túto históriu Svetu prostredníctvom internetu, ktorý je nový Gutenberg Press.

      Bolo mimoriadne ťažké zrekonštruovať túto skrytú tajnú históriu KM, preto prosím ospravedlňte všetky menšie nepresnosti alebo chyby, ktoré sú neúmyselné a sú spôsobené ťažkosťami pri vykopávaní skutočnej histórie Chazarie a jej mafie. Pre jeho rekonštrukciu sme urobili maximum.

      Bol to Mike Harris, ktorý spojil všetky body a urobil skutočný objav tajnej histórie chazarskej mafie a jej krvnej prísahy, aby sa pomstil Rusku za to, že pomohlo Američanom vyhrať vojnu za nezávislosť a občiansku vojnu a za ich krvavú prísahu pomsty proti Amerike. a Američanov za víťazstvo v týchto vojnách a udržanie Únie.

      Na sýrskej konferencii o boji proti terorizmu a náboženskému extrémizmu 1. decembra 2014 — vo svojom hlavnom prejave hlavný redaktor a riaditeľ VT Gordon Duff po prvý raz verejne zverejnil, že svetový terorizmus je v skutočnosti spôsobený veľkým medzinárodným syndikátom organizovaného zločinu spojeným s Izrael. Toto odhalenie vyvolalo na konferencii šok a takmer okamžite po celom svete, keďže takmer každý svetový líder dostal v ten istý deň správy o historickom odhalení Gordona Duffa, niektoré v priebehu niekoľkých minút.

      A šokové vlny z jeho historického prejavu v Damasku sa dodnes ozývajú svetom. A teraz Gordon Duff požiadal prezidenta Putina, aby prepustil ruský Intel , ktorý odhalí asi 300 zradcov v Kongrese za ich vážne sériové zločiny a štatutárnu špionáž v mene chazarskej mafie (KM) proti Amerike a mnohým národom Blízkeho východu.“ – pokračovanie…
      https://www.veteranstodayarchives.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

      KONTEXT:
      Chazari, Maďari a judaizmus
      „Minulý rok v máji sa objavila masívna dvojzväzková história židovských Maďarov. Keď hovorím masívne, nepreháňam. Géza Komoróczy, profesor asýrskych a hebrejských štúdií na ELTE v Budapešti, strávil desať rokov výskumom tejto komplexnej 2400-stranovej štúdie. Osobitnú pozornosť venoval zanedbanému stredoveku. Komoróczy je jedinečný v tom zmysle, že nie je Žid, čo sa dnes v hebrejských štúdiách považuje za zvláštnosť. Zaujímavé je, že v devätnástom storočí to boli väčšinou Nežidia, ktorí pracovali na židovskej histórii; boli priekopníkmi v tejto oblasti.

      Kniha je drahá, no prvé vydanie sa vypredalo a vydavateľ ju dotlač. Po vydaní knihy bol Komoróczy obsiahly rozhovor. Práve v jednom z týchto rozhovorov Komoróczy hovoril o začiatkoch maďarskej židovskej histórie – a o začiatkoch maďarskej histórie ako celku.

      Spojkou medzi nimi je Chazarská ríša, ktorej politická elita konvertovala na judaizmus. Je známe, že maďarské kmene boli v istom období pod nadvládou Chazarov. Je možné, že maďarskí náčelníci nasledovali chazarský náboženský príklad, pretože prijali mnohé chazarské zvyky.“ – pokračovanie…
      https://hungarianspectrum.org/2013/01/19/khazars-hungarians-and-judaism/
      ———————————–
      Áno! Ide to z juhu!

  16. Obávam sa, že teraz čelíme väčšej možnej katastrofe, a to jadrovej, keďže demokrati idú dolu vodou a už nemajú so psychopatmi na čele s Bidenom čo stratiť, keďže zničenie sveta je zdrogovaným satanistom úplne ľahostajné…
    https://cz24.news/eric-zuesse-global-research-dukaz-ze-usa-zamysleji-bleskovy-jaderny-utok-na-kreml-cesky-aj-slovensky/

  17. Čoskoro sa už nebude dať nič s očkovaním utajiť, lebo nadúmrtia už začali poriadne rásť https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/byvaly-expert-who-lide-byli-oklamani-veda-media-cely-system-je-zkorumpovany/ a vojna by to upratala… Takže ?!

  18. …ďakujem Marošovi za opravu linku od CZkotas, tiež XXL za link na Slob.vysielač…

  19. Monsanto a Basf je ten isty cert. Nech sa stratia z planety.

Pridajte komentár

*