Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Neexistuje bezpríznakový prenos COVID-19. Masové testovanie sa môže skončiť


Print Friendly, PDF & Email

Neexistuje bezpríznakový prenos COVID-19. Masové testovanie sa môže skončiť

Nedávno bol vo vedeckom časopise Nature publikovaný článok, ktorý uštedril tvrdú ranu kovidovému kultu, čo sa neustále oháňa „šírením vírusu nakazenými ľuďmi bez príznakov ochorenia“.

Totižto, po lockdowne čínskeho mesta Wuhan na jar tohto roku, vykonala tamojšia vláda celoplošný skríning populácie na prítomnosť nukleových kyselín (RNA) vírusu SARS-CoV-2. A výsledky sú vskutku prekvapujúce.

Priebeh plošného pretestovanie obyvateľov Wuhanu

V meste Wuhan sa nachádzalo 10.652.513 ľudí starších ako 6 rokov, ktorí tvorili cieľovú skupinu pre plošné pretestovanie, čo je zhruba 94,1% miestnej populácie.

Testovanie prebiehalo 19 dní od 14.5.2020 do 1.6.2020.

Otestovaných bolo 9.899.828 ľudí, čo predstavuje účasť 92.9% Z nich 9.865.404 neboli nikdy nakazení COVID-19 a 34.424 sa z neho vyliečilo.

Ide teda o skutočne obrovskú štatistickú vzorku, ktorej výsledky majú vysokú výpovednú hodnotu.

Výsledky testovania

Detekcia bezpríznakových (asymptomatických) pozitívnych prípadov bola extrémne malá. Pritom sa nezistili žiadne dôkazy o tom, že by dochádzalo k prenosu infekcie z asymptomatických pacientov na ich dohľadané blízke kontakty.

Predchádzajúce štúdie, hlavne zo západných krajín, naznačovali, že bezpríznakoví jedinci nakazení vírusom SARS-CoV-2 môžu byť infekční. Predpokladalo sa, že príznaky ochorenia sa u nich rozvinú až neskôr.

Avšak v Číne pri porovnávaní mali asymptomatické osoby oproti symptomatickým len veľmi nízku vírusovú nálož a veľmi krátku dobu potenciálnej infekčnosti. To významne znižuje riziko šírenia vírusu SARS-CoV-2.

V tejto wuhanskej štúdii sa skúmali vzorky od bezpríznakových pozitívnych osôb, no žiadny koronavírus sa v nich nenašiel.

Záverom uvedenej štúdie bolo, že:

Všetky blízke dohľadané kontakty bezpríznakových pozitívnych mali negatívne výsledky testov, čo znamená, že bezpríznakové pozitívne osoby skúmané v tejto štúdii zrejme neboli infekčné.

Článok uverejnený v časopise Nature je síce trocha viac technicky napísaný, no určite stojí za to si ho prečítať.

Liečba osteoporózy

Ani WHO sa neprikláňa k bezpríznakovému šíreniu koronavírusu

Mnohí z vás si možno ešte pamätáte, ako sa pred časom vyjadrila Dr. Maria van Kerkhove zo Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) ohľadne „asymptomatického“ šírenia vírusu SARS-CoV-2.

Otázka reportéra:

Ak môžem, mal by som otázku ohľadne bezpríznakového šírenia koronavírusu. Viem, že WHO sa predtým vyjadrila, že neexistujú žiadne takéto zdokumentované prípady.

Máme však správy, že minimálne polovica nových prípadov nemá žiadne príznaky ochorenia. Je možné, že je tento poznatok dôležitejší než WHO od začiatku pripustila pri propagácii pandémie?

Odpoveď Dr. Maria van Kerkhove:

Máme množstvo správ z krajín, ktoré robia veľmi dôsledné dohľadávanie kontaktov.

Dohľadávajú aj kontakty bezpríznakových pozitívnych, no doteraz sa u týchto kontaktov nepotvrdzuje sekundárna nákaza. Ak sa taký prípad objaví, tak len extrémne zriedka.

O týchto zisteniach sa bohužiaľ v literatúre veľa nepíše.

Záver

Uvedený komentár Dr. Marie van Kerkhove si vyslúžil ostrú kritiku a WHO sa hneď začala ospravedlňovať, že došlo k nepochopeniu.

Každopádne to však vrhá úplne iné svetlo na naše poznanie o tom, ako sa vírus SARS-CoV-2 šíri, respektíve nešíri.

Ak je pravda, že bezpríznakové osoby vírus prenášajú len minimálne alebo nijako, potom je potrebné prehodnotiť aj súčasné masové či plošné testovania.

Na základe týchto nových poznatkov je celá hystéria s testovaním neopodstatnená, nakoľko by stačilo testovať len osoby s príznakmi ochorenia (mnohé štáty to aj teraz tak robia).

Slovensko by preto malo prestať s experimentovaním a zrušiť masové testovanie, či už celého obyvateľstva alebo detí v školách. Neexistujú na to žiadne vedecké dôkazy.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Zdroj: thelibertybeacon.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. My čo čítame tento web vieme ako toto celé bolo naplánované. Lenže bohužiaľ veľa ľudí neverí, sú ľudia čo čakajú na tú depopulačnú vakcínu s hydrogelom, nanobotom čo nám bude stále meniť DNA, stále vytvárať nové a nové autoimunitné ochorenia, rakovinu…
    Dnes na moje angl. weby zase nabehli články na túto tému. Pomaly to snáď prekopírujem.

    • Jean, ste úžasná, tak ako badatel 🙂 Verím, že spolu to šialenstvo zvládneme, a svet sa už raz a navždy oslobodí od všetkých vrahov a zapredancov!

      • Milá Danka, nie som úžasná len veľmi smutná z toho aká je obrovská nevedomosť. Teraz prechádzam mojimi angl. webmi – ja viem, že celé by sa to malo preložiť. Viem, že aj tím Bádateľa (ktorý nám neskutočne pomáha) nie je otrokom – prekladateľom. Idem čítať ďalej…

        • Jaroslav D M

          Existuji automaticke prekladace do nekolika jazyku. Dokonce si muzete zvolit coz doporucuji v jakem oboru, umweni, veda, inzenyrstvi, neb se okamzite priszpusobi slovni specialni zasoba v danem jazyce ….

          • Jaroslav DM – prosím ťa – keď už si v USA – domovskej krajine Linux – máš nejaký freesoft v tomto aj pre Linux? Pretože mne ponúka vyhľadávač softvér, ktorý je buď platený, alebo mi nevyhovuje. Google Translator pre Firefox je ako tak dobrý, ale Google na ňom blokuje určité stránky. Ďakujem.

    • Ved presne ako keby boli všetci debily a nik netušil že všetko bolo naplánované dopredu.Mozgy ludom vymyli skrze predigtívne programovanie a neustále bombardovanie covidovými správami.Neviem pochopiť tých zopár vecí ktoré by dosvedčovali vedeckým dôkazom že splnili ohladne vírusu 4 kochove postuláty.A z toho celého sa odvíjajú testy,”vakcíny” a vôbec tažko ich nazvať vakcínamy.Ale Bohužial tý čo ich už prijali najpravdepodobnejšie to majú už zrátané a asi tiež mi nezaočkovaní naokolo, kvôli očkovaným.A nehovoriac o ivermektíne,hydroxychlorochíne,vitamínoch,zinku,selénu,a dôkazov čestných doktorov o liečbach covidu,skutočnosti v nemocniciach a o tej vakcíne.Bohužial Strach= Smrť a to v mnohých prípadoch.

    • Prekopírovala som jeden blog pod týmto článkom, ktorý fakticky to dobre opisuje, čo sa s nami robí:
      Tu sú ciele globalistov, ktoré sú v mnohých bodov už na 100% splnene .
      – vyvolávať medzi ľuďmi panicky strach z smrtiacej pandémie.
      – zviesť na koronavírus hospodársku krízu, ktorá by prišla tak či tak.
      – zaviesť sledovanie ľudí /mobil, očkovací preukaz, digitálny certifikát, nanočip /
      – zaviesť pod zámienkou boja proti epidémii obmedzenia občianskych práv a slobôd
      – zaviesť totálnu cenzúru (médií, sociálnych sietí, súkromných stránok …/.
      – zvýšiť dlhovú závislosť krajín sveta voči veľkým finančným inštitúciám.
      – rozložiť ekonomiky a odovzdanie všetkého do rúk oligarchom a finančných skupín
      – zbaviť štáty politickej a hospodárskej suverenity a podriadeniu jedinému kontrolnému centru.
      – zvrhnutie „nežiaducich“ vodcov konkrétnych krajín (vrátane D. Trumpa) farebnými revolúciami.
      – vykonať univerzálne čipovanie ľudí tajnými alebo legálnym metódami s
      – dosiahnuť plnú kontrolu nad vedomím, správaním a životom obyvateľstva.
      – zaviesť totálnu digitálnu kontrolu nad občanmi temer celej planéty .
      – vylúčiť hotovosť z obehu a prepojenie obživy ľudí s elektronickou kontrolou.
      – zrušiť peniaze v hotovosti v prospech bankových prevodov, teda bank.
      – optimalizovať svetovú populáciu zbavením sa „záťaže“. Teda slabých, chorých a starších.

      • danka ,vsetko je to staroststlivo naplanovane ,len ak budes mat dost stravy,aj na 2 roky tak prezijes,tiez ked sa nedas zastepit tymi jedmi ,Janko

      • Jean najdolezitejsia je redukcia svetoveho obyvatelstva ,aj to je uz publikovane Rockefeller Foundation: gogle: deagle report a klikni na prve,bude to zelene a cervene vsetky staty sveta,teraz su tam len % ,Napr. USA 70% depopulacia,UK 85% ,atd,Janko

  2. Jaroslav D M

    Poskytujeme Vam jedinecne prilezitosti, ano:
    Dostali jsme nabidku zdarma obdrzet nove mobily 5G!!!!
    Dalsi nabidky jiz z 4 mist: zucastnete se pokusneho vakcinovani COVID-19 a obdrzite v hotovosti od $1000 az $1220 …. Zkousel jsem se dozvedet vice o tech vakcinach ale ne, nevime od jake spolecnosti, jaky typ jsou tyto vakciny. Neb nalitnout na zniceni sebe sama, snad jen pro blbe?

  3. Definitiva

    Nedávno tu bol článok o tom, že SARS CoV2 dodnes nebol izolovaný, čiže logicky Covid nákaza neexistuje.
    Je všeobecne známe, že SARS Cov2 sa zrodil na základe počítačového programu, počítač dá vždy taký výsledok, aké zadanie doňho vložíte. Počítač bol nakŕmený údajmi z laboratórnych mutácii SARS CoV, počítač splodil SARS CoV2 a na základe tohto počítačového vírusu genetici vyvíjajú vakcínu proti Covid nákaze. Jej účinnosť je smiešna, lebo má vyvolať imunitu proti neexistujúcemu vírusu. Otázka, nie je skutočným zámerom Covid vakcíny mutácia genetickej informácie človeka? Veď základom vakcíny sú laboratórne vírusy používané na genetické manipulácie..

    Rusi vyrobili korona vakcínu klasickým spôsobom, tá mutáciu génov nie je schopná urobiť. Zase raz Rusi zachraňujú ľudstvo?

    Covid realita: SARS CoV2 nebol izolovaný. Neexistujú popísané konkrétne klinické príznaky Covid. Momentálne vymizla chrípka /je sezóna/ a Covid nákaza sa vyskytuje v číslach, ako chrípka po iné roky. Nemocnice a doktori majú príplatky za Covid pacientov, to je štátna korupcia v priamom prenose, a rozkrádanie verejných zdrojov na neexistujúci Covid, trestný čin. Na testovanie sa používajú testy, o ktorých ich autori aj výrobcovia vyhlasujú, že sú nespôsobilé na plošné testovanie, vykazujú až 70% falošných výsledkov, zdraví sú označení za chorých a naopak, naposledy bolo pozitívne po ovciach, kozách a tropickom ovocí aj krabicové mlieko RAJO. Testovanie je nútené, núdzový stav vyhlásený v rozpore so zákonom, zneužité vojsko, zahraničný vojaci na našom území bez súhlasu parlamentu. Reálne žiadna epidémia nebeží, ľudia normálne fungujú!!! Výsledky testov sú nepreukázateľné, výskyt pozitívnych je vysoký, testovanie sa minulo účinkom, sto miliónov šlo hore komínom. Zdraví ľudia majú domáce väzenie a mnohí stratili príjem.

    Povedané krátko, štátny teror, ktorý sa nezakladá na skutočnej epidémii, ale na klamstve. Kto klame, to vieme, aký je cieľ klamania a podvodu na občanoch? Vid. Čína, sociálny kredit, otroci, depopulácia. Na celom svete rovnaký obraz, sprisahanie elit proti ľudstvu.

    Bielorusko a Švédsko nerobili žiadne opatrenia a život funguje ďalej, žiadna katastrofa sa nekoná. obdobne Rusko, všetko na dobrovoľnej báze, život v norme a to pod hrozbou možného útoku proti Rusom skutočnou vírusovou biologickou zbraňou, Putin je pripravený. Oligarchovia v Rusku bežia presný program Covid pandémie, vrátane masmédií, oligarchovia zrádzajú Putina denne a plnia príkazy Západu. Podobnosť čisto náhodná. Náhody neexistujú.

    WHO zakázalo pitvy, aby sa nezistila pravda o Covide. Lebo patológ vidí len pravdu, má vždy pravdu!

    V Číne Covid pandémiu objavili. Američania ju predvídali vyše mesiaca dopredu, ó aká genialita autorov Covid pandémie. Čína zrodila politický Covid, cielene si vládne klany upevnili moc, vyčistili hospodárstvo, stanovili nové pravidlá štátu voči výrobcom aj ľuďom, tým nasadili sociálny kredit, neposlušný občan nesmie cestovať, navštevovať verejné miesta, nesmie do roboty, ani do obchodu. Ružová Soros revolúcia nemá šancu. Vo Wuchane pandémia skončila z večera do rána, dnes tam Covid neexistuje, lenže takto sa vírusová epidémia nespráva!

    Čína sa stáva svetovým centrom koncentrácie moci, preberá úlohu USA, stanoví podmienky bytia štátom aj ľudstvu a všetky jej nástroje, vrátane Covid pandémie, slúžia tomuto cieľu. Z Číny sa politický Covid rozšíril do sveta.

    Čína je pre mňa nedôveryhodný zdroj, rovnako ako aj v článku spomínaný výskum prenosu vírusu v populácii. Prenos akého vírusu skúmali, keď pôvodca Covidu, SARS CoV2 dodnes nebol izolovaný? Aké testy a metodika bola použitá, keď AG aj PCR testy vykazujú pri plošnom použití v rozpore s ich určením až 80% falošných výsledkov?
    Aké protilátky v Číne skúmali? Pozrite si posledné video od Dr. Bukovského o imunite. Ak sa telo v minulosti stretlo s rodinou korona vírusov, tak u 20 – 50 % populácie vznikne, existuje, aj imunita proti budúcej novej mutácii nového vírusu. Preto zmutovaná chrípka každoročne má mierny priebeh a nekosí celú populáciu. Počkám na potvrdenie čínskeho výskumu z iných zdrojov. Čo skúmali, keď SARS CoV2 nebol dodnes izolovaný?

    Španielska „chrípka“ bola výnimočná, lebo to nebola chrípka, ale epidémia iným zárodkom, spôsobená u vojakov nepodarenou vakcínou z USA, opäť sa niečo nepodarilo, a rozvlečená po svete chorými vojakmi.

    Treba byť konceptuálne silný. Buď mám poznanie o podvode politickým Covidom, alebo verím v neexistujúcu pandémiu. Dnes biele, zajtra čierne, napozajtra ružové… SARS CoV2 existuje, neexistuje, Covid je pravda, lož, výskum v Číne zapadá do niektorého konceptu, alebo nie? To je mätenie mysle, chaos, strach o život, davová hystéria a pod strachom zavedený nový poriadok, ktorý ľudia prijmú ako záchranu života a inak nesmie byť lebo by zomreli. To je chucpe chaos, najskôr ťa vedome zničím, aby som ťa potom zachránil, ale za mojich podmienok! ORDO AB CHAO!

    Buď mám v hlave jasno a odmietam koncept sociálneho parazitizmu a Covid zotročenie ľudstva, hlásam pravdu a Putinovu KSB, alebo sa podriadim moci sociálnych parazitov a robím drobné ústupky a tvárim sa, že salámová metóda nefunguje. Ale ona funguje, už tisícky rokov. Tento článok navodzuje chaos v mysli, potláča konceptuálne myslenie. Víťazmi sú vždy konceptuálne silnejší a nie aktuálna moc.

    Pamätajte, Veličko: Človek je davovo tlupová dvojnohá opica. Dav preberá názory vodcu a tlupa slúži na dosahovanie cieľov. Dajte za vodcu sprostého a osprostie celý dav, ktorý demokratickou väčšinou zabije múdrosť. Dielo Stvoriteľa je aj vo veľkej podobnosti správania sa davu ľudí a tlupy zvierat, duše človeka a duše zvierat, podobnosti oveľa väčšej ako si človek pripúšťa.

    PS:Odporúčam Hovory M 31, človek konceptuálne rastie a silnie:
    https://www.youtube.com/watch?v=LPRqC_lbpSU

  4. Jaroslav D M

    Celebrate the Best November for Stocks Ever

    By Tony Daltorio | December 1, 2020

    Biotech Boom: Claim Your Pre-IPO Shares

    New biotech stocks are soaring! IPO investors are pulling in 166%… 237%… and even 440% profits in a few weeks. It’s critical that you jump into the next biotech stock BEFORE it goes public. Go here for urgent pre-IPO instructions.

    The good news is that the Covid vaccines are coming. The bad news is that top U.S. government officials disagree about who should get them first.

    However, that approach contradicts the position of a committee that advises the CDC on vaccine policy. The Advisory Committee on Immunization Practices has signaled for months that it will recommend health care providers be at the front of the vaccination line.

    My view is that healthcare workers should be first. Then all first responders as well as all „essential workers.“ These include even people like your grocery store clerk that cannot work from home.

    Then the elderly and people at risk. More than 100 million Americans have health conditions that put them at risk of developing severe disease if they get Covid-19, the CDC estimates. Then, finally, vaccinate the rest of the population.

    The conflicting views among federal officials risks sending mixed signals to public health authorities at the state level. These are the people that will actually distribute the vaccines.

    The end result could be messy, with each state having its own rules.

    The Advisory Committee on Immunization Practices is meeting in an emergency session today. It’s expected to vote on a recommendation to put health care providers at the front of the line. The committee may also add residents of long-term care facilities to the vaccination priority schedule.

    If this decision happens, it does make sense.

    Vaccine supplies are limited for a few months. The U.S. expects to have enough vaccine from Pfizer and Moderna to vaccinate 20 million Americans in December and another 25 million in January.

    The numbers add up – an estimated 21 million people work in health care in the country. Roughly 3 million people live in long-term care. The toll among long-term care residents has been very high — they account for 39% of the Covid deaths, according to CDC data.

    Takze prvne vykynozit lekare a personal kolem?
    Kdyz budete pridavat clanky v Angline, zvolte si English a dodejte clanek prekladac jiz udela sve …

    • Milý pán Jaroslav, ja napr. dôchodkyňa „už na rozpade“ viem angl. ale také už nerozumiem čo pridávať aby sa to preložilo.
      Ja som už veľmi computerovo „zaostalá“. Som rada keď to prečítam, prípadne prekopírujem.

      • Tu je dôkaz, že po označení anglického textu na týchto stránkach funguje Google Translator – akurát z nejakých dôvodov – kľúčové slová, tento prekladač nefungoval na texte o ruskej vakcíne Sputnik V, čo mi v emaili redakcia prisľúbila preložiť, ale na niečom to viazne.
        —————————
        jaroslav DM
        12.02.2020 o 11:27

        Oslávte najlepší november pre akcie

        Autor: Tony Daltorio | 1. decembra 2020

        Biotech Boom: Získajte svoje akcie pred IPO

        Nové biotechnologické zásoby prudko stúpajú! Investori IPO získavajú za pár týždňov 166% … 237% … a dokonca 440% zisky. Je veľmi dôležité, aby ste skočili do ďalšieho biotechnologického materiálu PRED tým, ako vyjde na burzu. Prejdite sem a získajte urgentné pokyny pred IPO.

        Dobrá správa je, že vakcíny Covid prichádzajú. Zlou správou je, že najvyšší predstavitelia americkej vlády sa nezhodujú v tom, kto by ich mal dostať skôr.

        Tento prístup je však v rozpore s pozíciou výboru, ktorý poskytuje poradenstvo CDC v oblasti očkovacej politiky. Poradný výbor pre imunizáciu už mesiace signalizuje, že odporučí poskytovateľom zdravotnej starostlivosti, aby boli pred očkovacou líniou.

        Môj názor je, že na prvom mieste by mali byť zdravotnícki pracovníci. Potom všetci, ktorí najskôr reagujú, ako aj všetci „dôležití pracovníci.“ Patria sem dokonca ľudia ako váš obchodník s potravinami, ktorí nemôžu pracovať z domu.

        Potom starší ľudia a ľudia v ohrození. Viac ako 100 miliónov Američanov má zdravotné ťažkosti, ktoré ich vystavujú riziku vzniku závažných ochorení, ak dostanú Covid-19, odhaduje CDC. Potom konečne zaočkujte zvyšok populácie.

        Protichodné názory federálnych úradníkov môžu vysielať zmiešané signály orgánom verejného zdravotníctva na štátnej úrovni. Toto sú ľudia, ktorí budú skutočne distribuovať vakcíny.

        Konečný výsledok môže byť chaotický, pretože každý štát má svoje vlastné pravidlá.

        Poradný výbor pre imunizáciu sa dnes stretáva na mimoriadnom zasadnutí. Očakáva sa, že sa bude hlasovať o odporúčaní postaviť poskytovateľov zdravotnej starostlivosti do popredia. Výbor môže do harmonogramu priorít očkovania pridať aj obyvateľov zariadení dlhodobej starostlivosti.

        Ak sa toto rozhodnutie stane, má to zmysel.

        Zásoba očkovacej látky je obmedzená na niekoľko mesiacov. USA očakávajú dostatok vakcín od spoločností Pfizer a Moderna na zaočkovanie 20 miliónov Američanov v decembri a ďalších 25 miliónov v januári.

        Čísla sa zvyšujú – odhaduje sa, že v krajine pracuje v zdravotníctve 21 miliónov ľudí. Zhruba 3 milióny ľudí žijú v dlhodobej starostlivosti. Mýto medzi osobami s dlhodobou starostlivosťou bolo veľmi vysoké – podľa údajov CDC tvoria 39% úmrtí na Covid.

      • Vazena Pani Jean, nikdy nemusite byt v nejakem rozpade.
        Je treba zacit s dukladnou prevenci se suplementy ja mam nejradeji z LIFEEXTENSION FLORIDA.
        Nyni doporucuji Senolytic Activator se slevou 4 baleni na rok za $60.
        Dela to aleson u mne doslova zazraky. Rozpusti a odstrani stare nefungujici bunky a tak mohou zacit regeneracni rejuvinated – nove bunky s delsimi telomery… Dale NAD+ s Resveratrolem, regenerace a nyni jiz budu moci zacit s celkovymi novymi Stem Cell Regeneratory a podpory … Musim take zacit s duraznejsi pourazovou a tezkymi az kritickymi vyrony krve do mozku, GSC <7 a dalsi. Kolojidni stribro mi dosti pomohlo a predeslo snad to nejhorsi. Je mi pres 78, manzelka o 3.5 desetileti mladsi a deti pod 12 roku a ja se nevzdavam vzdyt jsem dle nemocnic specialistu lekaru jiz alespon 3 roky vubec nemel zit… Neb je jen 10% mozneho zotaveni a letos jsem jiz poprve jezdil na kole, presto, ze balanc jsem se naucil a mam i pri chuzi jen zrakem a mnoha vice. Stale terroristicke bolesti a omezeni vseho druhu a nedostatky spanku diky paralyzam az COMA ???
        A dodrzuji ve svem byti …. to co dle mne plati: Neni prece takove zabrany ktera by mne mohla zastavit; neb v originale.
        Niet takoj pregrady ctoby menja ostannovit mogla !

        Take Melsatonin na podporu spanku, Ascorutin a dalsi… Vse je mozne kdyz se naucime poslouchat a rozumnet vlastnimu byti a udrzet silan rodinna pouta s Laskou az AGAPE v pritomnosti BOZI…

        • Ďakujem za tipy pán Jaroslav, ja neskoro zobudená, ja obeť očkovania som za posledné roky veľmi zmenila spôsob života.
          Napr. aby sme dobre spali stačí si prečítať 30 tipov Dr. Mercolu. Takže dobre spím, pravidelne cvičím, len stále bojujem so znižovaním cukru…Ale chvála Bohu som na nula liekoch, štíhla – pardón nechcem sa „vychvaľovať“. Hovorím, že chvála smrdí, po vychvaľovaní je veľakrát pád…

          • Dobrý deň, pani Jean.
            Aj ja potrebujem znižovať hladinu cukru v krvi. Mám DM2 kompenzovanú stravou, lieky neužívam 7 rokov. Bicyklujem, denne prejdem v priemere 10tis.krokov, znížila som príjem cukru na „nebezpečné“ minimum.
            Nepomáhal mi čaj Gurmar odporúčaný diabetikom.
            Aktuálne asi 2 mesiace pijem 1-2x denne kávu Cigóriu. Vrelo odporúčam…

    • Uz „dali tie prasiny dokopy:“ a vyhlasili ze najpr znicia Zdravotny personal a potom darmozracov,co sme my dochodci

  5. Jaroslav D M

    MAP 686 Brusel v šoku! Konec imigrace! Královna podepsala příslušné zákony! Slib splněn za 8 měsíců!
    Konec imigrace do Velké Británie! Královna podepsala příslušné zákony , které zakazují imigraci!
    Britská ministryně vnitra Priti Patel tento týden slavnostně prohlásila, že vláda Velká Británie poprvé za životy současné generace Angličanů přebírá kontrolu nad imigrací, a Británie tak má konečně pravomoc stanovit si svůj vlastní osud.

    Kompletní pořad MAP 686 Královna podepsala protiimigrační zákony – slib splněn! Kompletní pořad MAP 685 původně 255 z února 2020, kdy jsme odvysílali, co vláda Borise Johnsona slíbila!
    Priti Patel vyhlásila konec imigrace, protože právě byly podepsány právní imigrační reformy schválené oběma komorami britského parlamentu, a ty ukončili volný pohyb uprchlíků a imigrantů do Velké Británie.
    Tato opatření začínají platit 31. prosince 2020 ve 23 hodin.
    Součástí politiky královnou schválené imigrační politiky budou vodní děla nasazovaná na obranu pobřeží před invazí imigrantů, uměle vlny, které mají zabránit člunům imigrantů, aby se dostaly k pobřeží a sítě na jejich polapení, před pobřežím Velké Británie. O azyl nebude možné požádat legálně pouze mimo území Velké Británie, na jejích konzulátech. Kdo se přesto do Anglie dostane nelegálně, bude odvezen do záchytných táborů v jižním Atlantiku, kde bude na britských ostrovech Assencion, Svatá Helena a Jižní Georgie držen v táborech, pod ostrahou, dokud si nevzpomene, za které země přišel, a kam tedy chce vrátit. Další žadatelé o azyl mají být drženi na starých vyřazených lodích. Prostě už nebude záležet jako v Evropě na tom, ze které země prcháte, a kdo v ní porušuje Vaše lidská práva, ale jenom na tom co umíte, a zda nepředstavujete pro Anglii hrozbu!
    Ministryně vnitra Priti Patel, řekla: že nové protiimigrační zákony budou hrát klíčovou roli při pomoci britským pracovníkům zasaženým krizí COVID-19 při zajišťování jejich pracovních míst. O imigrantech budou rozhodovat „pevná a spravedlivá“ pravidla. My jsme slíbili Britům, že ukončíme volný pohyb imigrantů a uprchlíků do Velké Británie a že vytvoříme pevný a spravedlivý imigrační systém založený na schopnostech imigrantů. Přináší mi tedy velkou hrdost oznámit splnění tohoto slibu.
    Nekontrolovaná migrace napříč EU byla středem referenda o Brexitu z roku 2016. Dnes nahrazujeme volnou imigraci přísnějšími kontrolami, a to znamená, že uchazeči o imigraci do Velké Británie už budou posuzování pouze podle svých dovedností, místo toho, aby se posuzovalo odkud pocházejí.
    Migranti budou muset požádat o povolení k práci v Británii a budou posouzeni podle jejich výdělků, jazykových znalostí a stavu zaměstnání. Body by mohly být přidělovány také za určité kvalifikace nebo za povolání, kde je nedostatek zaměstnanců. Nízko kvalifikovaná migrace bude významně omezena, nebude existovat žádná cesta pro nábor ze zámoří na práci za minimální mzdu nebo mzdu mírně vyšší. Vláda chce přilákat nejnadanější a nejlepší z celého světa, aby pomohla pohnout ekonomikou vpřed. Špičkoví vědci a akademici budou ve Velké Británii společně s investory a podnikateli vítáni.
    Vláda rovněž zavádí programy, které mají zdravotnickým a pečovatelským pracovníkům usnadnit příjezd. Patel dodala: že nové zákony také pomohou lidem, kteří přišli o živobytí během krize COVID-19, vrátit se zpět do práce.

    Podobne D J Trump urgentne nechava stavet na jihu USA pohranicni plot, lepsi nez ta CSSR „Zelezna Opona“ … a kriminalita v pohranici znacne jiz klasa! Proto tolik nenavisti od Ultraliberalu a SOREOS organizaci?
    Jdu jeste na 2. fazi spanku mejte vytecny a vyjimecny den: HOAX – COVID – Free, BEZ RUSOK A NAHUBKU, protoze my NEJSME GOJIMOVE a zatim take jeste ne OTROCI!

  6. https://blog.hlavnespravy.sk/24704/nebojme-sa-a-nenechajme-sa-ohlupovat-slovenky-a-slovaci-biskupi-budte-na-nasej-strane/
    Prekopírovala som časť článku:
    Dokážeme povedať nie? Zhodíme náhubky? Odmietneme očkovanie? Nie, bratia, už sa nedajme testovať a ani očkovať, teda čipovať. Lebo… čaká nás totálne vakcínovanie spojené so začipovaním, teda s označením všetkých, ktorí to dopustia, onou satanistickou číslicou 666 presne podľa apokalypsy Evanjelistu Jána?

  7. Ladislava Pavlasová

    To je skvělé zjištění, ale má jedinou vadu na kráse – je pochopitelné pro pana Matoviče? (doplňuji, že pochybuji o jeho pochopitelnosti i pro Babiše, Prymulu, Vojtěcha a Blatného nevyjímaje ostatní politiky všude na světě) Obávám se, že ten si svoji linii bude i nadále prosazovat jako buldok. Vždyť se do testování a vakcíny investovalo už tolik peněz, že to politici potřebují dotáhnout do konce. Ono by se totiž mohlo v opačném případě stát, že by po nich mohli občané požadovat, aby ty nesmyslné výdaje uhradili ze svého.

  8. „VIDEO: Matovič zaútočil na ministra školstva: Nie je čas na výhovorky. Stačilo. Preberám pilotné testovanie žiakov na koronavírus do vlastných rúk“ – nedávam sem link len preto, že mi ide len o Matovičov mem “ Preberám do vlastných rúk“ – čím rozkýval kyvadlo spravodlivosti „do vlastných rúk“. Krabice! Hýbte sa!

  9. Jaroslav D M

    Nekteri maji opakovane blokovane prekladace English/Czech… a mazany data , jen jich jen 1:10000 nas a oni se velice boji neb vi, ze dle Zjevenik Sv Jana maji velice kratky cas… Miliony penez prevedeny do Svycar a do jinych … jiz od ledna 2020… a masove uteky na jejich vybrana mista v superluxury …
    Jde jiz o planovane Lyncovani vybranych skupin obyvatel.
    Testy na COVID maji take udelat testy na vase DNA a tim nas sortovat???

    Bill Gates jiz se opet arogantne nejak naraz sesly, usmevem s manzelkou ozvali, ze lidstvo ceka novy (jim a Satanisty financovany a vyspekulovany) COVID-21 ktery bude daleko horsi… Jsou to horsi Satanisti nez Mengele, Billy – on je odbornikem na Medicinu nebo financovani, vyvin a masove rozsireni Zbrani Masove Destrukce, ktere jsou jasne pod velkymi tresty zakazany zejmena od 1946, ani Hitler si nedovolil nic pouzit … a presto, nyni pouzivane snad typem Satanistu – Reptilions a jejich (Gray / Sedych klonu a tema kteri se jiz upsali Dablu a ceka je asi jiz v lete 2022 soud, vykynozeni snad od Annunaki? …. Jako v opere Carostrelec. „6 se zdari, 7. zmari….)
    Brave New World: Německá vláda předloží
    do Bundestagu návrh zákona na zavedení
    imunitních karet pro všechny německé
    občany, a to podle doporučení Billa Gatese,
    který totéž v USA nazývá Covid pasy!
    Imunitní karta bude obsahovat informaci o
    prodělané nemoci Covid-19 a budou ji
    vyžadovat německá letiště, německé
    aerolinky, německé dráhy, autobusové
    společnosti, provozovatelé MHD ve městech,
    veškeré německé úřady a zdravotnická
    zařízení! Dosud přitom není jasné, jestli
    člověk po vyléčení získává nebo nezískává
    imunitu, ale vláda Merkelové tvrdí, že není na
    co čekat a imunitní karty se stanou osobním
    dokladem nezbytným pro cestování, vstupy
    do úřadů a to je jenom začátek!
    Německá spolková vláda ve středu 29. dubna schválila návrh zákona na zavedení tzv.
    imunitních karet pro potřeby vybraných soukromých a státních organizací, které by
    mohly z těchto karet čerpat informace o zdravotním stavu svých zákazníků, klientů,
    nejčastěji o cestujících v dopravě a návštěvnících státních úřadů. Vybrané resorty a
    odvětví německého průmyslu, především potom dopravy, by měly povinnost na základě
    tohoto zákona vyžadovat od cestujících předložení imunitní karty, aby jim bylo dovoleno
    využít prostředek veřejné dopravy.
    Celý systém by fungoval tak, že po vyléčení pacienta z nemoci Covid-19 by se
    informace zanesla do státní databáze, ke které by potom měly přístup všichni dopravci v Německu. Zákon by specifikoval dva základní rámce, voluntární a
    mandatorní. Voluntární rámec by umožňoval dobrovolně firmám využívat tuto databázi,
    takže zaměstnavatel v oboru strojírenství by si ověřil, kolik jeho zaměstnanců prošlo nemocí Covid-19, a kteří naopak nemocí neprošli.
    To by vedlo k tomu, že zaměstnavatelé budou na osoby bez imunitní karty pohlížet s podezřením, že mohou roznášet nákazu, protože ještě neprošli nemocí a nemají tudíž imunitu. Voluntární rámec zákona by se tak stal nástrojem zaměstnavatelů na upřednostňování lidí s imunitou.
    Doklad o imunitě na Covid-19. Takto by to brzy mohlo vypadat v praxi.
    Mandatorní rámec zákona je však už mnohem brutálnější. Podle návrhu by vybrané skupiny firem v určených odvětvích a vybrané organizace měly povinnost vyžadovat od klientů a zaměstnanců imunitní karty. Povinnost se má vztahovat na všechny soukromé a státní firmy, které poskytují veřejnou dopravu jakéhokoliv typu a rovněž na státní úřady. Všechna letiště, aerolinky, německé dráhy, městské hromadné
    dopravy, taxi služby, provozovatelé autobusových linek, provozovatelé osobní lodní přepravy, ti všichni budou mít povinnost vyžadovat od svých klientů předložení
    imunitních karet, a totéž se bude vztahovat na zaměstnance těchto společností.
    Samotným problémem je především imunitní karta, která bude vydávána jen těm, kdo se uzdravili z nemoci Covid-19, teprve později má imunitní karta sloužit i pro zaznamenání informace o očkování proti Covid-19, pokud vůbec se podaří takovou vakcínu vyrobit.

    Dokonce i někteří němečtí politici od Zelených, kteří jinak jedou tvrdou globalizační politiku, vyjadřují obavy nad tím, aby imunitní karta nevedla postupně k fašizaci ve
    společnosti a mohutné diskriminaci lidí bez prodělané nemoci.
    Místo našité hvězdy na kabátě budou lidé povinni nosit
    roušky a odlišovat se od lidí s imunitními pasy?
    Není totiž jasné, co bude s lidmi, kteří nemoc neprodělali, jak na ně bude pohlíženo z hlediska tohoto zákona. Přestože v německých médiích to nikdo z politiků nahlas neřekl, doslova to visí ve vzduchu. Ano, na lidi bez historie prodělání Covid-19 bude pohlíženo
    jako na nebezpečné a potenciálně podezřelé osoby, které nemají imunitu, a tudíž mohou eventuálně šířit Covid-19. Logicky to povede k tomu v německé společnosti, že kdo nebude mít dekret v ruce, tedy imunitní kartu, stane se občanem druhé kategorie. (Mozna adeptem na koncentracni tabor …?)
    Není vůbec jasné, jestli lidé bez imunitní karty budou mít právo cestovat veřejnou dopravou, jestli soukromí dopravci vůbec umožní těmto lidem cestovat, když nebudou mít imunitní kartu. Na německé televizi včera zaznělo, že zákon může vést k cejchování osob jako za II. sv. války, kdy Židé museli nosit našité hvězdy na
    kabátech, aby byli odlišeni od ostatních.
    Angela Merkel to odmítla jako přehnané přirovnání. Imunitní karta a příslušný zákon potom může vést k tomu, že veřejní dopravci v první fázi řeknou, že lidé bez imunitních karet zatím mohou také cestovat, ale musí mít roušky, (Nahubky jen pro Gojimy? Vzdyt stoji za pripominku, ze soukrome Hebrew a dalsi vybrane soukrome … skoly pouzivaji neomezene rozvozy autobusu plnych deti do skol a nevidel jsem take vcetne na jejich hristich nikoho s rouskama !) a možná i rukavice, zatímco “uzdravení” lidé s imunitou (tedy treba atke podvody vytvorenou registraci …) žádné ochranné prostředky nebudou muset nosit.
    Angela Merkel na nic nečeká a předložila návrh zákona na imunitní karty.
    Tímto dojde ve společnosti k segregaci skupin obyvatelstva, kdy vyvolená skupina lidí s
    prodělanou nemocí bude mít imunitní kartu a bude moci jezdit v MHD bez roušek, ale ostatní lidé, i když nebudou mít Covid-19, budou muset natrvalo a celoročně nosit hadr na hubě jako cejch a znamení podřadností, nebezpečí, podezřelosti.
    Německá vláda se pro imunitní kartu rozhodla na základě doporučení “ snad nejkrutejsiho satanisty a smejda v dejinach lidstva“ Billa Gatese, který již před
    několika týdny hovořil o tom, že na celém světě se veřejná doprava a pohyb lidí zásadně změní a lidé budou nakonec stejně potřebovat Covid pas, ve kterém bude uvedeno, jestli osoba má imunitu po prodělané nemoci, anebo je očkovaná. Video s jeho výroky a
    doporučeními nejen německé vládě máme zde.
    Vláda Angely Merkel proto nelení a ihned po doporučení Billa Gatese připravila návrh zákona na zavedení imunitních karet v Německu. Nepochybujte o tom, že důkladní Němci toto dotáhnou do extrému a budou požadovat imunitní kartu všude, pro všechno a
    na všechno. Bez karty vás nepustí na úřad, do banky, do školy, do divadla, do kina, do nákupního centra, zaměstnavatel vás pod záminkou vyhodí, protože bude mít panický strach, že mu nakazíte ostatní zaměstnance a hygiena mu uvrhne celou firmu do karantény.
    Imunitní pas se stane součástí průkazu totožnosti
    Německý list Süddeutsche Zeitung, který o novém návrhu zákona informoval jako první, přitom uvádí [1] i další souvislosti. “Předpokladem pro zavedení takové imunitní karty je, že existují vědecké důkazy o tom, že lidé se po koronární chorobě nemohou znovu
    nakazit,” uvedl spolkový ministr zdravotnictví Jens Spahn (CDU). Dosud taková jistota neexistuje. Zákon je tedy prý a prozatím jen preventivním nařízením. “Pokud se
    dospěje k závěru, že lidé jsou po prodělání nemoci imunní vůči Covid-19, potom by dokument o imunitě věcem na mnoha místech usnadnil,” řekl Spahn. “Byla by to šance, že občané by mohli provádět určité činnosti snadněji.” Jako příklad uvedl zdravotnické pracovníky.
    Navrhovaný zákon uvádí, že imunita může být použita k
    vyvození dalekosáhlých závěrů o tom, jak zacházet s ochrannými opatřeními a zranitelnými skupinami lidí.
    Rychlotest na Covid-19.
    Další pasáž v zákoně, podle německého listu, ukazuje na to, jak daleko by tyto důsledky mohly zajít. Vztahuje se to k zákonu o ochraně před infekcemi, který umožňuje státu nařídit lidem, kteří jsou nakažliví nebo dokonce „podezřelí“, že musí nastoupit do karantény nebo nevstupovat na určitá místa, nebo na veřejná místa, nebo vstupovat pouze za určitých podmínek. V budoucnu by toto mělo být možné po předložení
    imunitního pasu, aby bylo možné získat zvláštní povolení.
    S ohledem na dalekosáhlý dopad zákazu kontaktu lidí v pandemií v posledních měsících by to mohlo naznačovat,
    že klasický průkaz totožnosti by mohl v budoucnu nést více údajů, především těch o imunitě člověka a o očkování.
    Imunitní pas povede k zahájení mohutné vlny
    diskriminace v dopravě, v obchodech, ve firmách.
    Zaměstnavatel se dozví nejen, jestli máte Covid-19, ale i
    jestli máte HIV Federální komisař pro ochranu osobních údajů Ulrich Kelber (SPD) je vůči nařízením skeptický: „Každá forma prokázání imunity je zdravotní údaj, které vyžadují zvláštní ochranu,“ říká: „Za žádných okolností by takové údaje neměly být zneužívány nebo vést k diskriminaci.“ Podle Světové zdravotnické organizace stále neexistuje spolehlivý důkaz o imunitě. Nový zákon by mohl mít další důsledky pro zaměstnance
    sociálních a zdravotnických zařízení. Podle návrhu by zaměstnavatelé měli mít možnost získat v budoucnu vědomosti o všech přenosných nemocech svých zaměstnanců. Toto právo na informování se dosud vztahovalo pouze na choroby, kterým lze očkováním
    zabránit. Nyní nově by se ale nové nařízení mohlo uplatňovat i na infekce HIV nebo na hepatitidu. Kordula Schulz-Asche ze strany Zelených proto tyto plány nazývá
    „pochybnými“.
    Zdravotní certifikáty na letišti v Indonésii.
    V Severním Porýní-Vestfálsku se mezitím má digitální imunitní karta testovat během pouhých dvou až tří týdnů. Testovaní pacienti pak pomocí aplikace uloží důkazy o jejich výsledku koronového testu v šifrované formě v databázi. “Letiště, infrastrukturní společnosti a úřady by pak mohly digitálně zkontrolovat stav testu dané osoby, když se třeba rozhodne někam letět a využívat služeb těchto společností,” vysvětluje Stephan Noller, který stojí v čele zúčastněné společnosti
    Ubirch, která připravuje projekt imunitní karty. Kromě toho další společnosti, jako jsou Lufthansa Industry Solutions, Fakultní nemocnice a Zdravotní oddělení města Kolín nad Rýnem a Spolková tiskárna cenin, pracují na imunitním pasu do smartphonů.
    Imunitní pasy povedou k vytvoření segregovaných
    sociálních skupin ve společnosti a k mohutné averzi,
    odporu a nenávisti mezi držiteli imunitních karet a
    zdravými lidmi bez historie Covid-19.
    A nosatí Sataniste vseho druhu budou tleskat, jak se jim podařilo tupé góje rozeštvat proti sobě
    Jak tedy vidíte, nosaté právo vítězí na absolutně všech frontách. Veškeré procesy k očipování populací jsou nastoupeny a nepohnete se nikam, psal jsem o tom v
    knize Human Ex Machina, že omezení pohybu lidí na planetě je jedním z hlavních bodů nasunování NWO a teď sami vidíte, že všechny prostředky jsou k tomu nyní
    nasazovány. Německá města zakazují vjezdy aut se spalovacími motory, takže jste nuceni kupovat auto v elektrice, a teď nově vás nepustí do autobusu, do vlaku, ani do letadla, když nebudete mít doklad o imunitě, anebo o očkování. Neprošel jsi nemocí a nechceš se nechat očkovat? Tak to jsi podezřelý, jsi potenciálně nebezpečný, jsi extrémista, a nejsi náhodou terorista?
    Italská armáda kontroluje cestující podle databáze.
    Přesně tyto reakce lidí vás budou čekat, o tom ani na okamžik nepochybujte.
    Buď si necháte do sebe napíchat chemický, NANO a buněčný koktejl z virů a opic v rámci očkování,
    anebo se nikam nepohnete, protože nikam vás nepustí, a pokud nenecháte očkovat své dítě, které bez očkování do školy také nepustí, dítě vám sociálka sebere a naočkuje bez vašeho souhlasu.
    Společnost se bude dělit na privilegované uzdravené /očkované / nosate a na zdravé/neočkované lidi druhé a z ctvrte? kategorie. Ta první skupina se bude štítit té druhé, ta druhá skupina bude nenávidět tu první kvůli privilegiím. Nosatí zatleskají, že gójové stojí zase proti sobě kvůli takové blbosti jakou je drsná chřipka, namísto toho, aby se semkli a chránili Evropu, která se jim rozpadá kvůli migraci, kterou také organizují a řídí
    nosatí se Sorosovych a podobnych nadaci prakticky protistatnich cinnosti??? Chápete tu tragédii bílého muže a jeho rodiny v dnešním západním světě?
    Pod rouškou Covidu-19 nasunou NWO a ukotví Brave
    New World definovaný skupinami lepších a horších lidí
    Toto je podoba Brave New World, který ve jménu dobra bude páchat takové zlo proti člověku, že si to ani nedokážete připustit. Možná to už vidíte okolo sebe, jak lidé udávají sousedy a volají policii, když někdo nemá roušku, anebo ji má spuštěnou na krku a nemá
    ji na tváři. Myslíte si, že lidé budou chtít neustále chodit s hadrem na hubě, když lidé s imunitní kartou už nebudou muset nic nosit? Jakmile se toto zavede, lidé budou stát jako ovce na označkování, pardon, na očkování, aby měli imunitní kartu a mohli cestovat a chodit bez roušek a respirátorů.
    Britská NHS doporučuje mýt si ruce dezinfekcí po dobu 20 sekund.
    A protože imunitní karta bude mít zjevně i elektronickou podobu, bude nabízet tracking, sledování pohybu nejen majitele telefonu, ale i ostatních lidí v okolí, bude
    práskat na ostatní lidi bez imunity v dosahu, vláda uvidí, kam cestujete, kde se pohybujete, v kolik hodin a kde nakupujete, všechno bude dostupné v reálném čase.
    Problém začne ve chvíli, kdy telefon necháte doma, nebo ho ztratíte. Bude proto snaha postupně tyto pasy a doklady ukládat na čip pod kůži. Všechno k tomu směřuje a jak je vidět, Německo jde zase v čele. Nosatí globalčiky zaveleli k vytvoření Covid pasů a
    Německo jde příkladem.
    Vite,ze Libye, Irak az Rumunsko Chausescu a Jugoslavie byly bez klicovych vlivu v pozicich Nossatych, Reptilians / sedych eminenci, proto byli pry vsichni likvidovani, vcetne syna Niki Chausesku pry vrazdou ???
    Kam se podely vsechny ty stovky tun zlata, drahych kovu? Jinak dle informaci, nosatym se pry zastavuje vyvoj mozku po 13 rocich a maji uchylky ke krutostem coz vime od neuveritelne krutosti u jejich kapech …..
    Za mlada jsem cetl posledni vyroky 3. Rise, kde varuji, ze za 55 (911 – 2001) az 80 (2025) roku pozname neco strasneho cemuz chteli pry zabranit ale byli misto toho vmanipulovani do WW2!!! Snad jiz nemozne najit tyto zaznamy, kdyii nahrane proslovy v nemcine, nejak zmizeli…

  10. Jaroslav D M

    Not So Sure About Making Your Own Colloidal Silver?
    Some people are skeptical about making their own colloidal silver. They think they might „do something wrong.“
    But making high-quality colloidal silver is so simple, ANYBODY can do it.
    As I mentioned in a previous email, we have people in their 80s and 90s making their own colloidal silver with a Micro-Particle Colloidal Silver Generator. And they tell us it’s a snap!
    In fact, using a Micro-Particle Colloidal Silver Generator is as easy as using a standard household coffee pot. Here’s how simple it is:

    Never Over-Pay for Your Colloidal Silver Again!
    And best of all, you’ll never again have to pay those exorbitant prices for colloidal silver in health food stores.
    After all, why pay $20 or even $30 for those tiny, four-ounce bottles of colloidal silver sold in health food stores, when you can make your own high-quality colloidal silver for less than 36 cents a quart?
    It’s absolutely life-changing when you can make your own high-quality colloidal silver for just a few pennies per quart, rather than paying through the nose for it at health food stores!
    $322.55 Worth of Free „How To“
    Books, DVDs, CDs and More!
    As easy as it is to make your own high-quality colloidal silver with a new Micro-Particle Colloidal Silver Generator from The Silver Edge, I nevertheless want you to feel comfortable and confident right from the start.
    That’s why, between now and December 14th, I’m giving away a whopping $322.55 worth of „how to“ books, DVDs, CDs and reports on making and using colloidal silver to every new Micro-Particle Colloidal Silver Generator owner.
    It’s a bona-fide 9-Part „Crash Course“ in Making and Using Colloidal Silver that will have you so knowledgeable in under 24 hours, you’ll be making and using colloidal silver as if you’ve been doing it your entire life! Learn more here:
    http://www.UniqueSpecialOffer.com
    Here’s what you’ll get FREE when you order your new Micro-Particle Colloidal Silver Generator from The Silver Edge by going to the above link:
    Crash Course #1: The Colloidal Silver Secrets Video (DVD) – This is the best-selling, full-color 60-minute DVD that has quite literally educated tens of thousands of people into the many healing and immune-boosting uses of colloidal silver! Regularly $59.95 – yours FREE!
    Crash Course #2: Colloidal Silver Secrets Part II (DVD) – This is my brand new, full-color, 60-minute follow-up DVD to the Colloidal Silver Secrets Video above. It consists of me personally demonstrating twelve separate „how to“ lessons on making and using colloidal silver! Regularly $59.95 – yours FREE!
    Crash Course #3: Operating Instructions Video Guide for the Micro-Particle Colloidal Silver Generator from The Silver Edge – You’ll learn how to set up and run your brand new Micro-Particle Colloidal Silver Generator in under ten minutes! Regularly $12.95 – yours FREE!
    Crash Course #4: Colloidal Silver: What the Drug Companies Don’t Want You To Know – This is the original 60-minute audio-taped interview on CD, featuring Dr. Gary North interviewing yours truly, Steve Barwick on how to make and use colloidal silver! Regularly $19.95 – yours FREE!
    Crash Course #5: Colloidal Silver Success Stories (book) – This is my eye-opening 95-page soft cover book featuring over 100 experienced colloidal silver users explaining their favorite ways to use colloidal silver and revealing their most profound colloidal silver success stories! Regularly $29.95 – yours FREE!
    Crash Course #6: 101 Powerful Household Uses for Colloidal Silver (booklet) – This is my latest, in-depth 25-page guidebook detailing dozens upon dozens of little-known ways to use colloidal silver, both in the body as well as around the house in order to keep your household and your family infection-free 365 days a year! Regularly $19.95 – yours FREE!
    Crash Course #7: Most Frequently Asked Questions & Answers About Making and Using Colloidal Silver – This brand new 16-page special report, written in easy-to-follow question & answer format, gives you a quick overview of answers to all of the questions most commonly asked about making and using colloidal silver! Regularly $9.95 – yours FREE!
    Crash Course #8: Colloidal and Cancer: a Surprising Look – This newly updated 192-page book reveals over 50 clinical studies demonstrating the astonishing power of colloidal silver to destroy cancer cells and shrink cancer tumors. It also provides 20 real-life accounts of people who have cured their own cancers using colloidal silver. You’ll discover why British researchers have said, „Many attempts have been made to use silver as an anti-cancer agent and they have all turned up positive.“ Regularly $79.95 – yours FREE!
    Crash Course #9: Colloidal Silver Cures MRSA and Other Superpathogens – In this eye-opening new 36-page booklet, you’ll learn about the astonishing clinical studies demonstrating beyond any shadow of a doubt that colloidal silver kills MRSA with relative ease, PLUS how people are curing their own MRSA infections with colloidal silver, including the specific methods of administration they’re using and the dosages, as well. Regularly $29.95 – yours FREE!
    PLUS, you’ll get my brand new colloidal silver e-book:
    BONUS Crash Course #10: Using Colloidal Silver Against Deadly Viral Infections (E-Book) – Not only will you get physical copies of our entire 9-part “Crash Course” in Making and Using Colloidal Silver worth $322.55, but because winter is here, and cold and flu season is already starting, you’ll also get a FREE copy of my brand new 65-page e-book on using colloidal silver against colds, flu and potentially deadly viral infections. Make no mistake about it, this year’s cold and flu season is shaping up to be a nasty one, so I want you to have this report FAST! Regularly $29.95 – yours FREE!
    Altogether that’s an astonishing $352.50 in valuable FREE bonuses on making and using colloidal silver! Learn more about each of the bonuses above, right here:
    http://www.UniqueSpecialOffer.com
    Learn More…
    If you’d like to see complete descriptions of what you’ll be getting in this astonishing array of valuable FREE „how to“ bonus books, DVDs, CDs and reports that make up your 9-Part Crash Course in Making and Using Colloidal Silver, please click here for a very Unique Special Offer – an offer that ends December 14th, with no exceptions – and might never be repeated again!
    And don’t forget, as part of this Unique Special Offer you’ll also save a whopping $100 off the regular cost of your brand new Micro-Particle Colloidal Silver Generator – but only if you order before December 14th, while this Unique Christmas Special Offer is still available.
    So if you’re at all interested, please act quickly and decisively before this Unique Special Offer is over! Don’t put it off, or forget, because once it’s over, it’s truly over!
    Yours for the safe, sane and responsible use of colloidal silver,

    Steve Barwick, President
    The Silver Edge
    P.S. – Once you see all of the valuable, eye-opening „how to“ goodies you get FREE with this Unique (but strictly time-limited) Special Offer, it will blow your mind.
    So be sure to go to the link directly below, right away, while this very Unique Money-Saving Offer is still available.
    It’s the most generous exchange of abundance I’ve ever offered, and it’s yours for acting quickly and decisively, right now.
    http://www.UniqueSpecialOffer.com;
    V Cesku, vyrobna u Brna jsem byl lecen take Nano stribrem a platinou (zlato jsem nemohl kvuli komplikacem …) maji tyuy nejlepsi pristroje od Nano, kolojidni a kombinovane presne davky vydoby doma pro Stribro, Platinu, ale Zlato (-bohuzel jeste ne na subatomik zlato … tajemstvi pry nesmrtelnosti …)
    Znacne s veskerou kombinovanymi lecbama a supleme nty se mi vsim tim lepsi funkce po opakovane velice brutalbnim zraneni celeho Lidskeho byti … zraneneho mozku, opakovane COMA, Paralyzy az 14 hod… s diagnosama pod Glasgow Scale <7 coz je jen 10% mozneho preziti a dokonce vyzdraveni. Totalni zkriplovani a prezivani v terroru a horroru bolesti az duseni beze spanku… mnoho veteranu podobne zranenych spachalo radeji sebevrazdy …. At take zije USA policie pervertu, terroristu a vsech jejich pohunkum, agencim…. BLM jen ale jiz zadny jiny?

  11. https://www.infowars.com/posts/global-team-of-experts-finds-10-fatal-flaws-in-main-covid-test/
    Prekladám názov článku:
    Interkontinentálny tím expertov zistil 10 „fatálnych chýb“ v hlavných COVID testoch.
    Sú totálne nevhodné na diagnostiku.
    Je tu uvedené aké sú ekonomické prepojenia medzi ľudmi čo to pretláčajú.

  12. Že vraj Matovič už berie do vlastných rúk otváranie škôl podmienené testovaním, to je truc Sulíkovi. Ja nepochopím prečo si Sulík nechá zo seba a svojich ľudí stále robiť doslova, ale priam doslova akože neschopákov a „primitívov“. Dokedy bude Matovič trápiť verejnosť a teraz deti. Nedovoľme mu to . Pani prezidentka netvárte sa, že toto nie sú Vaše kompetencie zastaviť jeho choré výmysly. Najväčší odborník pandemik v EU a svete a k tomu ho vedú Mikas, Jarčuška apod. Asi dobre platená akcia však páni? Teraz vytvorte psychokomisiu,lebo národ ju bude potrebovať.
    Tieto Matovičove excesy prekračujú všetky medze. Viacej takých skvelých ľudí ako je JUDr. Krajníková by malo vytvoriť tým a podnikať kroky na nápravu.

  13. Predmet: Harvardský a Houstonský projekt

    Začiatkom osemdesiatych rokov minulého storočia získala sovietska rozviedka materiály opisujúce detaily tzv. Harvardského projektu. Bol to detailný program zničenia ZSSR a Východného bloku celkovo. Projekt pozostáva z troch dielov: Perestrojka – Reforma – Zavŕšenie a bol rozvrhnutý na tri päťročnice.

    Počas prvej päťročnice plánovanej na roky 1985-1990 mala prebehnúť Perestrojka, ktorá mala vopred naplánované takéto ciele:
    1. Glasnosť
    2. Boj za socializmus s ľudskou tvárou
    3. Príprava reformy „od socializmu ku kapitalizmu“
    4. Perestrojku mal viesť prioritne človek z prostredia Ústredného výboru KSSZ
    Hoci sa tieto materiály dostali do rúk spravodajskej služby v sedemdesiatych rokoch, Gorbačov – „Inside Man“ CIA už bol američanmi inštalovaný a mal silnú pozíciu. Bolo už teda neskoro… !!!!

    Druhý diel bol venovaný reforme navrhnutej na roky 1990-1995 a mal tieto ciele:
    1. Likvidácia svetového socialistického systému
    2. Likvidácia Varšavskej zmluvy
    3. Likvidácia Komunistickej strany ZSSR
    4. Likvidácia ZSSR
    5. Likvidácia patriotického vedomia národa
    6. Reformu mal viesť už druhý vodca

    Tretí diel sa volal „Zavŕšenie“. Jeho ciele boli nasledovné:
    1. Likvidácia sovietskej armády
    2. Likvidácia Ruska ako štátu
    3. Likvidácia atribútov socializmu: bezplatné vzdelávanie a bezplatná lekárska starostlivosť
    4. Zavedenie atribútov kapitalizmu typu: „za všetko sa musí platiť“
    5. Likvidácia pokojného života v Leningrade a Moskve
    6. Likvidácia štátneho vlastníctva a zavedenie súkromného vlastníctva kompletne všade
    7. Etapu Zavŕšenia plánovali zrealizovať doslovným „vymŕzaním“ hladného obyvateľstva Ruska; postavením moderných ciest po celom Rusku a rozšírením a prestavaním prístavov, aby sa dali vyvážať všetky nerastné suroviny Ruska za hranicu
    8.Zavŕšenie už mal viesť tretí vodca

    Keď sa vnímavo pozrieme na materiál zistíme, že všetko, čo sa odohrávalo za posledné desaťročia bolo plnením bodov tohto plánu. Rozdiel bol iba v nejakých 3-4 rokoch posunu štartu realizácie, čo je nepodstatné.

    Typickým úspešným zavŕšením je vývoj na Ukrajine, ktorá sa z 55+ miliónového štátu – akým bola pri poslednom sčítaní ľudu za ZSSR a pri rozdelení – stala sa v skutočnosti k dnešku už možno ani nie (na Ukrajine bez Krymu s masovou emigraci-depopulaci na planovanych jen 5 milionu pricmouhlych ot6roku … ) pry jiz 2020 p[ouhuych 25 miliónovou. Okrem ďalších detailov – s ktorými bol vysoko spokojný aj architekt tohto projektu – politický technológ Z. Brzezinski – pri poslednej návšteve Ukrajiny pred niekoľkými rokmi, pričom cieľom jeho cesty bola inšpekcia stavu plnenia plánu. No a vďační Ukrajinci mu ešte udelili aj titul čestného občana mesta Ľvov… !!! Ukrajina je aj jedinou postsocialistickou krajinou, ktorá za dve desaťročia svojej existencie zaznamenala nulový hospodársky rast. Takýto „vlastenci“ ju viedli. No toto ešte nie je všetko.
    Po ukončení Harvardského projektu sa objavil tzv. Houstonský projekt. Je zameraný najmä proti Rusku, lebo rozbitie ZSSR a Socialistického bloku vrátane Varšavskej zmluvy už nastalo. Houstonský projekt plánuje realizáciu rozdelenia Ruska na okupačné zóny, malé štátiky. Sibír má patriť USA, Severozápad Nemecku, Juh a Povolžie Turecku, Ďaleký Východ Japonsku. Tento projekt sa už nedarí realizovať, na základe čoho USA viditeľne znervózneli a pristúpila k urýchľovaniu tempa, ako sa len dá. Rusko vyváža 57% vyťaženej ropy, 40% zemného plynu, 90% medi, 97% niklu, 99% hliníka, no namiesto „servisu zadarmo“ dokázalo na tom zarobiť a i modernizovať armádu, ktorá už podľa amerického scenára nemala existovať. Napriek tomu sa stále Západ pozerá na Rusko ako na surovinovú kolóniu.

    Podľa Harvardského projektu sa USA chová k Rusku nie ako k jednému suverénnemu štátu, ale ako k rade malých štátikov. Na plné obrátky prebieha rozpracovanie a implementácia techník politickej technológie, ktoré majú viesť k rozdeleniu Ruska na malá štátiky. Na tomto pláne pracoval už A. Dalles, prvý riaditeľ CIA.
    Aké dnes pozeráme filmy? Aké knihy sa dnes predávajú? Jasne vidno, že Západ ani v najmenšom neustúpil od svojich plánov. Jeden zo spoluautorov Harvardského projektu – Z. Brzezinsky – na uzavretom zasadnutí povedal:
    „Nový svetový poriadok o hegemónii USA sa vytvára proti Rusku, na účet Ruska a na ruinách Ruska. Niet pochýb o tom, že Rusko skôr alebo neskôr bude rozbité a pôjde pod nútenú správu.“

    Špeciálna časť tohto plánu je osud slovanských národov tak, ako to bolo už v Hitlerovom pláne Barbarosa. Američania dokonca uviedli v projekte konkrétne čísla. Totálna likvidácia 300 miliónov Slovanov, spolu s nimi aj všetkých Židov. Týchto totiž najskôr použili na svoje ciele na rozkol a zničenie slovanských národov, a potom ich čaká ten istý osud. V procese likvidácie Slovanov prišli k veľkému majetku a o tento sa s nimi Svetová vláda nehodlá deliť. Svoju úlohu splnili. Toto je v projekte napísané jasne a nedvojzmyselne, Židia sú určení na likvidáciu hneď za Slovanmi.

    Ak si toto prečíta človek ešte schopný myslieť, tak naozaj musí začať rozmýšľať. Pre biomasu ostatne naša stránka ani nie je určená. Rusko má oficiálne okolo 144 miliónov obyvateľov, pričom skutočných Rusov, t.j. v dnešnom ponímaní Slovanov je iba niečo okolo 80 miliónov. Veď v samotnej Moskve dnes žije už iba 30% Rusov a podobne to je aj v Petrohrade. Rusi sú jednoducho iba prví, lebo sú stále pre USA hrozbou. No a za nimi pôjdeme aj my všetci – lebo podľa tvárí dobre vedia, kde geneticky patríme a teda akú hrozbu môžeme do budúcna predstavovať. Chcú mať už absolútnu istotu. No a u nás Judáši len tak prekvitajú – stále im nič nedochádza, a sotva aj vôbec niekedy dôjde. Veď americké médiá o ničom takom nehovoria… ale veď oni nespomínajú ani Göbbelsa a jeho známy citát o dôslednom opakovaní…

    Hlavnou metódou na dosiahnutie tohto cieľa je naša vzájomná likvidácia vo vzájomných vojnách a krviprelievaniach. Citát z plánu Houstonského projektu:

    „Ukrajinec si bude myslieť, že bojuje proti Rusku, že bojuje za svoju slobodu. Bude si myslieť, že nakoniec dosiahol slobodu. No vtedy sa dostane do úplnej závislosti od nás. To isté si budú myslieť aj Rusi, že bojujú za svoje národné záujmy. Že si navracajú im odňaté zeme atď. To všetko budeme robiť pod zámienkou rôznych suverenít boja za národné ideály. Ale zároveň nedáme ani jednej zo strán možnosť na sebaurčenie na základe národných hodnôt a tradícií. V tejto vojne hlupákov slovanskí debili budú oslavovať seba ale posilňovať nás, hlavných organizátorov vzájomných vojen, pričom v krvavých udalostiach nebudeme priamo účinkovať.“
    Ešte ďalší citát z ich plánu: „Veľmi dobre vieme, že nacionalizmus posilňuje národ, robí ho silným. Heslo internacionalizmu zastaralo a už nefunguje ako v minulosti. Preto ho zameníme všeobecnými ľudskými hodnotami, čo je jedno a to isté. Nepodľahneme nijakému nacionalizmu, a tie národné hnutia, ktoré sa snažia vyviesť svoje národy spod nášho diktátu, zničíme ohňom a mečom, ako sme to urobili v Juhoslávii, Srbsku, Iraku.“
    Ďalší citát: „Zámenou za národné hodnoty dáme patriotizmus, patriotizmus balalajok
    a opitých sĺz. Nedovolíme žiadne Hi-Tech, čo privedie k úplnému úpadku v priemysle, ktorý degradujeme na produkciu predmetov primárnej spotreby pre ohraničený kontingent otrokov, ktorí nám budú ťažiť suroviny. Medzi obyvateľmi miest je veľa inžinierov, kvalifikovaných pracovníkov, učiteľov, lekárov. Týmto vytvoríme také podmienky pre život, že budú sami utekať zo svojej krajiny. Naša hlavná devíza je rozloženie mládeže, čím porazíme akýkoľvek národ. Zbavíme ich spoločnosti ich mládeže, rozložíme ju sexom, rockovou hudbou, násilím, alkoholom, fajčením, drogami, t.j. zbavíme ich spoločnosti, budúcnosti“.

    „Hitler bol hlúpy chlapec, lebo konal otvorene. Musel plniť dôležitú robotu, spáliť milióny ľudí, postrieľať, zakopať a pod. Nechal za sebou krvavé stopy. Ale my konáme prefíkanejšie, po nás neostanú stopy, ale zasejeme medzi národmi strach, strach o život, ktorý nás nebude stáť nič. Strach o svoje pracovné miesto, ktoré môže kedykoľvek
    stratiť. Strach o budúcnosť. Strachom budeme oslabovať národy. My pod zámienkou demokracie dáme slobodným debilom monarchiu. Každému bábkového prezidenta a čo najviac osláv, svetiel, pompy. Monarchia je dobrá tým, že všetku energiu nasmeruje do zmätku a odpútava od našej tajnej, aktívnej práce v štruktúrovaní obyvateľstva na vzor,
    ktorý potrebujeme. Spôsobom výmeny kádrov na najvyšších miestach silových štruktúr posunieme ďalej našich ľudí na čelo armády, ministerstva vnútra, Federálnej služby, špeciálnych jednotiek, čím všetko bude priamo podliehať prezidentovi, t.j. nám. My budeme mať v rukách iba povrázky, ktoré idú k rukám prezidenta a my budeme za tieto
    povrázky ťahať tak, ako potrebujeme my na dosiahnutie nášho grandiózneho plánu.“
    Ale môžeme čítať aj ďalej: „Slovanstvo, spojenie Rusov, Ukrajincov, Bielorusov, tie najnepokornejšie národy sveta, nepokorní sú kvôli svojim psychickým a rozumovým schopnostiam, ktoré vychádzajú z mnohých pokolení predkov a aj génov, ktoré sa nedajú nijako upravovať. Slovana, Rusa, Bielorusa, Ukrajinca možno zničiť, ale nikdy ich nemožno poraziť. A preto toto semeno treba zlikvidovať, najskôr rýchlym znížením ich počtu. Na
    planéte sa intenzívne otepľuje klíma, pustina sa presúva na sever rýchlosťou 10 km za rok. Strata vody na Zemi postupuje rýchlosťou 25 m za rok. O 20-30 rokov bude treba uvažovať o presídlení veľkých más civilizovaných národov severne od ich terajšej lokality. V tom čase na Kubáni, v Rostovskej oblasti, na Ukrajine bude subtropická klíma a na severe Ukrajiny klíma dnešného Zakaukazska. Slovania sú tu iba dočasní hostia a musia byť odsunutí. Vyženieme ich ďaleko na sever, za hranice Moskvy. Tam bude malé severné teritórium, rezervácia s kompaktným obyvateľstvom – ako sú indiánske rezervácie v USA. Všetci Slovania – 300 miliónov – sú určení na likvidáciu. Za nimi majú ísť Židia“.

    Tieto dokumenty sú dnes odtajnené, dajú sa nájsť na internete a prečítať. Okrem toho tam možno nájsť aj ďalšie dokumenty a zaujímavé materiály, zacitujme si napríklad generála Powella:

    „Rusko musí zabudnúť, že má nejaké záujmy v republikách bývalého ZSSR. Nedovolíme Rusku zasahovať do záležitostí bývalého ZSSR, lebo obnovenie ZSSR nezapadá do strategických cieľov vlády USA.“

    Pozrime sa aj na úryvky z direktívy Rady bezpečnosti USA č. VS 20/1:
    „Na území rozpadnutého ZSSR sa nesmie uchovať vojensko-ekonomický
    potenciál, ktorý v budúcnosti, nezávisle od sociálneho zriadenia na tomto území by sa mohol znovu obnoviť, konsolidovať sa, a tak sa stať potenciálnou hrozbou americkej hegemónii. Nie je dôležité, aká bude vláda budúceho Ruska, ona vždy musí ovládať len ohraničený vojenský potenciál a musí existovať v stave plnej ekonomickej závislosti od USA. Od Ruska sa vyžaduje:
    Demontáž vojenských zariadení a plné odzbrojenie
    Odchod z kľúčových geopolitických regiónov planéty
    Zničenie najskôr vojensko-ekonomického potenciálu a potom aj celej industriálnej základne porazenej krajiny.“
    Zatiaľ všetko išlo viac – menej podľa Harwardského plánu.
    Naša úloha je pochopiť podstatu tohto konania, teda nepostupovať v nevedomosti a tieto plány spoločne so všetkými Slovanmi prekaziť, inak neprežijeme !
    Slovania ako jednoliaty národ nesmú dovoliť medzi sebou vnútorné rozoštvávanie, a takto sa nám to podarí. Paradoxne napríklad už aj verejná mienka v Izraeli dávno prešla na stranu Ruska v ukrajinskom konflikte. Židia – tí, ktorí rozmýšľajú – už pochopili, že v novej dobe už nemožno postupovať proti Slovanom, lebo zahynú aj oni. Tu treba rozlišovať medzi Židmi a Sionistami, ktorí sa považujú za elitu, a ktorí nepovažujú ani ostatných Židov za rovných, skôr naopak. Ide naozaj o všetko!
    No a na dôvažok nezabúdajme, že hore uvedené fakty pochádzajú výlučne z ich vlastných materiálov, z materiálov tých, ktorí sa volajú Svetová vláda.
    USA – podľa vlastných slov ich diplomatov – investovali do Ukrajiny 5 miliárd dolárov na to, aby tam bola taká slobodná vláda akú chce USA. Treba nám vedieť, že tí, ktorí podporovali priamo aj nepriamo Majdan predstavujú iba 16% obyvateľstva Ukrajiny. A tí najradikálnejší zo
    Západnej Ukrajiny – fašisti – tvoria iba 10% obyvateľstva Ukrajiny. No a títo zakázali ešte aj používať jazyk – ruský jazyk – ktorý používa 70% obyvateľstva Ukrajiny, hoci Rusov priamo je niečo okolo 9 miliónov. Obyvateľstvo Ukrajiny neraz hlasno na rôznych mítingoch protestovalo proti vláde, ktorá prišla k moci násilným spôsobom a ani zďaleka nepredstavuje mienku ani len polovice obyvateľstva, no západné médiá počúvajú iba tých, ktorých sami inštalovali a financovali.
    Sumu, ktorú Západ reálne „investoval“ do Ukrajiny je potrebné minimálne strojnásobiť, ak berieme do úvahy rozličné granty EÚ a iných krajín NATO, granty zo zdrojov spravodajských služieb, ktoré sa nikde nikdy nepublikovali.
    Akonáhle Janukovič odmietol asociačnú zmluvu – vieme prečo – tak hneď ako šibnutím čarovnej paličky sa objavili tisíce ľudí na Majdane, kde okrem každodennej, pravidelnej varenej stravy, 3x denne sa tešili aj kultúrnym programom, vystúpeniam rozličných umelcov a podobne. No to nebolo všetko, postupne sa začala rozdávať už spomenutá výstroj a výzbroj. Odkiaľ sa na to brali peniaze? Podľa údajov analytika Sergeja J. Glazeva, poradcu prezidenta Putina v otázkach regionálnej ekonomickej politiky, stálo (a stojí) USA udržiavanie ukrajinského protestu 20 miliónov dolárov týždenne. Ale peniaze sú iba jedna strana mince. Oveľa dôležitejší vklad do Majdanu bolo to, že americké veľvyslanectvo v Kyjeve sa v skutočnosti zmenilo na štáb vzbúrencov. Využívajúc diplomatickú imunitu americkí diplomati realizovali stretnutia s lídrami protestantov, realizovali inštruktáže, rozdávali zbrane a verbovali bojovníkov. Čo sa nepodarilo pokojným spôsobom, to chcú USA dosiahnuť riadeným chaosom. Ak by si bol Janukovič dovolil rozhodne zakročiť proti majdanovcom – čo určite mal – tak 20 rokov cielenej roboty amerických diplomatov a 15 miliárd dolárov by letelo hore komínom. To sa nesmelo stať.

    Vsimneme si, ze asi Cina s Ruskem vzdy stali po boku valek vc etne 1 a 2 svetove a dale??? . Pamatujete na likvidaci Ciny opijovou valkou Britskych nosatych?
    Slovensko ma byt uzemi jen 3.5 millionbu nove racy dle dalsihgo projektu. Nesmi se tak stat pomoci depopulace COVID-21 a tak dale ????

  14. Jednoduchá

    …smutné je, ako ten umelo vymysl.covid cirkus pokračuje ……………
    …deti, kt.sa majú vzdelávať, sedia doma, pritom sa stretávajú na sídliskách…..učitelia, kt.majú učiť naživo, sedia pred ,,búdkami“ a ,,vyučujú“…..zdravotníci, kt.majú pomáhať ľuďom udržať zdravie, im ,,začínajú pomáhať na 2.svet“…..prac.človek, kt.si chce zarobiť peniaze, rozmýšľa, či ich bude mať kde zarobiť……rúška sa nosia ako náhubky,no na 2.strane, niekto ich potrebuje ,,doladiť s oblečením“…..vláda, kt.tu má byť pre svojich ľudí a pomáhať im- aj im chce pomôcť, VAKCÍNAMI, na kt.zarobí a myslí si, že tým to pre ňu skončilo !….
    no moment!!! a čo tak pozbierať sa a postaviť sa im? my všetci, obyčajní ľudia! to si necháme rozhodovať o nás bez nás ??? no určite nie!….celá táto situácia je ako z horor.filmu, no nie všetci si uvedomujú jej vážnosť !! …..veľmi, veľmi smutné…..no nádej tu stále je, MY VŠETCI JU MÁME VO SVOJ.VLAST.RUKÁCH !!!……………….

  15. Jaroslav D M
  16. Sokolovo | celý film | Česká filmová klasika – YouTubewww.youtube.com › watch· Translate this page
    Video for youtube petrolejové sokolovo celý film
    2:07:06
    Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world …
    Mar 25, 2020 · Uploaded by Česká filmová klasika
    a takhle by se melo take zatocit se vsema stvaci a zradci poslechgnete si jasne jak Heinrich se vyjadroval o Slovanech. Prezident Eduard Benes vyborny absolvent Oxfordske Univerzity Jan Masaryk jeho maminka nosata z Bruklynu z vlivnych kruhu IMF

  17. Jaroslav D M

    Sokolovo | celý film | Česká filmová klasika – YouTubewww.youtube.com › watch· Translate this page
    Video for youtube sokolovo cely film online
    2:07:06
    Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world … musite si asi kazdy znovun zvolit na svem pocitaci, nejde to jako priloha, skoda…
    youtube sokolovo cely film;

Pridajte komentár

*