Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

Stanfordská univerzita hovorí, že krv a orgány detí môžu dospelým priniesť „nesmrteľnosť“


Print Friendly, PDF & Email

Stanfordská univerzita hovorí, že krv a orgány detí môžu dospelým priniesť „nesmrteľnosť“

(Ethan Huff, Natural News) Onedlho môžu byť deti po úspešnom opustení maternice zabíjané v prospech elity a bohatých, ktorí sa údajne snažia dosiahnuť nesmrteľnosť konzumáciou krvi a častí tiel mladých ľudí. (poznámka redakcie: Kalifornia reálne uvažuje o umožnení „potratu“ aj niekoľko týždňov po narodení.)

Vedci zo Stanfordskej univerzity teraz tvrdia, že predĺženie života by mohlo byť také jednoduché ako odber životne dôležitých orgánov detí a ich implantácia starým ľuďom, ktorí chcú žiť večne a nezomrieť ako súčasť normálneho životného cyklu.

Šialené návrhy „vedcov“ zo Standfordu

Podľa vedcov zo Stanfordu, mnohé kultúry počas histórie „uctievali mladých“ za ich schopnosť byť vykorisťovaní v prospech starších.

S dnešnými technológiami to môže znamenať zber „životnej esencie“ mladých ľudí a jej prenos na starých. (Súvisiace: Pozrite si starší článok o „adrenochrómovom“ sprisahaní.)

Nedávno to otestovali „infúziou mozgovomiechového moku z mladých do starých myší“, čo obratom „zlepšilo funkcie mozgu“ tých starých. No a teraz chcú urobiť to isté s ľudskými bábätkami a deťmi.

„Tím vedcov zo Stanfordu podával 7 dní infúzie tekutiny z 10-týždňových myší do mozgu 18-mesačných myší. Následne zistili, že staršie myši si lepšie zapamätali, že zvuk a blikajúce svetlo predchádzali malému elektrickému šoku,“ informoval britský denník The Telegraph.

„Bližšie vyšetrenie ukázalo, že tekutina „prebudila“ procesy, ktoré regenerujú neuróny a myelín – tukový materiál, ktorý chráni nervové bunky v hipokampe, pamäťovom centre mozgu.“

Budú čoskoro produkovať lieky proti starnutiu vyrobené z detí?

Publikovaná štúdia načrtávajúca spomínaný výskum vysvetľuje, že budúcnosť „anti-agingovej“ medicíny (medicíny proti starnutiu) bude zahŕňať používanie detí a bábätiek, ktorých časti tela a krv môžu pomôcť dospelým žiť dlhší život.

Experimenty, ktoré už boli vykonané, údajne ukazujú, že „samotná mladá krv môže zvrátiť proces starnutia a možno dokonca aj vyliečiť Alzheimerovu chorobu“.

The Telegraph nazýva tento proces „transplantáciami mladosti“ a tvrdí, že „naozaj môže spomaliť proces starnutia“.

„Zdá sa, že prameňom mladosti je samotná mládež,“ napísali na Twitteri noviny.

„Historicky si rôzne kultúry vážili krv mladých ľudí,“ napísal na Twitteri Telegraph Life.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

„Dokonca sa hovorilo, že Kim Čong-il, bývalý severokórejský diktátor, si injekčne podával krv zdravých mladých panien, aby uňho spomalil proces starnutia.“

Zdá sa, že dnešná „elita“, vrátane tej na Západe, robí v podstate to isté. Povrávalo sa, že sa to deje v zákulisí. Teraz s tým vychádzajú na denné svetlo a priznávajú to aj prostredníctvom „vedy“.

„Zber krvi a častí tela mladých ľudí v nádeji na nesmrteľnosť je už dlho známou zápletkou v hororových románoch a konšpiračných teóriách,“ dodal The Telegraph.

„Môže trvať len niekoľko rokov, kým sa ‚transplantácie mladosti‘ konečne presunú zo stránok gotických hororových románov do omladzovacích kliník.“

Ľudia sú z výskumu „večnej mladosti“ zhnusení

V sekcii komentárov na Newspunch jeden komentátor poukázal na to, že toto všetko sa stalo už aj v minulosti a bolo predpovedané, že sa to stane znova. No a to „znova“ nastalo dnes:

„Ako v časoch Noeho… len ďalšia pocta ich ‚bohovi‘ Molochovi.“

Ďalší poznamenal, že to je dôvod, prečo chce „elita“ ponechať legalizované potraty nedotknuté: zachovať stály prísun „súčiastok“ detí, ktoré sa majú premeniť na čarodejnícke nálevy pre dlhovekosť.

„Inými slovami, musia zabíjať naše deti alebo vykonávať potraty, aby získali potrebné zásoby, aby mohli žiť dlhšie a napáchať viac škody,“ napísala spomínaná osoba.

„Pokúšajú sa vynájsť svoju vlastnú verziu večnosti. Aj ja plánujem „žiť večne“ (ako duša), no u mňa je rozdiel v tom, že na to nepotrebujem vziať život malému dieťaťu alebo novorodencovi.“

Ak chcete držať krok s najnovšími správami o šialenej vede, nezabudnite sa pozrieť na Evil.news (čertové správy).

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Vojna na Ukrajine je z krátkodobého hľadiska porážkou Ruska.
    1. Ruských vojakov je málo na tak veľkú krajinu.
    2. Ukrajinská armáda je dobre vycvičená.
    3. Ruské velenie rozhodovalo zle.
    4. Ruská armáda bola mesiace v snehu a mala málo paliva. Chlad podlomuje zdravie.
    5. USA poslalo veľa zbraní, a Rusko tomu nebránilo.
    6. Rusko prišlo o polovicu devízových rezerv a zlata, ktoré darovalo nepriateľpovi cez západné banky.

    • Miroslav Čižmár

      Rusi budú čoskoro prehrávať aj u nás. Ich porážka sa zastaví možno v Berlíne

      • Rusi sa teraz pohli z miesta pretože začali bombardovať sústrediská vojsk a zbraní nepriateľa. Ale stále je to pomalé.

        • Všimli ste si, že Rusi nebombardujú dopravnú infraštruktúru (cesty, železnice, mosty), vodovody, priehrady, elektrárne, elektrickú rozvodnú sieť, sklady potravín a podobne? Ak by chceli rýchlo položiť Ukrajinu na kolená, stačilo by spraviť uvedené. Do týždňa by Ukrajina kapitulovala. Ich ciele sú zrejme iné, ako „rýchle víťazstvo“.

          Tiež nezabúdajte, že Američania bombardovali Srbsko 78 dní a aj to ho neporazili. Srbsko sa vzdalo, lebo nechcelo ďalšie straty na životoch. Srbsko je pritom obyvateľstvom aj rozlohou 6-krát menšia krajina ako Ukrajina. Vy by ste od Ruska chceli obsadenie celej Ukrajiny za 3 dni?

          Takže vás poprosíme, ak chcete naďalej trolovať, tak choďte na Denník N, SME alebo na Aktuality a tu už tieto vaše nezmysly viac nepíšte.

          • Môže sa stať, že Rusko a rusi čoskoro prestanú existovať. V Rusku je dosť vplyvných ľudí, ktorí zabezpečia, že v prípade napadnutia Rusko kapituluje. Nebude žiaden jadrový úder. Potom sa Rusko naporcuje na malé štáty a začne sa genocída.

          • Vy nie ste normálny. Aj keby bolo Rusko porazené a kapitulovalo, prečo by malo prestať existovať? Aj Nemecko bolo v 2. svetovej vojne totálne porazené a neprestalo existovať. Naozaj vás poprosíme tieto vaše bludy choďte písať na Denník N, tam vás viac ocenia.

          • Galaxia andromeda

            Zbytočne krmite trola a degenerata, z magormi je zbytočne diskutovať, nenávisť mu trčí z hlavy ako trockemu cepin.

          • KOVIDBARÓN!

            ,,,je „možné“ aj to,že zelenský a putin sú jednoducho proti západu DOHODNUTÍ,stačí z jednej strany škemrať o pomoc a oslabovať nepriateľa a z druhej strany zahrať mŕveho a oslabeného chrobáka,alebo akúsi spiacu pannu rusalku,,,,deti mali v tomto svete vždy iba zlý osud,samozrejme ak do toho nerátam hŕstky potomkov eliťákov,,,,

          • Redakcia. Bravoooooo.that Individual. Became. A. Troll

        • Aj v prípade porážky Ruska celý Kolektívny Západ s USA s centrálou v Londýne bude časom odstavený od zdrojov planéty. Ostane len malá hŕstka zdecimovanych korporatívnych skupín, ktoré sa budú navzájom žrať.
          Celý Kolektívny Západ je len PROJEKT politických síl, ktoré jeho vznik, trvanie, účel a zánik naprojektovali dávno než vznikli na území Ameriky prvé kolónie Západu. Zánik Západu/kapitalizmu a následné preformatovanie sveta do fašistického mraxizmu (spoločnosť -fašizmus s maximálne nízkou spotrebou zdrojov). Globalisti to celé rozjeli revolúciou v r 1917. Mala pohltiť Rusko a rozšíriť sa do celého sveta. Nevyšlo im to. Rusko to ustálo a Západ/kapitalizmus tiež zostal. Preto Globalisti museli predĺžiť život USA/západu aby mohli nejako zlikvidovať Rusko, nakoľko im ľudský Ruský svet a Ruská koncepcia usporiadania sveta prekáža a je nezlučiteľná s ich koncepciou.
          Lenže si uvedomovali, že Západ/kapitalmus má príliš veľkú spotrebu zdrojov, príliš veľa odpadu a planéta to čoskoro nevydrží a v následnom nedostatku, ktorý tak vyústi do jadrovej vojny zahynúť aj oni sami – Globalisti.
          Západ a svetový policajt USA si myslia, že sa im po celé obdobie od 1917 do Trumpovej vlády darilo vládnuť všetkým národom sveta ich zásluhou. Myslia si, že to oni dokázali okrádať, víťaziť v konfliktoch a napakovať sa na všetkých vojnách včetne 1. A 2. svetovej.
          Lenže vto je veľký omyl. To im umožnil ich tvorca a pániček – Globalisti, ktorý ich má na retazi ako psa. Lenže ten pes tým, že ho páníček nechal neplánovane na žive od r1917 nadobudol takú silu, že sa z tej reťaze utrhol a teraz svojou politikou ohrozuje aj svojho páníčka – Globalistov . Globalisti teraz zo museli nájsť subjekt, ktorý stabilizuje napätú situáciu vo svete a pomôže odstaviť Západ/USA od zdrojov planéty. Preto svoju podporu ale zo škrípanim zubov dali Rusku, kde je však plno agentov USA v štátnej správe. V armáde sa ich nachádza tiež dosť. Tí oni sabotuju operáciu na Ukrajine – dávajú rozkazy bombardovať len nepodstatné objekty a zoskupenia teroristov so západnými inštruktormi nechávajú žiť. To je tá činnosť VLASTIZRÁDCOV v Rusku, ktorí slúžia USA.
          A tak sú Globalisti, ktorým nič iné nezostáva (len do istej miery) podporovať Rusko, likvidáciu USA agentov v Rusku a v istom smere aj Ruskú Špeciálnu Operáciu na Ukrajine
          Takže ak si chcú Globalisti zachovať riadenie vo svete musia sa zbaviť ich projektu – USA a kolektívneho Západu.
          Administratívna USA však nechápe že existuje nad nimi nejaké Globálne riadenie a myslí si, že bojuje napr. v prípade Trumpa s nejakou rebelujúcou korporativnou skupinou a odpadlikmi, ktorí sa zoskupili okolo Trumpovej osoby
          Lenže sú na sakramentskom omyle.
          To na nich USA a ich poskokov je chystaný finálny HON po celom svete.
          Aj ten kovid teror, ktorý Globalisti chceli spustiť neskôr a USA to neplánovane spustili skôr, tak aj ten im hodia na krk v každom štáte sveta.
          Pro USA cka hegero-matovladla si myslí, že smeráci, Kolárovci, Žilinka, Harabin a ďalšie sú len rebelanti, odpadlici, ktorých nie je problém skrotiť, myslia si že sú to len jednotlivci.
          Lenže tá tupá pouličná zmes sediaca v parlamente nechápe, že sa na nich chystá sklopec doslova globálnych rozmerov ktorý časom sklapne.
          Čím viac nezákonností, tým viac dôkazov proti poskokom USA bude.
          Celosvetová čistka od administratívny USA a ich poskokov.
          No a potom sa Globalisti chcú vysporiadať s Ruskom a ustanoviť celosvetový fašistický koncenträk. A to navždy.
          Ale Rusko teraz môže vyhrať aj nad USA/západom ale aj nad samotnými Globalistami a začať budovať celosvetovú spravodlivú spoločnosť na základe ľudskosti. TERAZ je dôležité Rusko na Ukrajine podporili štáty sveta, politici, významnej osobnosti a my bežní ľudia svojím uvedomením toho o čo sa dnes na Ukrajine hrá.

          • Achnaton, ktorý ja najhorší z dvojice: pes na reťazi, či ten čo drží tú reťaz? Kto má takú moc
            zvrátiť situáciu? Jedine reťaz! Jedno jej ohnivko!
            Teda kto má moc zvrátiť (zmeniť) strašnú situáciu vo vzťahu obetované dieťa – dlhoveký?
            Jedine sprostredkovateľ ! Ten najhorší z trojice!
            Ten,ktorý obstaráva „tovar“! Toho treba trestať!

          • provokater

            asi tak

        • provokater

          novodobý Mesiaš,hehehehehehehehe!!!!!!!!!

    • hmm, čítate príliš veľa slovenských mainstreamových médií a potom máte takúto skreslenú predstavu. Reálna situácia je značne odlišná.

    • Hm, neviem, či je to myslené ironicky alebo naozaj…
      Ale myslím, že to s 40 mld dolármi podpory, zbraňami z celého sveta, sankciami a bruálnou mediálnou podporou trvá Ukrajine nejako dlho vytlačiť tie ruské vojská späť za hranice…
      A čo to znamená “z krátkodobého” hľadiska? Ako že to mali stihnúť za 30 dní? Niekde povedal Putin, že v máji to chcú mať hotové?
      Berme internet “s rezervou”. Počkajme si na výsledok. Ja vsádzam na víťazstvo Ruska, alebo koniec sveta. To nie je schvaľovanie vojny ani nadŕžanie Rusku, len obyčajná stávka na víťaza – ako v dostihoch. Zabafka.
      Aj keď nám hrozí jadrový Armagedon, pokiaľ bude ťahať na gule Gejcovi, Ročildovcom a ich kamošom…

      • Uvidíme. Zdá sa mi, že ruské velenie robí kktiny. Pridám nezabezpečené kolóny, ktoré im ukrajinci rozstrieľali.

        • Achnaton to dobre napísal – a áno, uvidíme. Je tam veľa zradcov, rovnako, ako u nás. Je snáď zahraničná politika SR v súlade s prianím občanov? Obranná zmluva? Odovzdanie majetku SR (S300) Ukrajine…? Asi nie. My by sme nedokázali ani to, čo Rusi. A to majú nevyriešené problémy v tyle.
          Naše názory nič nezmenia na tom, čo urobí Rusko.
          Pjakin vysvetľuje veľa vecí, ktoré sa zdajú divné – napadnutie Ruska ukr. vrtuľníkmi, bezproblémové zásobovanie dronmi z Turecka… zlé taktické ciele…
          Ja sa skôr riadim tým, čo mám na dosah – cenou benzínu, cenami potravín, kovov, plastov, dreva!, panickou cenzúrou… takto sa nespráva víťaz, ktorý by chcel primerane a kultivovane žiť v blízkej budúcnosti.

        • provokater

          mhmhmhmhmhmmmmmhhh, čo im nejdeš robiť poradcu.??!!..

        • To dříve přestaneš existovat ty, magore, Rusko podle tebe je v koncích, mohl by si nám nevědoucím říci kam chodíš na ty zprávy? velice rád bych se „poučil“ ale raději ne, nechtěl bych být takový dement.

      • Tých 40 mld pôjde vojensko-priemyslovému komplexu na výrobu zbraní pre vojnu v Ukrajine – nie Ukrajine = ukrofašistom na účty! Takto prebehla aj pomoc Grécku – zbraňami z Nemecka!

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,toto nieje II.svetová,ale moderné vedenie vojny,,,,protivník príliš veľa investuje do porážky ruska,lenže vojna sa nevyhráva za tri mesiace,ale až po dlhých rokoch a v tomto majú rusi výhodu-na rusku si už vylámali zuby napoleóni,hitlerovci a desaťročia trvalo amíkom kým rozbili socializmus a varšavskú zmluvu a čo ich to pritom stálo,,,,rusom pomáha zima a dve-tri zimy európa nevydrží,,,,rusi hrajú zo seba blbečkov-je to skvelá taktika na mačku a myš,kde nafúkanou mačkou je západ a vychrnutou myšičkou rusko,,,,keď západu dojdú digitálne dukáty a svetová banka zastavý pod tlakom globalistov požičiavanie a sponzorovanie-tak morálka západu sa začne rozpadávať,nabehne nová propaganda a podsúvanie nového poriadku ako jediné východisko-to čo nám teraz zelenský podsúva-čaká práve západ,západ je iba niečo ako domček z karát-stačí buchnúť po stole a všetky ležia,,,,západ využil sytuáciu a vnikol na územie slovenska ako votrelec,ktorý tu robí aj niečo iné,než len chráni hranice EU a nato-však????,,,,od kedy sú tu,tak počasie blbne stále fúka a práškovanie prebieha v plnom prúde,,,,západ nepotrebuje civilistov-to je len zástierka súboja techniky a stratégie pre získanie moci a priestoru,,,,nepodceňujte ťerveného medveďa-radšej,,,,je zaujímavé,že ako vehementne záleží západu a nato práve na tej skurfenej ukrajine,,,,neni ani v EU a ani v nato,,,,rozhodujúcu úlohu aj tak nakoniec zohrajú mimozemšťania z rovnováhy.

    • zapredana SR

      Klasický satanizmus. Toto tu bolo odjakživa, akurát že boli obdobia, kedy sa tento kanibalizmus prezentoval na verejnosti a vtedy bolo jasné, že daná civilizácia je už natoľko zvrhla, že si môže dovoliť neskryvať svoje zvrhlosti. Vždy keď sa civilizácia dostalo až do tohto bodu, nasledovalo napravenia, buď prírodou, alebo úpadkom až zánikom danej spoločnosti. Áno , teraz je tá doba naspäť. Kanibalizmus je humánny, kvôli vecnej mladosť, uhlíkovej stope atd. Spomeňme si sodomu a gomoru, veľkú potopu a iné. Tu je príklad ako sa to všetko zvrhne, keď premnožena populácia.
      https://youtu.be/VNUQnkfy3qY
      A tu je živý príklad vašej slávnej skorumpovanej Ukrajiny a západu, ktorý stojí za všetkým.
      https://ulozto.sk/file/MNADLZZc/mrtvi-na-nahradni-dily-wmv#!ZJMuBGR1LzL5AwH0MTDkLGIwLJZ4L1cnGRqLpQugpRx5ZQx4

      Sláva Ukrajine, hlúpa slovač. Vám sa otvoria oči, ale až keď budete držkou rýpať vo vlastných výkaloch.

    • Ivan Herda

      Perfektná „logika“ k veci.

  2. „Bunková terapia“ sa používa dlho, boháči za ňu šialene platia.
    Nepredlžuje život, iba človek vyzerá mladšie kým žije.
    A vraj im svietia oči v noci.

  3. A čo Čachtická krvavá grófka – Báthoryčka?

    • Ona sa v krvi kúpala. Je ale rozdiel sa v niečom kúpať, piť to alebo podávať vnútrožilovo ako infúziu, prípadne z krvi extrahovať kmeňové bunky a podávať iba tie.

      • Kmeňové buňky časom u 80% pacientov – vojnové zranenia, úspešná regenerácia mozgu USA vojakov – spôsobili rakovinu! Potom to zastavili.
        Čo sa týka kúpania v krvi – tak vo vlastnej krvi treba vykúpať našich vragov!

        • provokater

          zapredaná krv???to by bolo smradu,pfuj!!!!!Maroš, radšej zaplať tri sudy piva a tam sa okuoe, aj ožerieš a budeš písať pekné komenty, vrŕŕŕŕŕ

      • Ako sa môžem kúpať v zrazenej krvi?

  4. Ďalšie Overtonovo okno. Všivaví “vedci”.
    Ja by som chcel zasa rýchlejšie zabudnúť – môžete mi zohnať krv nejakého starého zachovalého dinosaura typu Gejc, Hajči, Ročild, Šoroš alebo tak? Možnože mix z viacerých by mal blahodárnejšie účinky… a nielen pre jednotlivca, ale možno celosvetovo!

  5. KOVIDBARÓN!

    ,,,,budete si plodiť deti na súčiastky pre vlastnú potrebu,,,,krásna myšlienka zneužívania onoho božieho daru,alebo to boží dar ani nieje,,,,? požierači detí a vlastných mláďat tu boli už od čias adama a evičky,či fešandy lilith,,,,všetko je to nakoniec aj tak dobre vymyslené,,,,

  6. vakcína je sloboda

    tomu sa hovorí kanibalizmus

  7. Dobre – orgány, krv a kmeňové buňky odoberieme – a čo s tým ostatným mäsom? Konzervy vo vlastnej šťave pre reptiliánov? Ozaj – na aký spôsob nás majú najradšeJ? Surových?
    https://desitka.org/video-musime-zacit-jist-deti/
    ——————————————–
    Anti“hoaxeri sa to snažia zvaliť na recesiu skupiny La Rouche – ale my vieme, že satanisti to podávajú tak, aby tomu nikto neuveril, a tá aktivistka „náhodou“ vyzerá nosatá. Tiež Overtonovo okno v kontexte s návrhom švédskeho profesora – aby sme začali konzumovať mŕtvych – z čoho bude „kompromis“ – mudeme konzumovať červy pestované na ztekutených mŕtvolách.

    • Konšpiračné teórie vravia, že do mäsových produktov McDonald’s v USA je primiešavané aj ľudské mäso. Ako je to u nás, nevieme.

      • KOVIDBARÓN!

        ,,,,nezabúdajte,že kto bol vašími predkami,,,,viď staré zákony,,,,viď údajný pračlovek,,,,vaše DNA nieje v ničom iné-lebo je tu chuť do jedla-ako nástroj mučenia slabého a nedokonalého človiečika,ktorý nedokáže veci a udalosti odmietať,,,,robíte presne to isté-len je to v inom balení,vy sa tu napchávate a ohrňujete nos nad 2dňových pečivom a o pár stoviek kilometrov skoro hladujú tí,od ktorích vám kravaťáci a ich poslíčkovia z vaších radov priniesli v kamiónoch tam vyprodukované polotovary,,,,

      • Neviem to teraz dohľadať – japonská lekárka – pravidelne konzumuje potratené deti – nikto tam u nich z toho nerobí vedu – sama si to pochvaluje ako delikatesu.
        Japonský šintoizmus je reptiliánsky satanizmus schovaný za kult Zeme, kult Hada a kult Krvi.
        Japonské bonsaj je kultúra záhradníckeho fašizmu, ktorá vychádza z psychopatie, kde obeť – stromček, z ktorého desaťročia vyrábajú degeneráta a nedovolia mu vyspieť do jeho mohutného majestátu – nemôže opustiť psychopata – to len psychopat môže opustiť svoju obeť, ktorú manipuluje tak, aby bola na ňom každodenne závislá – teda namiesto nejakej sexuálnej otrokyne priviazanej k posteli tu máme inak dospelý stromček v plytkej miske – závislý na každodenných dvoch kvapkách vody – od ktorého títo psychopati v kimonách – kvázi estéti – navyše chcú, aby vyzeral progerický, teda ako ostarko.
        Kto vyrastal medzi majestátnymi bukmi v Malých Karpatoch – tomu musí byť časom jasné, že ide o fašizmus! Závislosť na „vláde“ – na moci niekoho, kto zneužíva to, že strom nemôže utiecť! Bonsai lockdown! Kedysi som bonsai akože obdivoval, lebo na ZDŠ nás k tomu priviedli v rámci pracovného vyučovania, ale človeku, ktorý má cit pre živé to musí napokon docvaknúť.

        V 90-tych rokoch, keď začínali počítačové hry – japonci vymysleli elektronický pejdžer ako kuriatko, ktoré keď zapípalo – bolo mu treba niečo nasypať, napojiť ho, atď. – neviem si spomenúť názov. Zdanlino fajn – nech sa deti učia starať sa o niečo „živé“ – o deti! Hovno! Pretože oni deťom zároveň ponúkli kopec inej zábavy, takže nakoniec každý to otravné kura zahodil, ale to podstatné – keď si mladý človek čo len spomenul, že dieťa môže otravovať ako to kura a že bude vyžadovať pozornosť – tak srať na deti – treba si užiť! A v štyridsiatke vo vybudovanom pohodlí začať behať okolo detí? – srať na ne! Začínam byť presvedčený, že matky, ktoré majú dnes deti, ich majú len preto, aby si mohli klofnúť chlapa, ktorý ich bude živiť a starať sa o ne – dieťa bolo vždy zbraň v rukách kundy!
        Éra bábik našich starých bola fajn – dievčatá sa sústreďovali na svoju rolu matiek a v spoločnosti nebolo toľko ponuky zábavy a bolo treba pomáhať doma. Robota ako robota a okolo detí je vždy robota. Robotu okolo detí však nikto matkám nezaplatil – a preto si ich židomaterialistický systém namotal „emancipáciou“ na peniaze! Zatiaľ čo v inom hodnotovom systéme bola deľba práce medzi muža a ženu – závislosť na mužových peniazoch tam síce bola, ale teraz ju vystriedala závislosť na zamestnávateľovi! Kontrola pôrodnosti cez materiálny dostatok – to nevymyslíš!

        Raz som urobil – pred 30 rokmi a viac – veľké faux pax – bol som na návšteve a malý chlapček sa tam hádzal o zem – len som ockovi povedal – povedz mu, že keď nebude poslúchať, tak ho predáte na orgány. Chlapík, tak ako bol vytočený na syna – preladil na mňa s temnými očami a skoro som dostal po papuli. Dnes?

      • provokater

        aj potkanie, aj zo psov. Donald sa v tom vyžíva, vivat Amerika!!! Hlúpaci, žerte!!!

  8. dneska by Bátorová vylupila nejakú krvnú banku,stanicu,nemocnicu, chvíľu by sa v tom cvachtala,vyliezla by z vane asi polepena zasusenymi chrastami,,,,,,fuj. A podobne aj tí ,, akože nesmrtelni truhlikovia,,. ,Skôr mi to pripadá ako súčasť eugenickych pokusov, s pridruzenymi efektami pre tých, čo na to majú. Oveľa etickejsie je vykopať na Sibír skutočne nesmrteľné červíky ,alebo urobiť výťažok z akýchsi morských rias tuším, čo sa po starnutí opäť omladzuju. ,,,,,,,,Nie rúško sarozdeli,ale okraji a,toda normálny sedliacky rozum. To Rusi určite ako národ,či ich bude viesť p.alebo m. , Nechcú, cítiť sa porazení, dôjsť okrym, ktorý im 300 rokov patril, akurát chr. Ho pred pár desaťročiami nasilu nanutil nemtavym UV ukrajinským papalasom, ktorí ho ani vlastne nechceli,ale o tom v debilizatore nepovedia.

  9. …je to úplne otrasné, že je to len napísané, no ak sa to naozaj deje, tak to už nemám slov!!!…kam sme sa, teda niekt.z nás za honbou ,,večného mládi“ dostali!!!…
    …neskutočné, otrasné!……inak, nielen vo vojne býva dobrá taktika na mačku a myš…
    …stále sa je čo od iných učiť….

    • Ženy by mali začať “štrajkovať”. Potom by rodili už len muži cen penisy, ako som sa niekde dočítal…
      Nakoniec to skončí tak, že muž si bude dokola rodiť deti, aby mohol večne žiť.
      Ono to tak vlastne fungovalo aj doteraz, len to dieťa bol iný jedinec s “odkazom” rodičov. Dnes je egoizmus na takej úrovni, že jedinec zabije vlastného potomka aby získal výhodu. To je čistá dekadencia v myslení. Predobraz úpadku civilizácie.
      Človek sa začal hrať na Boha. A tí, ktorí to budú robiť budú potrestaní. Príroda nie je jebnutá. Len ten, kto ju nepozná, kto s ňou nežije v blízkosti si myslí, že ju spoznal, keď objavil nejakú DNA a dokonca s ňou začal baštrtngovať.
      A filozofia, morálka, etika nie je výmysel ľudí. Je to len odpozorované správanie prírody. Nevravím o zabíjaní – aj to je súčasť prírody. Hovorím o univerzálnych princípoch, ktoré keď sa nedodržiavajú, majú následky. Vesmíru je jedno, či existujú ľudia alebo mimozemšťania.

      • KOVIDBARÓN!

        ,,,,nevyskúšal si-tak nenachádzaj iba chyby,,,,je to iba akási sebaobnova,lebo to čo splodíš je nič-kým to nedozreje a nestane sa z neho niečo hodné existencie,,,,ak budeš miliardárom,tak tiež sa ti bude chcieť omladnúť,alebo aspoň žiť dlhšie,,,,dlhé roky to bolo tabu,lebo to nieje určené pre každého,ale máme tu tento zázrak-počítače s internetom,tak sa infošky šíria rýchlo,,,,keď zaspíš-ani len netušíš,že sa s tebou deje-vtedy stačí vymeniť orgány a ani o tom nemusím vedieť a na nič možno ani nepríjdeš-iba ak tá jazvička či nejaké stopy po ihiách,,,,deti sú do určitého veku nevedomé a neuvedomujú si svoju existenciu-čiže im je to prakticky jedno či žijú,alebo nie-lebo deti radi spia a radi sa hrajú,,,,skôr by som sa hrabal v pointe-prečo sa vôbec musíte množiť?,lebo už len tento akt je podozrivo nápadný ku svojmu opodstatneniu-nechcem ísť do hĺbky a do detajlov,lebo sa tu poniektorí vygrciate,,,,

        • Ak by sa ani vaši rodičia nemnožili, vy by ste tu teraz nemali možnosť rozoberať tieto filozofické debaty, že načo sa množiť.

      • provokater

        len akosi toho Boha neviem nájsť

  10. Satanisticky kongres nacistov a zvrhlych spin sa prave zacal!
    https://necenzurovanapravda.cz/2022/05/dnes-zacina-summit-schwabova-svetoveho-ekonomickeho-fora-wef/ !!!

  11. …ženy, nepotrebujú štrajkovať…od prírody žene prináleží rodiť deti a tak to má aj zostať….čo sa týka deľby práce medzi mužom a ženou, tak to je fajn, no v prípade napr.ochor.ženy je dobré, keď jej muž v nieč.akút. pomôže, napr. v príprave jedla / netreba práce, kt.počkajú napr.umýv.okien/ a naopak, žena v príp.chor.muža môže zakúriť do pece / samozrejme, nebude akurát murovať dáke priečky napr./Jedná sa o VZÁJOMNÚ POMOC v núdz.prípade…. no ak si niekto povie, to robiť nebudem, lebo to nie je ,,moja parketa“, tak potom bude jesť suchý chleba ALEBO chodiť naobliek.v x-bučorách….HLAVNE, že ,,nezradí rozdelenie mužs.a žens.práce“……asi tak.

  12. ..Dodám, co se týká dětí.. Toxiny v potravinách, vodě a ovzduší (GEOinženýrství) + „vakcíny,“ dále expozice elektromagnetickým polím a samotným „vakcínám“ způsobují, že děti jsou nemocnější než kterákoli generace před nimi!
    U dětí jsou stále častěji pozorovány (a zdokumentovány) srdeční abnormality, nádory, nemoce..
    https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=5&t=32

Pridajte komentár

*