Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Viedeň je ďalšie európske mesto, čo ide testovať čínsky systém sociálnych kreditov


Print Friendly, PDF & Email

Viedeň je ďalšie európske mesto, čo ide testovať čínsky systém sociálnych kreditov

(Rhoda Wilson, Daily Expose) Činofikácia Európy sa šíri ako vírus. Zdá sa, že európske mestá, jedno za druhým, pretláčajú myšlienku čínskeho sociálneho kreditného systému.

Digitálny monitorovací systém sociálnych kreditov sa pripravuje nielen v talianskej Bologni, ako sme o tom pred pár dňami písali. Podobné projekty sa plánujú aj v Bavorsku, Nemecku a Belgicku, no zatiaľ nepokročili tak ďaleko ako práve v Bologni.

Na jeseň tohto roku bude v rakúskom hlavnom meste Viedni testovaný takzvaný „Viedenský žetón“.

Každému občanovi Viedne bude ponúknutá aplikácia do smartfónu, ktorá odmení jeho správanie žetónom. Získajú ich tí, ktorí ušetria CO2. Pilotný projekt sa mal začať už v roku 2020, ale začne sa až teraz na jeseň 2022.

(Poznámka redakcie: Vidíte, súčasťou tohto sledovacieho systému je opäť smartfón. Stále hovoríme, aby sa ľudia smartfónov zbavovali, lebo práve tie budú použité na naše konečné zotročenie.)

Nejde o prvý, ale určite doteraz o najväčší zásah globalistov do spôsobu života občanov, napísal Wochenblick. „Dobré správanie“ bude odmenené, ale ako dlho potrvá, kým sa začnú trestať „disidenti“?

Rovnako ako v Bavorsku, aj tu bude environmentálna stopa zásterkou pre „kapitalistov uvedomelých voči životnému prostrediu“.

Ako to má fungovať vo Viedni

TKP blog uviedol, že:

„Mesto Viedeň plánuje systém digitálnych bonusov, ktorý odmeňuje environmentálne uvedomelé správanie bezplatným prístupom ku kultúrnym podujatiam pomocou aplikácie.“

Aplikácia rozpozná, keď cestujete pešo, na bicykli alebo verejnou dopravou. Úspora CO2 v porovnaní s cestou autom sa potom prevedie na žetóny. Tie bude možné vymeniť za QR kód, ktorý poskytne lacný vstup na verejné podujatia.

Počas pilotnej fázy sa žetóny budú nazývať „kultúrne žetóny“. Po otestovaní a sprístupnení aplikácie „online“ pre celú viedenskú populáciu bude aplikácia známa ako „viedenské žetóny“.

Podľa TKP blogu vykonáva Viedenská univerzita v Číne výskum sociálneho kreditného systému. Projekt so zlovestným názvom „Vybudovanie dôveryhodnej spoločnosti“ financuje Európska rada pre výskum (ďalej len „ERC“) počas 5 rokov sumou viac ako 1,8 milióna eur.

Stop Candida

Vedúci výskumného projektu Heinz Christoph Steinhardt povedal, že samozrejme ide o systém odmeňovania, ale „tu si vyberiete, či sa zúčastníte, v Číne sa nemôžete rozhodnúť, či sa zúčastníte“.

To, že ide o dobrovoľnosť, je podľa neho zásadný rozdiel medzi čínskymi a európskymi iniciatívami.

(Poznámka redakcie: Samozrejme, všetko začína buď dobrovoľne, alebo na prechodný čas. Napríklad aj povestných 14 dní na sploštenie covidovej krivky alebo rúška deťom počas vyučovania tiež len na 14 dní, no potom sa to predĺži na pár rokov či dokonca natrvalo.)

ERC je dobre začlenená do globalistickej agendy. ERC bola hosťom na samite Svetového ekonomického fóra („WEF“) v roku 2019. Stredoeurópska univerzita Georgea Sorosa („CEU“), ktorá sa v roku 2018 presťahovala z Budapešti do Viedne, sa môže pochváliť úzkou spoluprácou s ERC.

Viedenskí predstavitelia chcú ťažiť z toho, že hlavné mesto spolkovej krajiny je jedným zo štyroch sídiel OSN. Vďaka tomu sú ešte viac odhodlaní implementovať 17 cieľov trvalo udržateľného rozvoja OSN z Agendy 2030.

Globalisti a ich aktivistickí fanatici plánujú rušiť voľby

Michael Ludwig, starosta a guvernér Viedne, plne podporuje premenu Viedne na kompletne prepojené „inteligentné mesto“. S týmto modelom inteligentného mesta radikálni aktivisti dúfajú, že analýzy spotrebiteľského správania môžu dokonca nahradiť demokratické voľby.

Roope Mokka, fínsky futurista a urbanista so zameraním na sociálne transformácie, je známy svojou prednášku, ktorá sa dostala do Charty inteligentných miest z roku 2017 nemeckého ministerstva životného prostredia, ochrany prírody, budov a jadrovej bezpečnosti.

Charta Smart City z roku 2017 je v nemčine, avšak Wochenblink v článku z roku 2021 poznamenal, ako je uvedené na strane 43 charty:

„Podľa Mokka je nielen predstaviteľné, že v budúcnosti bude rozhodovať umelá inteligencia. Verí tiež, že súkromný majetok môže byť skutočne luxusom. Dáta (pozn. redakcie: zo sledovania ľudí) by mohli doplniť alebo nahradiť peniaze ako platidlo.

Tiež verí v post-demokratickú spoločnosť bez volieb.

Hodnotí ju nasledovne: Keďže presne vieme, čo ľudia chcú robiť, budú menej potrebné voľby, väčšinové hlasovania či hlasovania ako také. Údaje o správaní ľudí môžu nahradiť demokraciu ako systém sociálnej spätnej väzby.“

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Rhoda Wilson, Zdroje: dailyexpose.uk, wochenblick.at, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Videa a obrázky ze Šanghaje během hrozivého lockdownu jsou vystaveny (nikoli uloženy) pod titulem Vzpomínky na covid v Šanghaji na tržišti OpenSea ( = volné moře). Na “Volném moři” se obchoduje s nezaměnitelným digitálním zbožím, známým pod anglickou zkratkou NFT (non-fungible token). Obrázky a videa jsou na tržišti vystaveny jakoby na prodej. Nikdo je ale nutně nekupuje. Ochrana kupce (proti zmnožení digitálního unikátu) technologií blockchainu se využívá jako ochrana proti cenzurním zásahům represivního režimu..:
    ZDE: https://opensea.io/collection/untitled-collection-202882036

  2. KOVIDBARÓN!

    ,,,,slobodná vôľa sa vzťahuje aj na dobrovoľný idiotizmus-ak sa niekto rozhodne byť idiotom,tak je to treba akceptovať,nevedomosť nieje podstatná-lebo mnohí sa už takto vypráhlí narodili a takto vypráhlí aj fungujú (čiže nie žijú),človek a ľudstvo bolo svojími stvoriteľmi stvorené ako pracovná sila iba s priemernou a obmedzenou inteligenciou-tak aby si nedokázalo uvedomovať svoj stav a netúžilo po inom (napr.po slobode),hoci vývoj ľudstva by sa zdal,že značne pokročil-musím vás sklamať,lebo je to iba zdanie zasa iba iných ľudí detto s obmedzenou inteligenciou,ktorí sú iba v niečom iní v rámci vzájomne sa doplňujúcej rôznorodosti k zdržaniu populácie,,,,je to vytvorené ako zložitý systém a je nemožné ho človekom natrvalo zmeniť,čiže tu nikdy dobre nebolo,nieje a ani nikdy nebude,lebo takto je to naprogramované a o akýsi reset tohoto sa teraz snažia tajnostkári z elity,,,,defakto sa snažia o užitočnú akciu,ktorá planétu odbremení od naprogramovaných nechápavcov,ktorí sa nedokážu zmeniť,,,,v práve na život nieje žiadná logika,lebo nikde nieje a to nikým zaručené,že sa už nebudú rodiť nepodarky-nenapraviteľní riminálnici,nepoužiteľní a večne nespokojní invalidi,vypasenci s nadváhou,násilníci a podvodníci,kleptomani,sexuálny zvrátenci a perverzáci atd. hoci primeraná rôznorodosť udržuje rovnováhu v popolácii,lenže aj počet tu zohráva dôležitú rolu,,,,nenamýšľajte si tu,že situ môžete pre toto dovoliť tu niečo meniť a vykonávať nejaké obézne snobistické prejavy akejsi nespokojnosti so životom bez záruky,nič čo ste doteraz vytvorili a vlastnáte-nieje v skutočnosti iba vašou zásluhou,ale je to vďaka ľudskému spoločenstvu a vášmu parazitovaniu na ňom,,,,

  3. A čo my bohatý penzisti ? dostaneme smartfony zadarmo ? Na kúpu bych potreboval dve penzie,ale zas bych skapal od hladu.Alebo nás rovno postrielajú ?

    • KOVIDBARÓN!

      ,,,,penzisti si budú musieť na smartfónik našetriť a hlavne ho vedieť obsluhovať,tak ako vaše vnúčatká,ktoré vám s týmto určite radi pomôžu v rámci rodinnej lásky-prípadne môete predať svojho predraženého domáceho chlpatého miláčika,ktorý za vás nikdy nepoprace,nenavarí vám a ani nezabehne po cigaretky a týmto získate financie pre nákup tej veci,alebo vás potom čaká úradne pridelený asistent,ktorý bude za vás vo všetkom podstatnom rozhodovať,po celé generácie sa vám temnota zjavovala len okrajovo a pre výstrahu,čo nezaberalo defakto nikdy-ale teraz je ten správny „časčasov“ v digitálnej a nanotech forme-budete vidieť zo dňa na deň temnotu viacej a viacej,že čo tá vec tu dokáže,,,,

  4. svatoslav butora

    Prajem pekný deň v nepekne fungujúcom svete. V Európe a vo svete sa po r.2014 stala ideovým základom politických vládnucich establishmentov nenávisť a idiocia málo vzdelaných až nevzdelaných elementov so zázemím Sveta Kapitálu. Fikcia sociálneho kreditu – hlúpymi „znalcami“ označovaná ako „činofikácia“ je hlúpym prázdnym ale nebezpečným pojmom, ktorý by sa hodil do knihy Farma Zvierat. Keby bol tento pojem pojmom vedeckým, tak by vo vedúcich funkciách nemohol fungovať žiadny mocný Idiot. To svetovládnym Idiotom tento pojem z kategórie chovu „hovoriacich nástrojov“ – tz. ľudí-otrokov
    v čase otrokárskych ríší sa hodí ako ideový nástroj k získaniu „moci“ dnešným svetovládnym Idiotom lačniacich po nadvláde nad celým Svetom Ľudí. V Číne tiež zanedlho prídu na to, že používanie tzv. sociálneho kreditu zbavuje ich pospolitosť tvorivého rozvoja a potenciálu rastu. Idiocia mocnárov a politických vodcov USA a im podriadenej tzv. EU a ovládateľov Sveta Kapitálu (WEF, MMF,atď.) a tiež idiocia sprznenej OSN ktorá prostituuje s takmer všetkými chápadlami moci Svetovládnych Idiotov ukazuje, že tzv. sociálny kredit pochádza z ich otrokárskej „dielne“. Čínske vedenie a mysliaca časť neidiotizovaného Sveta ľudí zanedlho pochopí a vyhodnotí tzv. sociálny kredit ako skrytý náhradný pojem za fašizmus. Fašistické elementy v Hitlerovskom Nemecku namiesto „sociálneho kreditu“ používali označovanie „chovu ľudí“ hviezdami….

  5. Trba zásadne odmietnuť nepodmienený príjem! To je dlhová pasca!

    • Ty vole, si myslíš že stačí odmietnúť?

      • Ma pravdu.

      • 1/ Odmietnuť s dá ako politikum!
        2/ Odmietnuť sa dá „ako prilepšenie“ k penzii, dávkam, materskej – len treba aj chápať prečo!
        3/ Kto pracuje – nepodmienený príjem nepotrebuje! Romáci nás nemusia zaujímať.
        4/ Štát sa nesmie zadĺžiť nekrytými a nezhodnotenými natlačenými peniazmi v rámci zotročujúceho sociálneho experimentu! Neverím, že by v celej Európe takáto haluz prešla vo všetkých štátoch naraz – to by si ľudia zákonite uvedomili – „odkiaľ na to!“ – a teda, že už to nie sú reálne peniaze, ale podmienené „gastráče“ – korupcia miliónov pár šušňami!

        Nepodmienený príjem by mal nahradiť prídelový systém? – čoho? A keď sa volá nepodmienený – tak má byť podmienený čím? Ako viete si predstaviť, že vám niekto nanúti „peniaze“ ktoré nechcete – lebo?!

        Keď nám zoberú penzie a nahradia ich týmto – zlikvidujú celý Bismarckov sociálny-penzíjny systém – bez zrútenia sa spoločnosti – kultúry?

        • Systém cielene udržiava mieru ZAMESTNANOSTI na úrovni 80% – pretlak pracovnej sily – aby znižoval cenu pracovnej sily pre korporácie /Milton Friedman/ – a teraz akože štát tým ľuďom bez rozdielu pridá? A kto bude tvoriť dôchodok štátu – virtuálne peniaze? No – pokiaľ prebehne 4. priemyselná revolúcia AI – práca mnohých ľudí bude zbytočná! A to už je zásah aj do kultúry, v ktorej sú ľudia naučení živiť sa prácou. Je dokázané, že tam kde to vyskúšali – okamžite vyletela drogová závislosť! Akože budeme žiť v štáte feťákov a grázlov?! No jedine, že toto je ďalšia vrstva rozvratu spoločnosti – plánovaná ako súčasť potom odôvodnenej genocídy! Milodary majú svoje opodstatnenie v situ, keď si určitá skupina ľudí nevie pomôcť, ale aj za milodarmi sú hodnoty vytvorené ľuďmi. TOTO MÁ BYŤ DLHOVÁ PASCA! Aby ste sa potom nedivili, keď vás štát – po nesplnení určitej podmienky – požiada o vrátenie! A ste v prdeli!

          Ozaj – ako sú na tom mimozemšťania – s peniazmi, prácou, dôchodkami a tak? Alebo aj ich čaká 4. „priemyselná re-evolúcia“?

          • Krátke a výživné príspevky:
            1) definícia pojmov
            2) popis problému
            3) navrhované riešenie

  6. Kurvy fasisticke bez legitimity rozhodli o likvidacii narodnych statov !!!
    https://rumble.com/v1148k9-bude-treba-pozabja-mnoho-milird-ud.html !!!

  7. Živý človek… vypočujte si tieto videá – https://www.youtube.com/channel/UClJvykcmJK4zF0GIgMbmSCg/videos

  8. Tento systém “ socialných kreditov“ funguje už teraz. Dokonca začal fungovať 1 rok dozadu. Len sa volá inak . Pracujem vo firme , kde im “ strašne “ záleží na enviromentálnej otázke. Až tak , že kôly kontrole ekológie, prostredia, dali všetko pod kameru. Ale realita je opakom. Peniaze EU sa musia nejako preliať a vykázať, aby skončili na súkromných účtoch. Taká je pravda. A že niekomu sa skomplikuje, sťaží život. To nikoho nezaujíma.Hlavne že enviromentálna otázka je vyriešená a EU pošle „love“ . Obyčajný občan rob za sťažených podmienok. …gorily EU si plnia vačky na úkor naších životov

Pridajte komentár

*